Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

perfekta eyelinervingar, favoritlärare och en burk ravioli.

442ee6068b801c00376933b01afebe93

Varsågod, lite fina historier från era liv om bra saker som hänt er under 2016. <3


Att min bästis har flyttat in i huset mittemot och att vi börjar varje morgon med att vinka till varandra.


Jag har fått en crush på jobbet som gör att min kropp reagerar på att lägga perfekta eyelinervingar, lukta gott och ha en positiv inställning varje morgon.


Min killes föräldrars hund och mina föräldrars hund som båda är 10 år gamla blev sambos i tre veckor. De trivdes så bra ihop. Varje helg packade vi in oss i bilen med kaffe och kakor och låtsades vara en gullig liten familj vi fyra. Sen gick vi långa skogspromenader och folk stannade och ville klappa våra söta gammelhundar <3


Bröt upp och lämnade pissig relation i november förra året. 38 år med en 5-åring, halvbra jobb och en gammal depression i bagaget tog vi vårt pick och pack och hamnade i en tredjehandslägenhet i Stockholms södra förorter. Det läskigaste jag någonsin gjort, men jag vågade till slut kasta mig ut och carpa den där jävla dagen.
Hade högt flygande planer om att härja (och ligga) sönder sommarstockholm, men blev matchad efter att jag funnits med på Tinder i ett dygn. Max – en ensamstående tvåbarnspappa från Bagis som visade sig vara den jag alltid har väntat på. Livet alltså!


Ringde upp min favoritlärare från gymnasiet som nu är pensionerad och världens snällaste lilla gubbe. Någon vecka senare fikade vi på konditori i 3 timmar och pratade om språk, litteratur och våra liv


Det var fredag och istället för att gå i skolan så kom hon jag är kär i hem till mig. På mitt badrumsgolv tatuerade vi varandra med hjälp av en synål och indiskt bläck. Blå skrev jag på hennes höft i min handstil och likadant gjorde hon på min. Nu kommer vi alltid ha varandra och alltid va med varandra. Sen på kvällen blev vi fulla i en lägenhet och kanske lite för mycket och kanske att jag kräkte ner oss båda. Men vi hjälpte varandra att ta oss hem till min säng där vi åt pizza och sen somnade tillsammans.


Dejtar en i min klass. Ganska mycket i smyg. Har sex och skippar lektioner. NAAAAAAJSSSS!!!!!


En fin grej som hände häromnatten var när min kille knuffade på mig för att jag snarkade. Men i själva verket var det vår gamla katt som låg i min famn och snarkade så högt att han väckte oss andra.


hade saknat och väntat på honom i sju år och så plötsligt en dag i september så stod han nedanför mitt fönster med en burk ravioli i handen och log mot mig


Att han hade gått och lagt sig men cyklade till mig bara för att hångla i min port

 

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • <3
  elsker disse innleggene! takk for at du setter dem sammen for oss, Sandra!

  marire 2017-01-01 12:37:19 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Var rätt länge sedan jag kikade in på den här bloggen, men blev så glad att jag blev tipsad om att gå in igen. Jag bara älskar dessa inlägg och får lite gåshud när jag läser alla dessa fina berättelser. Tack sandra för dessa inlägg och tack alla fina som delar med sig, de gjorde mig på mycket bättre humör! 🙂

  Caroline 2016-12-25 09:59:33
  Svara
 • Har inte kunnat skratta på så himla länge, men kunde inte sluta skratta efter att ha läst om den snarkande katten – tack!

  Stina 2016-12-21 23:55:14
  Svara
 • eeee det där med jobb-crushen! så fint. Har haft en sån fast på uni, relaterar så mkt och nu känner jag att även om ingenting händer sååå har crushen gjort att jag varit så jäkla babe den här hösten å det är också fint.

  MD 2016-12-21 21:17:30
  Svara
 • Men åhhhh den sista! ♡
  Blir så lycklig i själen av dessa inlägg

  Emelie 2016-12-21 19:28:11
  Svara
 • Gillar dessa inlägg så himla mycket. Så fint av alla att dela med sig <3

  Ellen 2016-12-21 17:04:58 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Snälla snälla Sandra! Jag behöver hjälp! Har gått en lång och prestigefylld utbildning och nu fått ett ‘bra’ jobb men går sönder på insidan. Blir bedömd i allt jag gör och presterar bara sämre och sämre. Vet inte ut eller in. Går ju bara hem och gråter. Inget stöd från omgivningen eftersom det här ska vara mitt drömjobb. Vad ska jag göra. Hur ska jag överleva? Hjälp?? /Ellie

  Ellie 2016-12-21 16:24:27
  Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Till Ellie och den andra ledsna flickan! Bryt upp, gör något nytt för din EGEN skull! Vad är din passion? Vad får dig att gå upp ur sängen varje dag och vara glad? Vad skulle du kunna jobba med utan att cash är det primära? Jag har alldeles för många universitetspoäng, och en Masters examen på fickan, kommer för det vid 40 fyllda förverkliga min dröm och jobba och hjälpa djur att må bättre! Det har tagit mig ett halvt liv att inse att jag vill bli djursjuksköterska, för djuren har varit där när ingen annan varit det. Nu är det min tur att ge tillbaka till dem;-)

   alexandra 2016-12-22 01:53:54
   Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Ellie! Livet är för kort för att jobba någonstans som får en att gråta!! Sluta på jobbet, och gör nåt annat istället 🙂 lycka till! Och stor kram!

   Charlotte 2016-12-21 18:41:30
   Svara
   • Svar på Charlottes kommentar.

    Ja! Om det känns omöjligt utan stöd så tänker jag att det finns ju också proffs för att hjälpa en att må bättre. Gick till kurator bara några gånger och fick så mycket hjälp med att börja tänka på vad som är bra och passar MIG, inte vad som är mest status osv. (Vårdcentralen eller ungdomsmottagningen beroende på er ålder.) Hoppas det blir bättre för er snart Ellie och Frida! <3

    Sara 2016-12-21 20:53:20
    Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Gud det här hade kunnat vara jag. Spenderat 6 år med att plugga ”prestigefylld” utbildning och har nu ”drömjobbet” på en av världens ”toppfirmor”. Och jag är bara ledsen.

   Frida 2016-12-21 18:39:13
   Svara
   • Svar på Fridas kommentar.

    Frida och Ellie: Jag har vart så depp hela hösten pga i princip samma sak. Pluggade också en ”nobel” utbildning enligt alla i min närhet på prestigeskolor, är nu inne på år fem med en ”prestigefylld” praktik precis bakom mig och erbjudande om jobb på samma ställ när jag väl är klar efter år sex. Men jag blev bara deppigare och deppigare och de senaste månaderna ville jag inte ens gå ur sängen. Tog för bara några dagar sedan beslutet att nej, såhär kan jag inte ha det. Så ska göra något som känns skitläskigt: hoppar av nu och lägger det på hyllan tillsvidare. Jag och min sambo ska satsa på att starta ett företag för något vi båda är så himla passionerade om. Verkligen SEKUNDEN jag tog det beslutet kändes det som hela himlen öppnade sig och solen kom fram för första gången på flera månader. Jag är exalterad över livet igen, precis som man borde vara om man bara är 24 år (eller vilken ålder som helst egentligen). Men i vilket fall, vill bara säga att det är helt okej att släppa taget om något man jobbat mot om det inte längre är rätt. Tiden med studier är fortfarande värt mycket, men det är inte värt att fortsätta med något som suger livslusten ur en. Nu kanske ni inte helt vill byta inriktning, kanske det är arbetsplatsen som är fel bara, eller kanske det specifika jobbet men området är kul. Oftast finns det många fler möjligheter att prova på olika saker och skulle man någon gång ångra sig går det faktiskt att gå tillbaka, det är inte kört. Hoppas ni kan få fram solen igen! Kramar!
    ar ännu inte gått klart min utbildning,

    Madeleine 2016-12-21 22:11:09
    Svara
    • Svar på Madeleines kommentar.

     P.S. Ja, det är skitläskigt att göra det. Men jag är hellre rädd och hungrig på livet än bekväm och miserabel.

     Madeleine 2016-12-21 22:12:51
     Svara
 • Blir både lycklig och pirrig av att läsa allt fint ❤ kram

  Finurliga fröken 2016-12-21 15:49:09 http://finurligafrokens.blogspot.com
  Svara
 • Orkar inte vad jag behövde få läsa något sånthär idag <3

  Frida 2016-12-21 13:55:33
  Svara
 • lärarkommentaren <3 <3 <3

  malin 2016-12-21 13:34:48
  Svara
 • Dröm att bo så nära sin bästis! Har alla mina bästa vänner i andra städer så drömmer sååå mycket om detta 🙂

  Sara 2016-12-21 12:32:20
  Svara
 • Blir så jävla gladav detta här i vintermörkret! Livet alltså! <3

  linnea 2016-12-21 12:15:05
  Svara
 • Så himla fint! Det är ju de små sakerna.. ^^ <3

  emblas.se 2016-12-21 12:01:56 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej! Jag fick bara sån himla lust att berätta för dig att jag gillar dig mycket och din blogg betyder mycket för mig. Tänkte att du skulle bli glad av att få veta det och att vi överlag borde bli bättre på att berätta för varandra hur mycket vi tycker om varandra och hur bra vi är, speciellt när världen är så mörk och otäck.

  Lina 2016-12-21 11:31:12
  Svara
 • Ååå man blir helt varm i själen av att läsa alla fina ord och upplevelser! Är det inte snart dags för ett hitta vänner inlägg? Behöver vidga vyerna och behöver en vän..

  Sofia 2016-12-21 11:05:30
  Svara
 • ”hade saknat och väntat på honom i sju år och så plötsligt en dag i september så stod han nedanför mitt fönster med en burk ravioli i handen och log mot mig” – SNÄLLA berätta mer! Väntat och saknat i sju år?

  em 2016-12-21 11:03:51
  Svara
  • Svar på ems kommentar.

   åh jag med!!

   Alice 2016-12-21 20:34:36
   Svara
  • Svar på ems kommentar.

   Jag vill också ha en fortsättning! Vad hände?

   Alexandra 2016-12-21 13:08:33
   Svara
   • Svar på Alexandras kommentar.

    Men jag med?? Så nyfiken!

    matilda 2016-12-21 14:16:33
    Svara
    • Svar på matildas kommentar.

     JAG MED!

     S 2016-12-21 17:23:29
     Svara
     • Svar på Ss kommentar.

      blev kär i en grabb när jag var fjorton och han i mig, men av någon dum anledning så blev det inte mer än så. han skaffade någon annan när jag aldrig bekräftade hans kärlek, vilket jag iofs gjorde men det visste ju inte han. och jag fortsatte vara kär i denhär grabben i så många år trots att han hade flickvän. när han tillslut blev singel denhär sommaren, så började vi prata med varandra igen efter två års uppehåll. och plötsligt en dag så var han här med en burk ravioli och ytterligare ett par dagar senare så låg vi ihoptrasslade i min säng. jag älskar denna människa lika intensivt som jag gjorde från första början, men har insett att han förmodligen inte känner samma sak för mig. å så vare med det.

      S 2016-12-22 01:30:39
      Svara
 • alltså fy tusan vad fint

  rebecca 2016-12-21 10:59:34 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Ikväll ska jag se Håkan spela i Malmö, lovar att skriksjunga och dansa för din skull också Sandra! 😀

  Jessica 2016-12-21 10:57:34
  Svara
 • Kolla den här kanske är till dig apropå kjolarna: http://www.tradera.com/item/340349/271944612/american-apparel-lack-kjol-bla-ny

  Lisa 2016-12-21 10:49:47
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!