Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min nyårsafton.

new years eve

Min nyårsafton började med att mitt kök var fullt blekrosa, gula och vita blommor. Min mamma hade nämligen skickat ett gott nytt år-blombud <3
Buketten var så stor så jag hade ingen vas där hela fick plats, så den fick delas upp i massor av vaser som numera bor lite överallt i min lägenhet och luktar gott.
Mammor alltså.

new years eve

När jag hade gjort mig fin gick jag ner till Urban Deli för bubbel-lunch med Nina, Anton, Gustav, Pontus och Elsa plus tillhörande bebisar.

new years eve

Jag och Nina.

new years eve

Vi åt skaldjursplatå och det var så himlans gott och en typiskt bra sista lunch på året.

new years eve

När det mörknade vinkade vi hejdå till varandra. Hejdå Elsa, Pontus och Gustav!

new years eve

Jag gick hem till mig och tände ljus och satte på musik och fixade lite snittar och sånt där. Skulle nämligen ha lite förfest!

new years eve

Vid femtiden kom Alexandra först av alla för att sminka sig hos mig.

new years eve

Och sedan dök resten upp.

new years eve

Som Sara.

new years eve

Gil och Anton.

new years eve

Och Devi.

new years eve

Jag och Mattias drack bubbel på golvet.

new years eve

Gustav och Alexandra hängde i soffan.

new years eve

Vid halv åtta var även detta lilla event över. Vi tog gruppfoto på gatan innan det var dags att skiljas åt.

new years eve

Mitt sällskap gick till Växthuset som är Under Brons restaurang där vi hade bokat bord.

new years eve

Var kärleksfull stämning förstås.

new years eve

Växthuset är en hel-vegetarisk restaurang och vi åt så himla goda grejer. Här är vår meny för den som är intresserad, ni andra kan scrolla ner till nästa bild:
Snacks: Karamelliserad endive med rökt dadelglaze, friterad kapris och pumpakräm.
Förrätt: Creme ninon (grön ärtsoppa) med champagne och tryffelskum.
Huvudrätt: Grillad kungsmussling med stuvade kastanjer, kulturlinser och jordärtskocksterrine.
(vi hade btw mycket roligt åt ordet ”kulturlinser”)

new years eve

Vid tolvslaget fick vi ett glas champagne i handen och så sprang alla ner till gården, räknade ner och kollade på en fyrverkieri-ljusshow. Vi sjöng även Abbas Happy New Year det högsta vi kunde.

new years eve

Sedan var det dags att gå upp och stöka runt på Under Bron.

new years eve

Vi dansade.

new years eve

Drack rödtjut.

new years eve

Fick glitter på kinderna av en ny kompis.

new years eve

Och pussades.

new years eve

Här är mitt gulliga middagsgäng i sin helhet! Alexandra, Jenny, Sara, Kalle och Devi.

new years eve

Vid halv tre åkte jag och Devi på hemmafest.

new years eve

Hem till Adam och Hedda.

new years eve

Där tog jag inte många bilder men vi dansade med julgransglitter på oss i vardagsrummet till fem på morgonen.

Klart slut med denna innehållsrika dag och natt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Så himla fin dag ändå!

  Ellen 2017-01-07 19:06:30 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Helt rätt, man ska alltid ha någon som sminkar sig hos sig.

  Ellen 2017-01-04 23:29:01 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Jag lyssnade på Redgerts podd idag, avsnittet som du medverkade i. Fan vad fin du är!! Så stark, genuin och jag blev så lugn av din röst. Men jag insåg, efter avsnittet, att jag är 24 år och inte tror på kärleken. Jag vet inte om jag någonsin gjort det eller om jag slutat. Det känns som om jag aldrig gjort det….. Men kan man vara en romantiker och ändå inte tro på kärleken ? Jag tror inte på The One…

  Eller så bottnar allt i en rätt vidrig och jobbig seperation med mitt ex som vart i typ 1 år…. Kanske är de det. Och jag tror på något sätt att jag fått uppleva min kvot av kärlek nu. Jag vet inte ens vart jag vill komma med den här röriga kommentaren. Men jag önskade att jag kände den där naiva känslan, av att kärlek finns och inte är en myt. Och jag blev både lycklig och ledsen när du pratade om att de finns fler <3 jag är väl bara inte där än….

  Modesty 2017-01-03 21:26:18
  Svara
 • Vänta åt ni ingen efterrätt??? Skandal!

  Elin 2017-01-03 19:47:20
  Svara
 • Sandra jag tänker att något av det värsta som finns är när någon en bryr sig väldans mycket om och älskar av hela sitt hjärta sårar en med att säga elaka saker.

  Jag sa precis ifrån till min lilla syster och fick dåligt samvete direkt. Men jag måste. Jag har det bra, jag är lyckligt gift, har jobb där jag trivs, jag har inga barn så alla mina pengar går till grejer jag tycker om: som resor, en dyr dator, kamera, telefon och annat jag före inte ens kunnat drömma om. Jag vet inte om det är detta men varje gång jag berättar om en framgång möter min lilla syster mig med de drygaste kommentarerna. Som jag uppfattat det trivs hon också med sitt liv, så jag förstår inte varför hon är så avundsjuk?? Varför kan hon inte vara glad för min skull som jag är för henne när det går bra i hennes liv??? Någon som erfarenhet av detta och som vill dela med sig? Jag blir så himla ledsen. Jag vill ju kunna berätta om saker som händer och som gör mig glad men känns som om jag inte borde för att det sårar henne?? Jag är mån om att fråga hur hon har det och lyssnar. Det är inte som om jag glömt henne. Hon är min lillasyster och jag är mån om att hon ska ha det bra. Men det är ju lätt att hacka på sin syster när något är dåligt, för hon finns ju alltid kvar. Eller? Nu har jag iaf sagt ifrån.

  Maja 2017-01-03 18:22:03
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Det är bra att du säger ifrån! Låt ingen sätta sig på dig vare sig det är en familjemedlem eller en vän. Du ska inte skämmas över att det går bra för dig och du ska absolut kunna berätta det för din lillasyster utan snorkiga kommentarer från hennes sida. Har du någon gång frågat henne varför hon behandlar dig så som hon gör? Det borde finnas en anledning och det känns som hon är olycklig och inte vill tala om det för dig så hon gömmer sig bakom en dålig attityd istället.

   Jag har inga syskon så har aldrig varit med om den rivaliteten men jag hade en vän som var likadan som din lillasyster och hon mådde som bäst när hon var lycklig och jag inte. En gång på gymnasiet var hon för första gången singel och jag var tillsammans med en kille i min parallellklass och hon gjorde allt hon kunde för att sabotera det. Och hon lyckades med det och jag var för dum på den tiden för att ens förstå det.

   Prata med din syster och säg att hennes beteende gör dig ledsen. Det är inte bra för dig att må såhär.

   Kram <3

   Lisa 2017-01-03 19:20:29
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja! Känner igen mig supermycket i denna syskonrelation/syskonbeteende, fast det är mellan mig och min äldre syster som väldigt ofta är missunnsam och har många olika ”principer” som hela tiden ska framföras i samband med att jag uppenbart spenderat pengar på typ mat, kläder, inredning. Vi kan snacka om du vill! Eller jag kan lyssna om du vill liksom 🙂

   emma 2017-01-03 19:18:08
   Svara
 • Ååååh ditt vardagsrum <3

  Emma 2017-01-03 16:02:32 http://www.emmae.se
  Svara
 • that’s a fun NYE celebration! Hurray!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-01-03 15:51:15 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Åh vad fint nyår, och härliga bilder!
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-01-03 13:05:29 http://www.emblas.se
  Svara
 • Det såg himla fint ut ändå.

  Jenn - forever abroad 2017-01-03 12:05:33 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Det ser verkligen ut som att du och dina vänner älskar varandra.

  Ljuva Julia 2017-01-03 12:03:58 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Det ser ut som en riktigt härlig nyårsafton 🙂 Älskar blommorna, så sköra och vackra.. är lite lätt avundsjuk på Devis stil, hon ser alltid så frän ut!

  Seriespaning- serier, film & nöje 2017-01-03 11:56:26 http://nouw.com/seriespaning
  Svara
 • En fråga till nästa Q&A: Umgås inte du och Michelle längre? Eller är det bara att hon inte vill vara med på bloggen?

  Klara 2017-01-03 11:15:39
  Svara
 • Oooo vem är Kalle? Sjukt snygg han är!

  A. 2017-01-03 11:07:32
  Svara
 • Åh blommorna, måste köpa hem snittblommor. Det gör så mycket i januari att ha blommor hemma :). Verkar som ni även hade ett fint nyår 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-03 10:53:12 http://www.saramadeleine.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!