Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

före och efter ett frisörbesök.

i samarbete med Bangerhead.

before

Före och efter bilder är ju alltid kul! Så här såg jag ut i fredags morse innan jag gick till min frisör Gabbi på Bangerhead. Hade utväxt sedan augusti.
Ett lifehack-tips är att alltid ha rött läppstift när man går till frisören för då ser man inte så glåmig ut i frisörspegeln som alla vet är livets värsta spegel. Förutom omklädningsrummen på & Other Stories då.

after

Tadaa. Utväxt kirrad och topparna klippta. Ska ju spara långt om ni minns, så blev ingen rejäl pageklippning. Eller asså, det är ju fortfarande page egentligen men ni fattar.
Har ny ögonskuggepalett på dessa bilder btw. Urban Decay Naked smoky, fina färger men jäklar vad den smular när man applicerar.

christmas eve

Gabbi kallade min nya hårfärg eggnog vilket kändes ju helt perfekt i och med att dessa bilder togs på julafton. Drack ingen eggnog dock, borde verkligen ha gjort, gott ju : (

hair products

Fick produkter från Shu Uemura som ska va bra om man har torrt hår. Vill att det ska växa som satan nu så då måste man va gullig mot sitt hår.

christmas eve

Fint att va äggtoddy-blond. Även om jag fortfarande ser mig själv som rödhårig. Men det är jag ju klart inte när jag tittar på dessa bilder.

christmas eve

Var sjuk igår och idag är jag ännu sjukare. Katastrofalt att vara sjuk (och nysingel) den 25:e och få gruppmeddelanden på Facebook om var stan ska göras ikväll. Så himla sugen på att göra mig fin och dricka vin med mina kompisar. Får bli i framtiden. Ska bli så sinnessjukt frisk till imorgon är min plan.

 

I samarbete med Bangerhead.

 

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

 

Translation. New hair don’t care. Just fixed the roots and now I’m eggnog-blonde.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hi Sandra,

  You look beautiful!
  Which brand are your boots?

  KarenVdM 2017-01-17 10:27:43
  Svara
 • Tips för att få håret att växa snabbare: kokosolja (sån vanlig som en kan laga mat med)!! Finns massor med förklaringar till hur en ska göra om du söker på google, typ ”make hair grow with coconut oil”. Jag brukar köra en inpackning med oljan i ett par timmar 1-2 gånger i veckan, och håret verkar bannemig växa snabbare!

  Mia 2016-12-27 19:08:24
  Svara
 • Applicera dom glittrigaste urban decay-skuggorna med blöt pensel så smular dom inte

  Amanda 2016-12-26 16:55:07
  Svara
 • Du är ju så magiskt fin alltså!

  Ellen 2016-12-26 11:44:00 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Lifehack från en som var sjuk i tre veckor nyss, men nu är frisk: sov sov sov (mobil netflix bort) fast det är tråkigt. och när du orkar, sprita din mobil, dörrhandtag och lampor och allt, pluss byt alla handdukar och sänglakan. Då blev jag mycket bättre! (om än kanske mest placebo…)

  S 2016-12-26 02:26:02
  Svara
 • så fin färg!! och krya på dig <3

  Linda 2016-12-25 22:12:25 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Hej alla! Ett badställe i Helsingfors där de har skilda öppettider för kvinnor och män envisas med att ha en manlig badvakt under kvinnornas tid! Det har t o m hänt att manliga badvakter kommit in i duschrummet när kvinnor stått nakna och duschat. Snälla snälla systrar! Skriv under följande länk för förändring!!!! (Står både på svenska och finska under länken!)

  http://www.skrivunder.com/kvinnlig_badvakt__naispuolinen_uimavalvoja_naistenvuorolle

  Helen 2016-12-25 21:59:48
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Jag är inte för skilda badtider, så jag tänker inte skriva under. Vi har länge slagits för jämlikhet, lika rättigheter och lika behandling i det här landet. Att nu införa könsseperatism är enligt mig fel väg att gå.

   Anna 2016-12-26 09:49:54
   Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Va? Vad spelar det för roll vad en badvakt har för kön? Fattar verkligen inte, förklara gärna. Han är ju anställd där… precis som en manlig läkare, gynekolog eller barnmorska. Han kommer knappast skvallra om hur ni ser ut i duschen…

   Linnea 2016-12-25 22:26:53
   Svara
   • Svar på Linneas kommentar.

    Tror det handlar om religion. Vissa troende vill heller inte gå till manlig gynekolog eller manlig läkare. Det kan vara så.?

    anonym 2016-12-25 22:55:50
    Svara
    • Svar på anonyms kommentar.

     Oj. Men hur gör man med städerskor då? Får man bara ha kvinnliga i vissa delar av badhuset och manliga i andra? Låter helt sjukt och som ett stort steg tillbaka tyvärr. Är själv religiös men tycker inte att religion får gå före jämställdhet. Aldrig. Skilda badtider kan visserligen ha en funktion, men då spelar det såklart ingen roll vilket kön personalen har! Badvakten är där för att rädda liv.

     Linnea 2016-12-26 12:59:05
     Svara
 • Wow va fint det blev!

  La Linda 2016-12-25 21:56:14 http://lalinda.se
  Svara
 • Krya på dig! Sitter själv och är febrig och nysingel hos min familj och försöker hålla god min, fast det inuti är trasigt och kaos.

  Emmy 2016-12-25 21:19:45
  Svara
 • Vad fin du blev, Sandra!!

  Ingrid 2016-12-25 20:10:29
  Svara
 • Hahaha, men ja, frisörspegeln </3 Så fin hårfärg! Känslan efter klipp+nyfärg är ju verkligen guld.

  Klara 2016-12-25 18:16:50 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • fy tusan vad fin du är

  rebecca 2016-12-25 16:21:03 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Till Sandra, spontant på tåget.
  25 December 2016

  Det går ju alltid att orientera sig framåt i livet. På ett eller annat sätt.
  Vid akut hjärtsjuka,
  tacka din hjärna som automatiskt ställer in sig på att orientera sig på nytt.
  De nya vägarna.
  De man måste ta.
  De leder till någonting bra.
  Livet är magiskt just därför.
  Det är ständigt i rörelse.
  Ibland driftar man iväg.
  Särskilt tänkande människor.

  Men som Svenska Akademien sjunger, hur klyschigt det än må låta:
  ”Tänkande människa håll ut. Det kommer en morgondag.”
  För det gör det ju.
  Bättre och bättre morgondagar tillslut.

  Mitt motto när jag var hjärtsjuk är ganska lama. När jag drack konstant i två månader i sträck och vägrade sova på elva dagar lät det såhär i huvudet:
  ”Gör bara precis vad du känner för. För stunden.”
  Om det var att inta alkohol, så bestämde jag mig för att det var precis lika rätt.
  Mitt andra lama motto var:
  ”Du har alltid dig själv.”
  Ibland klappade jag tom mig själv på axeln. Hur fånigt det än verkar.
  Katten och jag blev plötsligt vänner igen också.
  Man är starkare än vad man vet om.
  Drivet i dig kommer att glöda inom kort, Sandra.
  Snälla, tro mig. För jag vet det.

  En liten snabb och tarvlig anteckning från min telefon från idag.

  Anonym 2016-12-25 16:12:47
  Svara
 • Krya på dig finis <3

  Becci 2016-12-25 15:51:48
  Svara
 • hej sandra

  jag är en sån som klickar sig in på din blogg ca 12 ggr om dagen men aldrig kommenterar. men idag tänkte jag göra det, för jag fick bara lust. livet är för kort för att inte lita på sina insikter tänker jag.

  saker jag älskar med din blogg:
  -att det alltid öppnas en ny flik när man klickar på en länk. finns det ens nåt mer störande än när man klickar på en länk och sidan man var inne på försvinner?!
  -att det är så hög kvalitet på alla inlägg. jag går igenom ditt arkiv månad efter månad och läser varenda inlägg och allt är så himla bra.
  -att det är så många inlägg. folk brukar säga typ kvalitet framför kvantitet men du lyckas ju med båda?!
  -din stil!! jag har gått från nej-det-här-är-inte-samma-jeans-jag-haft-hela-året-jag-har-23-par-likadana-stilen till att ha minikjol hela tiden. tacktacktack jag älskar det!
  -sättet du vågar exponera dina känslor på. det är något som jag inte hittar på nån annan svensk blogg och jag är så tacksam över att du inte bara skriver om den bästa lussebullen eller matchalatte eller samarbetsinlägg med na-kd.
  -etc etc etc

  jag älskar din blogg och jag älskar dig så mycket som det är möjligt att älska en människa man inte känner. tacktacktack för att du finns och väljer att dela med dig av ditt liv med oss.

  s 2016-12-25 15:47:21
  Svara
 • Jag håller verkligen med om det där med speglarna och känner mig aldrig så ful som hos frisören! Varför är det så?! Hatar det! &otherstories borde också byta ut sina speglar! Har tänkt på det jag med.

  Ingrid 2016-12-25 15:12:51
  Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Jag känner samma. Men blir håret bra är det ju toppen o då känns det bra. Men vem gillar provrum inte jag never!

   Maria 2016-12-25 22:59:45
   Svara
 • Haha livets värsta spegel! Du är så rolig!

  Nellie 2016-12-25 14:45:34
  Svara
 • Biotin är svinbra att äta om man vill att håret ska växa snabbare! Finns på hälsokostbutiker och Apoteket 🙂 <3

  Elin 2016-12-25 13:14:54
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!