den sista torsdagen på året var igår.

thursday

Igår var det torsdag och jag vaknade med sol på min sovrumsdörr vilket innebar att jag sovit ungefär till klockan tio.

thursday
Jag åt fil med pepparkakor i. Juligt va.

thursday

Jag hängde i sängen jättelänge och sedan tvättade jag. Till slut satte jag även på mig kläder och smink hej hej.

thursday

Vid tvåtiden även ytterkläder för nu var det dags att bege sig ut.

thursday

Jag gick till systemet och handlade dryck till nyårsafton och sedan fikade jag med Matilda på Nytorget 6.

thursday

Sedan hem lite snabbt och byta till en varmare jacka.

thursday

Och så promenerade jag till Kungsholmen. Båtarna längs med Norr Mälarstrand är så himla fina.

thursday

Jag hade middagsdejt med Devi på Orangeriet. Dom bjöd oss på en charkbricka och roséglögg, tack å bock.

thursday

Sedan delade vi på en tryffelpizza, drack rödpang och talade om män.

thursday

Efter middagen åkte vi hem till Siri och Viktor på efterrätt! Marica gjorde en fruktsallad.

thursday

Vi drack champagne till midnatt samt tog selfies med hunkigt foto på Viktor.
Och det var min sista torsdag på året!

 

Translation. Yesterday when I drank coffee with Matilda, had dinner with Devi and dessert at Viktor and Siri’s place.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej fina Sandra! Vilket vackert hem du har. Var har du köpt den stora runda spegeln? Är på jakt efter en liknande till hallen i min alldeles egna första lägenhet.

  Tove Gustafsson 2017-01-05 23:47:11
  Svara
 • men åh, pepparkakor med fil. En dröm ju <3 PS. inte ofta man ser dig i jeans väl!? Snyggt!!

  ISA 2016-12-31 03:40:23 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Fy asså detta år Sandra. Nynnar första versen av minnen av en aprilhimmel och längtar till perspektivet då detta känns som en utvecklande och karaktärsdanande fas i livet.

  Melissa 2016-12-31 01:29:12
  Svara
 • Fil med pepparkakor måste ha varit riktigt gott!
  Jag vill passa på att önska dig ett riktgt GOTT NYTT ÅR!

  Karin B 2016-12-30 22:23:37 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag ställde frågan förut med fick inget svar; om vad du infört i ditt liv/vad du ”kompromissat” bort i.o.m. tvåsamheten med din kille (generellt, om du kan se mönster genom förhållanden du haft). Kanske kan svara på frågan nu, när du är ur förhållandet och allting blivit lite mer klarare(?) Frågan kan också ställas såhär: vad har du återinfört i ditt liv/lämnat nu när du är singel? Jag tänker rutiner, värderingar, planer, vardagsbestyr, sysslor, grejer etc. OM du ser några skillnader.
  <333

  Amanda 2016-12-30 19:09:18
  Svara
 • Du är ju så himla fin, Sandra! Och din lägenhet verkar magisk. Bilderna från ditt vardagsrum!!

  Ellen 2016-12-30 16:08:12 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej Sandra,
  Jag har en fråga: hur gör du för att lägenheten ska bli ”din” igen? Jag kan verkligen förstå hur jobbigt det är att vara där det har tagit slut med någon som man inredde samma lägenhet med. Även om du sagt att du köpte det mesta så finns ju alltid han där på ett hörn?

  Lisa 2016-12-30 15:51:19
  Svara
 • Är så ledsen att du har ett trasigt hjärta. På riktigt. Vill dock säga att du verkar fylla upp dina dagar med så fina kompisar att det känns så bra att du har de att luta dig mot. Dessa inlägg är så otroligt fina och mysiga och jag blir helt varm av dem. Jag vet inte. Tycker om bloggen så mycket just nu. Även om jag önskar dig att vara hel och må bra igen snart. Kram!

  Vee 2016-12-30 12:59:34
  Svara
 • I början av året blev min bror dödssjuk i cancer, i somras dog han. I början av den här veckan fick min 42åriga vän en stroke (hon är ok, men har tappat synen på ena ögat och kommer spendera nyårsafton på sjukhus istället för med oss). Och så vidare. VILKET JÄVLA SKITÅR DET HÄR ÄR! Men snart är det nytt år, och jag är tacksam för livet, för min familj och mina vänner. Det är bara att kämpa! På tal om att kämpa så såg jag idag en typ 90årig hukande tant cykla med en krycka fastklämd på pakethållaren. <3

  Lise 2016-12-30 12:38:20
  Svara
 • JEANSEN! Så jävla snygga!

  xyz 2016-12-30 12:02:43
  Svara
 • Åh <3 Heja alla fina kompisar!

  Elin 2016-12-30 11:26:21
  Svara
 • Så jävla skönt att 2016 är slut snart. Inte ens 48h kvar!

  Madde 2016-12-30 11:16:20
  Svara
 • Så fantastiskt fina bilder, det är kul när du får med lite av ditt hem i bilderna på dig. Jag får typ lust att göra om hemma nununu. Hoppas att du mår bättre snart, men bra att du låter det ta tid (och inte slutar göra saker). <3

  Jessicas viktiga mål 2016-12-30 11:04:35 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Vill käka tryffelpizza till frulle nuuuuuu

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-12-30 10:39:26 https://vegokak.se/2016/12/28/nyar-9-vegetariska-och-veganska-varmratter/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!