Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en onsdag med långpromenad, en första dag på kontoret och en chokladcroissant.

wednesday

I onsdags vaknade jag upp till en sagostad täckt i snö. Nu ska det tydligen vara vinter ett tag, jaha. Tur att jag har en så romantisk utsikt från min balkong!

wednesday

Jag åt frukost och gjorde mig iordning.

wednesday

Vid nio mötte jag upp Jenny för en morgonpromenad!

wednesday

Vi gick genom Hammarbysjöstad längs med vattnet tillbaka till Nytorget igen, en promenad på ungefär 7 km.

wednesday

Det var så sjukt snöigt och blåsigt. När vi kom tillbaka kändes det som att man hade åkt skidor en hel dag och nu förtjänade en bastu och kall öl. Typ.

wednesday

Men det gick ju inte förstås för klockan var bara tio. Jag promenerade ner till mitt nya kontor!
Hyr numera en kontorsplats vid Nytorget hos Naturligtsnygg.se, en ekologisk skönhetsnätshop som ägs av min gamla chef Hannah på Metro Mode. Ett kontor med stora ljusa fönster ett stenkast från mitt hem. Känns så himla bra att ha någonstans att gå på morgonen?

wednesday

Vid tvåtiden gick jag från kontoret, det är ju fortfarande tyyyyp jullov? Jag mötte upp Hedda som hade haft nyårs-hemmafesten jag var på. Hade nämligen glömt min mössa och fick tillbaka den. På vägen hem genade jag genom kyrkogården. Denna kyrka är så himla HIMLA fin.

wednesday

Hemma åt jag en sen lunch. Grönsakssoppa. Kanske inte ser så gott ut men det var det.

wednesday

Mot skymningen kände jag mig fett ensam och smsade Devi och frågade om hon kunde komma över. ”Självfallet” skrev hon, och plingade på dörren en halvtimme senare med chokladcroissanter. <3 Jag kokade kaffe och så fikade vi i vardagsrummet.

wednesday

Vid nitton blev vi hungriga så då lagade jag middag. Eh, lagade och lagade, jag värmde en Kelda tomatsoppa och rev ner buffelmozzarella.

vin

Efteråt gick vi ner till Nytorget 6 och mötte upp Carl Fredrik som var hemma på semester från New York. Han åt plankstek och vi drack ett glas rödvin.

Och det var min onsdag på ett ungefär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Var är Jennys mössa ifrån? Så grön och fin!

  Anna 2017-01-09 08:30:43
  Svara
 • Känner så väl ingen mig med ensamhet! Skönt att du har kompiar att höra av dig till. Jag har bara min sambo, och ja – det är ett ”bara” framför. Älskar honom, men vet att det inte kan vara vi för alltid. Vad hade ni gjort om ni var 31, ville ha bebis men sambon ville inte? Lägg till att han är den enda en känner i stan. Hjälp!

  Hanna 2017-01-06 22:06:00
  Svara
 • Dina tavlor hänger lite på sniskan.

  Så du vet.

  Eller så är mitt huvud bara snett.

  Rebecka 2017-01-06 21:47:46
  Svara
 • Vilken najs tröja! Var har du köpt den?

  Ursula 2017-01-06 21:24:30
  Svara
 • Alltså det är så himla fint ute nu. Om det bara vore mindre kallt bara.. Hemma i min hemstad är det samma fina väder fast minus tjugoåtta grader. Huvva. Förstår inte hur jag kunde leva där i 18 år utan att frysa ihjäl. Och alltså Sandra de där ensamkänslorna. Får också såna enorma ensamkänslor ibland. Trots en har sambo och att det finns människor omkring en. Tack tack för du skriver så fint och bra.

  Isabelle 2017-01-06 20:46:59
  Svara
 • åh 7 km i kylan, bra gjort ändå!! 😀 vad skönt med kontorsplats också, det är nog bra för arbetsmoralen. hehe!

  ISA 2017-01-06 20:39:04 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag går igenom något liknande just nu. Blivit dumpad och har känt mig deprimerad en längre tid. Nu känner jag att jag måste ta tag i mitt liv. Vill bli mer social och hänga med kompisar, hitta på roliga saker. Men vad gör man om de få vänner man har inte har tid att ses så ofta som man vill? Vissa är bortresta, andra upptagna med plugg eller jobb. Har någon tips/förslag för att få ett rikt och positivt liv?

  Anonym 2017-01-06 20:13:27
  Svara
 • Hej alla fina, behöver er hjälp

  Efter typ år av nedstämdhet och att varit ensam, så börjar jag för första gången känna att nej nu fan räcker det. Har efter studietiden flyttat hem till en liten håla och tänker bo och jobba här en tid, för har varit så vilsen. Jobbar nu på att komma in i det kompisgäng som finns här, många gamla kompisar och lite nya. Har under studietiden inte riktigt känt mig som en i gänget, fast alltid när en viss kompis är med har det känns bra.

  I fjol somras så var vi fulla och fnittrade och jag sa att jag bara önskar han är lycklig, och han sa att ”när vi är tretti, om vi är singlar då bara gifter vi oss!”, ”fan va bra du är Ellen, du gör mig så glad!” osv.

  Och nu då? Nu är han singel. Min allra bästa killkompis. Och vi bor inte i olika delar i landet, utan i samma stad.
  Va gör jag nu? Så rädd att förstöra allt vi har, både vi två och hela gänget. Så rädd att han inte ens tänkt tanken. Man kan ju liksom inte bara säga ”du e så jävla snygg kom hem med mig”. Inte till sin bästa vän….. Va gör jag nu?

  ellen 2017-01-06 19:40:27
  Svara
 • Lite trivia om corgi: http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/12/happy-life-facts-33-586393e3728e3__700.jpg

  Elena Goncharuk 2017-01-06 18:14:47
  Svara
 • Yey you have your new office! I would go crazy if I have to work at home all the time.

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-01-06 16:36:52 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Recept på grönsakssoppa tack! ?

  Ulrika 2017-01-06 13:12:30
  Svara
 • Sandra, det är så fint att du är öppen med ensamheten. Det är så himla tabu, och det känns som att en är den enda som har det och jag tror alltid att det handlar om att det är mig/ mitt liv det är fel på när ensamhets-känslorna kommer. Men att du skriver att du drabbas av samma känslor så känns det mindre skämmigt. Pga du är ju både förebild och har verkligen ett häftigt liv och är i mina ögon så långt ifrån en ensam människa en kan bli. Då faller dimridån ned att sådana ensamhetskänslor inte speglar verkligheten så mkt som en kan tro?
  Så TACK för att du delar detta. Tacktacktack.

  Amanda 2017-01-06 12:04:04
  Svara
 • Så vackra bilder 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-06 11:45:04 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Åh vilken underbar utsikt! <3
  trevlig helg!
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-01-06 11:29:53 http://www.emblas.se
  Svara
 • Mer Carl Fredrik!!!
  Absolut Drömkille tycker jag…<3

  nina 2017-01-06 10:39:59
  Svara
 • I den kyrkan gifte jag mig i höstas! 🙂

  Sara 2017-01-06 10:29:33
  Svara
 • Ser ut som en perfekt onsdag!

  Rebecca 2017-01-06 10:24:33 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Oj så vackert med snön! Även om jag är glad över att hoppa över vintern i år (det är sommar nu där jag bor) så kan jag sakna det mysiga med snön. Det är något magiskt med det ändå. Lät för övrigt som en kanonbra dag!

  Christine's Stories - Cape Town Edition 2017-01-06 07:28:20 http://finest.se/christinestories
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!