Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 48.

-

Hej! Måndag!
Tycker tiden kryper fram just nu så är mycket positivt inställd till att det är ny vecka. Dessutom tar november 2016 slut om några dagar och kommer aldrig mer tillbaka, så himla härligt. Idag är det dessutom inte vilken vecka som helst – det är nämligen semestervecka för mig.

Eller snart i alla fall, nu på torsdag åker jag med min familj till ett jättevarmt land och stannar i två veckor. Ska bada, läsa böcker och sova. Mer om det när det närmar sig.

Känner mig inte riktigt redo för måndagspeppinläggen än så jag kan ju kanske istället berätta vad jag ska göra denna vecka fram till min semester?

Okej, vi nu kör vi.
Idag ska jag träffa min terapeut igen och längtar väldigt mycket till det. Sedan ska jag hämta ut min resväska som varit på lagning och sen ska jag på ansiktsbehandling. På kvällen ska jag och Jenny äta på restaurang. Lyxig måndag ändå, som någon amerikansk hemmafru typ.

På tisdag tänkte jag jobba från ett café hela dagen typ. Tidsinställa blogginlägg, svara på mail etc. På kvällen ska jag äta på Café Nizza med ett gäng kompisar. Ska bli så kul, deras vegetariska meny har sett så god ut när jag smugit runt och kollat på folks instagrambilder.

På onsdagen har jag bara en intervju inbokad. Sedan ska jag packa. Städa. Vattna blommor. Sånt. Och fika med Nina!

Det var det. Vi hörs lite senare. Här är en låt som jag haft på repeat sista tiden pga så bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej fina du! <3<3<3

  Bra att du tar hand om dig!!! Vill tipsa om Ana Diaz låt – https://open.spotify.com/track/4ZJNTpuf8TvHD5ZMijFuW5, och egentligen hela EPn.

  caroline 2016-11-28 23:35:42
  Svara
 • Fy sjutton så skönt att åka iväg lite. Det är du värd <3

  Ellen 2016-11-28 22:23:05 http://lindbergellen.com
  Svara
 • <3
  så bra at du kjenner etter og gjør det som føles okey.
  god uke, gode du.

  marire 2016-11-28 21:29:52 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • That’s something to look forward too! I’m sure you will have a good time.

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-11-28 15:54:50 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Härligt det låter med ansiktsbehandling 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-28 14:09:47 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • <3 till dig, du är stark! <3

  karin 2016-11-28 13:34:49
  Svara
 • Jag tycker att det är fett värt att du ej gör grejer som du inte pallar, samtidigt som du kämpar på för att ha kvar vardagen. Det känns som ett sånt himla bra sätt att ta hand om sig själv. Menar ej att du behöver att en total främling ”godkänner” ditt sätt att leva på (obv), menar bara ungefär HEJA DIG! Det är okej att alla inlägg inte är som vanligt, man är faktiskt en person med känslor och inte en skrivmaskin.

  Johansson 2016-11-28 13:14:57
  Svara
 • You know, Sandra, that I really admire you not only for being a strong independent woman, but also for being always so honest with us. I’m sending you lots of love <3!!

  Libertad 2016-11-28 12:52:55 http://www.sahakiel.blogspot.com
  Svara
 • Är så impad av dig. Heja! <3<3<3

  Jessica 2016-11-28 11:34:36
  Svara
 • Härligt att åka iväg till solen nu när det är så kallt. Hade själv velat ligga och jäsa i en solstol med en bra bok. Men det får vänta för min del 🙂

  Rebecka 2016-11-28 10:47:47 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • hallå sandra har du lyssnat på jonathan johanssons nya album???? låtarna ”släng alla heartbreakstråkar” och ”rosa himmel” är top! Puss och kram och systerkärlek <3

  moa 2016-11-28 09:19:23
  Svara
 • Såååå härligt med solsemster! Kommer bli som balsam för dig tror jag.
  Vara nära de som älskar en villkorslöst, värme och då och då nån papaplydrink 🙂
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-11-28 09:12:20 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Åh <3 Har drömt om dig flera nätter på raken nu! Jag hoppas hoppas att hjärtat mår lite bättre snart. Kram <3

  Svara
 • Gud vad härligt med semester! Hoppas att du kommer att kunna slappna av och njuta! Skönt att vara med familjen också tänker jag. Och du, känns ingen stress eller press över måndagspeppen – vi förstår!

  PS. Såg dig gå ut från Akademinbokhandeln i Nordstan när jag brådskade förbi och hade så himla bråttom förra veckan. Tänkte att jag ville ge dig en kram och hoppades att du inte kände dig ledsen och ensam, och som tur var läste jag ju att du kom ut med ett härligt gäng sen där på kvällen, det gjorde mig glad 🙂 Kram!

  Hey Emelie 2016-11-28 07:03:03 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Måndagslyx när den är som bäst! 🙂

  Maria 2016-11-28 06:57:45 http://mariabusck.wordpress.com
  Svara
 • Är också jättepeppad på att detta jävla kuknovember snart är slut. Tycker det ska bli supermysigt med december och ljusslingor och stjärnor i alla fönster och på stan och så. Tycker dessa inläggen är så mysiga! Gillar också att du postar så tidigt på morgonen, perfekt för när jag äter frukost 🙂

  Madde 2016-11-28 06:51:06
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!