Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 4.

Så var det ny vecka igen. Idag hoppar jag och Jenny på ett plan och reser hem till Stockholm.

Har varit mycket uppfriskande att befinna sig någon annanstans i en vecka, särskilt under en så trist månad som januari. Den här veckan som kommer nu är också ganska händelserik. Jag har fått redaktörens synpunkter kring min novell och ska fixa det under dagarna, jag ska gå och se Alex och Sigges nya show, jag ska ut och äta med Nina och Alexandra, kanske dricka öl med en kille från tinder (om jag vågar. har ej vågat träffa någon tinderman än) och jag har blivit bjuden på lunch hemma hos Siri. Ganska många bra grejer.

Jag skrev i min dagbok den första december: ‘längtar tills jag vänjer mig med det konstanta i att ha ont. det brukar ta någon månad eller två, i alla fall de förra gångerna.’ Nu känner jag att jag äntligen nått dit, vilket är något slags framsteg antar jag. Jag får inte längre panik av sorg utan har istället vant mig vid detta konstanta molande. Jag är olycklig, men det är får väl vara så nu då. Man dör inte. Man fortsätter framåt bara. Det är som att något litet inuti har gått sönder, en flisa som skaver mot huden, men hur många människor är hela egentligen? Typ ingen. Jag gråter ens knappt längre, bara när jag råkar bli för full och scrollar för långt bak i bildarkivet på telefonen. Men nu är snart alla bilder raderade.

Och om 60 dagar börjar sommartiden.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • ❤! Tindermän är så bra! Gjorde slut med min sambo ungefär samtidigt som du, gick in på din blogg när du skrev att det var slut och det var ungefär då som allt hade gått åt helvete för oss, så då tänkte jag jaha, nu blir jag och Sandra nyblivna singlar tillsammans säkert. Och så blev det ju! Någon månad senare var jag i London och hade bestämt mig i förväg för att hitta ligg, i reboundsyfte och att jag aldrig varit någon som liksom casually bounces on someones dick, det var dags liksom. Han var spansk men uppväxt i England (mörka drag och brittisk accent??? BEST OF BOTH WORLDS), vi drack öl och låg, åkte hem dagen efter och var så lycklig hela flygturen och sen tänkte jag knappt på mitt ex på flera dagar, eller det är det väl klart att jag gjorde, men tankarna gled alltid in på han som viskade ”let me know if this isn’t okay” innan han höll om mig hela natten, och de stannade där. Så bra! Tack tinder!

  M 2017-01-25 20:24:53
  Svara
 • Men sen kommer någon, som du vet var tvungen att komma. Som var anledningen till att du stängde dörrarna innan. Hopplösa romantiker hittar kärleken för vi fortsätter leta, för vi vet att det är värt det <3 Och ingen som lämnar kan vara värd att ha kvar, det som är meningen förblir, står kvar, kämpar sida vid sida ❤

  Ia 2017-01-23 23:24:15
  Svara
 • Tänkte bara tipsa om att det finns ett fint grönt sammetsöverkast på Ellos, som dessutom är på rea just nu 😉

  http://www.ellos.se/ellos-home/overkast-greta-i-tvattad-sammet-260×260-cm/524899?N=1z141tnZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=2&selArt=802530&pr=0C1B2S3T

  Victoria 2017-01-23 22:25:56
  Svara
 • Usch den där hjärtesorgen känner jag igen allt för väl. Men om du vill drömma dig bort till något fint så besökte jag i december Bar Luce som Wes Anderson himself har designat i Milano. Det kändes som att den kunde ha legat i ett hörn av Budapest hotel. Tänkte att det här är en plats Sandra hade gillat!

  http://www.jeanetteseflin.com/blog/bar-luce-wes-anderson-milano

  Jeanette 2017-01-23 22:13:41 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3

  marire 2017-01-23 20:05:27 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Haha du är ju den perfekta tinderdejten ur stalkingsynpunkt! Han kan ju läsa 10 år bakåt i tiden! Eller tänk om han redan läser din blogg! ?

  Anna 2017-01-23 18:09:19
  Svara
 • Var på min första tinderdejt förra lördagen. Shit, va läskigt det var. Var så nervös. Han också, såg hur han hade skakiga händer och var skakig på rösten. En timma in i samtalet kände vi båda att det vi hade var magisk. Jag följde med honom hem. Vi hånglade och myste i timmar och i onsdags hade vi sex. Bästa ever <3 Vi pratar nu dagligen och har setts flera ggr och det känns så bra.

  Emma 2017-01-23 17:58:18
  Svara
 • Kloka, fina du! Du har rätt i att det inte finns någon som är särskilt hel. Alla har vi våra skråmor. Hoppas och tror du kommer att läka fint från detta <3 Snart kommer våren och solen och värmer upp världen igen. Alltid något!

  Clara, Bossbloggen 2017-01-23 16:37:26 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Fan, vad jag är impad av hur du tar dig igenom sorgen efter dit break-up. Det verkar så sunt att vara öppen mot sig själv och andra med att man är ledsen och samtidigt leva vidare och göra det bästa av tillvaron.

  m 2017-01-23 16:32:39
  Svara
 • Och det enda jag längtar efter är snö. Är gladast på hösten och vintern och surast på våren och sommaren. Fint att du mår bättre ❤

  Lisa 2017-01-23 16:26:32
  Svara
 • Så tungt :/

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-23 13:16:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • <3

  Anna 2017-01-23 13:06:13
  Svara
 • Bästa du! <3 Vad du är stark och kämpar på. Det kommer gå, jag ligger två månader före dig i min hjärtesorg och jag märkte förra veckan att det började vända lite, lite och inte kännas helt och hållet olyckligt i kroppen längre. Hoppas det blir så för dig också snart. Vi får bita ihop och längta till våren. Den kommer den också till slut. Det blir fint. <3

  Elsa 2017-01-23 13:00:50
  Svara
 • Moving on and getting over – John Mayer. Kanske gillar du den.

  Elle 2017-01-23 11:23:57
  Svara
 • …och om 60 dagar kommer du säkerligen ha gjort ännu fler framsteg i måendet också. Man kan lita på våren. Den kommer alltid till slut. Kram <3

  m 2017-01-23 11:10:28
  Svara
 • Heja Sandra! Tack för en fin blogg, och tack för lästips, du får mig att bli sugen på en massa böcker! November-feb är ju sjukt deppiga månader allmänt. Men det blir ljusare var dag som går, eller hur? Kram!

  Anna 2017-01-23 10:59:24
  Svara
 • Hejja! Framsteg är alltid bra. Är också för första gången på år i ett läge där ingenting händer ( förut har det varit tenta, sjukskrivning pga depression, soc, csnstrul, sjukdom hos sambo etc) så iofs bra antar jag att inget större gnager utan man är bara allmänt Opepp på livet men det rullar på. Antagligen bidrar vintern till det också. Tröttheten är ju sämst

  Emma 2017-01-23 10:11:51
  Svara
 • Kram kram kram!

  Rebecca 2017-01-23 09:33:26 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Första Tinder-dejten är asläskig, men för mig gick det över rätt fort. Det är öl med en kompis man ska lära känna och kanske få hångla med om man vill. Eller så säger man tack och hej det var trevligt men vill ej mer än så. Lycka till!

  Lisa 2017-01-23 09:28:06
  Svara
 • Fint skrivet! Modigt också ?

  Elin 2017-01-23 09:13:07
  Svara
 • <3

  Ulrica 2017-01-23 09:04:34
  Svara
 • Kram <3

  Linda 2017-01-23 08:03:10
  Svara
 • Det här är varför jag gillar din blogg så mycket. Att du lägger in små guldkorn som detta i en till synes helt vanlig text:
  ”Det är som att något litet inuti har gått sönder, en flisa som skaver mot huden, men hur många människor är hela egentligen? Typ ingen.”

  Fortsätt skriva och fortsätt kämpa. Vi tar en dag i taget och snart är det sommar.

  Julia 2017-01-23 07:37:47 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Fina Sandra! Tack för att du delar med dig av (delar) av dig själv. Även om du ska göra det för din skull, hjälper du mig (och som du vet, så många andra!) därute som går igenom liknande processer. I samband med att blomknopparna börjar slå ut om några månader, tror jag många som blivit lämnade av sin käresta under hösten/vintern kommer att känna en lättande/förlösande känsla. Älskar kraften som finns i våren, och att den är så stark här i Sverige där årstiderna är så tydliga. Snart är vi där! <3

  Bea 2017-01-23 06:47:12
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!