min stil: hösten 2012.

Vi har ju tittat tillbaka på min stil lite på sistone. Här är sommaren 2008 och här är hösten 2009. Jag tänkte att det kanske kunde vara roligt att kolla in min stil hösten 2012, förra gången jag var singel.
Alltså egentligen kanske inte den ändrats så himla mycket sen dess? Mindre sammetschokers och platåskor typ. Men jag började läsa om dom inläggen från den tiden i något slags terapeutiskt syfte och då kunde jag ju lika gärna komponera ett nytt blogginlägg utifrån dem! : )

friday.
Magtröjor och samma gamla vanliga kjol från American Apparel. Och väskan jättelångt ner. ”varför har du väskan så långt ner” frågade en kille jag dejtade då. Men den var bara så, det där var tajtaste knappen på bandet.

saturday.
Keps och buffalos för att jag var arg rätt ofta och tyckte det passade. ”Såhär såg jag ut i lördags när jag gick på hemmafest, dansade, hånglade och slogs. nä skoja, såklart inte slogs. Det är bara idioter som gör. ” skrev jag i detta outfit-inlägg.

saturday.
Levde i denna batmantröja.

tiki disco.

Gick på dagsfest på söndagarna ute i Bushwick i blå t-shirt i sammet.

friday.

En grön pennkjol från H&M som blev för liten så fort man åt kolhydrater : /

skirt from lazy oaf.

Gick ut och dansade i tiger-kjol från Lazy Oaf. Den har jag kvar om jag planerar att klä ut mig till Tony the Tiger på någon maskerad någon gång.

wednesday.

Standarduniformen på jobbet. Skjorta, vita docs och flygarjacka från Opening Ceremony.

friday.

Hade kattbjällra runt halsen ibland så folk skulle veta var jag var ^^

ginger spice.

Var utklädd till livets person på Halloween 2012 men det känns som ni vet detta pga tar gärna upp det så ofta jag kan.. Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv!

photo: pontus hook

Har tappat bort denna leopard-bomber från Forever21 :'(
(foto: Pontus Höök)

friday.

Var kamouflerad ibland.

friday.

Köpte en alphajacka och ännu högre Buffalos. Det är nog tio centimeter över marken minst? De bor i min källare nu.

thursday.

Bättre bild på alphajackan. Köpte storleken för tolvåringar pga ville ha den croppad och kortare i ärmarna.

pink hair new years.

På nyårsafton hade jag blå sammetsklänning och rosa hår. Alltså sån där rosa färg som tvättas bort efter en tvätt. Här är en tutorial om någon är nyfiken.

Det var det!

.

Translation. My style, fall 2012.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • haha, relaterar HELT OCH HÅLLET till maskeradhelgarderingen! man måste ju spara på sånt för att i framtiden kunna ta tillfället i akt!

  lovisa 2016-12-04 21:13:10 http://polichinelle.se
  Svara
 • Jag minns den här perioden och hur jag tyckte du klädde dig ”hårdare”. Så jag kommenterade något typ ”härligt att du skippat vippiga kjolar och är mer bli full på öl och keps”. Okej kanske inte var exakt så men du fattar. Hur som helst dagen efter hade du vippig kjol och pastelltröja, troligen tillfällighet. Haha men jag tyckte det var respekt iaf.

  agnes 2016-12-01 22:02:09
  Svara
 • wow får lite flashbacks nu. Det var då, hösten 2012 ganska exakt, jag hittade din blogg. Måste säga att som instängd, blyg, ständigt längtande efter ~något annat~ -högstadietjej såg jag upp till dig jättemycket. Eller inspirerades av, kanske är bättre… inte samma press haha <3

  Cornelia 2016-11-29 21:48:46 http://guldfisk.tumblr.com
  Svara
 • Den där geri-outfiten är epic ??

  AL 2016-11-29 19:04:29
  Svara
 • Fy sjutton så fint!

  Ellen 2016-11-29 12:26:15 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Jag minns din höst 2012 bättre än vad jag minns min? Haha<3

  Karolina 2016-11-28 23:49:55
  Svara
 • Detta har inget med inlägget att göra, men du är väldigt tjusig nu som då. Blev dock just rekommenderad denna video av youtube nyss och kände att om du inte sett redan så måste du:

  Wes Anderson+Beatles+Adrien Brody+jul. (Samt HM då, och allt jag kan tänka på är scenen i Tillsammans när Tet inte får dricka Coca cola pga multinationella företag är svin eller vad det nu sägs, men kan inte låtsa bli att älska denna reklam ändå.)

  Clara 2016-11-28 23:00:59 http://rastlosheten.wordpress.com
  Svara
 • Du passar verkligen i rött hår, riktigt snyggt!

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-28 22:01:49 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Kul inlägg!!

  Johansson 2016-11-28 21:55:56
  Svara
 • Jeg kan huske de billeder, er der virkelig gået 4 år? 😮 omg!

  Ace 2016-11-28 20:28:14 http://www.aceblog.dk
  Svara
 • Sandra, som den nostalgiker du är (älskar det!) vore det ändå intressant med ett inlägg där du istället för att blicka bakåt på hur du bodde hur du klädde dig vilka du umgicks med vad du gjorde vad som var viktigt hur du firade midsommar hur du jobbade, blickar framåt. Ett framtidsinlägg. Sen skriver du så klart ett blogginlägg i realtid som det året framtidsinlägget ska handla om, och jämför inläggen, hur det blev o hur det inte blev. Utan att det ska behöva skapa nånslags ångest eller så, så klart….indirekt kan jag tycka att nostalgi ger en ångest i nuet och för framtiden, det med. Känner du likadant?

  Amanda 2016-11-28 20:08:45
  Svara
 • Så snygg stil!

  Ingrid 2016-11-28 19:58:38
  Svara
 • 1) har också den gröna kjolen från hm? hade när jag var utklädd till rita skeeter en gång men herregud en kan verkligen inte andas eller äta i den
  2) så bra inspo för lite arg stil, vill ha en lite ilsken aura denna vinter

  MD 2016-11-28 19:34:05
  Svara
 • Precis här började jag läsa din blogg, också precis nydumpad. Shit!!! Det har gått 4 år. Helt galet. Så sjukt också att du har så mycket att göra med att det blev lättare att komma över honom då. Känner ju inte dig alls men mina vänner var tyvärr inte till så stor hjälp då de inte förstod vad jag gick igenom (första att bli tillsammans och första att göra slut i kompiskretsen) så din blogg blev min räddning. Att längta till dina nya inlägg och inspireras. Gah, tack iaf. Hoppas du klarar dig igenom detta bra tillsammans med alla i din närhet och OSS, läsarna <3.

  Ellen 2016-11-28 18:59:34 http://nouw.com/ealmqvist
  Svara
 • Tror starkt på det där med att använda gamla inlägg i terapeutiskt syfte. Tänker att det är bra att påminnas om att allt jävligt inte är för evigt.

  Krigarprinsessa 2016-11-28 17:48:35 http://nouw.com/krigarprinsessa
  Svara
 • Älskar verkligen din stil! Tycker att det är fullt rimligt att den har hängt kvar/fastnat 🙂

  Lina 2016-11-28 17:06:57
  Svara
 • men åh minns ungefär varenda en av dessa outfits/inlägg just för att jag också har tittat tillbaka till den perioden fleeera gånger när jag känt mig lite ensam, vilse och/eller heartbroken. (låter stalkerish iofs??)

  ps tycker det är så bra att du är mer ärlig och öppen om dina känslor nu. uppfattade ditt första inlägg om break-upet helt fel och trodde att du inte alls ville prata om det och jag bara va men det är ju det som gör dig så modig och stark, att du liksom e så öppen med dina känslor utan att be om ursäkt. puss

  maria 2016-11-28 15:58:48
  Svara
 • Always love your style!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-28 15:52:23 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!