Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 3.

Hej alla.
Tredje veckan av 2017. Går inte tiden så hiiiimla långsamt just nu, halva januari har inte ens gått? Inte okej. Dock har fåglarna börjat kvittra om morgnarna. Wow, man blir så glad av det.

Den här veckan är en semestervecka för mig vilket är så bra och kul och pepp. Jag och Jenny drar iväg på äventyr i Frankrike imorgon och stannar till nästa måndag. Fyra dagar på Franska Rivieran och sen tåget upp till Paris för en helg där.
Tack och adjö snöslask för ett tag.

li

Kolla fin grej förresten som en läsare uppmärksammade mig om. Min bok Det handlar om dig ingår i kurslitteraturen om man pluggar till gymnasielärare på Göteborgs Universitet. Så fint!

Nu måste jag nog ta tag i den här måndagen tror jag. Sitter liksom i min säng och äter persikor och klockan är snart 10.00. Är ju en vuxen person, måste iväg och jobba.

Förresten, en grej jag måste också säga som jag hoppas inte låter för otrevligt men nu säger jag det ändå. Jag får otroligt mycket mail av folk med brustna hjärtan därute just nu – och jag läser allt – men jag kan inte svara på allt, jag hinner inte det. Och antagligen är jag heller inte rätt person att hjälpa er just nu för jag gör mitt bästa med att hålla mig ovanför ytan själv. Men om någon missat, spana in kategorin ”best of” (hittas ovanför min header högst upp), där finns texter om allt jag kan och vet. Även i min portfolio finns alla mina krönikor samlade. Samt den här gamla klassikerdängan som jag skrev 2013 hur man kommer över någon.

353727e09d09d601400300d71d1817d8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • det här är min historia om att bli dumpad:
  du stod i hallen och jag kände igen ditt ansikte. lite som när man känner igen någon på stan man sett på tv. jag kände igen ditt ansikte men du var förändrad. du var någon annan nu. du vet inte hur du ska bete dig. hur kan du inte veta hur du ska bete dig? jag vill bara att du ska vara som vanligt. jag vill att allting ska vara som vanligt.
  att du ringer på porttelefonen och jag svarar med någon konstig dialekt, låtsas vara någon annan. du ringer inte på dörren utan går bara in och jag gå till hallen och pussar på dig under tiden du hänger av dig ytterkläderna. jag har lagat mat. vi häller upp rödvin i glaset, äter pasta och du berättar om någon gubbe som hade hicka på tåget hela vägen hit. och när vi senare möter upp några på en bar beställer vi in öl och alla pratar och skrattar och vår blick möts över bordet. när vi ligger i min säng och ska sova tittar du på mig med lite berusad blick och säger att du är kär nu. nu är du faktiskt kär.
  men nu är ingenting som vanligt. jag säger snälla du kan du inte bara ge mig en kram. du drar mig intill dig och jag borrar in ansiktet i ditt bröst. du sätter dig vid bordet. höger sida. det är din sida vid bordet. jag har köpt rödvin i förebyggande syfte. vi pratar trivialiteter. en dokumentär jag sett på svt och du frågar hur det går för mig i skolan. vi tömmer våra glas och fyller på. du har klippt håret. jag tänker på att du klippt håret. jag blir ledsen över att du inte berättat för mig att du varit hos frisören för det skulle du gjort om allting var som vanligt. efter en och en halv flaska vin är vi slut. finito. jag gråter och du torkar bort min mascara och hämtar fler näsdukar. det rasar. allting rasar samman lavinartat och jag har ingenting att greppa tag i så jag kippar efter luft. du kramar mig så hårt och säger fan jag gör säkert mitt livs största misstag nu. du går ut ur min lägenhet för vad som kan vara sista gången och jag följer dig till hållplatsen. det går för fort. allting har gått för fort. det har ju knappt ens hunnit börja och nu ska det ta slut. spårvagn 6 mot kortedala kommer om 1 minut.

  henny josephine linnéa 2017-01-17 14:39:55 http://tetristears.blogspot.se
  Svara
 • Till alla som går igenom och kämpar efter ett break up ❤️ Emil jensen har varit som en teurapeut o vän i höstmörket och denna låt är båda det sorgligaste och finaste jag hört på mycket länge: https://m.youtube.com/watch?v=akF5iBMX9iY

  W 2017-01-16 23:54:36
  Svara
 • Jag tycker folk brukar skriva så underbara svar till varandra i kommentarerna, när någon lättar hjärtat om sina kärleksproblem. Kanske kunde bara dessa människor länkas ihop? Läsarnas bästa tips för kärleksproblem eller något? En teraputisk facebookgrupp? Nej, jag vet inte, men vill tillvarata kraften i kommentarena bara 🙂

  Tove 2017-01-16 17:54:01
  Svara
 • Hej!
  Jag har ett förslag till inlägg. Vi är ju många som är inne och läser, och ibland känns det mer som ett community än en blogg. Därför hade det varit så kul om du gjorde en undersökning bland oss läsare, (kanske kan ha en poll?) för att sedan sammanställa i ett inlägg. Hur gamla vi är, vad vi sysselsätter oss med, utbildning vi har, var i landet vi bor, osv. osv. Hade säkert varit toppen för både dig och dina eventuella annonsörer, plus att det är ett kul inlägg för oss läsare också 🙂

  JMS 2017-01-16 16:59:38
  Svara
 • Tips till alla som vill prata med någon om heartbreak eller annat: Hör av er till en jourlinje av något slag! T.ex så finns det en massa tjejjourer som har chattar dit man kan höra av sig, och Röda Korsets Ungdomsförbund har chatten Jourhavande kompis dit man kan höra av sig oberoende av kön. Ibland kan det vara skönt att få skriva av sig med nån man inte känner. Och man behöver absolut inte oroa sig för att det man vill prata om är för stort eller för litet, allt är okej.

  Helena 2017-01-16 16:38:06
  Svara
 • Klassikerdängan är ca det bästa som skrivits på internet.

  Anna 2017-01-16 16:12:11
  Svara
 • Hej, angaende att du inte kan svara andra i din egenm hjartesorg. rimligt. Men jag tanker att aven om du inte kan svara sa finns det ju natt sa extremt terapeutiskt i att bara skriva nar allt man kanner, det kan mna ju saklart gora I en dagbok ocksa, men ibland kanske det bara kan va skont att veta att nagon laser det, aven om hen inte kan eller vill svara. Ibland ar livet kasst alltsa, jag hat inte heller en supermanad bakom mig, januari alltsa, vilket skamt..

  Anna-Missing The Bus 2017-01-16 15:18:36 http://missingthebus.com
  Svara
 • Det är den boken värd. Skriv mer, skriv ofta!

  Cykelkatten 2017-01-16 14:51:41 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Åh, det är underbart här på rivieran!! Kom tillbaka hit för en vecka sedan (bor typ 15 min från Antibes), efter jul och nyår i Sverige, och alltså!! Det är som att kastas in i våren. Lite kallt på nätterna, ok, men det är GRÖNT och SOL och runt 12 grader på dagen. Njut!!!

  Rebecca 2017-01-16 14:45:03
  Svara
 • Håper du får en superfin semester <3 Beklager om du har svart på dette før, men kommer Beijer & Broströms bryderier tilbake på noe tidspunkt? Savner dere slik!

  Nora 2017-01-16 14:07:02
  Svara
 • http://24.media.tumblr.com/8e95087fd36b179776ca88ea0d943c19/tumblr_mmzd7keIeK1s7k8ulo1_500.gif

  Lise 2017-01-16 12:51:24
  Svara
 • Dags för brevvänsinlägg snart? Hoppas! Ha en underbar semester 🙂

  Tina 2017-01-16 12:45:58
  Svara
 • Hej! Ville bara säga att komma-över-någon dängan hjälpte mig sjukt mycket när min första pojkvän gjorde slut med mig 10/10 would read again men hoppas jag inte behöver *top-notch emojin (ni vet, pekfinger och tummen ihop*

  Josefin 2017-01-16 12:39:36
  Svara
 • När vi var påväg hem igår sa han: ”när vi kommer hem ska jag kyssa dig från stortån ända upp till pannan”

  Emelie 2017-01-16 12:34:14
  Svara
 • Hej!!!! Jag kommer igår att när du var i Italien tillsammans med en massa vänner så hade ni typ en app där ni skrev upp alla utgifter så att ingen blev skyldig någon för mycket pengar. Jag och en kompis ska ut och resa nu om en vecka, och jag har försökt leta rätt på den här appen i arkivet nu men hittar inte!! plz help <33333

  Mimmi 2017-01-16 12:09:09
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=app+splitta+notan+sandra+beijer

   Sanna 2017-01-16 12:29:11
   Svara
 • Det känns ju jätterimligt att man ej orkar ta väldigt många andra igenom hjärtesorg när man själv går runt och är jätteledsen, det tar ju energi även när man mår bra lix. Nu är inte jag en som gått igenom något så kan inte svara för andra men jag tycker inte alls det låter otrevligt. Ta hand om dig nu när det är så skakigt allting. Semester låter askalas!

  Jag 2017-01-16 11:57:00
  Svara
 • Den ingick i kurslitteraturen när jag läste barn- och ungdomslitteratur vid Lunds universitet. 🙂 Hoppas att du får en härlig semestervecka!

  Sophie 2017-01-16 11:23:14
  Svara
 • Apropå ”Det handlar om dig” så verkligen drabbade den boken mig. Jag hade läst nästintill bara kurslitteratur sista åren men när jag var klar med min examen började jag beta av böcker på min lista och en av de första var din första bok. Och jag vände blad efter blad efter blad och glömde tiden, och helt plötsligt var den slut. Det var så himla fint, dels att läsa annat än kurslitteratur men även att din bok verkligen grep tag i mig. Ser fram emot att läsa dina andra bok!

  Lina 2017-01-16 11:00:27
  Svara
 • Sandra!

  För det första: all kärlek och pepp till dig. En dag blir det bättre. Hoppas du vet hur många vi är som är som hejar på dig!

  För det andra: kan inte du skriva ett inlägg med tips för den som vill börja blogga? Jag hade en blogg när jag var typ 14 (omkring när jag började läsa din blogg), mest för att det var lite kul och det var många i min ålder som hade det. Men nu när jag är lite vuxnare och har påbörjat en karriär inom skrivande/läsande/översättande känner jag att det vore en bra kanal för mig att få utlopp för mina skrivande impulser — och återkoppla till det svenska språket (är utlandssvensk). Finns säkert jättemånga därute som tänker att de skulle vilja blogga (av tusen andra anledningar) men som aldrig kommit igång pga brist på kunskap om plattformar och vad man ska tänka på… Kan du hjälpa oss?

  Kram!

  Alice 2017-01-16 10:38:23
  Svara
 • åh ja, fågelkvittret är så underbart! trodde knappt det var sant när jag hörde det vid femsnåret på morgonen förra veckan!!

  Linda 2017-01-16 10:37:15 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Ha en fantastisk semester, det är du värd!

  Rebecca 2017-01-16 10:35:03 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!