Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

musik för januari.

7ce9168d59a6fc3ea5514da6e5e1d634

Kände att det kanske var dags för en spellista? Om det är något januari behöver är det väl lite ny musik i öronen. Här kommer ett gäng låtar som jag lyssnar mycket på just nu. Lite nytt, lite gammalt, det mest väldigt fint.

Niotillfem. Jan 2017.

musik

 

Translation. A playlist for January can be found here.

photo source.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Här är min lista som jag lyssnade på när jag var hjärtekrossad. (De flesta låtarna är väldigt dåliga, men vissa är i alla fall okej i sitt sammanhang). Alla har peppiga budskap tycker jag. En del är tagna från din lista (”jaha. idiot.”) Hoppas du eller nån annan kan hitta några låtar som ger styrka <3

  N 2017-01-10 08:26:08
  Svara
 • Du ska veta att du har många som stöttar dig på avstånd, hejja dig och hejja för att tiden fortsätter att gå! Gick igenom mitt största break-up för ett och ett halvt år sen. Då spenderade jag kvällarna på duschgolvet och grät, eller sov 20 minuter och vaknade, somnade sen om efter att ha gråtit av mig och sov då 20 minuter igen. Repeat. Men tänkte på det du skrev i ett tidigare inlägg, att du var orolig för att du kommer att behöva sörja i månader, kanske ett år. Men ville bara säga att du går igenom det VÄRSTA just nu, den där akuta och bultande smärtan. Men den känslan kommer att börja avta. Att läka från hjärtesorg kan ses som att man tar ett steg fram för att sen ta tre steg bak, sen ett steg fram igen och sen två steg bak. Men snart märker man att stegen fram blir fler än stegen bak. Du tar två steg fram och ett steg bak. Sen tre steg fram och ett steg bak. Det är som att benen växer sig starkare och längre. Precis som ens blick. Sorgen kanske dyker upp som en blixt från himlen, men mellan de stunderna så börjar ens gamla jag att ta plats och börjar att leva upp igen! För mig tog det ett år (rätt så exakt) för att komma över honom helt, idag tänker jag på honom/oss kanske någon gång varannan vecka. Fast utan smärta. Och jag som längtar efter att du ska få känna samma känsla. Men till dess är mitt bästa tips (utöver alla andra bra grejer du beskriver att du gör!) att titta på dokumentärer på youtube, typ om ens favoritband eller favoritkonstnär! Jag kollade på otaliga Led Zeppelin och Black Sabbath-dokumentärer haha. De pratar liksom inte om kärlek (något som bara fick mig att börja gråta och tänka på mig själv) utan samtalen var helt fokuserade på MUSIKEN och människorna i och runt banden. Det var förlösande, att få rymma en stund 🙂 Och ofta har bandmedlemmar många och roliga historier att berätta 🙂 Sen är orden FUCK IT skönt att säga ut högt när man går omkring och tänker självplågande tankar också haha.
  Ps. Leon spelar på Södra teatern nu i januari!

  Lisa 2017-01-10 00:25:00
  Svara
 • Sandra. Du måste höra Snooza av Säkert! Lova.

  Linnea 2017-01-09 23:19:15
  Svara
 • Tips, en cool funka discoEP från det nya bandet the Saturday knights. Hybris. Finns på Spotify.:-)

  Stina 2017-01-09 21:53:04 http://Norrgardenstradgardsdesign.se
  Svara
 • Trevligt med lite musiktips 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-09 18:32:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • ÄLSKAR när du delar din musik! behöver en liten lista ibland för att dels bara kunna slappna av genom att få musik av någon annan och slippa leta själv, men också för att få nya artister/band att lyssna på. TACK

  Frida 2017-01-09 18:20:21
  Svara
 • Mycket välkommet med januarilista! Ska repeata denna tillsammans med Säkerts! nya samt Jens Lekmans nya. Båda lever upp till högt ställda förhoppningar!

  Ida 2017-01-09 17:10:47
  Svara
 • Sandra!! Vet du vad det bästa som hände idag var?! Att jag köpte en biljett till en föreläsning med dig här i Helsingfors. Åhh, hur bra?! Jag som svensk som bara råkat flytta till Finland pga kärleken blir alltid så glad när svenskar tar sig hit, tidigare har det varit mest artister som Melissa Horn och Veronica Maggio – och att du ska hit är ju faktiskt ännu bättre. Ser så mycket fram emot detta!
  *
  Välkommen till Helsinki 🙂
  Kram

  Jenn - forever abroad 2017-01-09 16:05:45 http://jennifersandstrom.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!