Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lördagsbrev.

umea

Hej från ett tåg mellan Sundsvall och Umeå.
Har aldrig varit såhär högt upp i Sverige förut om inte Åre räknas men jag tycker skidsemester blir lite fusk? Eller? Ni får bestämma.

Jag är så himla trött idag. Vaknade 04.30 inatt med ett tryck över bröstet och kunde inte somna om. Det är extra sorgligt på något vis när ångesten blir så fysisk. Som att hela kroppen ropar nej det ska inte vara såhär. Det borde inte vara såhär heller.

Men kanske bra att vara på resande fot och göra grejer? Även om jag känner att jag har ett ganska stort behov av mina kompisar just nu. Men de finns ju kvar.

Alla i Sundsvall pratade så mysigt och mjukt så det får bli dagens favoritdialekt. Ska också börja beställa en ”storkaffe” på café istället för en stor kaffe. Dessutom sa den snälla hemlösa mannen ”det är okej” när jag stod på en parkering och grät utanför Birsta City. Tack för det snälla hemlösa man.

Och alltså, förlåt alla som mailat mig om häng i Umeå. Ni var så många som skrev (!) och jag blev så stressad av att välja att det slutade med att jag inte svarade någon? Men ska svara er nu. Har hittat en kompisdejt iaf!

Och puss till er som kom till min signering i Sundsvall idag. Ni är så fina.
Dock kom det noll personer på min andra signering i eftermiddags. Så stressande ändå! Man vill typ be om ursäkt till dom som jobbar i butiken och försiktigt backa ut därifrån.

umea

Fast sen! Skrev ett ”hallå kan någon snälla komma ingen är här” på min twitter och då kom David Sundin med sina komikerpolare och handlade böcker och tog selfies.
: D Veckans bästa.

I alla fall! I överlag väldigt fint att träffa så många av er annars på min lilla bokturné. Höra hur ni mår, vad ni funderar på, vem ni är kära i och vad ni längtar efter. Små skärvor av genier över hela landet. <3

Imorgon signerar jag på Akademibokhandeln Åkerbloms i Umeå mellan 12.30 och 13.00.  Östra Rådhusgatan 6 är adressen. Hoppas vi ses.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
 • <3

  Guro 2016-11-28 14:46:52
  Svara
 • Åh. Jag gick förbi dig på lången i torsdags och kanske inbillade mig att du såg mig för du log och jag blev så himla starstrucked att jag var tvungen att ta en kompis i handen.

  Anna 2016-11-27 22:52:03
  Svara
 • Såg när David skrev på twitter och kände samma sak som dig: ”haha va” och så kom bilden på er efter det, aaaahhhhhhhhhh <333333333

  emilia 2016-11-27 20:54:36
  Svara
 • Hade tänkt komma och säga hej idag på akademibokhandeln men legat orörlig pga alldeles för full igår och sovit då och då under hela dagen. Så ledsen över det, hade varit stort att prata med dig i verkligheten efter att ha hängt med på din blogg sen jag gick i sjuan (23 nu). Hoppas folk kom och var snälla, puss!

  Linnea 2016-11-27 17:52:01
  Svara
 • Wait. Hold up, hold up hold up. Jag är born and raised i Sundsvall, fin stad osv men också svintråkig (därav att jag flyttade). Men allvarligt, kom ingen??? VAD ÄR FELET PÅ DEN DÄR STADEN. Jag hade kommit om jag bodde kvar, för du är bäst. Fuck Sundsvall, som vi sundsvallare brukar säga.

  Frida 2016-11-27 14:11:25 http://nouw.com/fridasjostedt
  Svara
 • Det här med ångesten som ger uttryck i rena fysiska smärtor. Jag har haft dem så länge utan att kunna sätta fingret på vad det är, undvikt situationer som jag vet framkallar trycket i bröstkorgen och de domnade benen och armarna. Sen sökte jag hjälp och fick panikångest konstaterat. Och vetskapen om att en inte dör av smärtan, även om det känns så för stunden. Som att hjärtat ska slå sig ut ur bröstkorgen och krossa vartenda revben om det behövs. Men en dör inte, kroppen klarar mer än så <3

  Och den hemlösa mannen, fy sjutton så fint!

  Ellen 2016-11-27 10:51:58 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Jag hade så gärna velat komma till din signering i Umeå. Men är på annat håll just idag så kan inte och det suger.
  Hoppas att det kommer många fina människor som kan ge dig mycket positiv energi. <3

  Evelina 2016-11-27 10:46:39 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Så starkt av dig Sandra att du kämpar på trots att det givetvis inte är lätt, fint mot dig själv att du håller dig till din strategi. I fredags opererades jag för att ta bort cellförändringar och när jag vaknade kom min pojkvän med ett signerat ex av din bok❤️. Tack för den fina lyckönskningen, den värmde. Lycka till och kämpa på, det kommer bli lättare med tiden! Kramar Lisa

  PS Glöm inte att ta era cellprov alla med livmodrar där ute

  Lisa 2016-11-27 10:03:17
  Svara
 • jag är också i ett läge där jag gråter utanför kaféer, på busshållsplatser, toaletter, behöver ta minst tio djupa andetag innan jag går in i lokaler där vännerna sitter. en behöver så mycket pepp i det här stadiet! så jag vill säga att du är fantastisk, så jäkla inspirerande och jag älskar dina böcker och hur du skriver. big huuggg

  Hannah 2016-11-27 09:00:38
  Svara
 • Hej Sandra! Har aldrig kommenterat din blogg trots att jag följt dig ända sedan devote tiden, konstigt kan tyckas då det varit så många gånger som det sprätt i fingrarna på mig att skriva ner något men aldrig blivit av. Men nu.

  Jag känner med dig i din situation så mycket just nu. Jag och min kille gjorde slut efter ett fyra år långt förhållande och jag är i något mellanting i att känna precis allting och ingenting alls. Vilket är en väldigt underlig känsla men det får väl vara så. Kommer faktiskt från Sundsvall men bor i Stockholm för tillfället. Var dock och hälsade på nu i veckan och var så ledsen och grå en dag så köpte då din bok (de nämnde även då att du skulle komma men skulle redan vara tillbaka i Stockholm igen då). Efter jag hade köpt den grät jag också ute på parkeringen på Birsta city och smutsade ner min tröjärm med mascara. ”Allt som blir kvar” har iallafall varit en väldig tröst i allt det här sorgliga och jag hoppas även du hittar det snart. När man går igenom något svårt klamrar man sig fast vid minsta lilla ljusglimt du vet, och det är vad din bok gör för mig. Trots all mörket som den innehåller. Men även det kan ju vara en tröst. Du vet ju säkert om det här men allting kommer bli bra, så småningom.

  Här har du iallafall en låt som jag lyssnar ofta på när jag springer fort, fort på löpbandet och efteråt känns det alltid lite bättre. För tjugo minuter eller så, sen lyssnar jag om på den: https://open.spotify.com/track/6XdcjeaPdxUbYoTlBrYAau

  Tycker även du påminner om en ung Lisa Ekdahl. Både till sättet och på utseende. Så roligt att jag skriver ”till sättet” eftersom jag inte känner dig. Men efter att ha följt dig i över nästan tio år så känns det ibland som det.

  Ta hand om dig <3

  Amanda 2016-11-27 04:57:11
  Svara
 • Ändå toppen avslut i alla fall, David Sundin är så rolig. Och igen: det blir bra.

  Emilia 2016-11-26 23:53:41 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • <3

  Emma 2016-11-26 23:21:49
  Svara
 • Hade jag bott kvar uppe i norr hade jag solklart åkt 10 mil enkel resa för detta. Känner med dig. Kram

  Emma 2016-11-26 23:20:28
  Svara
 • Gillar inlägget. Ärligt . ta hand om dig . kram 🙂

  Carro 2016-11-26 22:13:42
  Svara
 • åh vad mysigt med en liten hälsning såhär. Vill skicka en stor kram, snart är du hel igen sandra <3

  ISA 2016-11-26 20:27:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh! Hade jättegärna kommit idag (har ju båda dina böcker och älskar dom så hade varit toppfint att få dem signerade), men råkade få en panikångestdag och kom upp ur sängen seriöst nu. SORRY att du fick sitt där ensam alltså!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Ida 2016-11-26 20:09:35
  Svara
 • Men herregud jag hade helt glömt bort att du skulle vara där :'( Åkte ju till Birsta helt av en slump idag och gick omkring ååååh sån himla otur. Du borde skrivit på instagram eller nåt innan!! Får trösta mig med att vi i alla fall var i samma byggnad samtidigt.

  Vendela 2016-11-26 20:08:05
  Svara
 • Alltså jag hade kommit på din signering om det inte vore för att jag jobbade på Ikea hela dagen!

  Och alltså det var världens trafik-kaos i Birsta på fredagen så det var nog många som inte pallade komma i skräck av att det skulle ta en halvtimme att hitta/komma in på parkeringen . Så är det där ibland.

  Anna Lundin 2016-11-26 19:59:45
  Svara
 • Du är superduktig!

  Julia 2016-11-26 19:59:02
  Svara
 • Jag har fortfarande svårt att hantera när folk går runt och skryter om att dom aldrig varit längre norrut än till uppsala.

  Olivia 2016-11-26 19:38:30
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Men omg lägg ner. Själv drömmer jag om att besöka Abisko och Kiruna men tyvärr haha aldrig varit ovanför Stockholm! Skittrist men det ÄR dyrt att åka så långt och många vänner föredrar typ Spanien så man vill kanske inte åka själv… Men ok visste inte man kunde SKRYTA om detta wohooo! Kan även skryta om att jag aldrig varit utanför Europa!?!!

   Lella 2016-11-27 09:51:36
   Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Till och börja med; fett konstig kommentar? Man skryter inte utan man konstaterar snarare att det är lite knäppt att vårt land är så avlångt och att det finns mycket att se. Jag har f.ö. aldrig varit längre ner i landet än Linköping.

   Och till Sandra; jag hade inte kommit till boksignering om det var i staden jag bor. Då tycker jag ändå att du är en fruktansvärt bra författare och det hade varit dödskul att träffa dig. Det är bara något med boksignering som känns så stelt? Jag är alldeles för socialt awkward för att gå in i ett upplyst rum, mitt på dagen till någon jag ser upp till och ba ”Hej, jag gillar dig”.

   Skit samma, försök ha en mysig resa resten av tiden. Det är så JÄVLA vackert längre upp i landet.

   Sandra 2016-11-26 19:58:45
   Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Aldrig varit längre norrut än till Gävle? Det är fan inget att skryta om.

   <3

   Anna 2016-11-26 19:54:18
   Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Haha men det är väl knappast ett skryt? Har man inte så har man väl inte bara

   Johansson 2016-11-26 19:53:30
   Svara
   • Svar på Johanssons kommentar.

    Det är citerat från låten ”Min stad” av Frida Hyvönen!
    Sandra! Vad glad jag är att du hade det lite fint i staden jag kommer från. Fick hemlängtan nu. Och du är bra!

    Matilda 2016-11-27 10:35:05
    Svara
 • Vi var på semester i bland annat Sundsvall i somras, verkligen fint där 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-26 19:20:21 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Grattis på din bok 🙂

  http://mihabalan.com/2016/11/25/christmas-party-dresses/

  MihaBalan 2016-11-26 19:04:03 http://mihabalan.com
  Svara
 • <3

  Jessica 2016-11-26 18:27:25
  Svara
 • Omfamna Umeå ikväll Umeå har väntat på dig<333

  amanda 2016-11-26 18:13:58
  Svara
 • åh hade kommit på direkten om jag var i närheten och kramat om dig och berättat hur mycket
  du inspirerar mig!

  Emilia 2016-11-26 17:21:41 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • <3 <3 <3 <3
  heia deg, Sandra! takk for at du deler og er så ærlig med oss.

  marire 2016-11-26 17:18:21 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Tack för att du bjuder på de här små inblickarna i ditt liv. Tycker det känns som man får komma ett steg närmare när fint och fult och sorgligt blandas såhär, precis som livet är. Hoppas du får en fin kväll. <3

  Julia 2016-11-26 17:14:40 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Jag skrev ner i min kalender att jag skulle komma till dig i Umeå när du skrev ut tiderna här på bloggen, men så fick jag jobba istället. Så himla trist pga följt din blogg sen 2007 och det hade ändå varit rätt häftigt att få komma och köpa ett signerat ex av dig. Hoppas iaf att du får det toppen på din vistelse i den underbara staden! Det är julskyltning i Umeå imorgon, så då kommer det nog kunna komma en hel del folk 🙂 Har i alla fall skickat efter din bok nu 🙂 Kram

  Ida 2016-11-26 17:13:01
  Svara
 • Om en redan har köpt dina böcker, får man då ta med sig dessa och få dem signerade?

  Charlotte 2016-11-26 17:12:49
  Svara
 • Hang in there Sandra! Life is just hard sometimes but we all know it also gets better. Big hugs!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-26 16:58:32 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Men guuud, kanske superkonstigt att uttrycka sig såhär när någon är ledsen men du är så mysig nu, på något sätt. Och jag själv har märkt att man inte orkar bry sig om eller orkar sätta på ett filter när man är ledsen. Så man blir ju mer öppen/riktig mot andra och även främlingar. Och även om jag gillar så mycket sådana uppdateringar så kan jag inte önska dig något annat än lycka! Önskar att du inte hade behövt gå igenom det. Kram! Jag gillar dig! (star)(hug)(hug)

  Vee 2016-11-26 16:37:29
  Svara
 • Fina Sandra!

  Det är sånt här som gör dig så äkta, att du delar med dig av både bra och dåliga saker.
  Och att du kan gråta på parkeringsplatser, inte bara jag som är känslosam alltså…
  Kära fina du, snart kommer du att le igen. Inifrån. Snarare än du anar just nu. Det tror jag!

  Och det där med tom signering: det kan ju lika gärna bero på dålig marknadsföring från butikens/gallerians sida. Eller att något annat stort hänt som konkurrerat ut.
  JAG hade mer än GÄRNA kommit på en signering av dig, om du kom till Östergötland.

  Och tänk så många läsare du har som gillar dig! Annars hade du ju inte kunnat leva på bloggen, och kanske inte fått en knuff i rätt riktning vad gäller målgrupp för dina böcker. Du är så himla bra, och dessa deppiga dagar är bara EN del av livet. ”Sådana dagar måste också finnas i ett människoliv”, som min mormor sagt till mig…

  Kram!

  Melinda 2016-11-26 16:36:58
  Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   P.S. Kan det vara en så enkel sak som tiden för signeringen som ställt till det?
   På lördagar vill t.ex. jag sova länge ofta.

   Melinda 2016-11-26 16:39:13
   Svara
 • puss! Du borde komma på boksignering till Finland nångång. Vet att många skulle komma, speciellt om du kom till Åbo. <3

  Bella 2016-11-26 16:35:21
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!