Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

listan om morgnar.

cap d'antibes
När går du upp?
På vardagar någon gång mellan 07.45 och 08.30. På helgerna när jag vaknar. När jag jobbade i USA började vi tio varje morgon, och jag upptäckte där att det var den perfekta tiden för mig att gå till jobbet. Så nu när jag är min egen chef har jag bestämt att det är då jag börjar också.

Vad är det första du gör varje morgon?
Går till köket och sätter på en kastrull med ett ägg och sedan duschar jag. När duschen är klar är ägget klart! Då är det frukosttajm.

november.
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Fixar håret och sminkar mig på ungefär 30-45 minuter. Jag vet, jag är långsam men jag hatar att stressa på morgonen. Sjunger även en hel del framför spegeln till sexiotalspop när detta sker.

Är frukost viktig?
Utan frukost fungerar jag ej. Igår smulade jag ner pepparkakor i mitt te istället för i filen och fattade det inte förrän efter typ en hel minut.

breakfast.
Vad äter du till frukost?
Just nu fil för att jag hade det hemma. Men annars två knäckebröd (oftast med pålägg som räkost, kaviar, hushållsost eller jordnötssmör), te och ett löskokt ägg.

Är du morgontrött?
Fy 17 så jävla morgontrött. Vill helst inte tala med någon alls de första tre timmarna som jag vaknat.

Vad har du för alarm?
Läggdagsappen som jag bloggat om här.

marrakech
Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar bredvid en väldoftande ung man med breda axlar som inte vill göra något annat än att ligga med mig hela morgonen. Sen gör han mac&cheese med gruyereost till oss som vi äter i sängen med fönstren på vid gavel.

Vad är det bästa med morgonen?
Är ju ingen morgonmänniska direkt, särskilt inte nuförtiden när jag vaknar ensam. Men jag gillar att äta frukost och att lyssna på hög musik.

thursday
Hur går du helt klädd på morgonen?
Inget alls oftast. Men klär på mig ganska fort för dagen.

 

Lista från Kissie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh! Vart är den fina vita t-shirten ifrån?

  Lina 2017-02-11 16:36:49
  Svara
 • Ditt hår, herregud <3

  Ellen 2017-02-09 16:32:01 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Ditt hår på den sista bilden är ju bara för fkn dreamy! :******

  Julia 2017-02-08 22:47:07
  Svara
 • eventuellt mkt banal kommentar men
  tackkkk för att du talar gott om frukost. e så himla mycket en frukostperson, klarar mig ej utan att äta massa och vill också gärna hålla på och fixa och dona på morgonen, hela dagen = förstörd om jag måste typ kuta iväg utan frukost eller fix. MEN upplever att ca alla e såhär ”lol kräks av frukost det e så ovärt hatar att äta eller gå upp på morgonen” och rullar ur sängen tio min innan de börjar och äger det. är ingen ätstörd person (eller? vet ej) men blir ändå såå stressad av att ingen uppskattar en morgon eller äter en rimlig frulle. tack för du gör det du hjälper folk varje dag tror jag e inte det fint <3

  MD 2017-02-08 20:40:58
  Svara
 • Vidare, en ganska icke-pk tweet jag läst och ändå gillar: ”Morgonen är kvällens inavlade kusin från landet”, jag brukar muttra det när jag kliver upp.

  Fröken Cocco Sohl 2017-02-08 16:26:22 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Har verkligen intrycket att du inte är en myskläder/pyjamas/morgonrock-person. Antingen har du vanliga kläder eller så har du träningskläder för du tränar, att det inte finns något där emellan haha 🙂

  Fröken Cocco Sohl 2017-02-08 16:20:15 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • 30-45 minuter? Det var länge! Hur långsam är du på att sminka dig? Haha

  Kristina 2017-02-08 15:56:51
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Jag tar också runt 30 min på mig, speciellt om jag inte måste iväg på en gång. Tycker det är mysigt att sminka mig, lyssna på nyheterna och dricka en kopp kaffe typ.

   Sofia 2017-02-08 17:36:35
   Svara
 • Jag blev så inspirerad att jag svarade på samma lista i min blogg i morse, direkt när jag såg din typ. Jag älskar morgnar mest av allt! 🙂

  Jessicas viktiga mål 2017-02-08 14:45:20 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Kan någon här snälla hjälpa mig bli morgonpigg? När jag var yngre var jag det, men det har bara blivit värre med åren!! :'( kan knappt gå upp! Och nu har det börjat gå över min skola. Hatar skammen i att komma försent, så när jag väl försovit mig så att jag kommer komma försent, även om det rör sig om typ 10 min, så blir det att jag inte går alls.
  Behöver hjälp med det här! Tack <3

  Peggy 2017-02-08 12:28:35
  Svara
  • Svar på Peggys kommentar.

   Peggy, hur gammal är du? Du säger att du är sen till skolan så vet inte om du menar högskola eller kanske gymnasiet. Om det är gymnasiet så är det nog helt enkelt för att du är ung. Man behöver mer sömn, och dessutom när man är tonåring blir man trött senare på kvällen (har med pubertet och melatonin att göra). Jag vet inte om dungar problem med att somna eller går och lägger dig sent, men här är i alla fall saker som kan hjälpa: Försök få ordentlig rutin där du går och lägger dig i god tid och samma tid varje kväll, och går upp samma tid på morgonen. Med andra ord- ta inte för lång sovmorgon på helgen! Det kommer vara svårt först men det är viktigt att få rutin. Stäng av tv och mobilen ca en timme innan läggdags och gör något avslappnade- ta ett bad, läs en bok. När du vaknar på morgonen, försök få det ljust i rummet så fort och tidigt som möjligt. Försök att inte dricka kaffe eller te på kvällen. Jag har slutat dricka te efter klockan sex på kvällen, sover så mycket bättre! Vet inte om något av detta kommer hjälpa men man vet aldrig 🙂

   Charlotte 2017-02-08 16:28:52
   Svara
 • Haha, det var jag som skrev denna lista från scratch förra veckan, har hittat på alla frågor själv, så kul att den sprids. Kissie fick den av mig 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-08 12:25:39 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Morgontrött är jag också 🙂

  ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-08 08:59:43 http://madeleine.stenberg@saramadeleine.se
  Svara
 • Men men men, känns jättejobbigt att behöva koka ägg varje dag. Hehe. Fast kanske värderar du det nykokta ägget så pass mycket högre än ett ägg som legat i kylen ett par dagar? Jag kokar alltid minst 5 ägg samtidigt 😉

  Jenn - forever abroad 2017-02-08 08:57:06 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Gillar alla svar utom att vakna upp med en ung man! I all välmening tror jag att det är dags för dig att vakna upp med en lite äldre, mognare man som gör mac and cheese och pannkakor till dig!

  Ulrika 2017-02-08 08:55:04
  Svara
 • Jag har skickat den här till flera av mina vänner, och min bror, när de varit hjärtekrossade. Det är ett utdrag från eat, pray, love. Vet inte hur jag hittade den för jag har inte läst boken. Kanske var det du som tipsade en gång i tiden? Störigt i så fall. Det är fint i alla fall. Kram Sandra.

  http://septembertojune.tumblr.com/post/51527784676/whats-got-you-all-wadded-up-he-drawls

  Cecilia 2017-02-08 08:09:31
  Svara
 • mac&cheese med gruyere<3

  Linnea 2017-02-08 06:46:17 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!