mina nio mest lajkade instagrambilder 2016.

Jag har fått nästan en halv miljon likes på instagram detta år (fyrahundrafyrtiofyratusen mer exakt, ska inte överdriva). Julia hade ett roligt inlägg med sina nio mest gillade bilder på instagram så jag snor det rakt av. På 2016bestnine.com kan du spana in dina egna.

De mest lajkade bilderna på mitt konto kanske inte är de jag själv skulle ha valt, men kanske kan vara kul ändå?

Här kommer topplistan.

9
NIO.
Vad har vi här då om inte lite hjärtballonger påväg mot skyn en vårdag på Södermalm.

8
ÅTTA.
När våren kom till Tokyo och körsbärsblommorna slog ut längs med Megurofloden. Hoppas att så många som möjligt får uppleva en vår i Tokyo under sin livstid!

7

SJU.
Den här bilden togs bara för några dagar sedan. Jag och Milla på julafton. <3

6

SEX.
På sjätte plats kommer den här bilden på utsikten från mitt sovrumsfönster. Det var november och dagen då den första snön kom. Om ni tittar noggrant ser ni snöflingorna.

5

FEM.
På femte plats kommer en bild på mig i maj i särskilt bra frisyr och randig tröja.

4

FYRA.
Var på ett igelkottscafé i Tokyo och lärde känna den här personen. Tyckte ju han var GANSKA gullig om man säger så.

3

TRE.
På plats tre kommer den här särskilt deppiga bilden på Milla. ”Det är okej att stanna inne idag hälsar Milla” skrev jag och la upp samma dag som Trump vann. Dessutom samma dag som jag blev dumpad by the way, vilken jävla skitdag.

2

TVÅ.
La upp den här någon vecka senare. Min första instapost som singel därav många likes för att ni är så gulliga <3 Fikade med Milla och mamma.

1

ETT.
På första plats med 3884 likes kommer ännu en bild på husfasaden utanför mitt fönster. Men jag fattar, utsikten är ju himla fin. Astrid Lingrensk liksom. Denna tog i januari när det snöade som 17.

Snart är det vår hörrni! Pepp pepp

 

Translation. My 9 most liked instagram photos of 2016. Nine to one.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag insåg just att du blev dumpad samma dag som min tioåriga franska bulldog/ livskamrat/ stora kärlek dog. När jag stod hos veterinären och betalade avlivningsavgiften (!) hörde jag Trumps vinnartal i bakgrunden. Vilken sjuk jävla dag! Nu gäller det att skrapa upp bitarna av det som återstår av existensen och släpa sig vidare. Men jäklar vad tungt det är.
  Kram kram

  Maria 2016-12-27 20:24:57
  Svara
 • <3
  pepp pepp pepp

  marire 2016-12-26 23:28:59 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Och nu får du göra ett inlägg med de nio bästa bilderna som Du skulle valt 🙂 hade vart kul att se

  Joanna 2016-12-26 23:28:32
  Svara
 • Hej Sandra,

  Ramlade in på din blogg för första gången. Eller okej, det gjorde jag inte alls. Ramlande alltså. Jag googlade på dig för att jag lyssnade på podden ”Tankar med…” och tyckte du verkade så härlig. Ville ha mer. Har sträckläst flera, flera sidor i din blogg och funderar på att köpa din bok. Tänker på att det är underligt det där mer hur livet fungerar, medan jag som aldrig stött på dig innan, vill ha mer, och läser om din kärlek som ville ha mindre. Livet är så oförutsägbart och jag hoppas att du snart träffar på någon finis som också bara vill ha mer och att hjärtat ditt tejpas ihop.

  Kram

  Caroline 2016-12-26 23:08:20
  Svara
 • Så fina jättehärligt. Älskar djur o blommor o det värmer i hjärtat. Många känslor i bilderna. Ha det fint.

  Maria 2016-12-26 20:29:36
  Svara
 • Hej. Jag gjorde slut med min pojkvän för snart 3 månader sen och jag känner först nu hur dåligt beslutet landat i mig. Jag tänker på honom hela tiden och är rädd att jag gjorde ett misstag. Jag älskar honom fortfarande väldigt mycket. Samtidigt gjorde jag slut av en anledning. Han tog breakupet väldigt hårt men har nu börjat träffa andra och igårkväll såg jag honom för första gången med någon annan och det gjorde så in i h*lvetes ont. Har du några råd kring hur man hanterar att ens ex börjar träffa andra? Hur fan ska man stå ut med vetskapen att han kysser andra och går vidare? Jag kan inte ens tänka på andra killar än.

  Uppskattar verkligen svar då det känns som att jag ska dö just nu.
  Kram <3

  M 2016-12-26 19:48:37
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   M, jag tror det hör till ett sådant beslut att man ångrar sig vid något tillfälle. Men tänk på varför du gjorde slut! Kom ihåg de bitarna och försök att inte försköna. Och nummer två: cut him out! Det låter hemskt men att helt bryta kontakten är otroligt skönt och nyttigt när detta händer. Kör ditt liv och låt honom köra sitt på varsitt håll. Kram!

   Ellie 2016-12-27 07:16:23
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej! Tänker köra tough love och faktiskt säga att du tog ett beslut och att du nu får leva med det. Du lämnade din partner, han går vidare och du tycker synd om dig själv? Bit ihop eller övertyga honom att ni ska bli ihop igen, man måste ta ansvar för det man gör. Sorry, men om tänk om han hade gjort samma mot dig? Fattar om jag låter fett hård men var tvungen att skriva

   Matilde 2016-12-26 21:58:47
   Svara
 • ja snart är det vår!!

  Linda 2016-12-26 19:26:51 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Nio himla fina bilder! Jag tog fram mina nio bästa förra veckan och tänker också kopiera Julias grej rakt av. Så fin summering!

  Ellen 2016-12-26 17:42:31 http://lindbergellen.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!