Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saker jag gjort i veckan + plagg jag haft på mig.

Förlåt att jag är så dålig att ta med min systemkamera ut på äventyr just nu. Är bara så sjukt osugen på det. Det kommer inte alltid vara så.
Men jag kom på att jag kan ju fotografera lite hemma ändå. Är ju ändå hemma ganska mycket.
Låt oss därför kika på vad jag gjort måndag till fredag hemma hos mig!

february

Måndagar i februari är hårda tider. Men det är bara att gå upp och göra dagen. Såg ut såhär, i skjorta från Boy by Band of Outsiders och blåjeans.

february

På kvällen när jag kom hem lagade jag middag med couscous och massa grönsaker och halloumi.
Kolla detta life hack som jag lärde mig av Buzzfeed: hur man skär ett granatäpple!
Skär av toppen så ser du var själva klyfthalvorna ligger och sedan är det bara att skära ut dom. Geni.

february

På tisdagsmorgonen hade det slagit ut (nästan) blommor på en kvist jag hade i vatten. Visste inte ens att kvisten hade blommor.

february

Jag hade klänning från Monki och sol i mitt vardagsrum.

february.

På onsdagen var hela mitt vardagsrum lejongult! Var svårt att fånga på bild men var väldigt hoppfullt hursom.

february.

Jag hade en varsityjacka från Maje på mig.

february.

På torsdagen hade jag collegetröja från Weekday och glasögon från Nividas.

february.

Och en kjol som jag fått av Monki dagen innan. Tack!

På fredagen tog jag faktiskt inga foton pga fick veta en grej som möjligen höjer definitionen av svinighet till en helt ny nivå. Å andra sidan faller väl alla bitar på plats egentligen. Så nu kanske man slipper gå runt som någon slags förvirrad ledsen brud och kan gå vidare som en rimlig stark person till skillnad från vad andra är.
Ta hand om varandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
196kommentarer
 • Kan nån känna typ HALLÅ, det var liksom inte såhär det skulle bli. Alls. Man skulle liksom inte vara inne på sitt tjugonionde år o vara nybliven singel & varken veta ut eller in. Ibland känns det så jäkla piss. Som att alla andra runt en har sina liv så iordning och en annan ba fladdrar runt typ. Det kan ju inte bara vara jag. Men hörrni, iallafall bättre det än att stå ut med en kille som bara ljuger & trasslar in sig i massa saker som gör att vi inte ens KAN vara tillsammans. Visst?
  Jag & min kille köpte hus, o efter en månad började han bete sig asmärkligt. Tog nån månad till o sen kom det fram att han spelar bort x antal 100tusentalskronor o gick back varje månad. Hejdå hus & kille & hela mitt liv ungefär. Känns ibland som att han bara stått o pissat på mig. Usch för vidriga jävla killar. Det är fasen tur att vi tjejer har varann. Uppbackning 4 lajf! <3

  Therese 2017-02-15 16:26:52
  Svara
 • Elsker detaljene i hjemmet ditt <3

  Luisa - La Mar 2017-02-15 13:12:35 http://la-mar.no
  Svara
 • Vad exakt är det som har hänt? Du behöver förstås inte berätta om du inte vill men jag tycker inte du behöver ha någon respekt för ditt ex:s integritet i det här läget.

  Elsa 2017-02-13 21:15:01
  Svara
 • Hoppas du får må bättre snart!

  Jag gjorde slut med min pojkvän efter dryga två år tillsammans. Även om han inte var så svinig att han skulle vara otrogen mådde jag inte bra i förhållandet. Det tog alltför länge innan jag insåg att vi inte var rätt för varandra. Kände mig nog aldrig så ensam som jag gjorde sista året med honom. Utåt sett var allting bra men han tog ifrån mej mina drömmar, tyckte de var orealistiska. Vad vore man utan drömmar… Försökte in i det sista att ge förhållandet en chans, men mådde bara sämre. Ibland hade det känns skönare att kunna vara arg och inte uppleva att jag ”förstört” både hans och mitt liv… Eller, så kanske man tänker när man känner sig ensam. Känns som att det lär dröja i evigheter på att träffa en kille som kan respektera mig som jag är…

  Elin 2017-02-13 17:21:38
  Svara
 • En grej jag tycker är viktig när det gäller sånt här är att det inte får vara lätt för personen som varit en douche att vara det. Man ska inte bara få bete sig illa, sätta någon i en sjukjävla ångestig hemsk situation och sen ba få lalla vidare med livet. Det ska inte vara bekvämt att bete sig svinigt liksom. Så jag brukar, när någon varit svinig mot mig, försöka säga det. Skriva eller prata och ba ”du får mig att känna såhär”. Sen blir det lättare för en själv att släppa det också. Det finns så många som verkar tänka att det gör att man visar sig själv svag – men jag tycker tvärtom! Det är ju starkt att berätta att man känner sig sårad/kränkt/förgripen på/sviken eller vad för jävligt det nu är man råkat ut för. Och man behöver ju få ur sig det! Svinet ska åtminstone få veta vad hen utsatt en annan för. Fattar att man inte alltid orkar, men om man låter bli att säga till i efterhand bara för att man inte vill visa sig svag – då tror jag bara det är en själv som förlorar på det. KRAM Sandra detta var riktat mer i allmänhet till alla. Hejar på dig. Du klarar detta <3

  ellen 2017-02-13 10:17:12
  Svara
  • Svar på ellens kommentar.

   Tror också på detta, att lägga skulden där den hör hemma. Så mycket lättare att gå vidare själv då, oavsett vad personen i fråga ‘gör’ med vetskapen om vad den åsamkat en.

   S 2017-02-13 10:44:06
   Svara
 • Ibland undrar jag varför vi ens tar oss tid att försöka med snubbar när vi kan ha det så fantastiskt själva + tillsammans med varandra! Så himla mycket fina människor som hänger här, och i fb-gruppen 925. Men det är väl en mänsklig drift att söka kärlek, en orkar väl för att en måste, som du skrev i något annat inlägg Sandra. Hur som, all kärlek till dig och alla andra här inne! DU OCH VI ÄR SÅ GRYMMA.

  Ellinor 2017-02-13 10:14:20
  Svara
 • Vad hade hänt? :O

  Maja 2017-02-13 03:32:17 http://www.jaggerdigminmorgon.blogg.se
  Svara
 • Jag satt mitt emot min pojkvän i soffan igår efter att ha spenderat hela dagen ihop, omslingrade i sängen, allt är bra. Så säger han att han vill gå på en promenad. Jag säger att jag hänger på, han säger att han vill gå ensam. Ifrågasätter och han blir irriterad. Får en konstig känsla i magen pga har blivit sårad av den här killen förut och fast att det var länge sedan så triggar liksom varenda liten grej han gör som inte känns helt vanlig någonting inombords… han sitter fortfarande mitt emot mig med sin dator i knät och jag med min. 3 minuter av tystnad, sen kan jag inte hålla mig -> loggar in på hans facebookkonto från min dator -> ser i realtid hur han skriver till en för mig okänd äldre kvinna ”leaving now, see you in 45”. Orkar inte återge följande scenario men summan av kardemumman är att de kände varandra från jobbet och skulle ses för att knulla. Minns knappt vad som hände sen. Är vanligtvis så jävla dramatisk men den här gången bet jag ihop, grät under tystnad medan jag samlade ihop varenda pinal han hade här hos mig och bad honom sedan gå förevigt. Jag har vänt ut och in på mig själv i 2 år för att behålla honom, rättfärdigat grejer han gjort, gråtit, förlåtit. Känner mig lurad och bedragen och svag just nu men det är Äntligen Över. Nu har jag en chans igen. Tack till Sandra och till alla er som har delat med er här under <3 det känns skönt att inte vara själv.

  Julia 2017-02-12 23:42:36
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Wow du är fantastisk. Så stark!! his fucking loss som någon ovanför här också skrev!!

   Sofie 2017-02-19 18:42:32
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Fy helvete!!!! Vilken vidrig jävla människa och fy satan vad det suger att man blir kära i såna. Men vad stark du är som ba tack och bock ut ur mitt liv. Inget bra kommer komma i hans väg och även om man går sönder så är du på väg mot att få allt det du förtjänar. All kärlek!

   T 2017-02-15 19:43:50
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   alltså fy fy fyfyfy fyyyyyyy den känslan. HUR kan någon ens göra så mot någon annan??? hur fungerar man då? blev helt paff av vidrigheten i beteendet hos den här killen. som du legat mys-slingrad med i sängen. som sen blir sugen på att knulla någon annan!?!?!?!? ALLTSÅ. sånt. himla. vider.

   så starkt av dig att skriva. så starkt av dig att gå. kämpa på <3 sandra, du också. tänker på dig med. KRAM till alla hjärtekrossade där ute <3

   Amanda 2017-02-14 17:29:04 http://lasbulle.blogg.se
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Alltså man vill ju bara spy. Men! Du gjorde förstås absolut rätt och är härligt nog fri från honom nu, medan äcklet är dubbelt straffad:
   1.) han får inte vara med dej längre
   2.) han är för alltid bunden till sej själv.
   Stor kram! <3

   linnea 2017-02-13 06:32:33
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   detta har sandra lärt mig, och har blivit min överlevnad som jag spridit vidare till varenda kompizz som blivit heartbroken av snubbe: HIS FUCKING LOSS. seriöst.

   sara 2017-02-13 00:48:01
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Han kan dra åt helvete! Starkt gjort av dig att be honom gå, du är värd så mycket mer än det där svinet. Kram

   M 2017-02-12 23:48:50
   Svara
 • Ville bara säga att jag blir fett glad när jag ser på din Instagram att du är ute på klubb och så vidare, hoppas att du också är glad då. Puss!

  Ellen 2017-02-12 21:58:18 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Den där killen har fan simborgarmärke i douchighet. Och han är inte ensam. En kväll i april höll jag precis på att mejla mäklaren om lägenheten vi budade på när jag av misstag hamnade i mitt ex:s inkorg. Mitt i en konversation med ett välbekant namn. Han hade haft kontakt med sitt ex, vem vet hur länge, utan att säga något till mig. Och hade mage att ursäkta sig med att det var väl inget och att han inte sagt något för att han visste att jag skulle bli arg. Jag dumpade honom dagen därpå och flyttade ut från hans lägenhet när han inte var hemma.

  Mindre än ett halvår senare hörde han av sig. Alla sa att nu måste han ju ha något vettigt att säga. Men han ville bara tala om att han hade träffat en ny, ”ibland bara händer det, det var rätt skönt att bara kasta sig in i något nytt”. Och att de skulle åka till Tokyo ihop (min drömresa).

  Det har tagit tid. För han gjorde sönder mig. Han gjorde helt fucking jävla sönder mig. Men en kväll med alkoholet fortfarande rusande i blodet i en korsning någonstans i Malmö var hans läppar inte längre de senaste mot mina och det var första gången som någon ville gå hem med mig som jag ville gå hem med tillbaka.

  Med det vill jag säga att jag känner med dig och alla andra som är trasiga här inne. Och att det vänder, fastän en tror att det aldrig någonsin ska göra det. Och att ibland är folks svinighet just det som får allt att vända. Som någon så klokt skrev när det precis tagit slut mellan er, han är ett glas mjölk, du är färgfilm. Och alla vi färgfilmer förtjänar något mer än ett fisljummet glas mjölk med passerat bäst före-datum.

  Emmy 2017-02-12 21:31:05
  Svara
 • Du ÄR en sån himla rimlig och stark person. Sviniga personer däremot, är inte det. Konstigt att svinighet inte försvinner med evolutionen. Satan vad förbannad man ska behöva bli.

  m 2017-02-12 21:27:17
  Svara
 • jag drabbas av en sådan stark känsla av att jag vill ge dig tröst eller förståelse eller lugn eller vad som helst, trots att jag inte ens känner dig. men i detta känner vi varandra. våren kommer snart. kram! <3

  E 2017-02-12 20:53:07 http://lillahavet.tumblr.com
  Svara
 • Tänker på dig Sandra! Skickar *internet-kramar* <333

  Lina 2017-02-12 20:26:58
  Svara
 • Hej! Har inte läst på ca två veckor pga varit inlagd på psyk tyvärr. Men iaf, nu gick jag in och vad fick jag se? Jo ditt soliga vardagsrum som lös upp även min kväll lite 🙂
  Svinigheterna låter inte kul, mindre sånt i världen tack! Kram till dig!

  Elin 2017-02-12 20:21:58
  Svara
 • Hej Sandra! Jag bara måste tipsa om en film jag såg som var så så så fin. Tänkte på dig och tror den hade fått dig att må bra i iallafall 90 minuter. ”Hello, my name is Doris” heter den. Den är en komedi och handlar om en 60åring som blir kär i en 20åring på hennes jobb. <3 Ha en superfin söndag!

  Gabby 2017-02-12 19:15:01
  Svara
 • FUCK honom!!!!! Klen tröst men han lär brinna i helvetet <3

  P 2017-02-12 19:04:44
  Svara
  • Svar på Ps kommentar.

   Hahaha! Jag vet inte varför, men din kommentar fick mej att skratta högt, så tack för det 😀

   Linnea 2017-02-12 22:40:08
   Svara
 • Känner med dig.. blev dumpad av killen igårkväll pga en oplanerad graviditet som sedan slutade i missfall.. allt handlade om han, han, han när vi fått reda på att jag var gravid. Jag var enligt honom en hemsk och självisk person som inte kunde lova att jag skulle välja abort dagen efter jag tagit testet och han frågade inte en enda gång hur jag mådde. Sen fick jag missfall ca en vecka efter och han var fortfarande lika obrydd. Jag valde att förlåta honom efteråt för tänkte att det var en jobbig händelse även om jag aldrig fick en förlåtelse av honom.. sedan igår skrev han på sms att jag hade ändrats som person och att han inte orkade med mig längre. Försöker göra mitt bästa med att orka med vardagen men är ensamt och hårt och det enda jag ser framemot är att sova just nu.. men så får det väl vara ett tag. <3

  Sandra 2017-02-12 18:12:58
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   aaarrrggggggghhhh han förtjänar dig inte. Beklagar missfallet, även om du kanske inte hade valt att behålla så kanske du hade velat ha valet. Och om du inte hade velat ha det är det tråkigt att du ska blöda. Kramkram

   Frida 2017-02-12 22:45:55 https://husrappet.wordpress.com/
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Men Gud stackars dig som råkat ut för en sån idiot till människa! Tur att han försvann så du har möjlighet att träffa någon som är värd dig och inte ser en graviditet som kvinnans ”fel” utan som det mirakel det kan vara! Heja dig!

   Ia 2017-02-12 20:25:25
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

   Frida 2017-02-12 20:07:39
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   all kärlek!! <333 så värd det bästa!!

   Mimmi 2017-02-12 20:01:10
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Alltså. Aj. Vad det gjorde ont att läsa det där. Du är värd någon som håller om dig och tårkar dina tårar med sina kinder. Och skiter i om den blir blöt.

   Något att längta till smärtan är borta

   Sara 2017-02-12 19:59:30
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Jag önskar dej verkligen att du får all hjälp/stöd du behöver för att komma över missfallet och att du mår bättre snart. <3
   Åtminstone – och jag hoppas att det här inte låter cyniskt, för jag menar det bara uppriktigt – var det ju en satans tur att du blev av med din sk partner! En sån värdelös nolla ska du inte slösa din tid på, i helvete heller!

   Linnea 2017-02-12 19:32:51
   Svara
   • Svar på Linneas kommentar.

    Tack för respons! Trodde verkligen inte någon skulle orka svara 🙂 hade en kurator som jag fick jätte mycket stöd av men hon slutade för några månader sen tyvärr. Hon gav mig sitt nummer och sa att jag alltid kunde höra av mig om jag behövde prata med henne, vilket skulle hjälpa nu men frågan är om man vågar? Känns lite fel att tvinga henne att bry sig om mig även om hon sa att det bara var att skicka ett sms om jag behövde henne..

    Sandra 2017-02-12 21:15:12
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Klart du kan höra av dej till kuratorn! Hon hade ju inte behövt säga så om hon inte menade det – och om hon inte har kapaciteterna själv, kan hon iaf förmedla dej till någon annan som passar.
     Och du, utan att känna dej tycker jag att du ska ställa ditt eget välmående lite mer i centrum. Du ÄR värd all hjälp och uppmärksamhet du behöver! Skit i att hålla sej tillbaka för att inte riskera att tränga sej på folk! Ta plats, ta hand om dej själv, och glöm aldrig hur jävla viktig du är – för det är du!
     Jag tänker på dej! <3

     Linnea 2017-02-12 22:22:48
     Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Men gud, det var det vidrigaste! En abort är ju inte något man bara gör. Även om alla borde ha rätt att ta ett sådant beslut själva så är det ju ett medicinskt ingrepp, inte helt obetydande sådant. Plus alla känslor runt omkring. Men som andra har skrivit, skönt att du blivit av med honom, du och alla andra är värda så mycket bättre än det!

     Och ja hör av dig till kuratorn! Du fick hennes nummer av en anledning och om hon inte har tid eller kan hjälpa dig nu så säger hon det, och kanske har förslag på vart du kan vända dig istället. Å hoppas att du blir väl omhändertagen. Kramar!

     Ellen 2017-02-12 21:26:40 http://harborellen.blogspot.com
     Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   fan! all kärlek och styrka till dig ❤❤❤

   s 2017-02-12 19:08:40
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Han visade sitt rätta jag och du klarar dig bättre utan honom ❤️

   M 2017-02-12 18:34:52
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Fy fan. All kärlek till dig <33

   Sara 2017-02-12 18:26:27
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Förstår att du är ledsen just nu men måste säga att jag är glad att du blivit kvitt en sån jävlig person. Hoppas du känner så snart med! Kram <3

   Charlotte 2017-02-12 18:24:33
   Svara
   • Svar på Charlottes kommentar.

    Det blir säkert absolut så i framtiden är ju tyvärr så himla jädrans svårt att kunna inse det när det är så färskt och känslorna tar över❤

    Sandra 2017-02-12 21:17:16
    Svara
 • fina ögonblick! jag bryr mig inte om bristen på användning av systemkameran. jag gillar din blogg ändå! och du, här kommer lite mer kärlek <333333 har läst igenom alla kommentarer här nu och fy sjutton vilken armé av powerkvinnor som finns här inne! tillsammans klarar vi allt.

  Svara
 • Fina, fina Sandra! Det blir bättre, det blir det alltid.
  <3

  Ellen 2017-02-12 16:57:32 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Kommentarfeltet ditt får meg til å føle meg så himla sterk og stolt av å være jente! Uansett hva som har skjedd Sandra, så kommer du tilbake sterkere enn noensinne. Bare se på alle oss som heier på deg!

  Martine 2017-02-12 15:32:49
  Svara
 • Följde din snap när du var ledsen och fått reda på vad det nu var. Ville bara hoppa in till dig där och då! Ilska tycker jag är lättare att hantera, så på ett sätt är ju detta ”bra”. <3

  Pauline 2017-02-12 15:30:44
  Svara
 • Dette fortjener du virkelig ikke. Men som de skriver her; kanskje det var derfor du slet med angst det siste halvåret ca som om din intuisjon visste det var noe galt? Men vettuva, han der kan du være glad du er kvitt! Gled deg til du får den følelsen. For makan til feighet og falskhet. Du fortjener så mye bedre! Og vær glad for at du elsker med hele ditt hjertet, for til slutt finner du den personen som elsker deg like inderlig!

  Elise 2017-02-12 15:05:57
  Svara
 • Gröna jackan så snygg 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-12 14:57:18 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Bästa Sandra,

  Vi tar oss igenom det här tillsammans,

  Fuck honom

  Erica 2017-02-12 14:55:44
  Svara
 • Kram! Nånstans skönt att veta att man inte är ensam om att gå igenom sån här skit… Mitt ex hade till och med mage att beskriva vår tid tillsammans som ”det var fint”, det var det sista han sa till mig, och sen fick jag reda på vad han hade haft för sig bakom min rygg. Herregud, har aldrig berättat just det för nån förut, men det gjorde mig så arg. ”Fint”??!! Till och med det var tydligen en lögn. Tillsammans med allt annat. Jaja, kan i alla fall berätta att ilska gör att man till viss del kommer över svinen snabbare haha!

  anna 2017-02-12 13:38:15
  Svara
 • Tänker på den där kändiskillen i Amerikatt som ville bjuda ut dej på dejt en gång när du var upptagen. Tvivlar inte på att det finns fler. Veronica Maggio – Finns det en så finns det flera

  Kram!

  Melinda 2017-02-12 13:10:19
  Svara
 • Har nu bokstavligt talat läst varenda kommentar och är nära tårarna pga är så stolt över kärleken som sprids här. Tjejer är bäst!!! Ni är bäst!! Och Sandra du är helt fantastisk som skriver, delar och ger så mycket inspiration till så många på denna platsen i cyberspace!!! Du kommer klara detta och få så mycket styrka av det. Känn det som behöver kännas, skrik orden som behöver skrikas och dela med dig exakt de orden du behöver dela med dig här så lyssnar vi. We got your back <3 puss

  Elin 2017-02-12 12:43:10
  Svara
 • Sitter på en fotbollsplan och läser ur Fiktiva dagboken av Johanna Ekström.
  ”Det naturliga är att det gör ont. Men meningen är att man ska klara sig”.

  Mimmie 2017-02-12 11:46:29
  Svara
 • Usch vet inte vad du fick reda på i fredags men själv såg jag samma dag plötsligt på instagram (ja ja man skall inte stalka men…) att duden som lämnade mej helt utan ord och mening nu har en ny flickvän. Som dessutom till råga på allt verkar passa honom bättre än vad vi någonsin gjort. Gav mej ångest ändå.Hoppas dock också han behandlar henne bättre än mej… allt är ju lätt i början osv. Bittert ändå att det är skiten som finner sin soulmate och inte tvärtom. Jag väntar på karmans inträde :). Men som klokt folk ovan säger: nu kan man slutgiltligen gå vidare för gott. Och till en viss mån hjälper också ilska. Kram Sandra

  Jonjon 2017-02-12 10:49:30
  Svara
  • Svar på Jonjons kommentar.

   Åh Sandra och alla andra här i kommentarsfältet. Jag förstår att det känns svinjobbigt, är själv också nere i det där träsket.

   Jag tror också på karma. Det kan verka som att personen som lämnade en fick allting och det känns så jävla orättvist och smärtsamt. Men jag tror att i det långa loppet är alltid den som har gett mera av sitt hjärta en vinnare. Den som ville stanna och kämpa och den som inte ljög. Den personen kommer att få all kärlek den förtjänar medans ens dumma föredetta kommer att dras med samma jävla problem i alla kommande relationer. En person som sköter en break-up så osnyggt som du Sandra antyder i ditt inlägg får leva med sig själv och sin ryggradslöshet och problemen kommer bara att upprepas i framtiden.

   Du är stark och fin och verkar vara en person som ger hela hjärtat och lite till och för det så är du en vinnare! Alltid. <3

   Elsa 2017-02-12 12:40:26
   Svara
 • Fredagen verkar ha varit dagen för svinen att komma ut. Jag fick hör att mitt ex ska ha barn. Då gjorde vi ändå slut efter nästan 4 år för att han inte ville ha det. Han tyckte också att det var mitt fel att det tog slut, eftersom jag inte kunde tänka mig ett liv utan barn. Så nu är det då han som ska bli pappa. ”Det var inte planerat”. Rövhål.

  April 2017-02-12 10:00:12
  Svara
 • Är med om exakt samma. Fick veta på ett extremt traumatiskt sätt. Önskar jag inte vore med i den här dåliga filmen. Att vi har hus och barn och nu tvingas bo under samma tak länge till är bara förfärligt. Allt som var fint blev fult. Han som jag trodde jag kunde lita på är en lögnare. Önskar dock egentligen att jag inte fått veta. Hade besparat mig så mycket ångest och sömnlösa nätter.

  K 2017-02-12 09:15:50
  Svara
  • Svar på Ks kommentar.

   Stor kram till dej! Du kommer att ta dej ur det här, du är inte för alltid fången i en jävlig situation (även om det kanske känns så). Du klarar allt och tiden arbetar för dej!

   linnea 2017-02-12 12:30:47
   Svara
 • Du är så himla bra! Du förtjänar underbara hångel och fantastiska flörtar. Massa kärlek!

  Anna 2017-02-12 08:10:41
  Svara
 • sandra! har du läst något av therese bohman? föreställer mig att du skulle gilla.

  elise 2017-02-12 07:55:08 http://instagram.com/eliselisenslice
  Svara
 • Min nuvarande pojkvän gick igenom något liknande med sitt ex. Hon var otrogen mot honom, dumpade honom och inte nog med det, hon gifte sig i slutändan med killen hon va otrogen med och bjöd min kille till bröllopet! Hur sjukt?! Han var förkrossad och sörjde i månader. Sedan efter ett tag så träffades vi och nu i efterhand är det som hände med hans ex något han är så himla glad över. Annars hade vi inte träffats plus att hon säkert hade gjort samma sak förr eller senare då hon var en självisk och oärlig person, precis så som folk som är otrogna är.

  Så det som hände är i slutändan en blessing in disguise, då det är bättre att få reda på det nu än senare i livet, då man kanske investerat så mycket mer tid och kärlek på någon som i slutändan inte värdesätter någon mer än sig själv. Man har ju (oftast) bara en partner, och ska därför verkligen inte nöja sig med någon som är sån. Ingen direkt brist på sådana iaf så det är egentligen inte nån förlust. Så good riddance to bad rubbish!

  Och det som är allra bäst med livet är att man aldrig vet vad som kommer att ske i framtiden. Finns ett gammalt turkiskt ordspråk som lyder ”Ingen kan veta vad som kommer ske innan solupgången”. Livet är ett äventyr och du har många spännande händelser och möten som väntar dig, och det kan ingen ta ifrån dig!

  Sandra 2017-02-12 02:14:32
  Svara
 • Follow @KIDSwithDOGS ?? @KIDSwithDOGS ❤

  A video posted by Puppy ❤ Puppies ❤ Dogs (@pupflix) on

  K 2017-02-12 01:27:02
  Svara
 • Du klarar detta och som andra skrivit!: lita på din intuition och se detta som en gåva!

  Preciiiis exakt så där mådde jag för lite drygt 6 år sedan och jag känner såååå väl igen mig i det du skriver.

  Min historia: var tillsammans med min dåvarande i tio år, vi bodde i hop hade ett företag tillsammans osv.
  Hade precis som du känt olust utan att kunna sätta fingret på vad det var i ett halvår. Så plötsligt en dag drog han hem till sin mamma utan att förklara varför eller hur länge han skulle vara borta. Några dagar senare gjorde han slut i en mail HAHAHA 🙂 Hade en massa ursäkter som att känslorna bara tagit slut helt plötsligt och att vi vuxit i från varandra.
  Kort tid efter senare fick jag reda på att han och en gemensam vänninna var mer än vänner och att det varit lite överlapp.

  Tror aldrig jag har känt mig så energiskt rasande. Kom över människan på noll-tid och detvar det absolut bästa som kunde hända. Kände intensiv ilska i ett halvår men därefter: luft. Det kändes som han aldrig existerat. I dag är jag så oändligt tacksam och glad över det som hände för det som kom efter var sååååååå mycket bättre och de äventyr jag gav mig ut på och upplevde hade jag aldrig gjort med honom.

  You can do this!

  Jen 2017-02-11 23:36:11
  Svara
  • Svar på Jens kommentar.

   Oj oj vilken prins! Hade det här hänt på film hade jag nog tyckt att det var alldeles för orealistiskt, så beter sej ju ingen människa på riktigt… Inte klokt hur låg och feg man kan vara alltså. Men kul att du slapp den tönten, high five på det!

   Linnea 2017-02-12 22:49:59
   Svara
  • Svar på Jens kommentar.

   Hahahah! Förlåt att jag skrattar men det är sååå absurt!! Att ha förhållande i 10 år, bo tillsammans och sen bara MEJLA personen????? Alltså förlåt, men va????
   Tur att du slapp honom!!! Fyfan!

   Vee 2017-02-12 15:13:15
   Svara
  • Svar på Jens kommentar.

   Aaaahahahahah via mail?? Jag är mållös. Tur att du blev av med honom.

   Frida 2017-02-12 13:25:40 https://husrappet.wordpress.com/
   Svara
  • Svar på Jens kommentar.

   Ryggradslös var just det rätta ordet. Vad är grejen med killar som inte kan avsluta saker på ett snyggt sätt och vad är grejen med att så måååånga killar är så fega??? Inte för att vara en sån men jag har insett att det går en bra kille på 50 bra tjejer, vi tjejer är så mycket bättre!!!

   M 2017-02-12 13:15:41
   Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Vi tjejer ÄR så mycket bättre. Killar är såna svin.
    Det roligaste är när en kille säger ”Åh, vill inte snacka illa om mitt ex..men bla bla bla” och snackar sen illa om sitt ex. Tänk på det tjejer, det finns alltid två sidor av en historia. Min första kärlek tog bort sin facebook och skaffade en ny för att slippa ta bort mig (HAHAH) och gifte sig med en annan tjej efter 3 månader. Vi var ju aldrig ihop men man brukar säga att första kärleken är största kärleken så det gjorde ont. Men idag är jag så glad över att det aldrig blev vi.
    Och vad är grejen med killar som känner sig osäkra pch säger ”jag vet inte om jag är redo för ett förhållande men tycker jättemycket om dig”?????

    gullan 2017-02-13 09:54:59
    Svara
    • Svar på gullans kommentar.

     Eller hur. Vad faan ska det liksom betyda? Skaffa lite stake tack!

     M 2017-02-15 22:43:23
     Svara
    • Svar på gullans kommentar.

     Men asså jaaaaa på grejen med killar som säger att dem inte är redo för förhållande men tycker om en! Har fått höra så orimligt många gånger ”jag gillar dig, men….” och sen nån jävla ursäkt om att det är mycket på jobbet eller något annat idiotiskt.

     Ebba 2017-02-13 20:22:43
     Svara
   • Svar på Ms kommentar.

    Omg ”en bra kille på 50 bra tjejer” bästa jag hört<33

    Hanna 2017-02-12 22:00:52
    Svara
 • vill tipsa om två låtar. Den första är Amber Coffmans All to myself https://www.youtube.com/watch?v=zd4TSEGctHs
  och den andra är David Longstreth eller hans band Dirty Projectors (som Amber förut (kanske även fortf? ingen vet ännu typ) var med i). De var ett par men separerade och nu har de gjort varsin låt från break-up:et, typ. https://www.youtube.com/watch?v=r9tbusKyvMY

  Ok, det var det.

  Ada 2017-02-11 22:46:22
  Svara
 • Du är bäst Sandra ❤ Glöm aldrig! Jag vet inte vad som har hänt men om han sårar dig mer än han redan har gjort så kan han skita på sig. Sträck på dig för du är grym på alla sätt som finns!

  Lisa 2017-02-11 22:24:30
  Svara
 • Lita på din intuition. Du är genuin. Du är genial. Du är en jävla gudinna!!!!

  Elin 2017-02-11 22:06:05
  Svara
 • Fyfan i helvete vilket svin. Precis som med L, USCH!! Har gått igenom liknande, det gör så ont! Tänker på dig

  Emelie 2017-02-11 20:32:22
  Svara
 • Alltså jag ORKAR INTE MED ALLA SNUBBAR LÄNGRE! Bästa tipset är faktiskt att slå tillbaka. Berätta för folk hur han har betätt sig. Skrik på honom när du ser honom på krogen. Skit i att vara vuxen och mogen. Printa ut bild, lägg på gräsmattan, ta liten kniv och hugg honom i fejjan. Elda upp hans bild alternativt kvarlämnad SKIT! SHOW HIM YOUR FURY

  J 2017-02-11 18:05:55
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   ENIG! Min svigermor var sosionom i alle år og hørte på kvinner (til byens høye menn, ordfører, politimester.. o.l.) som fortalte om elendige forhold i hjemmet. vold, incest, emosjonell terror, utroskap…. og hun sa til meg før hun døde. Mye grusomt opprettholdes av de kvinnene som tier stille. De som ikke sier i fra. Legger ikke skyld på kvinner, men om de kunne være ærlige og med rak rygg legge skammen der den hørte hjemme – hos overgriperen! ville samfunnet kunne utvikle seg raskere. Så snakk om hvordan en ble sveket. høyt og detaljert! Slutt å skån han. han får holde på, fordi han slipper unna med det.

   Da den britiske kunstneren Tracey Emin lagde teltet ”everybody I have ever slept with” til utstillingen sensations på 90 tallet, ble kunstkritikeren David Cunningham nevnt som en av de mange mennene. Han ble rasende og ba henne ta navnet hans ned med en gang, og sa, you shouldn´t have done that! Hvorpå Tracey bare rolig svarte ” Well, you shouldn´t have slept with me then..”

   men kan ikke kontrollere hvordan vi reagerer på det de har gjort lengre!

   POWER!

   line 2017-02-12 18:59:42
   Svara
 • Till och med pinnar kan blomma och visa sig vara magnolia(!) och killar kan inte ens keep their shit together.

  Frida 2017-02-11 18:01:50 https://www.instagram.com/skymningsdjur/
  Svara
 • ❤❤❤

  Ebba 2017-02-11 17:39:07
  Svara
 • Vet du, efter jag blev dumpad av honom, svinet, för snart 5 år sen nu och gud vet vad han gjorde under tiden han planerade att göra slut..för man känner sånt, ens kropp förvarnar en med ångest och ens intuition säger att något inte står rätt till. Iaf, något år senare när han gick o flashade för hela världen sin nya flickvän o hur lycklig han var osv osv.. så dumpade hon honom. Jag minns att jag satt i mitt rum och fick ett skrattanfall, den skadeglädjen! Folk får vad de förtjänar, förr eller senare, ingen undgår det.
  Så huvudet högt, du är värd allt fint i världen och allt fint i världen kommer att komma din väg <3

  thesadbox 2017-02-11 17:07:30 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Tjejer e bäst, tjejer e bäst, killar e bara ruttet fläsk. Flitig fras när en var 14 men fungerar fortfarande lika fint 15 år senare. Du klarar det här ❤

  Lola 2017-02-11 16:54:08
  Svara
 • Till alla som har relationer där den andre parten får er att känna er små: lyssna på the gossip – yr mangled heart på hög volym och sen sjunger ni med: ”I don’t want the world, the world, I only want what I DESERVE!” och sen dumpar ni skiten ur hen. Funkar också mkt bra att lyssna på den när man är arg på ett ex. Tips från coachen, tjarå.

  Y 2017-02-11 16:53:32
  Svara
 • Jag blev dumpad samtidigt som dig. När jag typ en månad senare fick reda på vad anledningen egentligen var så var det det absolut jävligaste och BÄSTA som kunde hända. Jag kunde efter det gå vidare på ett helt annat sätt och på riktigt känna att jag förtjänade något helt fantastiskt, någonting annat. Jag har nu (även om det fortfarande suger pung ibland) insett att i allt det jävliga så har jag ändå de bästa förutsättningarna. Framförallt stolthet kvar, JAG hade inte gjort något fel. Den känslan kommer man långt på.

  M 2017-02-11 16:19:33
  Svara
 • Du förtjänar det allra allra bästa ❤️ Tänk på att det är vår snart (längtar för första gången till vår,är annars en vintermänniska!) så försök att fylla så många av dagarna som möjligt tills dess med vänner,utgångar,god mat, bra filmer och serier ❤️

  Kajsa 2017-02-11 16:08:06
  Svara
 • His fucking loss. Seriöst.

  D 2017-02-11 15:46:56
  Svara
 • <3

  mattlo 2017-02-11 15:09:36 http://mattlo.se
  Svara
 • Kärlek från en annan sida av internet. Du är bäst och förtjänar det bästa!

  Lise 2017-02-11 14:49:31
  Svara
 • Takk for bloggen din, for fine fargerike bilder og så mye bra inspirasjon og tips. Sender ❤ og så videre din vei. Du fortjener så mye bedre.

  Ulrikke 2017-02-11 14:39:02
  Svara
 • This too shall pass. ?? För övrigt tycker jag det var ett evigt tjat om Mick Jagger, större fuckboy får man väl leta efter. Nej, bättre kan du banne mig! ?

  Jessica 2017-02-11 14:11:44
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   haha det är en intern grej mellan mig och bloggläsare som hängt med ett tag 🙂

   sandrabeijer 2017-02-11 15:01:08
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Men ändå? Du ska väl inte ha Mick Jagger. Jag har aldrig fattat den där grejen. Ja eller du ska väl ha vad vill ha.
    Jag antar att vi inte behöver vara snälla längre mot exet? Jag är så dålig på att vara snäll. Du är grym och jag har varit så skämtsam om den där armén du har bakom dig. Men fan jag har också skaffat vapen och är också med och krigar.
    Massa systerkärlek till dig.

    Agnes 2017-02-11 20:59:13
    Svara
 • Granatäpplet tipset kan vara det nästa tips jag fått iår!!!

  Ilska gör att man orkar saker, lite som adrenalin eller redbull. Kroppen får en snabb framåt kick. Använd den för att komma framåt och titta inte bakåt ❤️❤️❤️

  Emmie 2017-02-11 14:08:41
  Svara
 • POJKAR ÄR SKRÄP

  Johanna 2017-02-11 13:45:25
  Svara
 • All kärlek till dig bästa Sandra. Du förtjänar det allra, allra bästa <3 <3 Tusen pussar

  Ebba 2017-02-11 13:41:16 http://www.devote.se/elander
  Svara
 • Yes är så jävla glad för din skull att du fick reda på det! Nu är det fan bara uppåt för dig girrrll!!!

  R 2017-02-11 13:38:09
  Svara
 • A woman need a man as a fish needs a bicycle.

  Ellen 2017-02-11 13:17:54
  Svara
 • För mig hjälpte det så jävla mycket när det gått nån månad och jag började känna mig arg på honom. Han hade inte ens gjort nåt uppenbart svinigt men jag hittade saker att bli arg på ändå, typ att han gjorde slut på ett abrupt och dåligt sätt, att han alltid varit så nedlåtande, att han inte gett mig tillräckligt med bekräftelse. Sa till alla mina vänner att nu får ni bara säga dåliga saker om honom framöver. Nu har det gått ett halvår och vi har blivit ”sams” och kan prata med varandra utan att det känns konstigt, men jag är fortfarande rätt sur på honom. Det är sååå mycket lättare att vara arg på någon än att vara ledsen och sårad faktiskt. Tipsar om det

  N 2017-02-11 13:17:24
  Svara
 • Var också nydumpad när jag fick reda på att mitt ex haft en till flickvän under våra sista 3 mån ihop. Ringde upp honom, skrek i 10 min alla de vidrigaste ord jag kan (som jag aldrig sagt tidigare och aldrig kommer kalla någon igen). Var så jävla elak och vass och förbannad. Efter tio min lade han på, jag fortsatte skrika och kastade ut glasflaskor från balkongen för att få ha sönder något. Det va det skönaste jag någonsin gjort.

  Vet att alla säger att en inte ska ringa. Men om du hittar den där ilskan, CALL HIM AND TELL HIM WHERE TO GO. Har tagit the high road så jävla många gånger, varit rimlig och ångrat det i efterhand när det varit för sent. Ibland är det fan bättre att bara få ur sig det. Han skadade dig. Slå tillbaka.

  (PS sorry for potentiellt dålig tips men på riktigt jag tycker att det är bra. En får känna efter själv osv men mig hjälpte det så mycket. Ds)

  Karin 2017-02-11 13:10:50
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Håller med – ring om det behövs för fan! Inget dåligt tips alls. Däremot det där med att kasta glasflaskor från balkong kanske bör undvikas..tråkigt att bli dumpad OCH åka dit för vållande till annans död liksom, heh:)

   ebba 2017-02-11 15:35:08
   Svara
   • Svar på ebbas kommentar.

    Haha ja, kan medge att det var sådär. Min kompis påpekade att djur kan få glasskärvor i tassarna, fick så sjukt dåligt samvete haha så gick och sopade ner dem i en brunn. Såååååatteh, ring för sjutton men kasta inte glas ?

    Karin 2017-02-12 15:56:43
    Svara
 • ❤❤ tillsammans klarar vi detta också ❤❤

  Petra 2017-02-11 13:03:58
  Svara
 • Vänner kom ihåg –> https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/82/eb/02/82eb02603e7cc1853cbebb2b47e55a4f.jpg
  vänner är fan livet<3

  Moa 2017-02-11 12:56:13
  Svara
 • Fyfan alltså! Hoppas du kan vara arg istället för ledsen, så mycket enklare att hantera. Du förtjänar det bästa <3

  Regina 2017-02-11 12:51:21 http://egoinas.se
  Svara
 • Måste kommentera kvisten i vas. Fan, det är en magnolia. Helt sinnes att magnoliakvistar alltså går att köpa som snitt. Att nånstans (gissar Holland) så odlas magnoliaträd bara för att klippas. Vilket också är ganska sinnes, eftersom magnolia är skitkänsliga för beskärning. Och växer aslångsamt. Dyra kvistar!
  /trädgårdsingenjören

  Ragna 2017-02-11 12:42:45 http://bluebay.wordpress.com/
  Svara
 • Fyfan. Du förtjänar inget annat än det bästa. All kärlek å pepp till dig <3

  J 2017-02-11 12:34:28
  Svara
 • Hoppas att han för alltid kommer att ha skoskav, datorer som ständigt kraschar och att han missar bussen med en minut i all evig tid.
  Du är värd så mycket bättre!

  Anna 2017-02-11 12:24:27
  Svara
 • Min kompis sa alltid till mig när jag grät över en man att ”killar som drar är inte en förlust, det är lärdom och berikar ditt liv. Det get dig mer kunskap och förståelse över människor och skeenden i livet och deras egon gör DIG starkare.”

  Pixi 2017-02-11 12:20:14
  Svara
 • å!!!! vilken jäkla tur att du slipper va ihop med en person som uppenbarligen är så jävla liten. seriöst. man vill inte vara kär i en människa som inte behandlar en med respekt. tänker att det också kan va skönt att bli jävligt arg en stund istället för att vara ledsen. kram sandra. <3

  Elin 2017-02-11 12:18:14
  Svara
 • Blev så arg när jag läste sista stycket, men det vände faktiskt lite när jag scrollade ner till kommentarsfältet och läste vad alla skrivit för kloka, bra saker. Även om du går igenom något väldigt jobbigt och jag önskar att du aldrig hade behövt känna så som du gör, så växer något fint fram ur det på samma gång. I kommentarsfältet blomstrar det av pepp och uppmuntring, ilska och igenkänning, styrka och systerskap och det är banne mig finare och bättre än all kärlek i världen. Allas kommentarer här gör mig hoppfull och så länge vi har varandras ryggar så är det vi som vinner.

  Julia 2017-02-11 12:07:40 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Fy tusan vad störigt det är med alla dessa idioter till män alltså 🙁 Aja. Hoppas att du får en toppenfin lördag! <3

  Lina 2017-02-11 12:03:48
  Svara
 • Styrkekram till dig finaste Sandra. Fuck osäkra pojkar som inte är vuxna nog att sköta saker rätt. Om det är någon tröst brukar det ofta falla tillbaka på dem förr eller senare. Han kommer bli ensam och någon kommer vara svinig mot honom. What comes around goes around osv osv.

  Mira 2017-02-11 11:54:00
  Svara
 • Vad patetisk och jävlig han är. Och feg, feg, feg. Men karma is a bitch. Och du är stark och det är inte det svinet. Och glöm inte att det inte bara är ord, du är en jäkla superwoman! Du ger oss râd, du töstar ledsna hjärtan, du har ett gott hjärta. Det vinner alltid. Och när de som sviker faller, dâ faller de hârt. Massa kramar finaste du.

  Susanne 2017-02-11 11:47:46
  Svara
 • Asså åh Sandra. När mitt ex gjorde slut med mig va jag helt förkrossad å kunde bara inte leva liksom. Några veckor senare fick jag reda på att han hade gjort en riktig svinig grej, vilket gjorde att sorgen övergick till hat. Blev så mycket lättare att hantera hela situationen och att komma över honom. Man saknar en kille som i ens ögon va fin, men inte ett svin. Det blir en lättnad och då känns det jävligt skönt att det tog slut.

  Förstår hur du känner dig helt enkelt och hoppas att stenen i magen känns lite lättare och att du kan lägga den på honom istället. Du är bäst <3

  Melina 2017-02-11 11:46:57
  Svara
 • Om du är arg och lessen just nu så rekomenderar jag att lyssna på första halvan av Beyoncé’s LEMONADE, ”Hold Up” och ”Don’t Hurt Yourself” i synnerhet. Skriksjung gärna med. All styrka till dig Sandra och alla andra som har ont just nu, ni tar er igenom det och vi håller om varandra <3

  Isblomma 2017-02-11 11:40:42
  Svara
  • Svar på Isblommas kommentar.

   Älskar ”don’t hurt yourself”! ✊????

   AL 2017-02-11 20:15:58
   Svara
   • Svar på ALs kommentar.

    Älskar Lemonade!
    Helt annan musik men så jävla fahantastiskt breakup-album är Björks Vulnicura, med sin kronologi där låtarna har undertitlar som ‘five months before’ eller ‘two months after’ – rysningar.

    S 2017-02-12 13:10:05
    Svara
 • Hm om det sista menas vad jag tror det menas så bevisar det helt enkelt att han var en äcklig idiot och såna vill man ändå inte ha i sitt liv. Hoppas för din skull att det blir lättare att gå vidare nu, då det visade sig att han ändå inte är någon värd att sakna. Styrkekramar!

  Madeleine 2017-02-11 11:31:41
  Svara
 • og lifehack fra en Israelsk venn, når gjelder å spise granateple uten at kjøkkenet skal se ut som en crime scene: del det i fire og ta ut kjernene under vann i en stor bolle. Det hvite skallet flyter opp og kjernene faller til bunnen! GENIALT!!!

  line 2017-02-11 11:29:57
  Svara
 • ❤️ till dig och alla andra heartbrokna personer där ute! Inkl. mig själv. Som tidigare konstaterats i din blogg : Exet känns ändå alldeles för vanlig för dig. Ngn i Mick Jaggers kaliber passar passar dig bättre??

  Åsa 2017-02-11 11:29:49
  Svara
 • Bästa Sandra! Du är sån inspo och skit fullständigt i svin aka puckade män. Det visar ju bara att du är bättre än så.

  kanske inte rätt tid men skulle vilja önska att vi får se när du handlar? Ällskar själv att handla och även se vad andra handlar eller typ ”hur”. Du är bäst!

  Liv 2017-02-11 11:19:06
  Svara
 • 😉

  linnea 2017-02-11 11:18:38
  Svara
 • SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ KILLARRRRRRR. Varför ska de TVUNGET va idioter och så står man där själv och ba det är lugnt, skräpa ner här du, jag står och lagar och fixar

  T 2017-02-11 11:13:27
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  *stark smiley-arm*
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Anna 2017-02-11 11:09:26
  Svara
 • Jag tänker på att jag i framtiden kommer gå in på din blogg och se dig mer sprudlande än någonsin. Att du kommer kunna tänka tillbaka på denna tiden och vara glad att allt detta hände eftersom det ledde till något MYCKET bättre. Fuck pojkar som inte kan bete sig. Du förtjänar allt fint och det kommer du också få. Håll ut. Vi står bakom dig sålänge❤️

  Ellen 2017-02-11 11:08:38
  Svara
 • För några (ganska många nu) år sedan var jag tillsammans med en kille. Vi var så jävla himlastormande kära. Aldrig varit med om nåt liknande. Kändes som alla pusselbitar låg på plats liksom.
  Så en helg åkte han på skidresa med ett kompisgäng över en helg. När han kom hem från den var allt som vanligt, dvs så jävla himlastormande kära (trodde jag). Men så en dag, från ingenstans, bara rakt upp och ner, sa han att han inte var kär längre och inte ville mer. Hela min tillvaro rasade totalt. Orkade inte gå till jobbet. Låg i sängen och ältade VAD-ÄR-DET-FÖR-FEL-PÅ-MIG?
  Sen långt senare, efter att jag kastat bort en hel vår åt att älta detta, fick jag veta av gemensamma bekanta att hans ex hade varit med på den där skidresan och att de hade legat och sedan fortsatt träffas i smyg efter det. Blev så jävla arg. Konfronterade honom och bara liksom sköljde över honom hela vårens mörker i ett och samma samtal. Efter det blev det bättre. Men hur ska man nånsin kunna hänge sig till någon till 100 % utan att behöva känns ett uns oro? Och den stora frågan: vad FAN är det för fel på män?

  Alex 2017-02-11 10:57:42
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   kanskje vi får anvende menn som ekstrabonus? At de er bra og ha, men en dør ikke om de forsvinner? i 3000 år har vi levd i et samfunn som har vært konstruert slik at vi kvinner måttet være 100% avhengige av dem…
   Det trenger vi ikke mer!
   Tar bare litt tid for kroppene å fatte det..

   pluss, det finnes kjekke, kloke, snille, smarte, gode menn der ute som ikke er fuckboys!

   line 2017-02-11 11:23:34
   Svara
 • Mysigt med hemmabilder ju!!! Glöm inte att du är bäst.

  Josefin 2017-02-11 10:51:52
  Svara
 • Girls rules, boys are fools!

  Emma 2017-02-11 10:45:56
  Svara
 • Kommer alltid alltid alltid heja på dig, och aldrig på svinen <3 Fakk them. Fakk HIM!

  Andrea 2017-02-11 10:29:42
  Svara
 • <3 x 100000000

  Matilda 2017-02-11 10:28:21
  Svara
 • Du är så stark, en riktig superwoman med alla de bästa superkrafterna

  K 2017-02-11 10:22:30 http://motsatsrelationer.blogg.se
  Svara
 • Det är ingen fara med kamera-grejen; det är det mänskliga som är fint med bloggar tycker jag? Liksom inte ”åh nu mår hon dåligt, det är DÄRFÖR jag läser bloggar” utan menar ba att bloggar skiftar för att de är så tydligt mänskliga, till skillnad från typ ett nyhetsflöde. Ville jag ha ett statiskt flöde så får jag vända mig till ett annat forum. Så helt enkelt, ingen fara, din blogg är amazing precis som vanligt. Och: fy fan för svinighet, KRAM.

  E 2017-02-11 10:17:28
  Svara
 • Va fin du är! Kram!

  Åsa 2017-02-11 10:14:58
  Svara
 • BLÄ. Fy för svinigheter och friggin HURRA för dig som så UPPENBART kommer ha ett sådant spännande roligt och härligt liv i tusen år framöver ❤?

  Julia 2017-02-11 10:06:49 http://juliamaria.se
  Svara
 • Blev så deppig men ändå peppig av det sista du skrev. Jävla han men nu vänder det liksom. Älskar dig. Älskar din blogg. Kör hårt. Girl power ??

  Maja 2017-02-11 09:54:32
  Svara
 • OMG. Styrkekram!

  Mia 2017-02-11 09:53:47
  Svara
 • Fint skjørt og fine briller 🙂 dumt med det du skrev på slutten 🙁

  Tale 2017-02-11 09:50:51
  Svara
 • Vet såklart inte vad som hänt, men en sak vet jag: Pojkmän kan inte leva utan någon som beundrar dem och tar hand om deras sköra egon. Därför gör de aldrig slut utan att ha en livlina.

  StinaS 2017-02-11 09:44:27
  Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Amen girl!

   Hannah 2017-02-11 22:46:24
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   EXAKT så är det! Bästa kommentaren <3

   Charlotte 2017-02-11 19:48:14
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Vilka sanna ord Stinas <3 Vidare tror jag att dessa pojkmän i längden har svårt för framgångsrika, karismatiska, starka kvinnor som dig Sandra. De dras till dig, såklart, för vem vid sina sinnens fulla bruk skulle inte göra det?

   Men sedan bryts deras sköra egon (som Stinas så klockrent gav dem namnet) långsamt ned och de behöver någon som ser upp till dem. Du ska ha en kille, nej en MAN, som klarar av att utmanas av din karriär – och ditt intellekt!

   Elin 2017-02-11 15:40:50
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Bästa kommentaren!!

   Maria 2017-02-11 15:14:27
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Sjukaste sanningen jag läst. Sanningens MAMMA. Jävla skämt det här med ok då-vågar våga & lita på-för att sen bli fucked over iaf-pga dumma jävla ungmännen. Livlinorna asså… Ursäkta men så TÄNKER JU INTE vi tjejer på samma sätt? Game changer. Sparar dina ord så hårt. <3 Sandra, du och din själ kommer få Allt. Ingen slipper undan. Puss alla

   ELIN 2017-02-11 14:42:13
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Tack för detta! Behövde det jag med. <3

   Elsa 2017-02-11 12:51:51
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   sandrabeijer 2017-02-11 10:36:35
   Svara
  • Svar på StinaSs kommentar.

   Älskar denna kommentar! SÅ bra.

   Moa 2017-02-11 10:35:27
   Svara
 • Been there, done that. Finns så fega, egoistiska män (och kvinnor) som verkar skita i hur andra känner. MEN! Det finns även fina massor av fina, omtänksamma, ärliga män (och kvinnor) därute. Som är tusen gånger mer värda din kärlek, Sandra! De andra – alltså, karma. Synd för dem.

  Småstadstjej 2017-02-11 09:44:18
  Svara
 • Jag förstår att du inte kommer berätta men tänker fråga ändå. Vad har hänt?

  Sandra 2017-02-11 09:30:33
  Svara
 • <3<3<3
  sender pepp og heia!

  marire 2017-02-11 09:27:06 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Tack för ögonblicken från din vecka. Så härligt med sol och alla växter. Det är två grejer som gör mig väldigt glad.

  Ingrid 2017-02-11 09:15:55 http://www.smallbigthings.wordpress.com
  Svara
 • Kram! Du är bäst. Jag önskar dig en fantastisk helg 🙂

  J 2017-02-11 09:06:08
  Svara
 • fyfaaaan för boys alltså!!!! men du klarar det här, det är jag 1000% procent övertygad om <33 bara hang in there!!

  Sofia 2017-02-11 08:58:06
  Svara
 • Du är grym som kämpar vidare! <3
  Och snygga outfitbilder!
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-02-11 08:46:32 http://www.emblas.se
  Svara
 • Vi kan bilda klubb Sandra. Blev också svinigt dåligt behandlad av en kille med samma namn. Sen kan vi leva lyckliga i den klubben forever för där kommer dom aldrig få vara med!

  Josefin 2017-02-11 08:45:02
  Svara
 • Får ont i magen av sista stycket, känner igen mig så. Kanske ska köpa ett granatäpple eller något annat färgglatt för att bli på bättre humör. Kram på dig!

  Ellen 2017-02-11 08:41:08 http://ellengrantz.blogg.se/
  Svara
 • Fy fan för svin. Du förtjänar bättre.

  Erika 2017-02-11 08:37:07
  Svara
 • Hejar på dig S <3

  Valeria 2017-02-11 08:36:18 http://valeriaism.wordpress.com
  Svara
 • Hejja hejja sandra! Apropå granatäpple. Youtubade en video på en kille som slår ut alla granatäpplekärnor i en bunke på typ 15 sek. Så kan man frysa in dem sen i en lite burk och ha på sallad eller gröt eller nåt. Så himla bra!

  Alexandra 2017-02-11 08:19:21
  Svara
 • Tur att du slipper svinet Magnus. Ta hand om dig <3

  Sara 2017-02-11 08:15:52
  Svara
 • Fy va jobbigt!! Hejja dig! Boys are stupid throw rocks at them <3

  Rebecca 2017-02-11 08:15:02
  Svara
 • Kram fina Sandra! Du är bäst och klarar dig utan svin i ditt liv <3

  Lou 2017-02-11 08:09:51
  Svara
 • Åh nej nej nej. Fuck him. Du ska ju ändå inte ha honom, du ska ju ha Mick Jagger!

  Eva 2017-02-11 08:07:57
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!