Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min helg (eller: tre dagar av ganska mycket pasta)

february.

I fredags hade jag min nya klänning och var ganska pepp på att det var helg.

february.

Jag jobbade på kontoret hela dagen och sen hade vi AW! Woho att jag är en sån som får gå på kontors-aw numera?

february.

Sedan promenerade jag till Bardot för att äta middag med min familj. Vi skulle fira att min syster Mira fyllt år.

february.

Vi åt ostron.

february.

Och tryffelpasta. Hello tryffel.

february.

Efter middagen gick jag och mina syskon till Riche och blev fulla ihop. Det var så himla roligt. Som någon skrev på min instagram: älskar att vara storasyster till vuxna människor.
Så sant.

february.

Dagen efter var jag t-r-ö-t-t men what to do. Bloggläsaren Cecilia kom och hämtade mina nattduksbord. Ska ju göra om lite i mitt sovrum och då är det bättre att nattduksborden mår bra någon annanstans!

february.

Efter det åkte jag till Gärdet och tittade på när Alexandra red. Kände mig som en förälder : )

february.

En häst var på semester ^^

february.

På kvällen bjöd jag över Jenny på middag. Lagade en pasta av allt som min kropp crejvade.

february.

Gräddig fettuccine med rostade pinjenötter, bacon, körsbärstomater, svamp och ärtor. Plus massa parmesan och tryffelolja.

february.

Sedan drack vi rödvin, åt godis och kollade på Melodifestivalen.

february.

Dagen efter lagade jag tacos till frukost. Med ett stekt ägg för frukostkänslan, gräddfil, fetaost, selleri, tomater och gurka + stark sås. Sen låg jag och stirrade hålögt ut genom fönstret och försökte hantera söndagsångesten.

february.

På kvällen var det dags för helgens tredje och sista pasta: hummerpasta med mozzarella hemma hos mina föräldrar.

february.

Promenerade hem genom en hemskt tom huvudstad och kollade på fem avsnitt av Sveriges Mästerkock i min säng innan jag somnade.

 

Translation. My weekend: lots of pasta, wine, family and a horse.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Ditt vardagsrum, drömmen.

  Ellen 2017-02-09 16:27:38 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Wow! Så många goda pastarätter!

  Ingrid 2017-02-08 06:23:33 http://www.smallbigthings.wordpress.com
  Svara
 • Inser att du säkert svarat på detta förut, men var är nattduksborden köpta? På jakt efter liknande.

  A 2017-02-07 14:44:39
  Svara
 • Åh, fin helg ändå! Håller med om att det är fantastiskt att bli mer jämngammal med sina syskon. Det är fan bäst!

  Svara
 • ghaaa snälla berätta hur man gör hummerpastan!! <3

  Sophie 2017-02-07 12:02:14
  Svara
 • vad mysigt du har det hemma sandra! <3

  julia. 2017-02-07 08:55:31 http://dandebo.se
  Svara
 • Åh, MAT ÄR LIFE <3

  En fråga/önskning: Kan inte du visa upp din godispåse i ett blogginlägg? Behöver ju inte vara ett helt "lösgodispåseinlägg", men hade varit så kul att veta vilka godisar du väljer och vilka som alltid blir över, men som man ändå trycker i sig dagen efter… (plus tänker jag att godis är färgglatt = härliga bloggbilder) Vet att du gjort ett inlägg om din godislåda i köket, men där var det ju ganska mycket utländskt godis. Vill veta hur din lösgodispåse ser ut som man köper på ica/hemmakväll! Älskar att analysera människor utifrån deras godissmak.

  Kämpa på med livet. Hejar på dig! (Och din blogg är on point, så ru vet) <3

  julia 2017-02-07 08:41:44
  Svara
 • Sandra! Du kanske inte orkar/vill svara på detta men jag frågar ändå.

  Hur ser din och M:s relation ut nu? Pratar ni med varandra, har ni träffats eller hörs ni inte alls? Jag blev lämnad ca två veckor innan ditt förhållande tog slut och jag saknar honom fortfarande så himla mycket. En del av mig vill bara träffa honom och försöka umgås som vänner medan andra halvan av mig inte är säker på att det är en så bra idé, utan istället är rädd för att jag ska bli panikledsen och behöva börja om på nytt. Hur gör man när man inte står ut med tanken på att han inte ska finnas i ens liv längre? Kram!

  Andrea 2017-02-06 22:45:19
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Andrea: Gör det inte! Man kan vara vänner, men inte efter två veckor och absolut inte för att man saknar att vara ihop. Du kommer nog över honom snabbare om du bara helt raderar honom från ditt liv ett tag.

   J 2017-02-07 07:43:07
   Svara
 • På tal om att crejva kan vi inte bara få se typ tusen bilder och panoramaview av ditt vardagsrum med tillhörande djungelväxter ❤❤❤

  Julia 2017-02-06 21:38:45
  Svara
 • Mysigt det ser ut 🙂

  ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-06 21:32:15 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Salivproduktionen i min mun ökade nyss med 100%

  Lise 2017-02-06 20:20:53
  Svara
 • Alla helger borde besta av en massa pasta!

  Noelle 2017-02-06 19:46:33 http://bynoelle.co.uk
  Svara
 • jag flydde från kollektivet jag bor i pga att en sambo hade pojkvän här över helgen. vad valde jag att göra? åka tunnelbana och ångestvandra runt kungsholmen. har aldrig förr känt mig så mycket i en film som suger. älskar din mat. puss

  matilda 2017-02-06 18:26:51
  Svara
 • okej hur gottiga pastarätter, dör. och vad fan va grejen med igår, gråaste och deppigaste söndagen på evigheter. trodde det var fel på mig först men sen såg jag att många andra också skrev om den förfärligt gråa och sega känslan och kände pjhew, inte bara jag. kämpa sandra, snart vår, imorgon ska det vara sol (om än lite kallt), SOL!

  Anna 2017-02-06 18:00:40 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
 • ”en häst var på semester” <3 alltså hur sött…
  snart är vintern över!! Snart blire vita sneakers och rosé i parker, bara ben o solglasögon! SNART!

  elin 2017-02-06 17:28:48 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Altså pasta <3 Da jeg var i Roma i desember, var også dagene fulle av pastaretter, hoho!
  Så kult å ha kontor-kollegaer man kan starte helgen med, og så morsomt å drikke med søsknene sine (jeg har en søster og en bror, og vi har det så gøy sammen), og så koselig med en hest på ferie!
  Håper du får en fin start på uken, Sandra!

  Synne 2017-02-06 17:23:40 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • That’s a fun weekend! And I love the lobster pasta, looks delicious!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-02-06 17:04:04 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • åh vad fint, så sugen på pasta nu! och tacos till frukost <3

  amanda 2017-02-06 16:41:39
  Svara
 • Jag är så dålig på att äta pasta känner jag, tack för inspo. Lördags pastan såg ju överkomlig ut, kan man nog förverkliga 🙂

  Jenny 2017-02-06 16:28:45
  Svara
 • Fint inlägg! Blev glad av all pasta och så en häst mitt i allt. + ärligt om ångest. Kram!

  Ellinor 2017-02-06 16:28:22
  Svara
 • Du är så fin och stark och vacker Sandra! <3 En kille som lämnar dig är inte vid sina sinnens fulla bruk!

  Elsa 2017-02-06 16:25:24
  Svara
 • Din mamma har en sån jäkla powrig aura på något sätt? Lite Annika Falkengren-power liksom. Löv it!

  Johanna 2017-02-06 16:13:28
  Svara
 • Men ååh blev SÅ sugen på en riktigt god pasta nu! Har inte ätit det på för länge känner jag.

  Klara 2017-02-06 15:49:47 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Blir. Så. Hungrig.

  Anna 2017-02-06 15:12:39
  Svara
 • Det är dags för den här vintern att ta slut nu. Tur att februari är kort. I mars kan man ju låtsas att det är vår.

  Maria 2017-02-06 15:08:27
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!