Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

24 december.

christmas eve

Glad julafton fina ni. Så här ser jag ut idag, i blå miniklänning. Är så sjukt förkyld. Ligger helt sänkt i sängen nu efter att ha tagit dessa bilder.

christmas eve

Klänningen är från Zara och skorna är Prada. Klänningen var faktiskt typ åtta centimter längre men jag lämnade in den hos en skräddare som kortade den.

christmas eve

Den har fina guldknappar på ena axeln.

christmas eve

Hoppas ni får en fin julafton. Jag ska träffa min familj vid halv två så nu har jag hela typ två timmar att vila min förkylning, så nice. Och hörrni kom ihåg – det finns ingen lag på att man måste vara glad för andras skull idag. Man får vara precis så som man orkar vara. Det kommer jag.

 

 

Translation. Happy Christmas eve. I”m wearing a dress from Zara and heels from Prada.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
50kommentarer
 • Tack för de sista meningarna i det här inlägget. Det var så jävla skönt att läsa dem. Kom på att jag aldrig skrev det i julas, så jag skriver det nu. Tack tack tack.

  Ellen 2017-02-01 15:55:02 http://ellengrantz.blogg.se/
  Svara
 • åh vad fint läppstift! vad är det för nåt?

  julia 2016-12-27 18:00:31
  Svara
 • krya på dig!
  og takk for at du minner om at en ikke trenger å late som for andres skyld, det er så viktig <3

  marire 2016-12-26 23:33:34 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Så himla fin du är! Och så nedrigt att vara sjuk just precis denna vecka.. Det blev jag också, och nu har jag nog hostat sönder ögonen på alla som vart i min närhet.. 🙂 Krya på dig <3

  Ellen 2016-12-26 11:38:47 http://lindbergellen.com
  Svara
 • god jul och fortsätt krya på dig nu <33

  Ljuva Julia 2016-12-25 18:31:50 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Hej Sandra!! Har du tips på bra skräddare? Är nyinflyttad till Stockholm och är rädd att lämna in till någon som är dålig….. Tack på förhand!! <3 Och jättefin i håret :*

  Hanna 2016-12-25 15:41:54
  Svara
 • Jag gav upp allt och flyttade land för min livs kärlek. Det visade sig att kärleken inte övervann allt och nu spenderar jag julen med lyckliga människor runt mig, de ser framtiden ljus, tar parbilder och lägger upp på insta. Känner mig som det mest ensamma människan på jorden och det enda jag känner inom mig är mörker och hopplöshet. Men plötsligt ibland mellan alla tårar så ser jag en liten gnista hopp och hur sjukt det än låter så vet jag att det blir bättre. Styrkekramar till dig och tack för allt du delar med dig. Du är aldrig ensam. <3

  Jag 2016-12-25 12:01:03
  Svara
 • Riktigt snygg klänning! God Jul!
  kram
  Emma

  emblas.se 2016-12-25 10:34:33 http://www.emblas.se
  Svara
 • Bra skrivet! Julen är bara deppig sen min pappa dog. Fast i år samlade vi kraft och umgicks ändå, spelade till och med sällskapsspel. Klockan sju var alla dock helt dränerade på energi av att hålla humöret uppe så jag åkte hem. Det kändes så skönt att komma hem och veta att dagen är över. Fattar inte familjer som kör fullt sjå morgon till kväll, orimligt bra jobbat. Sov gott på dig Sandra och allihopa i kommentarsfältet, imorgon är en ny dag!

  anonym 2016-12-24 23:23:34
  Svara
 • Vilken fin klänning!

  Karin B 2016-12-24 23:10:08 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Så himla fin sista bild på dig i spegel!

  m 2016-12-24 21:09:16
  Svara
 • God jul! Känner med dig. Fick din bok i julklapp och ser fram emot att läsa den! Gissar att du redan upptäckt och tittat på den norska tv-serien, annars är det en stark rekommendation!

  Josefin 2016-12-24 21:08:04
  Svara
 • <3<3<3<3

  Daniella Chanelle Darling 2016-12-24 20:05:41 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • God jul! 🙂

  Rebecka 2016-12-24 19:52:23 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Puss! Sitter i ett hörn själv ocj pillar med mobilen och tar pis från familjen.

  Emma 2016-12-24 19:00:36
  Svara
 • Är så jävla ledsen, men går undan och gråter ca varannan timme. Önskar jag var hemma och sov. Eller i soffan med en påse chips.
  Kram till dig fina! Vi tar oss någonstans i alla fall!

  Stina 2016-12-24 18:42:53
  Svara
 • Önskar dej god jul. Jag är inte heller glad o det känns jobbigt. Ser redan framemot rean som kommer. Ja det är som det är. Tiden går sakta när man läker från minnen. O himla snabbt går den när man har kul. Kram söta.

  Maria 2016-12-24 15:31:07
  Svara
 • Så fin klänning! Jag skickar varma, peppande tankar till dig på din väg ur ditt dåliga mående. Hoppas ni får en fin jul trots förkylningen.

  Min julafton har varit en mardröm. Jag är på väg till min pappa vars liv svävat i ovisshet senaste dygnet. Trodde det var helt över och läkaren meddelade i natt att han skulle ha tur om han klarade sig. Faran inte över än men innan jag klev på tåget fick jag höra hans röst i telefon! En röst jag trodde jag aldrig skulle få höra mer.

  A 2016-12-24 15:28:47
  Svara
 • tack snälla för de orden, ligger hemma och 26års-bölar med mig själv <3 god jul och krya!

  mimmi 2016-12-24 15:20:07
  Svara
 • Krya på dig ♥♥♥ och du? Det där förbannade hjärtat. Det läker. Knäppt. Ha det så fint. Kram

  A 2016-12-24 15:15:11
  Svara
 • vi firar inte jul den 24e (dessutom har alla sådana högtider bara blivit tråkigare och jobbigare ju äldre alla har blivit + skilsmässa) så jag ska sitta och äta julmat och sträcktitta på brooklyn nine nine ungefär. hoppas du får det jättemysigt iaf och att alla andra som har det jobbigt nu förstår att det är bara en dag av 365 som man behöver genomlida innan allt blir normalt igen.

  maria 2016-12-24 14:53:10
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Precis så är det ? En enda dag. Tycker det låter mysigt som du har det. Bättre det än att sitta på något ställe där man egentligen inte vill vara och bara känna ångesten växa och tårarna bränna bakom ögonlocken. Hoppas serien är bra och att du får en fin kväll! ?

   Cia 2016-12-24 16:07:07
   Svara
 • God jul finaste Sandra! Massa kramar <3

  Lina Rundqvist 2016-12-24 14:45:49
  Svara
 • Tack för den påminnelsen. Känns som den behövs så här på jul. Själv sitter jag som gäst i ett hem där jag inte är välkommen, med en pappa som ignorerar mig och inte ens sagt hej sen jag kom, och jag försöker hålla skenet uppe. Vill så gärna ha en varm och hjärtlig och varm jul med en stojig och stimmig och snäll familj. Och låtsades länge för alla och mig själv att jag också hade det. Men MAN BEHOVER INTE. Nästa år kommer jag fira ensam istället för människor som under så många år varit elaka och plågat mig. Kram och god jul

  Cia 2016-12-24 14:22:33
  Svara
  • Svar på Cias kommentar.

   Men Cia vad jobbigt. Då skulle jag välja hellre vara själv änn o ha det så. Men nästa jul kan du ju åka bort eller fira med kompisar. Tycker du ska säga vad du tycker om någon är dum till den personen och sen hejdå. Så du orkar ge till andra som bryr sej. Stor kram till dej.

   Maria 2016-12-24 15:36:10
   Svara
   • Svar på Marias kommentar.

    ❤️ Ska försöka men det är läskigt att säga sånt till någon som står en nära. Var ska man blrja liksom? Att bli aggressivt bemött (vilket jag skulle bli) blir liksom bara en kränkning igen. Har levt så här hela livet men nu som vuxen börjat förstå att det inte är normalt och att de flesta inte har haft det så här. Det ger mig ivf styrka att inse att det inte varit mig det varit fel på, och att ”normala” föräldrar visar sina barn kärlek ? Nu har jag börjat resan bort från dem, även om det gör ont. Tack för din fina kommentar! Gjorde mig jätteglad. Kram till dig!

    Cia 2016-12-24 16:01:01
    Svara
    • Svar på Cias kommentar.

     Jag la ner familjejulen för längesen pga helt jävla koko familj. Har ibland struntat i jul, ibland gått all in – fast med allt en gillar bara och inga måsten – med vänner som känner samma. De första åren var känslan av att ha gjort ett stort val stark. Kunde känna skuld pga det blev ett jävla liv och martyrskap från ”bortvalda” föräldrar. Sen kom jag på att neh jag har inte gjort värsta stora grejen. Det är 1 va årets dagar och som alla andra dar är det jag som bestämmer över min dag. Tips: finns säkert fler runtom dig (vänner/bekanta) som hellre skulle bara ta det lugnt och fika eller skåla i bubbel för friheten på/från julen. Nästa år kan du reka i förväg och se vem som också vill skita i drama för ngn gammal sketen traditions skull. Du är värd att må bra. PS du är även värd att läka. Psykisk misshandel från föräldrar kan skapa trauma och ångest. Var inte rädd för att kontakta vården om du behöver stöd. Kram och allt gott till dig fina människa.

     <3 2016-12-24 19:23:39
     Svara
     • Svar på <3s kommentar.

      Tack för att du tog dig tid att skriva den fina kommentaren. Skönt på nåt sätt att man inte är ensam m koko familj!! ? Hoppas att du haft en mysig (annorlunda) jul! Kan nästan vara avundsjuk på dig för att dina föräldrar blev upprörda när du valde bort dem, då bryr de sig ivf. När jag först sa till pappa att jag nog inte skulle fira jul m dem detta år sa han bara ”ok” och brydde sig inte ens om att fråga vad jag skulle göra istället. Är liksom luft för dom. Tror inte att det finns pengar till ”trassliga uppväxter” inom vården men ska absolut gå till privat psykolog när jag har råd. Stor kram på dig!

      Cia 2016-12-24 21:41:45
      Svara
      • Svar på Cias kommentar.

       Mina koko-päron brydde sig inte heller. Den ena tog det dock som en chans att skälla. Och snacka skit om mig till släkten :). Men du, glöm aldrig att du har rätt att välja bort dem som skadar dig. Klippte helt med mina föräldrar ett tag och efter det får de umgås med mig på mina villkor. Det är ok att ha komplicerade känslor för sin familj. Alla dina känslor är legitima. Jag hejar på dig.

       <3 2016-12-25 02:56:47
       Svara
      • Svar på Cias kommentar.

       Cia det finns pengar för det. Har du haft så här länge så kommer du snart få tid. Hoppas du har en egen lägenhet så du har ditt eget. Du kan börja skriva till dom alltså dom som är dumma vad du känner. Och annars du skriver dom blir arga om du säger ifrån. Men då kan du bara gå. Du låter ung? Kan någon kompis ställa upp om du vill tala ut så du slipper vara själv. Snälla du ta inte emot psykisk misshandel. Har en kompis som varit drabbad och hon bröt helt. O mår mycket bättre. Stå på dej. Du är värld kärlek och ska inte vara med sådana som gör dej illa. Stor kram.

       Maria 2016-12-24 23:17:07
       Svara
       • Svar på Marias kommentar.

        Jaha va bra, det låter hoppfullt. Har hört så många skräckhistorier om att inte ens de som har diagnoser el är självmordsbenögna får hjälp så trodde inte det var ngn idé att söka vård. Men då ska jag testa.

        Tack till dig och Ella för hjälpen. Känns som ett jättefint sätt att avsluta denna dag genom att veta att det finns så mycket omtanke och värme där ute från fina personer man inte ens känner. Värmer mitt hjärta.

        ❤️

        Cia 2016-12-25 00:06:47
        Svara
      • Svar på Cias kommentar.

       Du får åtminstone gå till en leg terapeut genom vårdcentralen. Prata med din läkare så remitterar de dig. Hoppas du överlevt kvällen och ligger i sängen och kikar på en serie nu.

       Ella 2016-12-24 23:05:04
       Svara
       • Svar på Ellas kommentar.

        Ja då, jag åkte hem och kollade Bachelor och åt skumtomtar på kvällen istället! Blev mysigt. ?
        Tack fina du. ❤️

        Cia 2016-12-25 00:08:16
        Svara
    • Svar på Cias kommentar.

     ❤❤❤ känner igen mig.. kärlek och styrka till dig (oss).

     s 2016-12-24 19:02:36
     Svara
 • Tak Sandra. Det var lige det jeg havde brug for at høre. Føler mig dig.. Og os.

  Sofie 2016-12-24 13:36:18
  Svara
 • WOW vad fin du blev i håret!! Också hjärtekrossad sen precis samtidigt som dig o heller inte speciellt glad idag tyvärr. Kram kram kram!

  Maria 2016-12-24 13:22:17
  Svara
 • God jul bästa Sandra! Krya på dig!!

  Ingrid 2016-12-24 13:08:30
  Svara
 • God jul fina du och tack för all inspiration under året. Kramar

  Katarina 2016-12-24 13:05:19
  Svara
 • God jul finaste Sandra!

  Bea 2016-12-24 12:46:10
  Svara
 • God Jul och Gott nytt år Sandra! Ett låttips med Ane Brun ”Daring to love”. Lova dock dig själv att vänta tills en man värdig din aura låter sig få ditt hjärta nästa gång. Jag tänker inte skriva som många andra – ”att allt kommer bli bra igen” – hjärtesorg är något som liksom bosätter sig likt en gren inne i hjärtat, som snärjer sig fast..som skaver och påminner..för alltid. Men visst kommer det komma en dag då du inte känner dig som du gör just nu det vet du så smärtsamt väl själv. Jag har iallafall bestämt mig för att 2 hjärtesorger i mitt 31 åriga liv får räcka- skulle på allvar inte klara av en sådan sorg till. Så nu blir det full fokus på kärlek riktad mot Moder Jord, mina nära och kära..och jag ska njuta av Frankrike och Italien så mycket jag bara kan och skåla i äkta bubblor så ofta plånboken tillåter..även om det innebär knäckebröd till middag en vecka – för my lord vad gott det är med champagne! Jag hoppas innerligt att du får en fin jul och ett nyår som kan inbringa hopp om kommande år- är helt övertygad om att 2017 kommer vara ett år där du kommer vara produktiv deluxe- det är något positivt med hjärtesorg- kvinnor skapar som attans då och vi blir starkare på ett underligt mäktigt vis. Walk The Talk Sandra with your head up high?

  Bibbi 2016-12-24 12:18:32
  Svara
 • Jag med. Mina föräldrar bara grälar så jag har ingen julstämning alls. Önskar jag kunde fira jul någon annanstans.

  Du är så fin och jag hoppas du mår lite bättre senare idag. God Jul! ❤

  Lisa 2016-12-24 12:04:22
  Svara
 • Hallå såg den här klänningen och tänkte SÅ mkt på dig! God jul på dig! Själv är jag kräksjuk idag… http://m.asos.com/ax-paris/ax-paris-zip-front-denim-shift-dress/prd/6951033?iid=6951033&clr=Denim&cid=5235&pgesize=50&pge=0&totalstyles=12068&gridsize=2&gridrow=14&gridcolumn=2

  Julia 2016-12-24 12:03:55
  Svara
 • God jul raring! Vad fin du är i håret <3

  linnea 2016-12-24 11:52:44
  Svara
 • GOD JUL SANDRA! Hoppas du får ha det någorlunda fint idag.

  Fanny 2016-12-24 11:50:57 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • God Jul, Sandra! 🙂
  Hoppas du får en fin dag med din familj 🙂

  Jenny 2016-12-24 11:50:19
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!