Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

now if you’ll excuse me, I’m going on an overnight drunk, and in 10 days I’m going to set out to find the shark that ate my friend and destroy it. anyone who wants to tag along is more than welcome.

cap d'antibes
Helsvart är fint och så här såg jag ut för ett par dagar sedan.

cap d'antibes
Den ribbade tröjan är från River Island och kjolen är ny och från Alexander McQueen. Hade den på min julklappslista som jag skrev i december och direkt efter att jag publicerat den på bloggen bestämde jag mig för att ge den till mig själv i julklapp. Och så gjorde jag det.
Önskar dock att den vore två centimeter kortare. Jag borde lämna in den till en skräddare som kan fixa det faktiskt. Ska görat nästa vecka bestämmer jag nu.

cap d'antibes
Så fint med knäppningen tycker jag, som en kilt typ?

cap d'antibes
puss hej.

 

 

Translation. Outfit time. Sweater from River Island, scarf from my mom, skirt från Alexander McQueen and shoes from Asos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Idag var jag på Nordiska museet och där fanns en bild på dig på utställningen om mode genom tiderna. Visste du det?

  Maria 2017-01-22 19:40:54
  Svara
 • Hei Sandra!
  Jeg vil bare ”gi” deg en låt, som kanskje kan være fin akkurat nå. Jeg vet jo at du ikke liker vinteren og at hjertet kanskje har hatt bedre dager, så da jeg hørte denne tenkte jeg på deg: Marit Larsen – Winter never last forever.
  Kram!

  janne 2017-01-22 14:37:39
  Svara
 • Längden är jättebra!

  Anna 2017-01-22 10:11:51
  Svara
 • Din blogg är som en chokladkaka man köpte till sig själv på fyllan, glömde bort och sedan hittade i badrumsskåpet. Bra bättre sandrabeijer. Tack Sandra!

  J 2017-01-22 07:54:42
  Svara
 • hej sandra! om du behöver en pick me up i form av ryan gosling någon dag kan du titta på detta avsnitt av the graham norton show. mycket fint och bra! https://youtu.be/ny_t8XFTIS4

  PLUS – vilken jäkla pangkjol!!!

  Jennifer 2017-01-22 03:45:52
  Svara
 • Vilka härliga bilder 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-22 00:01:41 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • SJUKT snygg kjol!!!!

  elin 2017-01-21 20:45:55 http://devote.se/elinsparis
  Svara
 • Tycker längden är fin…

  Kerstin 2017-01-21 17:58:12
  Svara
 • Härligt att unna sig! ??

  Aida 2017-01-21 16:28:32
  Svara
 • Riktigt fin kjol!<3
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-01-21 14:28:49 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till.
  Jag är en 20 åring som gjorde slut med mitt ex för en månad sedan efter 3,5 år tillsammans. Det är min första kärlek så jag har aldrig varit med om något sådant förut.
  I alla fall så råkade jag i förrgår se lite grejer på facebook som gjorde att jag tror att han har tagit upp kontakten med en tjej han snackade med i samma veva som vi blev tillsammans. Och så kom jag på, hade inte ens tänkt på det innan, att jag kan hans lösenord till facebook. Så jag gick in och såg att han hade tagit upp kontakten med henne och skrivit med henne hur mycket som helst i typ en vecka. Han hade skrivit med en annan tjej också, som kallade honom för kungen av tinder och hon pratade om att de borde träffas på ett hotell (wtf??!!!?!?). Och jag kan inte låta bli att gå in där gång på gång på gång. Jag har ingen självbehärskning alls. Först när jag såg det fick jag en grov ångest/panik attack. Och varje gång jag går in blir jag lika ledsen och chockad. Av någon konstig anledning får jag en adrenalin kick.
  Jag vet inte var jag ska ta vägen, jag får panik. Att han sitter och säger massa saker till tjejer på facebook när han för två veckor sa att han inte ens kommer kunna kolla på en tjej på länge.

  Och det är så egoistisk av mig men jag kan inte hjälpa det. Det känns som jag ska dö. Och saker från tiden innan vi blev tillsammans kommer tillbaka. Tänk om han önskar att han hade blivit tillsammans med henne istället för mig? Har han gått och tänkt på henne alla dessa år?

  Och jag vet att jag kommer logga in om och om igen. Jag är livrädd att han aldrig kommer byta lösenord (han har haft samma sedan innan vi blev tillsammans) men jag är ännu räddare att han kommer byta.

  Kanske jävligt osammanhängande och så men som sagt I’m ridning on a big dose of adrenaline.

  Vad ska jag göra Sandra.

  L 2017-01-21 12:45:07
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Men du <3 Fy jag känner din ångest. Min första kärlek blev ihop med en klasskamrat till mig vi gått i samma klass med i fyra år och skaffade två ungar med henne efter ett år typ. Jag trodde jag skulle dö, då va det ändå jag som gjort slut. Ändå lite mot min vilja. Men det gjorde så ont. Jag trodde det vingade haft varit något speciellt, något han också fattade hade varit det. Men uppenbarligen inte och det gjorde mig så sjukt himla ledsen.
   Snälla jag ber dig verkligen SLUTA kolla vad han gör/säger på sin Facebook. Han behöver inte tala sanning där och oavsett vad du ser är det inte bra för dig. Du kommer bli så nedbruten gång på gång av det.
   Det är så hemskt att kärlek ska göra ont ibland, men det ska den faktiskt inte. Du måste distansera dig från det där, ingen klarar av det. Snälla för din egen skull, du är värdefull och du måste ta hand om ditt hjärta. <3 Jag slutade älta och hittade till sist min man som jag nu varit gift med i 3,5 år. Ingen ångest, bara kärlek.

   Janine 2017-01-22 15:32:14
   Svara
 • szååååååååå fint!!

  Anna 2017-01-21 12:34:52
  Svara
 • Zissou <3

  Lisa 2017-01-21 12:16:09
  Svara
 • Läste om texten i detta inlägg fyra gånger, kunde för mitt liv inte förstå varför du ville korta din tröja med två dm ”då blir det ju ingen tröja kvar?” tänkte jag förbryllat tills jag läste en femte gång och insåg att du menade kjolen. ?✨

  Elina Sarström 2017-01-21 12:15:52
  Svara
 • alltså SANDRA DITT HÅR ÄR SÅ FINT <333333 Ville bara att du skulle få veta det. puss

  lina sundell 2017-01-21 12:12:45 http://www.nouw.com/sundellin
  Svara
 • SÅ GULLIG!!

  N 2017-01-21 11:57:50
  Svara
 • Så fin outfit!

  Emma 2017-01-21 10:58:08 http://www.emmae.se
  Svara
 • Sandra, du måste börja använda dina Chanelskor! De är så fina! <3

  Lovisa 2017-01-21 09:41:39
  Svara
 • gullis!

  Beata 2017-01-21 09:22:01 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!