Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en lista med många bilder och ett stycke känslor.

Hittade den här gamla klassiker-listan hos Flora som hittade den hos Underbaraclara och den är ju fin så nu gör vi den.

En bild från en plats jag älskar:
cap d'antibes.

Min sovrum i Frankrike. Med fluffiga täcken och vidöppna dörrar och varma julimorgnar.

En bild från ett tillfälle då jag kände mig snygg:
tokyo.

Piffig och färgmatchig i Tokyo.

En bild från då jag kände mig glad:
video stills.
Detta är en screenshot från en film jag var med i. Men kolla glad person! Det var vinter men jag kunde inte bry mig mindre för jag hade varit ledsen så länge då men var inte det längre, hade skrivit klart en bok, bodde i Stockholm igen och var dessutom jättekär.

En bild på en bra dag i mitt liv:
midsummer's eve.

En midsommarafton när jag fick vara lekledare (älskar att bestämma) och det var askallt men vi dansade oss genom hela dagen och natten och glömde halsduken någonstans ändå.

En bild på min favoritplats hemma:
balcony.
Min balkong förstås!

En bild på någon jag tycker om:
Way Out West.

Alexandra är en storfavvo.

En bild på ett oförglömligt ögonblick:
new home.
Nyinflyttad i min alldeles egna lägenhet 2014. Den första jag ägt, mitt bästa hem hittills i livet.

En bild på en stolt stund:
my clothing line for JC.
Det var himla roligt när min klädkollektion för JC var klar sommaren 2014 och jag fick den hem med bud. Jeansjackan är fortfarande mitt bästa plagg i garderoben!

En bild på när jag var ledsen:
saturday.
Juni 2012. Hade varit singel i någon vecka eller två. Var så ledsen, frös jämt fastän det var stekhet New Yorkisk sommar.

En bild från när jag var liten:
1997
Man var ju lagom rejvig 1997.

En bild på mig i en annan stil:
-

Tja.

En favoritaktivitet:
thursday
Kräftskiva är förbaskat kul.

 

Glad fredag alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • ÄLSKAR den här listan! Men Sandra, jag har en fråga – din gula regnjacka med randigt innertyg, vart kommer den ifrån? Så himlans fin.

  Ellen 2017-01-28 18:22:19 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Älskar bilden på dig och Alexandra! Den känns så kraftfull på nåt vis 🙂

  BySiri 2017-01-28 07:57:37 http://bysiri.se
  Svara
 • Kollade du vidare på skam? Jag är helt tagen! Men säsong 2 & 3 är mycket bättre än första säsongen. Jag tror du kommer gilla ?

  E 2017-01-27 21:59:34
  Svara
 • Bilden från 1997, får känslor från tiden när jag tittade på filmen Drömprisen på VHS och just såna färger på kläderna du har var vad man använda. Helt sjukt att 97:orna fyller 20 i år. Med andra ord min lillasyster fyller 20! Jag var tretton år när hon föddes, och var liksom nyss 20 själv. Nu är hon vuxen, fattar ingenting!

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-27 21:20:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Sett den där listan på flera ställen. Jätte mysig. Skulle vilja göra den själv men har ju knappt några bilder på mig själv. Kram

  Finurliga fröken 2017-01-27 21:04:44 http://finurligafrokens.8blogspot.com
  Svara
 • Sån bra idé med denna lista. Kul att se!

  Ha en mysig helg.

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2017-01-27 21:02:35 http://www.newyorkmybite.com
  Svara
 • bilderna på dig när du skrattar, så himla fint och smittande <3

  ISA 2017-01-27 20:40:12 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • HEJ! Jag tycker det är svinkul att göra tester på internet av olika slag, till exempel ”Vem skulle du dejta i SKAM?” och sånadära alltså! Men ett som är typ vetenskapligt och skapat av några psykologer (tror jag kommer inte ihåg nu på studs) är 16personalities. Har verkligen fått dille på det och ber alla mina vänner att göra för att få en distanserad bild av vilka de är och så! Det skulle vara så kul att se vad du blir för någon bokstavskombination i det testet så skulle inte du kunna göra det? Själv är jag ENFP! Kramar<33

  Hilma 2017-01-27 19:25:11
  Svara
 • En grej jag tänkt på jättelänge, appråpå din kollektion för JC: Är det någon som har ett exemplar (Stl M eller L) av jeansjackan hemma men som ej använder? Har försökt hålla koll efter detta på blocket och tradera men din blogg känns ju som ett bättre forum att efterlysa i. /Puss och kram, skumbanan

  Nellie 2017-01-27 18:21:59
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   Åh jag säljer en men det är storlek S: http://www.tradera.com/item/163301/274332413/jeansjacka-sandra-beijer-niotillfem-for-jc-storkek-s

   Emma 2017-01-28 14:55:27
   Svara
   • Svar på Emmas kommentar.

    Rackarns! Tror S hade gått på, är mest orolig över att det blir tight över axlarna och att jag inte ska kunna lyfta/röra armarna ordentligt. Men får ta och pröva några S-jackor på stan i veckan då och se om det fungerar, är verkligen intresserad!

    Nellie 2017-01-30 17:28:20
    Svara
 • Vilken bra idé på inlägg och riktigt härliga bilder! Trevlig helg! ?

  Maria 2017-01-27 17:30:27 https://mariabusck.com
  Svara
 • Åh den klänningen på näst sista bilden <3
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-01-27 17:02:21 http://www.emblas.se
  Svara
 • Så himla fin och lite sorgsen läsning ❤

  Thesadbox 2017-01-27 15:15:54 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Asså igår när Magnus susade förbi i Gustavs (dvs Broström) instastories högg det i hela mig. är på nåt sätt så himla involverad i din hjärtekross, bergis pga att jag själv blev dumpad i somras efter 6 år ihop. Fan är fortfarande så himla trasig inombords att jag stundtals inte vet var jag ska ta vägen 🙁 jag hejar på dig sandra, hejar på oss! Snartsnart äre vår å sommar

  Maria 2017-01-27 15:14:54
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   ♡. högg till som bara den i mig också. det kommer bli bra, det tar bara lite lång tid ibland. heja oss

   sandrabeijer 2017-01-27 16:43:47
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!