4 bra grejer just nu.

emma

12 filmer du måste se 2017
Emma har skrivit ett inlägg om tolv filmer man inte får missa som har premiär i år . Detta kan bli ett mycket bra filmår tror jag!


La La Land
Angående film såg jag La La Land igår, en färgbomb till musikal med Ryan Gosling och Emma Stone i huvudrollerna. Det är så tråkigt att det görs så få musikaler i Hollywood nuförtiden när det ändå var typ det enda som gjordes förr i tiden. Meeeer. Denna var mycket fin, även om jag tyckte att det inte riktigt sprakade mellan Emma och Ryan. Det var ju meningen att det skulle vara en storslagen kärlekshistoria men kändes mer som en gullig flirt typ. Tyckte i alla fall jag.

ex
Artilleriet – Sample Sale
Såg att inredningsaffären (och sajten) Artilleriet börjat med sample sale online. Massa designklassiker, fina mattor etc etc till typ 70% av priset pga provex eller visningsex. Bra ju.

15972677_10155004267099225_8212382740096520143_o

Facebookgruppen 925.
En bloggläsare har startat facebookgruppen 925, ett forum för alla niotillfem-läsare. Alltså hur fint?
Beskrivning:
”Varje gång jag läser kommentarerna på Sandras blogg blir jag så lycklig över att det finns så mycket fantastiska tjejer som stöttar, ger råd och peppar varandra. Jag kände att jag saknade en plattform utanför kommentarsfältet där vi kan snacka om allt mellan himmel och jord och få kontakt med varandra. Därför föddes den här lilla Facebooksidan som är till för alla personer som vill prata hundar, hjärtesorg, matlagning mm. Hejsvej!

:’) Gå med här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Såååå många bra filmer som jag är nyfiken på men så lite tid!

  Jeanette 2017-01-31 09:56:03 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Åh La La Land var ju det finaste någonsin!

  Rebecca 2017-01-31 09:08:49
  Svara
 • För min del, så upplevde jag kemin mellan Emma & Ryan som fin och härlig – utan att vara sådär överdrivet filmisk och Hollywoodig. Lite försiktig och outtalad. Sen så blir ju det som det blir i filmen – och då tänker jag att det passar utmärkt att det var svalare än den vanliga överdådiga, tillgjorda romansen som man ofta ser. Lite försiktigare. Jag gillar.

  Mimmi 2017-01-31 07:08:04
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Håller med! Gillade att de var så ”svala”, men ändå så kära i varandra. Emma Stone äger filmen, så himla bra. Tänk bara på scenerna i castingrollerna, då det är meningen att vi ska se att hon är bra men rollbesättarna inte ser detta (om ni förstår hur jag menar?).

   Lisa 2017-01-31 08:07:19
   Svara
 • blev så glad när jag såg att en grupp hade startats så blev medlem på en gång! så pepp!!
  och åh la la land, bland det bästa jag har sett!

  Emilia 2017-01-30 23:47:07 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Hej fina du!

  Jag har bara en liten fråga till som du kanske kunde ta upp i veckans frågor eller bara svara här om du har lust.
  Har du några icke-etniskt-svenska vänner? Exempelvis vänner med rötter från mellanöstern? Har nämnligen aldrig sett någon bild på någon vän som ser ut att komma från mellanöstern, så det var därför jag undrade. Om du inte har det, hur kommer det sig tror du? Jag vill absolut inte kritisera dig eller så, jag undrade bara av ren nyfikenhet, då jag själv med rötter från mellanöster ofta tänker på sådant. 🙂

  Kram

  Laila 2017-01-30 22:27:01
  Svara
  • Svar på Lailas kommentar.

   Vänner får man väl vanligast genom skola, arbete, fritidsintressen och genom andra vänner (det finns säkert tusen sätt till). Så beroende på de variablerna kommer vänskapskretsen att se ut därefter. Har man tur är ens vänskapskrets heterogen.

   S 2017-01-31 15:27:58
   Svara
  • Svar på Lailas kommentar.

   Vänskap måste ju ske organiskt, man kan liksom inte kvotera in folk pga deras ursprung. Blir lätt dålig stämning då av någon anledning.

   Jag har till exempel inga kompisar från båda Amerikorna..men ingen kommer till mina auditions.

   L 2017-01-31 11:21:13
   Svara
 • Åh så bra inlägg 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-30 21:32:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • är du sjuk i huvudet som spoilar filmer gud

  Emilia 2017-01-30 21:04:12
  Svara
 • Va gulligt med en egen grupp! Är man inte lite trött på Ryan Gosling, känns som åren dött ut med honom på något vis. Som Brad Pitt, Tom Cruise och alla andra män som är så tjatande kring… Vad finns det mer att veta och se som man inte redan vet eller har sett tänker jag mest spontant. Tror det finns en årsgräns hur länge en människa kan vara intressant på håll. Den där tidsgränsen tycker jag alla vederbörande män har passerat nu. Som Hollywood fruar, nu finns de i varje större amerikans stad innan var det LA nu helt plötsligt kan du var Hollywood fru i New York, Washington ett tag hade de till och med Malmö fruar. Tala om att försöka suga musten ut konceptet gång på gång om och om igen… Man, bara MEN SNÄLLA människor… Det roligt av allt, är ju att många fruar är singlar ? Och de där hollywood-männen som bara dyker upp lite då och då si bakgrunden medan kvinnor bara bråkar. *intressant* Vem är ihop med vem Al och Nathalie? Nej nu är dem inte ihop? Just de bara bor ihop, nej det gör de visst inte han försörjer henne.. Nä hon har ett jobb eller har hon det? Så är de ihop sen inte så håller det på. MAN BARA MEN SNÄLLA MÄNNISKOR… Ska ni ta upp tv-tiden kan ni inte alla fall gör det nakna då eller bajsa på er eller något annat spektakulärt så man vaknar till… Under hela sömniga tv-sändingen.. Om och om igen..

  m 2017-01-30 20:40:45
  Svara
  • Svar på ms kommentar.

   Ryan Gosling är hel fantastisk och jag kommer då rakt inte tröttna på honom och inte Hollywood heller. Han är så mångsidig och så kunnig och kommer vara en stor favorit så länge som han själv vill.

   Lisa 2017-01-30 22:34:52
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    hehe! ok? Jag har sett en film jag minns med honom dagboken eller något liknande. Det räcker de fem första gångerna jag har sett den. Vet inte vad är för speciellt med honom. Han är väl som vilken random kille next door som helst med lite tätt sittande hundögon! Satsa på LA då! 🙂 Vissa blir imponerad av det mesta jag av väldigt få!

    m 2017-01-31 09:12:41
    Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    älskkkkar ryan gosling

    sandrabeijer 2017-01-30 22:41:41
    Svara
 • Men facebook-gruppen, hur fint!? Jag älskar ditt kommentarsfält och dina läsare av just denna anledningen. Bästa platsen att hänga på på internet!
  <3

  Ellen 2017-01-30 20:25:46 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Tyckte mycket om Emmas och Ryans kemi i filmen, och även hur deras karaktärers relation skildrades. Det kändes trovärdigt och mer modernt än den klassiska modellen med ”happily ever after”. Gillade i och för sig dem tillsammans redan i Crazy, stupid, love som är en mycket sämre film, så de kanske redan hade vunnit över mig.

  Josefin 2017-01-30 19:19:16
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Håller med! Min första tanke om filmen var att de hade mycket bra kemi. Tyckte också det var trovärdigt hur deras relation blev. Man är säkert väldigt olika hur man ser på det

   Agnes 2017-01-30 20:51:13
   Svara
 • Vad fint med 925-gruppen! ❤️

  Anna 2017-01-30 18:13:25
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag undrar lite vad du har för relation till Kent? Jag minns att du sagt att du lyssnade mycket på dom i yngre dar och att Frank var din favvolåt. Har du lyssnat på nya skivan? Sett sista dokumentären? Har en favoritbandmedlem? Osv. Alltså älskar Kent så hiiiimmeeela mycket att och tror att jag är besatt. Tänker att det för mig kanske är i likhet med så såsom det var för dig med typ Spice Girls, The Smiths och Belle and Sebastian om jag fattat rätt ^^

  Kajsa 2017-01-30 17:17:28
  Svara
 • Är så taggad på Trainspotting 2 att jag inte fattat att det släpps några andra filmer :’D pepp! Och PEPP på fb-gruppen <3333

  Lotta 2017-01-30 17:09:13
  Svara
 • åh älskade lala land!!!!

  Beata 2017-01-30 16:48:59 http://radarmagazine.se/beata/
  Svara
 • ”The Handmaiden” av Park Chan-wook, baserad på Sarah Waters roman ”Fingersmith” är det mest magiska jag sett på länge! Den går på bio nu.

  Emilia 2017-01-30 16:19:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!