Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kyss mig så att nånting händer, slå mig så nånting blöder, elda upp mitt hus, gör det ikväll, så det finns nåt som glöder.

friday.

Jag har en ny klänning! Kul va. En kort pikéklänning i svart och vitt.

friday.

Den är från Monki men verkar bara finnas online? Eller det stod online exclusive när jag köpte den i alla fall, men vad vet jag. Här är den.

friday.

Rubriken är från en Säkert! låt som heter Isarna, tänkte att det kunde va passande i och med att de släppte nytt album igår ♡

 

Translation. New dress from Monki.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Åh, rena drömklänningen! Måste nästan klicka hem den!

  towe 2017-02-06 13:58:44 http://towee.itgirls.se
  Svara
 • Men vilken bra hårdag! Och snygg klänning på bästa bloggtjejen!

  Anna 2017-02-05 20:45:30
  Svara
 • Sandra! Vill bara säga att du verkligen förgyller min vardag. Både med viktiga texter, fina böcker och vackra bilder. TACK!! Och speciellt tack för citatet på din snap, ”inga killar är värda en pasta av mig” inte exakt återgivet men aja. PUSS❤

  B 2017-02-05 04:00:53
  Svara
 • SUCK – Jag funkade till det rejält och låg med killen jag tänkte jag ville ha något med när vi lärt känna varandra lite mer. Nu är det bara kaos för sexet skedde på fyllan och vi båda var nog ganska osäkra på vad som hände. Önskar bara jag kunde få det ogjort, och gå tillbaka till vardagsflörtandet och att titta på tv-serier ihop. Istället är det bara fett akward.

  Någon som har tips på vad jag ska göra?

  Anna 2017-02-05 02:51:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Anna, det hände mig förra våren och nu är vi ihop. Prata med honom! Om man inte kan snacka med honom är han ju ändå inte så mycket att ha.

   J 2017-02-05 08:19:02
   Svara
 • Har så himla ont i hjärtat. Sedan dagen innan julafton har jag haft hjärtesorg. Är nästan aldrig glad längre och är jag det går det fort över när jag kommer hem till min tomma lägenhet (som jag älskar egentligen men som är som en bur nu). Du, Sandra verkar ha så sjukt mycket bra människor omkring dig som fångar dig när du är på väg ner, själv har jag inte det och känner mig väldigt ensam. Har du något tips på hur man känner sig mindre ensam? Fyller 34 i år och känner att jag borde ha bättre koll på livet än jag har… Om någon annan har något tips får ni gärna dela med er, jag behöver det verkligen. Kram på er.

  Maria A 2017-02-05 01:58:19 https://mariasrum.wordpress.com/
  Svara
 • Du är ju så himla, himla fin!

  Ellen 2017-02-04 21:02:50 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Jättefin rubrik, gillar klänningen med 🙂

  ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-04 14:01:53 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Sandra! Kan du inte berätta vad du tyckte om Egenmäktigt förfarande som pjäs??? Så nyfiken!

  Alice 2017-02-04 13:30:56
  Svara
 • Så fin!

  Lisa 2017-02-04 12:52:55
  Svara
 • Älskar håret!!

  Maria 2017-02-04 12:45:30
  Svara
 • Åh vad vackert. Glad helg på dig Sandra!

  Ackribi 2017-02-04 12:36:49 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Gillade verkligen Annika Norlins (Säkert!) sommarprat som handlade om kärlek och hitta sig själv! Tips om du inte har lyssnat på det!

  Anna 2017-02-04 12:25:57
  Svara
 • Riktigt snygg klänning! (och jag gillar handtagen på garderoberna^^)
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-02-04 12:21:25 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej, aldrig kommenterat innan så vill bara säga vilken himla härlig blogg du har <3 Jag är rätt olycklig just nu då jag var spontan och bytte land för min kärlek och nu funkar ingenting mellan oss. Får panik av tanken att det kommer ta slut men det måste det nog :'( Sååå jobbigt när man bor ihop, har nyligen köpt möbler ihop, osv osv… och att säga till familj o vänner som tror att man har det jättebra här borta 🙁 och jag har ett bra jobb här nu så behöver bara att få det att funka som singel antar jag 🙁 men får panik av tanken att komma över någon man älskar! (Dina inlägg om det hjälper jättemycket), känns skönt att ha denna blogg …

  M 2017-02-04 11:09:51
  Svara
 • Snygg!

  Lise 2017-02-04 11:07:56
  Svara
 • Så himla babe-ig (babig? bejbig?)!!! ???

  Jonna 2017-02-04 09:49:37
  Svara
 • Gjorde en bra upptäckt igår när jag bara tänkte på han som aldrig hör av sig hela dagen. Candy Crush! Det är mycket svårare att tänka destruktiva tankar när man försöker fokusera på att hitta honungsbjörnar. Plus att flera timmar kan gå jättefort! Så tänkte tipsa dig om det!

  J 2017-02-04 09:36:38
  Svara
 • Fin! Tror en bloggläsare tipsade dig om den här i nåt kommentarfält för inte så länge sen! Väldigt du 🙂

  MB 2017-02-04 09:33:17
  Svara
 • Alltså sjuk att jag såg den där igår och direkt tänkte: det där är en riktigt Sandra-klänning! Och visst var det det 🙂

  Annie - lättlagat vegokäk 2017-02-04 09:19:51 https://vegokak.se/
  Svara
 • Jätte söt klänning! 😀

  Emzi 2017-02-04 09:04:29 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Jag upplevde att bloggens innehåll höll inte riktigt samma nivå när du var väldigt ledsen (klandrar dig absolut inte, helt naturligt!) men nu känns det som att du börjar komma tillbaka.
  Du är så duktig på vad du gör och jag hoppas verkligen på att det är ett tecken på att du börjar må lite bättre.
  Underbart att se iaf!
  Kram (p.s. jättefin klänning, passar dig utmärkt).

  Sandra 2017-02-04 08:48:04
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Oj, så olika man kan uppleva det! vet inte hur jag ska formulera detta på ett rimligt sätt men har nog aldrig tyckt bloggen varit så bra som sedan det tog slut. Eftersom du är en riktig person och inte en bok önskar jag förstås att du hade fått vara glad, men rent litterärt har jag älskat svärtan och melankolin som krupit sig in mellan raderna.
   Men så är ju jag också tjejen som älskade det totala domedagsmörkret i Allt som blir kvar, så jag har väl en fäbless för det lite nattsvarta.

   Ulrika 2017-02-04 20:12:28 http://www.facebook.com/unettelblad
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Men alltså vad är syftet med denna kommentar??
   Varför behöver du ens säga något om din uppfattning av kvalitén för ett tag sen? Om du tycker att bloggen är bra nu räcker det med att säga det! Så tråkigt med små nålstick.

   Annie - lättlagat vegokäk 2017-02-04 09:21:27 https://vegokak.se/
   Svara
   • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

    Hej! Syftet med min kommentar var givetvis inte att vara elak. Varför jag framförde kritik är för att Sandra är sin egen chef och vi är hennes ”kunder” då det är vi som tar del av reklam som hon publicerar o.s.v.
    Blir Sandras arbetsinsats förändrad så berättar jag hur jag upplever det i och med att jag antar att hon är mån om att vi läsare gillar det hon publicerar.
    Men detta sagt så älskar jag Sandras blogg och har absolut inte sagt att den är dålig utan att den bara inte levt upp till samma höga kvalitet som jag är van vid (tills nu när hon börjat med mer regelbunden uppdatering, fler spännande bilder o.s.v.).
    Skulle Sandra känna att en sådan här kommentar var jobbig får hon mer än gärna säga ifrån och då slutar jag givetvis. Jag inbillar mig dock att det faktiskt kan hjälpa att komma med kritik med god ton då och då.

    Annie, hoppas du förstår syftet med att varför jag skrev som jag skrev. Varför jag inte skrev att kvalitén var bristande när jag upplevde detta var för att jag inte ville lägga kritik när Sandra uppenbarligen mådde dåligt utan att hon nu istället kan titta tillbaka och se ifall hon kan göra något annorlunda.

    Förlåt för wall of text, vill ej sprida negativitet! Puss på er alla, ändå glad att se att ni håller Sandras rygg 😀

    Sandra 2017-02-05 12:21:09
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Hej igen, vet inte om du kommer att se det här, men jag skriver ändå.

     Först av allt så vill jag bara säga att jag förstår att du inte hade något ont uppsåt! Jag är övertygade om att de flesta vill Sandra väl som kommenterar här <3 Min poäng är dock att goda intentioner inte är någon garant för att det landar väl hos mottagaren.

     Jag håller inte med dig om att vi som läser är Sandras kunder. Visst är vi ibland mottagare av reklambudskap, men till den största delen tar vi del av innehållet här inne helt gratis. Och det är inte vilket innehåll som helst. Sandra delar öppenhjärtigt med sig av sitt liv och vi får följa med henne genom ett smärtsamt uppbrott. Jag tycker att vi behöver vara varsamma med det.

     Jag kan inte tala för Sandra, men jag står för att jag tycker att det är ohyfsat att komma med en recension som inte efterfrågas. Hon har i vissa inlägg dessutom uttalat sig om att hon är extra känslig för kritik just nu.

     Underbaraclara har skrivit en lysande text på ämnet som tycker att du ska läsa:

     Nu blev det visst lite dålig stämning

     Sen undrar jag förresten vad du tänker att Sandra ska göra med din kritik? Ska hon tänka på det nästa gång som hon går igenom något svårt? Vad är poängen att påpeka något som kan göra mottagaren ledsen, men som inte går att åtgärda?

     Alltså jag fattar verkligen att du egentligen mest ville bjuda på några uppmuntrande ord. Jag ville bara uppmärksamma dig på att det inte är säkert att det uppfattas på. Hoppas att du förstår vad jag menar <3

     Till Sandra Beijer: jag ber om ursäkt att jag pratar om dig i tredje person här. Det hade blivit konstigt att göra det på något annat vis.

     Kram! <3

     Annie - lättlagat vegokäk 2017-02-06 11:24:57 https://vegokak.se/
     Svara
   • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

    Annie- seriöst så är det du som är negativ nu och sprider negativ energi. Kommentaren ovan syftade ju på att Sandra verkar må bättre och därför gör ett bättre jobb.

    Linnea 2017-02-04 18:56:41
    Svara
   • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

    Jag tror kommentaren var positivt menad. Att det känns som att Sandra är på väg bort från det mörkaste och går mot ljusare tider och att man blir glad för det.

    Anna 2017-02-04 12:22:39
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Håller dock med Annie, finns ju så mycket bättre sätt att säga det på då. ”Det märks verkligen på bloggen nu att du känns lite gladare och verkar må bättre” hade man ju kunnat skriva isf? Jag tyckte iaf inte att kvaliteten på bloggen påverkades alls av Sandras ledsenhet, hennes texter var vackert vemodiga och hon är så bra på att skildra sorg så det känns. Hoppas så klart ändå att du mår bättre och bättre Sandra och snart är det sommar! 🙂

     Elvira 2017-02-04 18:29:32
     Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!