Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 52.

Hej allihopa.
Idag är det inte vilken dag som helst – det är nämligen första dagen på sista veckan av 2016. Sedan kommer detta året aldrig mer tillbaka, fy fan va skönt.
Vill börja med att tacka för så många fina och välformulerade kommentarer i de senaste inläggen. Dom är en fucking fröjd att läsa. Varenda kommentar nästan som ett eget inlägg, blir helt rörd över hur mycket tid ni lägger här. :’ ) Vill säga det så ni vet, även om jag liksom inte svarar jämt så läser jag alltid alltid.

Denna vecka är ju då en vecka då typ alla är lediga vilket är så himla kul? Jag är fortfarande rätt sjuk men ska bälja i mig te och citroner idag för att vakna upp fresh as a nyponros imorgon. Tillbringar dagarna just nu med att titta på varannat avsnitt av The Affair och Broad City. Bra serier absolut, men kommer möjligen bli tokig i huvudet om jag inte träffar en verklig person snart.

Ska jobba litegrann denna vecka men annars ska jag mest hänga med kompisar, äta på restaurang och fika. Och på lördag är det dessutom nyårsafton. Då ska vi ut och äta på Växthuset på kvällen och jag planerar att ha denna kjol pga finaste kjolen jag äger just nu.

Jag hoppas ni som är sjuka också blir friska snart, det är vi faktiskt värda.
Nu ska jag göra en ansiktsmask tjing

1

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • HEJ HEJ fina Sandra!

  Jag säljer en megafin kjol som jag tycker är **perfekt** för dig, kolla, här: http://www.trendsales.se/listings/michael-kors-kjol/51263121

  PUSS PUSS

  Katharina 2016-12-28 17:54:05
  Svara
 • Det här inlägget kändes så himla gulligt och som bloggar brukade vara. Alltså inte polerat som i glossy tidningar utan kort ärligt dagboksinlägg. Kul och glatt tycker jag.

  sophie 2016-12-27 12:55:43 http://sophiewhiskeytango.tumblr.com/
  Svara
 • Du skrev i ett inlägg att du fick massa nya följare när du blev dumpad, och jag är en av dem. Jag vill berätta hur jag hittade hit.

  Jag är ihop med en kille som har haft svårt att släppa sitt ex. Vi har haft det underbart, men alla diskreta kommentarer om henne har etsat sig fast. Deras tidigare relation har blivit viktigare än oss. Jag är på gränsen till galen. Detta ex älskar dig, vilket han har påpekat några gånger. Därför har jag inte gjort det. Jag ville inte vara som hon. Äsch, vem är denna Sandra Beijer och varför skulle hon vara så speciell?

  Men så blev jag tipsad av en fin fin fin vän om att läsa dig och jag gav bloggen en chans. Och vad glad jag är för det. En så närvarande och klok och energigivande person, Sandra, du är magisk. Jag har gått in på hemsidan flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat, läst gamla inlägg och lyssnat på poddar med dig. Det är som att få en ny vän.

  Nu ska jag klara detta. Om han har kommit över henne så kan jag. Och vem bryr sig om henne, det är ju vi nu.

  Underbara jävla pojke.

  M 2016-12-26 23:10:08
  Svara
 • Sandra jag har läst så himla fint citat för dig (och andra med sorg) just nu:

  ”The purpose of life is not just to be happy. The purpose of life, my love, is to feel. You must understand that your pain is essential.”
  Christopher Poindexter

  Vill du veta varför jag känner mig manad att skriva detta till dig? Jo för alltså GUD vad du hjälpt mig när jag gått igenom jobbiga känslor. Du har hjälpt mig och tusen tusen tusentals andra genom våra känslor och du är en helt makalöst underbar person som delar med dig. Jag är helt övertygad om att du kommer få nya insikter och dra lärdomar även av denna hemskt smärtsamma fasansfulla tid, precis som jag dragit av min två år långa inre död (min första kärlek tog slut och alltså allting var kaos och fy fan jag ville mest bara ligga i sängen och vara ifred i ungefär två år). Jag nyss precis blivit stark igen och känner mig jävligt nöjd över att ha hanterat och lärt mig så mycket om mig själv av allt mörker. Det vackra med hjärtesorg är ju att den gör oss mer human, mer rotad, mer empatisk, mer mjuk. Tycker jag. Tillåt dig känna allt du känner och ge dig all tid du behöver!! Allt fint till dig, fina fina person som ger så mycket hopp till andra <3

  Alva 2016-12-26 22:59:41
  Svara
 • Tycker så mycket om dig Sandra! Känns tryggt att du alltid kommer vara äldre än mig, så att jag kan lära av dig hela livet.

  Han är en tok om han inte vill ha dig, skit i honom <3

  Nicolina 2016-12-26 21:14:22
  Svara
 • det låter som en skön vecka! själv jobbar jag exakt varje dag fram till nyårsafton men det får väl gå tänker jag.

  Linda 2016-12-26 19:29:29 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Kolla Maggios konsert på stadion! Helt fantastisk sommarnostalgi, finns på svt play!

  Lisa 2016-12-26 17:07:37
  Svara
 • Krya på dig!
  och om du inte redan testat, peppra med ingefära så mycket du kan!
  kram
  Emma

  emblas.se 2016-12-26 16:06:24 http://www.emblas.se
  Svara
 • I hope you feel better soon Sandra. I am also sick right now. It sucks but Netflix becomes your bff.

  All the best for 2017!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-12-26 15:19:51 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Ser så himla mycket fram emot 2017 nu alltså! Är så himla trött på att vara på sluttampen på detta år nu.

  Ellen 2016-12-26 15:09:11 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej Sandra! Jag vet hur avgrundsdjupt det känns inombords. Känner med dig. En ska tusan inte behöva vara förkyld också så jag kände jag vill dela med mig av ett tips. Mitt bästa tips mot förkylning är att alltid ha färsk ingefära hemma. När en känner minsta tendens till förkylning eller om folk runt en är sjuka, gör följande. Skala ingefära och skiva ner några centimeter av ingefäran i vatten, koka i några minuter tills vattnet är lite gult, häll upp i stor kopp och ha i mycket citron samt honung efter smak. En del tycker det smakar blä men är du som jag så smakar det helt okej. Dricker du detta kan du undvika att bli sjuk när alla andra är det eller påskynda tillfrisknandet när du redan är sjuk. Håller tummarna för ett fint nyår för dig. Kram!

  Maria i Gävle 2016-12-26 14:17:19
  Svara
 • Åh The Affair, så sjukt bra! Men framförallt vill jag tipsa om GURKMEJA mot förkylning: blanda i kokat vatten med lite ingefära, citron och honung om så önskas och drickdrickdrick! På riktigt bättre mot förkylning än något annat, har märkt det många många gånger 🙂 Så krya på dig!

  Maija 2016-12-26 13:57:59 http://paisteessaja.wordpress.com/
  Svara
 • Men alltså, har du sett på den norska serien SKAM? Måste bara tipsa! 🙂 Trodde verkligen inte jag som 28 årig teknolog skulle fastna för gymnasietonårsdrama, men den är så smart, rolig och peppigt feministisk så att man bara måste älska den. Och så är norskan så fin, går runt och pratar låtsasnorska nu mest hela tiden. Kyra på dig fina Sandra, i kroppen och i hjärtat! <3

  Sanna 2016-12-26 13:41:30
  Svara
 • Jag hoppas också att vi blir friska snart fina Sandra <3

  Julia 2016-12-26 13:16:29
  Svara
 • Ja glad pga av jobbiga saker att snart är detta år slut. o det blir ljusare för varje dag. Ska riktigt lata mej denna vecka o äta gott o lösa korsord mm. Ha det fint.

  Maria 2016-12-26 12:31:22
  Svara
 • Åh va nice planer inför veckan! Krya på dig, hoppas du mår bättre snart så du kan gå all in i alla roligheter.

  Klara 2016-12-26 12:13:20 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!