fyra saker som gjorde mig glad.

Cvo00wLWYAAK8HQ.jpg_large

Ni skickar så fina saker till mig! @:ar mig i bilder på gulliga hundvideos på instagram och skickar små länkar i kommentarerna och på mail. Alla borde skaffa blogg, så fint att ni får mig att känna mig mindre ensam ganska ofta.
Tänkte att vi kunde titta på fyra saker som gjort mig glad på sista tiden.


En liten historia om Maxine the Fluffy Corgi. Ska sno henne.

dazed
En VÄLDIGT bra artikel om när någon man är ihop med slutar vara kär i en. Så välskriven. Och rolig.

” I find the trick is to behave like a bird would behave if it had also got dumped. Would a bird keep checking the other birds Facebook to see if it had been hanging out with any new birds? It would not. Would a bird drunk dial its ex every Friday night for months? Noooope. Would a bird lurk its ex’s Instagram? Not a chance would a bird do that. So be like a bird. Take flight. Leave the past behind. Soar ahead. Eat garbage. Shit wherever. Sing.”

geri

Brilliant video shows Spice Girls taking down Polaroid advert makers for trying to get cleavage shots. Älskar dom.


Wes Anderson har regisserat H&M’s julfilm och den är så himla wes andersonig och julig. Kom i julstämning!

.

Translation. Four good things. A corgi, an article, Spice Girls and Wes Anderson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Vill tipsa om en mindfullness övning som verkligen hjälpt mig sen mitt ex gjorde slut i somras. Är egentligen DBT för folk med borderline men tror den kan hjälpa alla när man är ledsen eller har ångest 🙂

  1. Beskriv hur det ser ut runtomkring dig
  2. Beskriv och lägg märke till vilka känslor du har just nu, vilka tankar du har just nu och hur det känns i kroppen.
  3. Fokususera på dina andetag
  4. Tänk att vad du än känner just nu så är det vad du känner just nu och det är okej att känna så.
  5. Håll inte fast känslan, skjut inte undan känslan, släpp dömande tankar.
  6. Andas in där det känns i kroppen, andas ut och mjukna
  7. Välj att antingen låta känslan vara eller göra något som får dig att må bättre

  Den här och listor på positiva saker har verkligen hjälpt mig när det känns extra svårt. Vet inte om det är något för dig men tänkte tipsa i alla fall. Kramar

  Fanny 2016-12-05 21:10:59
  Svara
 • Det har hänt mig också, om än för lite längre sedan än för dig. Och alltså, jag önskar så att jag hade ett bra svar på din fråga! Så himla svårt när det egna behovet av avstånd, å i mitt fall utlopp för massa negativa känslor, hela tiden står mot ens barns behov av tillgång och sämja.

  E 2016-12-02 00:15:50
  Svara
 • Guuuuud vilken härlig julfilm! Jag klagade nyss på att jag inte riktigt har någon julkänsla, antagligen för att jag kämpar på med min c-uppsats till universitetet, men denna samt ett tänt doftljus var ju perfekt nu på kvällen den 1 december 🙂 Ska nog försöka göra något litet varje dag som gör att jag kan hitta julstämningen lite bättre, det skulle verkligen vara härligt!

  Malin 2016-12-02 00:04:10 http://maulun.blogg.se
  Svara
 • igelkottens elegans heter den på svenska, så fin!

  Daniella Chanelle Darling 2016-12-01 11:20:49 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Hej Maja! Åh vad bra, den finns kvar. Jag mejlar dig! Emma

  Emma 2016-12-01 08:52:23
  Svara
 • Vet absolut inte, men känner med dig!!! Kärlek och styrka.

  Therese 2016-11-30 23:48:32
  Svara
 • Kolibri som snorker <3 : https://www.youtube.com/watch?v=_uEfmQt34Nc

  Cecilie 2016-11-30 21:27:08 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • Åååh jag vill!!! Se Emil Jensen alltså. Älskar honom. Om ingen redan haffat biljetten får du gärna höra av dig på [email protected] <3 <3 skulle va så himla fint denna deppiga höst

  Maja 2016-11-30 21:06:47
  Svara
 • Sandra! Se sex and the city! Sträck kolla vettja! Stora stryke-kramar i varje avsnitt<333 Varför inte dricka lite (eller mycket) cava samtidigt??? Varför inte dra ihop lite tjejkompisar klä er á la Carrie och bara insup allt systerskap och kramas??? Puss på dig och så mår vi snart. Tillsammans.

  L 2016-11-30 20:47:04
  Svara
 • Åh! Om du vill mejla den så langar jag vidare till en Emil Jensen-lover jag känner, om du inte redan gett bort den. Puss [email protected]

  Isabelle 2016-11-30 18:34:49
  Svara
 • maxine <3

  marire 2016-11-30 17:38:53 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • so cuuute 😀

  anna 2016-11-30 16:14:17
  Svara
 • fun stuff:

  ”Domino’s Japan Is Training Reindeer To Deliver Holiday Pizza. Like, For Real”
  http://9gag.com/gag/aRKB8vj

  ”What Owning a Ramen Restaurant in Japan is Like” (has subtitles)

  My favorite SNL skit (kind of weird): ”Halloween candy”

  anna 2016-11-30 16:12:36
  Svara
 • Wes Anderson-filmen <3 <3 <3 Förknippar den dock inte alls med H&M men fin var den 🙂 Är jag förvirrad eller har du fått nytt utseende på bloggen? Den känns annorlunda, på ett bra sätt, framförallt i kommentarsfältet 🙂

  BySiri 2016-11-30 12:39:22 http://bysiri.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Ett tillägg i någonting-som-gör-en-glad-listan! Tror du skulle kunna gilla den här serien, 3 tjejer i Leeds som driftar omkring i livet efter uni – ingen romantisk o mysig kärlek här inte! Men roliga, pinsamma och härliga scener 🙂 Man kan andas ut lite o slipa prestationskrav på jobb, pojkvänner, kärlek etc när man ser den här vilket kan vara rätt skönt ibland..
  Vet inte om du kan se channel 4 från Sverige, men serien heter drifters och finns i 4 säsonger. Och ja, den är mycket bättre än trailern, så ge den en chans tycker jag! xx
  https://en.wikipedia.org/wiki/Drifters_(TV_series)
  http://www.channel4.com/programmes/drifters

  A 2016-11-30 11:30:00
  Svara
 • Sötaste videon i livet

  Matilda 2016-11-30 11:09:02
  Svara
 • Hejhej! Förlåt Sandra om detta är lite fel forum men jag har en Emil Jensen-biljett som jag skulle vilja ge bort till någon som är sugen på att gå och se honom nu på fredag, 2 december kl 19, på Södra Teatern i Stockholm. Hans show kallas ”Flyktpotatis” och kan nästan lova att den kommer vara fantastisk! Bra plats (rad 8) är det också. Vill så gärna att biljetten inte går till spillo, sorry igen om det är fel forum men jag bara gissar att kanske någon av er som hänger här inne också gillar honom 🙂 svara gärna mig här så kan jag mejla över biljetten!

  Emma 2016-11-30 10:39:31
  Svara
 • Jag blev (brutalt) dumpad i april, och rent intellektuellt fattar jag ju att det mest hälsosamma är att gå vidare, att släppa, att inte älta och hänga kvar. Och det finns så många bra tips om hur en kan gå till väga (som artikeln ovan) men typ inga tips om hur en gör när det finns ett litet barn med i bilden. När en måste ha någon sorts relation till personen som har dumpat, som har svikit. När en inte kan bara släppa allt och fokusera på sig själv. HUR gör en då?

  m 2016-11-30 09:37:00
  Svara
 • Så fint med en helt egen klan härute i sverige! Och jösses, ögonen tårade sig av hm filmen. Såå fin! Wes Anderson <3

  Frida 2016-11-30 09:11:55
  Svara
 • Mysigt 🙂

  Finns de någon som kan förklara exakt hur man lägger in en header för hur jag än gör så blir det fel 🙁 ?

  Svara
 • åh älskar julfilmen! så mysig bara in i den pastelliga fina världen en stund<3

  amanda 2016-11-30 08:19:24
  Svara
 • Spice Girls-videon lades ut på Babe på Facebook i går! https://www.facebook.com/babeswhodgaf/videos/1364418013570489/

  Ann 2016-11-30 06:32:49
  Svara
 • Tack för tipsen! Jag vill tipsa dig om boken The elegance of the hedgehock (?). Läses med fördel på svenska pga komplicerat språk. Den handlar om två ensamma, mycket intelligenta personer som bor på samma adress i Paris. Den ena är en trettonåring som insett att livet inte har någon mening som tänker ta livet av sig, och en tant som låtsas vara ”normal” men har ett hemligt fin-kulturellt liv helt för sig själv. Sen händer spännande grejer! Jag tänkte på dig när jag läste trettonårigen mest för att jag tror att du kommer gilla henne – mycket! Kul bok, fin. Ett till tips jag har till dig är en dikt från boken Eat pray love men jag måste skriva ner den först.

  Rebecka 2016-11-30 06:16:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!