Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en långpromenad till antibes på jakt efter spaghetti.

cap d'antibes

Jag är i Frankrike den här veckan om någon missat. Jag, Jenny och min lillebror Jack bor i våra föräldrars hus i Cap d’Antibes och lever life typ. I onsdags bestämde vi oss för att gå långpromenad till den närliggande lilla staden Antibes.

cap d'antibes

Då passerar man huset Jules Verne bodde i en gång i tiden. Tycker de där utemöblerna (minus den orange kranen) är så fina.

cap d'antibes

Speciellt att vara på ett ställe under lågsäsong. Vi passerade strandrestauranger som blivit kidnappade av havet typ.

cap d'antibes

Jag var med såklart, hello.

cap d'antibes

Jag har ju skrivit en novell som kommer ut i vår, och den råkar handla om södra Frankrike! Tycker ni det här ska bli mitt författarporträtt längst bak kanske.

cap d'antibes

Vi fotograferade vågor och oh:ade och ah:ade oss.

cap d'antibes

Samt poserade vid en skylt.

cap d'antibes

Någon timme senare var vi framme i Antibes. Vi lokaliserade en uppvärmd uteservering.

cap d'antibes

Jenny och Jack drack mega-öl och jag drack ett glas rött.

cap d'antibes

Sedan promenerade vi runt i de gamla gränderna.

cap d'antibes

Och placerade oss på Jacks favorit-italienare i Antibes. Han beställde pasta med havskräftor och då får man haklapp.

cap d'antibes

Själv åt jag ravioli med tryffel. Tryffel luktar och smakar typ som killars grunddoft tycker jag, därför borde man alltid äta tryffel egentligen.

cap d'antibes

Sedan promenerade vi hela vägen hem igen och somnade prick tjugotvå!

 

Translation. On Wednesday Jack, Jenny and I took a walk to Antibes for drinks and pasta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Vilket italienskt ställe är det ni är på här ovan? 🙂 ska på weekend till antibes o kollar igenom mass inlägg därifrån!

  {"author":"Delia" 2017-03-27 10:32:53
  Svara
 • ja til forfatter-bildet! 😉

  dina 2017-01-23 13:26:45
  Svara
 • Så roligt med tryffeln! Hade aldrig ätit det pga gillar ingen annan svamp och det har aldrig funnits i min familj. Så när jag var på öluff vid adriatiska havet i somras så sa jag till min kille ”asså vet du.. det är så konstigt men ÖVERALLT luktar det som min morfar???” Han ba ”det som luktar nu? Det är tryffel!” Så knasig ätgrej. Kan fortfarande ej äta pga känns som jag äter min döda högt älskade morfar FRID ÖVER DEN MANNENS MINNE. 🙂

  Mia 2017-01-21 10:14:03 http://byggmia.blogspot.com
  Svara
 • Bra svarat på den störiga kommentaren Sandra. Tycker det är uppenbart att du är en hårt arbetande människa med hjärtat på rätt ställe, både som människa och politiskt. Kul att det går bra för dig! Vad vore samhället utan konst och kultur? Jävligt B.

  Nin 2017-01-20 18:52:32
  Svara
 • mäh asså vad är grejen med att killar i allmänhet skulle dofta gott?? givetvis tycker man att den man är kär i gör det (det har ju med hormoner etc att göra) men tycker aldrig att nån annan luktar gott? kanske har de goda parfymer men spyr ju på random kompisars/killars/övrigas typ *naturliga lukter*… står knappt ut med min egen odör liksom. NÄ människor luktar äckligt så är det bara!

  Sabina 2017-01-20 15:55:26
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   Hahah håller med! Folk luktar antingen äckel eller så mycket parfym att man får andnöd..

   emblas.se 2017-01-20 16:26:50 http://www.emblas.se
   Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   jag tycker helt tvärtom! i början när jag o min kille träffades trodde jag typ jag skulle komma varje gång jag fick känna hur han luktade. så sjukt attraktiv!!! tycker fortfarande att hans doft är den bästa jag vet, men har väl blivit mer bortskämd och vid den nu så att säga.

   xyz 2017-01-20 16:26:43
   Svara
 • Åh så underbart det ser ut 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-20 15:42:10 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • åh trodde jag var ensam om att tycka att min kille luktar lite tryffel ❤ älskart!

  marika 2017-01-20 15:05:22
  Svara
 • Ser fantastiskt ut! Kan du inte berätta mer om din bror Jack, han ser ju så trevlig ut! Vem är han? Vad gör han? Hans Instagramkonto var ju såå kul. Kram på er!

  Johanna 2017-01-20 13:39:50
  Svara
 • Tänkte för första gången be om råd här. Jag och min sambo har varit tillsammans i 6 år. På senaste tiden känns det som att han glidit ifrån mig. Det började med att han hittade nya vänner, vilket jag såklart är jätteglad för, för hans skull. Sen dess har han slutat prata med mig. Det känns som att han inte behöver mig längre. Enda gången han hör av sig till mig när vi inte är på samma ställe är när han känner sig ensam. Han svarar knappt på sms, allt är på hans villkor. Jag har tagit upp det här med honom, berättat hur jag känner och frågat hur han känner för vårt förhållande. Allt han svarar är i princip ”okej jag ska tänka på det” och ”nej men det känns väl bra mellan oss”. Jag har tagit upp det flera gånger men jag vill inte verka tjatig eller gnällig. Vi brukade kunna prata om allt. Vad gör jag?

  L 2017-01-20 13:39:15
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Nu är det väl kanske inte just min åsikt du frågade efter men när jag läste din kommentar känner jag spontant – lämna honom. Det låter inte som en bra relation att bygga vidare på. Särskilt som du har tagit upp din oro med honom och berättat hur du känner och han inte verkar ta dig på allvar. Och ”slutat prata med varandra”.. Är det någon man ska kunna prata med är det väl sin sambo/bästa person?
   Kram på dig <3

   Eva 2017-01-21 09:39:19
   Svara
 • Tryffel luktar och smakar typ som killars grunddoft tycker jag, därför borde man alltid äta tryffel egentligen.

  bästa jag läst. va tvungen att print screena och spara.

  L 2017-01-20 13:07:03
  Svara
 • Så herlig, nyyyyt!

  Luisa - La Mar 2017-01-20 12:57:43 http://la-mar.no
  Svara
 • Antibes <3

  Cykelkatten 2017-01-20 10:11:52 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Perfekt med både långpromenad och god mat!

  Angående din känsla för tryffeldoften och män, läs det här:
  http://www.tryffel.se/tryffel/doft-smak/ 😉

  Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-01-20 09:43:00 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • Haha! Lycko dej som som umgås med tryffelluktande killar! Dom jag träffar luktar oftast bara vanlig gammal svamp.

  linnea 2017-01-20 08:48:47
  Svara
 • Jenny måste vara världens zooey deschanel-fan?! Haha

  Lisa 2017-01-20 08:28:39
  Svara
 • å men ja. porträttet!!

  amanda 2017-01-20 08:00:23
  Svara
 • Gud vad sjukt att du skrev det där med tryffeldoften på killar!!! Tycker nämligen att min kille luktar så (?! Så underbart?) Han kanske inte är så unik då…

  Malin 2017-01-20 07:02:02
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   ”Tryffel luktar och smakar typ som killars grunddoft”
   Haha, förlåt, nu kanske jag är trög men vad menar du?!

   Sandra 2017-01-20 08:21:57
   Svara
   • Svar på Sandras kommentar.

    För min del så tycker jag att min kille doftar som tryffel? När vi kysser varandra så tycker jag speciellt att han doftar tryffel kring munnen/näsan liksom. Som att det vore hans grunddoft. Han tycker jag luktar som vanilj typ (??) vilket jag kan lova att jag inte gör haha

    Malin 2017-01-24 17:50:11
    Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!