nio stycken sextonde december.

Eftersom jag har bloggat sedan tidernas begynnelse har jag ett arkiv tjockare än bibeln ungefär.
Jag upptäckte att jag hade bloggat om sextonde december (alltså idag) nästan varje år.
Ska vi kolla in vad jag gjorde?

Vi börjar i 2007:

2007b

Den sextonde december 2007 såg jag ut såhär. I t-shirt med cyklar och en scarf. Hade fortfarande ganska mycket indietonårsposering.
2007a

Jag och Nathalie satt i Joakims trappuppgång och drack cava för att han inte var hemma. Helt rimligt.

2008b

Den sextonde december 2008 hade jag en ny brosch med hundar.

2008a

Och jag och min dåvarande pojkvän Ludvig stekte gröna pannkakor.

2009b

Den sextonde 2009 var jag bjuden hem till Elsa på chevre chaud.

2009a

Här satt vi och åt. Sedan spelade vi Super Mario och klarade tre världar enligt blogginlägget.


Den sextonde december 2010 bodde jag i New York. Jag var på julfest på Christians kontor den kvällen.


Såhär skrev jag om festen vilket jag tyckte var ganska så kul:
Jag och Livia sprang runt och gjorde vår favoritsysselsättning, introducera oss som någon annan för folk vi inte känner. Det roligaste var när Livia sa att hon var från Sidney och killen bara ”me too, where do you live?!” och Livia svarade ”ehh the opera house”

Den sextonde december ett år senare, alltså 2011, var jag på julfest på mitt jobb. Jag jobbade på reklambyrån Wieden + Kennedy i New York då som copywriter.
Skrev såhär:
Vi var i penthouse-sviten på Hilton och tydligen hade Mick Jagger bott i den på 70-talet och hans piano stod kvar, det tyckte jag var himla flott. Hela festen gick ut på att det var en familj som bodde där i hotellrummet. Så de hade hyrt in knäppa skådespelare och så stod det familjebilder lite varstans. När man minst anade det blev det drama på dansgolvet, och vid elvatiden ramlade fruns älskare in och rörde upp.

Efter julfesten åkte vi på fest hemma hos Matilda som fyllde år. Hon hade gjort en hångelhörna och vi åt hemlagad chili när vi blev hungriga.


Den femtonde december (so close!) 2012 bodde jag ännu i New York och såg ut såhär.

Jag och Chrissy drack cava och sedan gick vi på en hemmafest som hade ett ballongmoln i vardagsrummet i Greenpoint.


Den sextonde december 2013 hade jag tagit en outfitbild för jag var på biopremiär den kvällen och lite finklädd.

Var bostadslös under den perioden och bodde hos min kompis Michelles mamma (!) i en månad. Så himla gulligt att jag fick göra det.

Den sjuttonde (nära!) december 2014 var jag på semester i New York med Sara och Jenny. Såg ut såhär.


Vi drack cava och åt ostron på Balthazar och Jenny hade nya blå glasögon som jag tycker är så fina!


Den trettonde december (närmaste jag hade) 2015 var jag bjuden på adventsfika hos Joakim och Ellen.


Vi pysslade julpynt, drack glögg, åt julbordslunch och alla var rörande överens om att detta var jag.

Glad sextonde december 2016 hörrni! Ha en fin fredag.

 

 

Translation. December 16th from 2007 to 2015.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Härliga bilder 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-17 16:50:42 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Wow, Jenny ser verkligen ut som Jess i New Girl!!

  Ellen 2016-12-17 15:50:47 http://lindbergellen.com
  Svara
 • hej sandra och alla läsare. jag vet fan inte var jag ska vända mig, jag googlar fraser och kommer in på flashbacktrådar som inte ger mig några svar. jag tror jag vill göra slut med min sambo. men jag vet fan inte hur det ska gå till. vi har lägenhet ihop i en stad ingen av oss kommer ifrån, var ska jag bo när jag har släppt bomben? ska jag säga upp mig och flytta härifrån? planerar man när man gör slut? liksom ”ah okej på tisdag gör jag det”. tänk om han blir jättearg?
  vill helst skriva en lapp och försvinna från jordens yta. men det går ju inte.
  ibland känns det som att jag är kvar i denna relationen för att jag inte vet hur jag skulle kunna göra slut. hjälp

  lisa 2016-12-17 14:12:56
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Lisa: Har du någon kompis eller kollega du skulle kunna bo hos ett litet tag? Oftast löser sig ju sådana situationer med tiden om en bara letar lite. Kanske kan du hitta en lägenhet att hyra någonstans ett tag (om du kan bo en stund hos någon du känner först)? Men om du inte riktigt trivs i staden eller på jobbet så kanske det långsiktigt också kan vara bra att bryta det också?

   Jag har haft två långa förhållande där jag också bott med min partner och vart den som gör slut. Jag skulle säga såhär: jag hann bearbeta det faktum att det var något i förhållandet som skavde, så till slut bestämde jag mig bara för en dag att det nog inte skulle kännas såhär. För mig var det aldrig ”på tisdag gör jag det”, utan när jag landat på tanken så tog jag ”bara” beslutet och gjorde verklighet av det. Skillnaden för mig är väl kanske att jag i båda förhållanden bodde i staden jag är uppväxt och har familj och vänner i, så jag kunde såklart falla tillbaka på dem när jag stod utan boende.

   Lycka till, och hoppas allt går bra <3

   Ellen 2016-12-17 15:55:52 http://lindbergellen.com
   Svara
 • tycker det vore så kul om du skulle göra typ ett *reacting-inlägg* på gamla outfits/saker du har gjort kanske? men främst kläder pga minst jobbigt för dig att utvärdera kanske, samt väldigt kul att läsa. som då vi tittade tillbaka på din stil och du ba ”ful kjol”, det var konstigt underhållande och vore kul att se en liten sammanfattning av dina finaste/fulaste plagg genom tiderna enligt dig. du äger, pusskram

  a 2016-12-17 13:09:46
  Svara
 • Så kul att kunna gå tillbaka i arkivet! Jag har själv skrivit dagbok i snart 10 år, helt galet! På senaste tiden har jag blivit lite nostalgisk och grämer mig så över att jag inte sparade alla mina dagboksinlägg från min hemliga Lunarstorm-användare där jag förde online-dagbok under hela högstadiet. Man hade väl inte haft så stor användning för alla som stod där, men det hade varit så himla roligt att ha. Jag får nöja mig med att ha dagboksanteckningar från ettan på gymnasiet antar jag 🙂

  ems 2016-12-17 02:09:27
  Svara
 • Har ju inte följt din blogg så länge men än då så roligt o få se bilderna. Var råkallt idag. Kan du visa lite mer av dina klänningar. O smink och inredning är så kul. Kram söta.

  Maria 2016-12-17 00:45:00
  Svara
 • Åh va jag längtar tills jag kan göra såna inlägg. Tänk om jag hade håll kvar vid min blogg istället för att byta och lägga ner hela tiden. Kram

  Finurliga fröken 2016-12-16 22:15:50 http://finurligafrokens.blogspot.com
  Svara
 • Älskar denna typ av inlägg!!<3

  B 2016-12-16 20:08:10
  Svara
 • hej. det här kan vara en himla privat fråga, men den passar bra i det här sammanhanget med tillbakablickar så jag kör ändå. undrar hur dina relationer till joakim och michelle ser ut idag. kram <3

  elin 2016-12-16 19:42:45
  Svara
 • Åh, Michelle! Saknar Michelle och er podd. ?

  Aida 2016-12-16 18:23:09
  Svara
 • Jenny ser ut som hon i New Girl!

  Malin 2016-12-16 16:43:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!