Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hej från franska rivieran.

cap d'antibes.
Hej och god eftermiddag!

cap d'antibes.
Från och med idag till fredag hänger Jenny, jag och min lillebror i våra föräldrars hus på Cap d’Antibes.
Hittills har vi hunnit äta lunch, pimpla rosévin och dricka kaffe. Soligt, vårigt och luktar gott här.
Skriver detta i halsduk dock men det behöver vi inte låtsas om. Sitter ju ändå utomhus liksom <3

cap d'antibes.

Heja januari när man får vara med bra personer bland palmer och grapefruktträd.

 

Translation. Hello from Cap d’Antibes. I’m here until Friday with my little brother Jack and my friend Jenny.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Så herlig, salut!

  Luisa - La Mar 2017-01-19 10:22:19 http://la-mar.no
  Svara
 • Hej Sandra! Ville bara säga att du är klok och fin. På fredag när jag ska till frisören ska jag visa en bild på dig.

  Kri 2017-01-18 19:23:50
  Svara
 • Hej du fina Sandra! Ser så härligt ut där : ) Har du erfarenheter om eller kan du rekkommendera något ganska fint hotell på Cap d’Antibes? Ta hand om dig.

  Minni 2017-01-18 15:48:25
  Svara
 • Hej fina Sandra. Tänkte på det du skrev förra veckan, om att du varit singel i två månader nu och inte visste hur det skulle funka att må så resten av alla år och dagar. För tre år sedan var jag i exakt samma och bad om hjälp i kommentarsfältet, för jag visste inte heller hur jag skulle överleva. Du svarade såhär:

  ”Mattis svarade väldigt bra i kommentarsfältet så jag kopierar det direkt här, det är nämligen viktigt att komma ihåg att två månader är liksom 60 dagar, noll tid. Att må bra igen tar oftast mycket längre tid.
  Mattis svarar: Fina tjejer. Två månader är tyvärr ingen tid alls. Att laga ett trasigt hjärta tar tid. Att acceptera att det tar tid och att man är ledsen och saknar är en del av processen , så försöka göra det. Läs Sandras inlägg ‘att komma över någon’, det är väldigt fint och bra. Ibland är livet jobbigt oklart och det är ok. Fokusera på och göra sådant som får er och må bra. Gråt när det behövs men le också ibland även om leendet inte når ända in i själen så le ändå. Till slut så gör det nämligen det. Men det tar tid.”

  Så kom ihåg det. Noll dagar. Men samtidigt så mycket mer än första dagen. Puss, ta hand om dig ♡♡♡

  elsa cc 2017-01-18 00:54:53
  Svara
 • Palmer och grapefruktträd och sol. Inte alls avis… 😀 Vilket underbart leende!

  Karin 2017-01-17 22:45:45 http://tjofftjoff.blogg.se
  Svara
 • Åh ser superhärligt ut. Man blir så himla glad när du ler Sandra! Njut och hoppas du får en superfin vecka <3

  isa 2017-01-17 21:57:04
  Svara
 • Åh! Önskar er en fin vecka!

  Sofia 2017-01-17 21:05:25
  Svara
 • Åh ser jättehärligt ut 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-17 20:05:51 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Alltså. Drömmarnas dröm!!

  Malin 2017-01-17 19:55:21
  Svara
 • åhh vad du är värd sådana små fina resor. ha det bäst. puss!!

  Tora 2017-01-17 18:14:55 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Fusk!^^ vill också vara på Rivieran!<3 haha
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-01-17 17:24:59 http://www.emblas.se
  Svara
 • Fråga till nästa frågeinlägg, eller när du har lust 🙂
  Jag har blivit kallad till intervju för ett jobb jag aldrig trodde jag skulle kunna få utan någon relevant arbetslivserfarenhet. Det är inom området för min utbildning, inom kommunikations där det är sjukt svårt att få jobb, speciellt i storstäder!
  Nu till min undran. Eftersom jag aldrig trodde att de skulle höra av sig, och eftersom de sa att jag är extremt junior i jämförelse med de andra sökande (”men det behöver väl inte vara en nackdel”, som de sa), så undrar jag hur jag ska tackla min nervositet inför detta. Generellt så är jag rädd att:
  1) inte få jobbet då såklart för att de inser att jag inte har vad som krävs, eller 2) jag FÅR jobbet, men de inser i efterhand att jag inte har vad som krävs. Jag vet att detta är hjärnspöken och att många känner som jag. Varför skulle de slösa tid och resurser på mig om de inte såg mig som en seriös kandidat liksom? Men det lugnar inte min nervositet, och jag är rädd att jag gör ett sämre intryck pga av det! Om jag inte ens kan sälja in mig själv, hur ska de då kunna tro att jag kan sälja in företaget? Hur tänker du? Eller blir du aldrig nervös? Du verkar vara ju så cool och välanpassad, haha. Kram!

  Anna 2017-01-17 16:54:01
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Håller alla tummar för dig! Är själv utbildad inom kommunikation och bor i storstan och herrejösses vad svårt det är med jobb. Men det råd jag kan ge dig är att var dig själv! Om de tycker om dig så tycker de om dig. Förändra dig inte till någon annan bara för att passa in i deras mall. Och skulle du inte få jobbet så ser det inte som något nederlag och ta det absolut inte personligt! Det är inte ditt fel utan det är deras som inte kan se vilken fantastisk tillgång du hade varit för dem.

   Stor kram och lycka till!

   Lisa 2017-01-18 10:48:04
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   oj, råkade skicka iväg för tidigt. jag brukar/brukade (är lite äldre nu) säga på intervjuer att jag är ung och snabblärd och att allt jag inte kan kan jag lära mig och det har fungerat för mig!

   lisa 2017-01-17 17:36:57
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   du har massa kvalitéer! företaget ska vara glada som får dig. och oroa dig inte om det är grejer du inte kan. för du kan, och det du inte kan lär du dig. omfamna alla möjligheter, ta plats på samma sätt som killar tar plats ( och de reflektera oftast inte över det för för dem är det så självklart.) låt det bli självklart för dig också, bara gå in och äg. ha självförtroende, och har du inte det så fake it till you make it! det är var de flesta andra gör. tricket är att inte låta osäkerhet stoppa dig. stort lycka till!

   christina 2017-01-17 17:35:46
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   hej! min tankegång är

   lisa 2017-01-17 17:23:34
   Svara
 • Fasen vad pepp med lite värme och sol!

  Anna María 2017-01-17 16:39:47 http://dnilva.se
  Svara
 • Men åh. Låter som något som kan göra gott för själen din. Hälsa Frankrike!

  Jenn - forever abroad 2017-01-17 16:17:05 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • mysigt!

  Rebecca 2017-01-17 16:05:58 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • 😀

  Hildur 2017-01-17 15:31:50
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!