Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lockar och o-lockar – en tisdag i kläder.

tuesday
Lockade håret i måndags med min nya locktång från Remington men jag fattar faktiskt inte alls hur den funkar för mitt hår blev EJ fint dagen efter. Frissigt och oglamouröst och helt motsatsen till de tunga lockar jag var ute efter. Kanske är det inte locktång som är min grej utan värmespolar. Eller?!

tuesday

Blev en tofs. Dessutom hade batterierna på min självutlösarkontroll tagit slut så tog två ganska oskarpa bilder, gav upp och gick till jobbet. Hade hursom min nya t-shirt (gissa märke) och kjol från Zara.

tuesday

På kvällen skulle jag ut och göra stan lite så det blev det vanlig trygg frisyr igen : ) Samma kjol + en body.

tuesday

Bodyn är liksom i strumpbyxematerial? Så himla konstigt, kan inte bestämma mig om jag känner mig som nån slags catwoman alternativt att man satt strumpbyxorna på fel del av kroppen. hehe.

Nu reser jag till Helsingfors!

Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Håret är ju ändå superfint i lockig tofs!

  Ellen 2017-02-04 14:12:00 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • just a little hair curler tip: it took me awhile to understand how to get the kind of curls I wanted–I think it’s all about practice since it’s so dependent on your type and what you’re looking for! little things like how far up to curl and how long to hold the curler in for are all things you have to experiment with I think. When I was trying to learn, I would also watch a lot of youtube tutorials as I did it to see how they hold their iron and get the right movement, if that makes sense. Also not sure what kind of curls you’re looking for (might be lost in translation for me :P) but brushing them out with your fingers after they’re cooled a little can help break them up a bit. you probably don’t want to brush them out with a hairbrush since that can make them frizzy. i also wouldn’t sleep on them but rather do them in the morning so they are smoother. good luck!

  mai 2017-02-02 02:38:00
  Svara
 • åh så himla fin är du (men rädda palmen!)

  sh. 2017-02-02 00:58:37
  Svara
 • Var har du köpt de fina strumpbyxorna??

  TinaLina 2017-02-01 15:42:10
  Svara
 • Hej! Måste bara fråga dig om dina bestick från Cutipol. Alltså de är de finaste jag någonsin sett typ. Men kostar ju en del. Hur är de att hålla i? Lätta? FÖR lätta? Hur är kniven osv ja du fattar. Är de värt?

  Ellen 2017-02-01 12:53:33 http://nouw.com/ealmqvist
  Svara
 • Ha det så roligt i Helsingfors! Har själv aldrig varit där men skulle gärna åka dit någon gång 🙂

  Rebecka 2017-02-01 12:51:54 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • På pincurl-lockar är metoden att ba borsta borsta borsta borsta borsta tills lockarna är stooora och femtiotalsvallande. Beroende på åt vilket håll en borstar kan frisyren också bli 70-tals ABBIG, men jag brukar borsta lockarna inåt ansiktet!
  Kram

  Matilda 2017-02-01 11:00:41
  Svara
 • Som gammal dansare har man ju vanan inne att bära strumbyxetop:
  https://www.bloglovin.com/blogs/love-aesthetics-12043281/diy-tights-as-tops-5258590069
  Perfekt att göra med strumpbyxor / tights av lite finare material när det gått hål på tårna – klipp av fötterna så att benen blir ärmar + klipp hål i skrevet som blir halsringning (du bestämmer hur djup) och voilà!
  Ja, lite catwoman-känsla på det..!

  S 2017-02-01 10:59:10
  Svara
 • Har oxå den locltången (såg på snap) och ett tips är att man inte behöver göra så många, hårda lockar du gjorde för att få hållbara o fina lockar, funkar nästan bättre att göra med större/bredare sektioner

  Mia 2017-02-01 10:54:56
  Svara
 • När jag började locka mitt hår fick jag ett break through när jag lärde mig att man fick ”modelockarna” genom att bara locka längderna, alltså att man lämnar en bra bit från huvudet rakt fortfarande. Brukade locka från ganska nära rötterna men då blir det fluffigt och stort och flygigt. Att ta större passér och att inte locka så tight hjälper också. Sen practice practice practice såklart!

  Olivia 2017-02-01 09:57:07
  Svara
 • Hoppas du får det bra på resan 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-01 09:54:03 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Älskar båda outfiten 🙂 Synd att locktången inte gav bästa resultat :/

  Daniella 2017-02-01 08:55:05 http://daniellamaraui.webblogg.se
  Svara
 • Ska bli så spännande att höra om Helsingfors!! Ska dit senare i vår, vill höra massa tips!!!! Trevlig resa 🙂

  Vega 2017-02-01 08:32:14
  Svara
 • Älskar kjolen! ??

  Maria 2017-02-01 07:40:20 https://mariabusck.com
  Svara
 • Så kul tee, fila ass, tenk at det skulle komme tilbake 😀 Digger lakk-skjørtet! Og den bodyen hørtes veldig behagelig ut da. Så bra ut herfra 😉

  Luisa - La Mar 2017-02-01 07:14:07 http://la-mar.no
  Svara
 • Nooo det går inte att läsa din blogg och lyssna på musik samtidigt längre 🙁 Det äe nån reklam som går igånf av sig själv hela tiden som pausar musiken!

  Hanna 2017-02-01 06:59:42
  Svara
 • Fila! Vilka tonårsminnen. Ja, inte som jag hade på mig pga var all about that grunden ?
  Och locktänger: trots att jag Bjootibloggade i typ tio (?) år, så förstod jag aldrig grejen. Spolar eller pincurls for the win, dock mer tidskrävande ändå.

  Katta Kvack 2017-02-01 06:52:26 http://kattakvack.se
  Svara
 • Såg på insta eller snap att du skulle sova med lockarna utan att pinna upp dom eller kamma ut dom och tänkte varna. Som bäddat för friss! Går ej att först locka med värme och sen inte kamma ut, isf måste man göra pincurls av lockarna och sova med sjal. Överlag rekommenderar jag att sova med sjal eller hårnät om man vill undvika friss och att lockarna håller från en dag till en annan. Lockar man håret med locktång är ju oftast meningen att det ska bli lockigt samma dag, det är ju ingen långmetod tänker jag. Du kan säkert få mycket tips i curls-tråden i Beauty & bullshit annars. Jag har testat metoden ”squish to condish” därifrån och aldrig haft så mycket naturliga lockar. Vet dock ej om det funkar på naturligt rakt hår, men testa kan man ju alltid. Mitt hår har aldrig varit så mjukt!

  Ann 2017-02-01 06:42:57
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!