på en balkong.

Wow tack för alla otroliga kommentarer den senaste veckan. Jag är så tacksam för dom. Om alla fick fem procent av det när dom gick igenom skitgrejer så skulle världen vara sjukt fin. Systerskapet på hög nivå. Önskar jag fick krama varenda en fastän jag inte ens är en särskilt kramig person. ^^

friday.
Såhär såg jag ut igår. Jag drack öl och såna grejer man gör på fredagar. Tröjan är från Comme des Garçons och scarfen är min mammas gamla.

Ikväll ska på Beauty & Bullshits ettårsfest tror jag. Om jag orkar men man måste orka sånt e viktigt.

Herregudars alltså.
Känns stundtals som att jag är inlåst i någon slags dålig film för tillfället, eller ett Black Mirror-avsnitt kanske. Satan vad den serien framkallar märklig ångest?
Men till slut kommer det bli bra, det blir alltid det.
Hemskt bara att Stockholm känns som minerad mark för att han går omkring därute. Dessutom utan skam. Men jag förstår också till en viss del att han inte kan ha det för då skulle han inte kunna sova om nätterna.

Så lycklig över att jag är fri från allt som har med den där mannen att göra nu och har bra människor omkring mig. Och man lär sig säkert massa grejer av att vara med om riktigt sega saker. Eller det gör man ju såklart. Sen så.

friday.

puss hörs imorrn. Tillsammans klarar vi allt, glöm ej.

Ta ingen skit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
146kommentarer
 • Känner igen det där med minerad mark, mitt ex befinner sig på samma arbetsplats som jag gör. Jag ser honom väldigt sällan tack o lov, men jag håller alltid andan lite när jag går här…

  Åsa 2017-02-20 13:39:47
  Svara
 • What do you think the fucker has done? I’m really concerned 🙁

  Lis 2017-02-19 17:13:38
  Svara
 • Du kan kanskje lage en bok med alle kommentarene fra siste tiden, og dine beste tekster om hjertesmerte? Tror det ville blitt en veldig bra bok som alle med hjertesorg kunne hatt nytte av. Jeg skulle kjøpt en til meg selv og til alle jeg kjenner.

  Karin 2017-02-19 16:35:00
  Svara
 • Så skönt att se lite livstecken på bloggen.
  Satt och funderade lite dock…
  Menar jag vill inget veta,jag bryr mig inte.
  Huvudsaken är att Sandra är okej. Missförstå mig rätt liksom, för henne är jag
  en bloggläsare och för mig är hon en offentlig person. Men även offentliga personer
  är PERSONER. Det är inte okej när det är typ ”fri jaktsäsong”för jämnan på dem.
  (Tyckte liksom det var ”så typiskt” att Sandra behövde skriva ut att hon inte
  vill kommentera händelsen på bloggen..att ett sånt statement är nödvändigt.)
  Förstår såväl känslan av att en plats, ett område är minerad mark dock…
  Men blir Stockholm för jobbigt finns alltid New York, Paris eller Tokyo<3

  Emma 2017-02-19 04:16:33
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   But she does comment. She hints, pretty strongly, and thus it is pretty much to be expected that people speculate. Human nature. If she had said ”I’ve been dumped. It sucks.” It would be different.

   Frida 2017-02-19 08:53:40
   Svara
 • Gör en Martina Haag på honom!!!!!!! ?????

  Emelie 2017-02-19 01:49:41
  Svara
 • Pratade med en vän om facitstunden. Ögonblicket när en just har vaknat på morgonen. En sekund eller mindre utan minne innan omständigheterna smäller till en. En upplevelse som ofta kallas overklig (därför att den avbryts så fort och hårt av ja just det:et). Men som egentligen är det enda som redovisar det finns här och nu på riktigt . Med tiden kommer det skifta så att stunderna då en inte minns blir längre istället. Tills det är det svåra som bara är sekunder här och där. Och till sist inte ens svårt.

  Och så klart, visade det sig, har Jeanette Winterson skrivit något om just det.

  ”Do you wake up as I do, having forgotten what it is that hurts or where, until you move? There is a second of consciousness that is clean again. A second that is you, without memory or experience, the animal warm and waking into a brand new world. There is the sun dissolving the dark, and light as clear as music, filling the room where you sleep and the other rooms behind your eyes.”

  <3 2017-02-19 00:30:53
  Svara
  • Svar på <3s kommentar.

   För mig är det tyvärr tvärtom. Jag vaknar upp med huvudet smockfullt av tankar, men får jag bara kliva upp, röra på mig lite, äta, se ljuset utomhus och så, då lugnar jag mig och det känns uthärdligt igen.

   Åsa 2017-02-20 13:41:31
   Svara
  • Svar på <3s kommentar.

   Vilka underbara ord, så sjukt sant.

   Nina 2017-02-19 08:16:50
   Svara
 • All styrka till dig, det blir bättre glöm aldrig det. Glöm inte heller att karma-lagen på något sätt alltid funkar! Är man en skithög kommer man få skit på sig, och beter man sig väl kommer det goda till en. Skitsamma om M sover om nätterna och inte känner ånger, det KOMMER komma tillbaka till honom (vet att det låter flummigt men haft så mycket bevis på detta i mitt liv).

  Kristine 2017-02-18 23:32:47
  Svara
 • Mitt ex har också tagit över hela staden. Synd att det är 18.000 invånare här och sådär 700 km till mina föräldrar. Men oavsett hur liten eller stor stad det är är ju känslan ändå detsamma. Även om mitt ex inte var världens skitstövel önskar jag nästan att han vore ännu mera skit så att jag hade en orsak att hata honom mer. Mådde inte bra i förhållandet och kände mig så orespekterad. Nya chanser hela tiden gav jag honom. Sedan orkade jag inte mera. Ändå saknar jag sönder honom. Rädd att stöta på honom varenda dag. Kärlek hörni… Eller vad det är. Kanske det inte är det, för man skall väl må bra av den, om den är av bra art. Vad flummigt det blev. Kändes bara så ensamt, men tillsammans hörni. Tillsammans. Att få höra att det blir lättare när det inte känns så. DET gör livet fint ändå. Kram på dej Sandra!

  L 2017-02-18 23:25:31
  Svara
 • Det går att komma igenom allt. Det bara måste gå det. Min numera ex-pojkvän är flykting. Han har nekats asyl trots att han är tydligt dödshotad och riskerar att tvångsdeporteras. Jag kan inte göra nånting och han gjorde slut med mig för att han inte vill att jag ska lida på grund av honom. Men det gör jag iallafall. Väldigt, väldigt mycket. Jag har googlat ”tsunami överlevande” vissa dagar, för har de klarat av att leva vidare måste det ju komma en dag när inte allt bara känns hopplöst och övermäktigt och mörkt för mig med. Det är ett oerhört brutalt sätt att mista någon på grund av rasistisk flyktingpolitik (i Finland). Jag känner med dig, det är en chock att upptäcka att saker/människor inte alls var vad man trodde och litade på.

  Ex-flickvän 2017-02-18 23:17:20
  Svara
 • Hej! Du borde bara skriva vad sjutton han har gjort. Så slipper du alla dumma spekulationer och du behöver inte gömma dig bakom artigheter. Hoppas du får vara lycklig nu iaf!

  Hej 2017-02-18 22:22:14
  Svara
 • TILLSAMMANS!

  Rebecka 2017-02-18 21:32:50
  Svara
 • Minerad mark – förstår precis vad du menar! (Spot-on uttryck!) Tyvärr är min stad en väldigt mycket mindre sådan och marken är minerad typ överallt. Går ingenstans längre för han är förmodligen där… Jag jobbar dessutom mitt emellan hans hem och hans jobb. Kul. Har dessutom köpt hus här och vill/kan därför inte flytta. Men ja, som du säger, man blir väl fri så småningom.

  anna 2017-02-18 21:17:06
  Svara
 • fy faen. det er din by!! heier på deg, en dag av gangen :*

  dina 2017-02-18 21:11:09
  Svara
 • Hej <3 jag fyller 18 i april och tar studenten nästa år och vet att en borde önska sig "vettiga grejer" då men SÅ tråkigt och dumt att få typ serviser jag kommer tycka är asfula när jag väl ska använda dom. Tips på najs grejs till önskelistan? Tack och ta hand om dig Sandra!

  Cornelia 2017-02-18 19:50:40
  Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   Jag är 36 och använder fortfarande dammsugaren som jag fick i studentpresent. Sååå bra present! Svintråkigt att köpa när du flyttar hemifrån, jävligt skönt att ha en bra!

   Åsa 2017-02-20 13:43:47
   Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   Smycken, presentkort på en upplevelse, bidrag till körkort, en speciell tavla, fina glas, presentkort på inredning till första egna hemmet!

   Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-02-18 20:46:59 http://www.newyorkmybite.com
   Svara
 • Life is tricky baby, stay in your magic!

  Linnéa 2017-02-18 19:34:40
  Svara
 • Sandra Sandra Sandra. Stockholm
  är DIN stad! DIN DIN DIN!!!! Skicka tillbaka packet till Göteborg så ska din gbgarmé blänga ut honom på varenda långgata och varenda jävla spårvagn. / vän bosatt i Göteborg

  Johanna 2017-02-18 18:10:59
  Svara
 • När allt är förjävligt så kan kan gulliga djur hjälpa. Därför vill jag tipsa om youtubevideos på kattbjörnar, eller red pandas. De är så JÄVLA gulliga, särskilt när de leker i snö.

  För övrigt så HAHAHA ja det kan han ju inbilla sig att han kommit undan med sitt svineri och kan leva vidare utan skuld och göra Stockholm till sitt. Men tusentals stockholmstjejer som läser din blogg vet vad han går för. Han kommer att känna våra blickar och förr eller senare bli varse konsekvenserna av att bete sig som en rövhatt.

  Amanda 2017-02-18 17:47:14
  Svara
 • Systerskapet <3

  Sofie 2017-02-18 17:40:53
  Svara
 • Heja dig Sandra??

  Johanna 2017-02-18 17:37:12 http://ensllsam.blogg.se
  Svara
 • Du, det där med att känna sig inlåst i ångest låter inte så bra. Det låter som du varit med om och är med om ett trauma just nu. Du har ju berättat att du har kontakt med en terapeut. Ni kanske borde diskutera terapiform och jobba med det?

  Jag har själv överlevt två ordentliga trauman med hjälp av terapi. Det gick förvånansvärt fort ändå och idag mår jag helt bra. Ingen ångest, ingenting. Man kommer må bra igen men ibland behöver man en del hjälp. Ja jag vill bara säga det att världen kommer vara öppen och fri och full av färger igen.

  Massa kärlek till dig Sandra <3

  Anonym 2017-02-18 16:10:34
  Svara
 • <333
  Kännns som att jag och resten av kommentarerna har sagt det mesta som går att säga dom här senaste dagarna. Så lämnar bara ett litet låttips nu när du e på den arga/over his bullshit-sidan: Jungle – Nonono. Du har säkert hört den men verkar passande nu, liksom Ah! Please go back to the jungle where you came from

  Maria 2017-02-18 16:01:51
  Svara
 • Fy fan vad livet suger ibland. Jag dumpade min sambo igår. Vi hade varit tillsammans i fem år. Vi träffade när jag bodde i Burundi och han var från Uganda. Förra året fick han äntligen flytta hit! Igår visade sig att han har raggat på andra på nätet sen den dagen han flyttade hit. Han ville bara träffa någon annan. Jag har gett honom allt. Ett hem, all min kärlek, hjälpt honom att etablera sig i Sverige, med pengar och ännu mera kärlek. Jag är 34 år snart och singel igen. Och upplevt ett sånt jävla svek. Så jag känner med dig. Jag åkte hem till mina föräldrar. Han ska hämta sina grejer. hur klar en ens att komma hem och sova i ”sin” säng igen? Jävla män.

  Wic 2017-02-18 15:59:47
  Svara
 • Trevlig helg fina du. ?

  Semmelmamman 2017-02-18 15:22:52 http://semmelmamman.ae
  Svara
 • Fina du. <3 Om ni skulle råka stöta på varandra är det i alla fall du som kan gå rak i ryggen.

  Mimmi 2017-02-18 15:19:44
  Svara
 • Kolla gärna in min blogg fina du!

  Theheartofhockey 2017-02-18 14:56:56 http://nouw.com/theheartofhockey
  Svara
 • Är väl han som ska vara rädd att gå på gatorna? Med tusentals Stockholms tjejer som avskyr honom.

  Agnes 2017-02-18 14:44:27
  Svara
 • Jag satt i min bil för bara en liten stund sen och lyssnade på Håkans Kärlek är ett brev skickat tusen gånger och alla känslorna kom tillbaka, precis som om dom aldrig hade försvunnit. För ett år sen tog det slut, ett sjuårigt förhållande och hela min värld. Han hade hittat en ful och tråkig tjej. När sommaren och tinder tog mig med storm fick jag den kärlek jag förtjänade och allt gjorde plötsligt lite mindre ont. Helt sjukt hur en kan kastas från ena känslan till den andra på bara en hundradel av en sekund. Och sådär kommer det att vara, man mår bra och man mår skit i typ samma andetag. Men man tar sig igenom det. För att man måste. Var det nån som lärde mig <3

  Johanna 2017-02-18 14:08:28
  Svara
 • Stockholm ÄR din stad. Är det någon som borde vara vaksam och se sig för så är det den där snubben, han kan ha tagit upp din tid men dina gator ska han aldrig få ta ifrån dig.

  Pauline 2017-02-18 14:07:27
  Svara
  • Svar på Paulines kommentar.

   Förstår känslan med minerad mark förresten, speciellt är snubben har ett utseende som går att liknas i många andra. Gud hur många hjärttacker jag fått av att ha sett långhåriga snubbar bakifrån i den här jäkla staden.

   Pauline 2017-02-18 14:08:24
   Svara
   • Svar på Paulines kommentar.

    Åhhh känner också igen mig så!! Varenda lång, blond kille gör mig helt skakis! Och det finns en massa såna på dessa gator. Ännu värre är en lång, blond kille med en tjejs hand i sin….
    Men, vi kan fixa det här! De har ingen rätt till oss längre och de har definitivt ingen rätt att ta vårt älskade Stockholm från oss! Vi klarar det!!

    Ronja 2017-02-18 20:37:05
    Svara
 • <3 du er BEST!

  Anja 2017-02-18 14:00:33
  Svara
 • Heja dig! Du är grum!:)

  Maria 2017-02-18 13:54:14 https://mariabusck.com
  Svara
 • <3

  J 2017-02-18 13:52:05
  Svara
 • Hei Sandra! Har lest bloggen din i årevis, men aldri kommentert, siden jeg nok er litt eldre enn de fleste av leserne dine (43 år) og føler at du slik sett skriver for en annen målgruppe enn meg. Men jeg elsker bloggen din likevel, av andre årsaker!

  Uansett, forstår at du går igjennom en vanskelig tid nå og kjenner meg igjen i mye, fra da jeg var yngre. På enkelte tidspunkt i livet har jeg nok følt at jeg har gått igjennom mye av det samme som deg. Men i retrospekt… ingen mennesker er svin. (Kanskje med unntak av Trump.) De aller, aller fleste gutter og menn jeg har blitt skuffet av eller over, har skuffet og såret pga. ballast og historie som var der lenge før jeg kom inn i bildet. Mange følger, ubevisst, dårlige mønstre, som de ikke kommer ut av med det første. Det kan ta et helt liv å løse opp i. Men de er ikke svin av den grunn. De er bare mennesker, de også. Slik ingen av oss andre er så himla perfekte heller… Når jeg forstod det, ble ting fort litt lettere å akseptere. At det sjelden handlet om meg, eller oss, sammen, men den andre parten sine problemer og issues.

  Ikke hat. Bare slipp taket. Ta vare på deg selv, det er det viktigste, og eneste, du kan.

  B. 2017-02-18 13:43:18
  Svara
 • <333 spricker av glädje. För att vi rör oss framåt nu. Har också minerad mark – i tre städer!!! – samma kille alltså. Men det känns som att han försöker ta över alla mina ställen. Och jag har låtit honom. Dragit mig undan för att slippa stöta på honom. Men detta är året då jag skiter i honom! Nu äre bestämt! Det måste bli så! Kram på dig! Blir så glad av att se att du kommer vidare i detta!

  Rasha 2017-02-18 13:33:54
  Svara
 • Du! Det finns fler från hans gamla stad, som också står på din sida,
  som sett att han är ett svin mot tjejer!
  Vi är med dig ända från GBG, syster!
  Ps , B&B – wish i could be there too, älskar den gruppen!!!

  <33 2017-02-18 13:18:00
  Svara
 • Du verkar vara en snygg fin person, klart att du ska ha en likadan kille i framtiden å inge skräp ? Kramis

  Helen 2017-02-18 12:56:13
  Svara
 • Sandra. Glöm aldrig att vi är din armé. Där marken är minerad skyddar vi dig! <3

  Ellen 2017-02-18 12:55:30
  Svara
 • du e bäst och vi älskar dejjjjj!!!!!!!!

  Agnes 2017-02-18 12:55:01
  Svara
 • Sandra!
  Är så övertygad om att en person som du inte kommer behöva gå ensam en enda dag, även om du inte hade ett helt crew som bara vill dig väl för du har ett sånt stort hjärta ! Hur du peppar och stöttar oss genom allt och helt oegoistiskt delar med dig av ditt liv, din svärta, dina känslor och allt däremellan.

  Jag har följt dig i så himla många år, kommer ihåg att jag kommenterade när jag var 16, hade mitt första förhållande med en kille jag var dödskär i, men som kysstes lite som en hund och jag inte riktigt visste hur jag skulle ta mig till? Och du svarade på kommentaren i ett inlägg på bloggen om hur jag kunde säga det på ett bra sätt, jag följde rådet och efter det fick jag bara magiska kyssar av den kärleken därefter, tack vare lite pepp och mod att säga hur jag ville bli kysst! Förstå att du hjälpte mig med detta magiska?! En 16-årig amanda blev lite lyckligare.
  Det har gått SEX ÅR sedan jag fick det här rådet!! alltså Sandra, förstår du hur viktig du är?

  Puss <3 <3

  Amanda 2017-02-18 12:46:03
  Svara
 • Å Sandra, tycker du är så himla himla bra. Heja dig alltid ❤❤❤

  Ester 2017-02-18 12:28:26
  Svara
 • Så fina bilder 🙂

  Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-18 12:20:18 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hmmm Sandra…. jag tror jag vet vad han gjort. Och fattar varför du inte kan skriva om det i bloggen. Men eftersom du skriver rätt mycket om det utan att nämna Det känns det lite som att du vill att ordet ska spridas… Och det kan subtilt göras, så att alla får veta vad han är för sjuk person… Om du vill.

  EE 2017-02-18 12:19:26
  Svara
  • Svar på EEs kommentar.

   jag håller med… all respekt för sandras liv men det kan ju inte hjälpas att man är SÅ HIMLA nyfiken. tycker också det är lite obekvämt att man typ börjar misstänka RIKTIGT allvarliga saker som våldtäkt osv… men får väl hoppas att det inte är riktigt så illa. men det går ju inte att veta liksom. STOR KRAM till Sandra <3

   S 2017-02-18 19:30:13
   Svara
  • Svar på EEs kommentar.

   Även jag är nyfiken. Inte för att åsamka Sandra någon skada – absolut inte men jag vill verkligen veta vad fanskapet har gjort. Kan du inte skriva det på Flashback?

   L 2017-02-18 18:13:59
   Svara
  • Svar på EEs kommentar.

   hvorfor skal kvinner være de fornuftige – alltid?? Og skåne mannen og hans guttestreker… (som man jo kaller det)
   Blir kvalm av det! Om IKEA lurer meg og holder meg for narr, skal jeg da tenke at; ja ja de lærer vel en gang, kan ikke gjøre skaden værre med å sværte deres gode rykte…

   Om menn vil ha flere damer på en gang, fint. Men da må de lære seg at, ja da får de ikke den dype intimiteten i tillegg. Sorry, men de må velge.

   tiden da de kunne trikse og fikse i det skjulte er dessverre forbi! Det skal VI sørge for.

   line 2017-02-18 14:19:40
   Svara
  • Svar på EEs kommentar.

   Åh man ska inte gotta sig i andra människors olycka, men jag vill veta vad han har gjort. Verkar ju vara något helt sinnesjukt. Åh vill inte vara så nyfiken men spricker typ nästan. Dålig egenskap antar jag :-/

   A 2017-02-18 13:38:32
   Svara
   • Svar på As kommentar.

    Är tyvärr likadan, har följt bloggen i flera år och vill inte något ont alls såklart men har en känsla som ba AAAH måste veta för det verkar va helt sjukt??? Men det e väl ändå en mänsklig egenskap och så länge man inte är den själv som sprider helt sjuka rykten på Flashback så e det nog ok att man råkar va liten nyfiken

    Maria 2017-02-18 15:49:16
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

     OBS: detta e inget ”önskemål” för att Sandra ska säga vad som har hänt, förstår om och att hon inte gör det. Ville bara säga att majoritet av oss e nog lite nyfikna och det är inte sån konstig känsla egentligen

     Maria 2017-02-18 15:52:33
     Svara
     • Svar på Marias kommentar.

      Åh jag vill också veta! Jättegärna! Förlåt Sandra, men något annat vore helt enkelt lögn. Tror jag skulle kunna betala en hundring, så nyfiken är jag. Och detta endast pga ren och skär nyfikenhet! Ingen ädlare känsla än så. Håller inte alls med orgnialkommentaren om att ”ordet sprids”. Jag vill veta, men har inte en aning utifrån bloggen, (mer än att alla såklart gissar att det varit någon typ av affär)

      Menar såklart inte heller att Sandra borde berätta. Tvärt om. Att jag, random bloggläsare, vill stilla min nyfikenhet, är liksom inte ett jättetungt vägande argument i den här situationen. Men de flesta är nog nyfikna, så länge man inte är respektlös och börjar tjafsa om att man på något sätt skulle ha rätt till den informationen, så tycker jag inte man behöver skämmas över själva känslan.

      Tove 2017-02-18 16:20:37
      Svara
      • Svar på Toves kommentar.

       Förnuftigt sagt!

       Jag är också nyfiken men därmed inte sagt att Sandra bör berätta, hon måste lyssna på sin magkänsla där och den går före allt annat.

       ❤️ Till Sandra!

       Caroline 2017-02-18 18:05:54
       Svara
 • En kanske bra grej med att detta jobbiga uppdagades är att om du ser honom på Stockholms gator så behöver du inte möta hans blick. Du har liksom noll skyldigheter och kan bara gå därifrån. Han är inte värd din tid ❤

  Anna 2017-02-18 11:52:44
  Svara
 • Läste ditt inlägg med La Féline i öronen – La Mer Avalée, precis där hon sjunger:

  J’ai rouvert les yeux, le monde est plus clair, je sais où je vais
  Tout au fond des eaux j’étais prisonnières, ma chaîne est cassée
  Mon coeur de noyée craché par la mer en vagues démontées
  = ca
  Jag öppnade ögonen, världen är ljusare, jag vet vart jag ska
  Jag var fängslad i vattnens djup, min kedja är bruten
  Mitt drunknade hjärta sköljt upp av havets upprörda vågor

  Ursäkta, låter inte lika perfekt på svenska, men när hon sjöng orden samtidigt som jag läste dig var det fabuleux!

  S 2017-02-18 11:50:32
  Svara
 • Du är allas vår Grynet <3

  Erica 2017-02-18 11:46:53
  Svara
 • <3
  sammen klarer vi alt, ta ingen skit!
  søsterskapet er det fineste.

  marire 2017-02-18 11:42:05 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Kom ihåg att han faktiskt inte går omkring ”fri” därute! Vi är tusentals som vet att han är ett svin. Och nu tror jag verkligen inte att dina bloggläsare skulle vara vidriga mot honom in person, men vassa blickar kommer det finnas över hela Sverige nu. Vassa blickar och varnande ord till sina kompisar. Sverige är minerad mark _för honom_. Eg borde han flytta utomlands kanske till Sibirien eller ngt för det är så många här som vet vad (eller ja inte exakt vad, men du fattar) han gjort. Nuh-uh. We know.

  Karin 2017-02-18 11:32:36
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej hej! Oj, var inte alls meningen att verka hotfull eller hatisk. Som jag skrev så vet vi inte vad han har gjort mer än att han varit ett svin mot Sandra, och oundvikligen så tänker jag att en liksom inte kommer fyra av ett bländande leende mot honom om en skulle råka se honom på stan typ. Hoppas verkligen inte att någon tog min kommentar som en uppmaning att vara dryg och hatisk, det var inte min avsikt. Det här med minerad mark lånade jag från Sandras inlägg eftersom hon beskrev att Sthlm kändes som minerad mark för henne, och jag menade att Sverige bör va minerad mark för honom, eftersom vi är så många som vet att han inte är reko. Känns det begripligt? Menade verkligen inte att va hotfull!

   Karin 2017-02-18 12:07:10
   Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   WORD

   Ulrika 2017-02-18 11:55:41
   Svara
 • Asså jag måste säga ✊???❤ och tack Sandra för att du en gång svarade på min fråga som jag en gång skickade in när mitt hjärta var knas. Du är så himla fin och betyder så mycket! Fint att det finns så mycket utrymme för systerskap på den här plattformen! Tack för det!

  Sara 2017-02-18 11:27:53
  Svara
 • Heja dig Sandra! Skickar styrkekramar till dig <3

  Anna 2017-02-18 11:26:16
  Svara
 • När du går på Stockholms gator (som är DINA!), föreställ dig att alla dina läsare går som en systerskapsarmé bakom dig, redo att stötta dig! Alltså fatta va många vi är! Polisen hade varit tvungen att spärra av! Stor kram <33

  Hanna 2017-02-18 11:09:17
  Svara
 • ”Big Picture” by London Grammar

  Love, what did you do to me?
  My only hope is to let life stretch out before me
  And break me on this lonely road
  I’m made of many things, but I’m not what you are made of

  Only now do I see the big picture
  But I swear that these scars are fine
  Only you could have hurt me in this perfect way tonight
  I might be blind, but you’ve told me the difference
  Between mistakes and what you just meant for me

  Don’t say you ever loved me
  Don’t say you ever cared
  My darkest friend

  Words
  Have you forgotten
  All the lies you left there, so fresh
  Turning old in the air
  And now, you have no weapons
  You can try to get close to those I love
  Do you really think they don’t know what you’re made of?

  Only now do I see the big picture
  But I swear that these scars are fine
  Only you could have hurt me in this perfect way tonight
  I might be blind but you’ve told me the difference
  Between mistakes and what you just meant for me

  Don’t say you ever loved me
  Don’t say you ever cared
  My darkest friend

  j 2017-02-18 10:56:01
  Svara
 • Jamen, preciiiis. Jag har fått rådet att vänta med att rusa in i ny relation då man liksom av en anledning fastnar i destruktiva relationer / med fel killar. Läk dig själv. Det är ju lite plågsamt med självrannsakan, men vad göra liksom. Jag vill i vilket fall aldrig mer fastna med en kille som bryter ned mig igen. Så fruktansvärt. Många sitter fast i skiten och orkar aldrig ta sig ur en dålig relation. Ensamhet är obehagligt. Riktigt smarta tjejer som verkligen kan stå på egna ben ekonomiskt fastnar också. Där är ju inte du i alla fall!! Du är fri!

  Elle 2017-02-18 10:53:23
  Svara
 • Åh va jag förstår dig med det här är Sthlm är minerad mark, oavsett om det är din stad eller inte så v i l l m a n i n t e springa ihop med den man gjort slut med och det är så sjukt tröttsamt att konstant oroa sig för det. Vet inte hur ditt liv ser ut just nu men i och med att du frilansar – kan du inte dra utomlands????? Fattar att det är gött med ditt skyddsnät men du har ju folk på andra orter, i andra kontinenter. Kanske dags att ta en paus från kalla Sverige och alla denna skit möta våren i New York eller Nairobi???? Ens ångest tar man alltid med sig men du slipper i alla fall ifrån risken att stöta på honom <3<3<3<3

  m 2017-02-18 10:47:52
  Svara
 • ”Tillsammans klarar vi allt, glöm ej”.Så himla sant, <3 på det!

  Lina 2017-02-18 10:43:59
  Svara
 • Snygg!!!

  Nora 2017-02-18 10:40:34
  Svara
 • <3333
  Hejaheja you can do this!!

  G 2017-02-18 10:32:33
  Svara
 • Jag vet att du inte vill att främlingar ska lägga sig i, men alla som läser din blogg kommer titta snett på honom på stan. Han kanske inte har någon skam, men vi kommer påminna honom.

  L 2017-02-18 10:26:15
  Svara
 • Om du behöver ta en paus från Stockholm så finns jag i Köpenhamn med kramar, vackra män och rödvin.

  Rebecca 2017-02-18 10:17:14 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Du är så fin ❤ Och du kommer klara det här galant och vi finns alltid för dig! Min före detta pojkvän flyttade till Göteborg efter att vi hade gjort slut och det gjorde mig så arg. Varför skulle han flytta till min stad och ta över det som finns här? Varför kan han inte bara lämna mig och min stad ifred? Men sedan tänkte jag att jag är inte den som har gjort något fel så jag behöver inte gömma mig. Möter jag honom får han skylla sig själv.

  Och Sandra Stockholm är din stad! Sträck på dig och ta tillbaka din stad! ❤

  Lisa 2017-02-18 10:13:09
  Svara
 • Stockholm är DIN stad! Vad i hela friden har han gjort mot dig?

  Anni 2017-02-18 10:07:14
  Svara
  • Svar på Annis kommentar.

   ja vad tusan har han gjort?? flashback spekulerar sönder!!! lite osmakligt kan jag tycka men antar att det är baksidan med att vara en offentlig person. hoppas du mår bättre snart i alla fall sandra!

   viveka 2017-02-18 11:58:00
   Svara
 • Har fram tills typ igår dejtat en kille som jag äntligen insett är sjukt manipulativ. Riktig oempatisk skithög alltså. Längtar tills han messar mig så att jag kan be honom att aldrig höra av sig igen. Han kommer bli så jävla ensam och han förtjänar det som han spottat på den enda som faktiskt brytt sig om honom. Ska isolera mig från killar ett bra tag nu och svepa om mig med mina kompisar.

  Känns bra att veta att man aldrig är ensam och att man en dag kommer se tillbaka på dessa män och tänka ”jävlar vilken tur att han inte finns i mitt liv längre”. Så otroligt fint att du finns Sandra och att det här fantastiska kommentarsfältet finns där vi alla kan styrka varandra!

  B 2017-02-18 09:58:13
  Svara
  • Svar på Bs kommentar.

   sant <3

   Om jenter lærte seg tidlig å aldri ta skit, da måtte jo menn skjærpe seg! Altså de hadde ikke hatt noe valg 🙂

   line 2017-02-18 14:40:53
   Svara
 • Heja dig! Att du kan vara så storsint och försöka se allt utifrån när du är mitt i det här. Det är tufft. Men jag tror att det är bra. När saker blir för absurda är självdistans och ibland visst mått av ironi hjälpsamt, upplever jag i alla fall.
  Det känns hoppfullt att du ändå vågar tänka positivt.
  Det här kommer du att klara som en dans, Sandra, jag har det på känn. Och de dagar som inte går som en dans – de är fan inte menade att göra det. Som du själv sa – man lär sig grejer av sega saker.
  Du är grym. Kram.

  Lovisa 2017-02-18 09:58:00
  Svara
 • Stockholm är din stad – glöm inte det! Han är ju trots allt från Göteborg. Gatorna är dina, det är han som är på besök där. Ut och ta tillbaka din stad! <3

  Nathalie 2017-02-18 09:55:56
  Svara
 • We got your back, sistah. <3 <3 <3
  Tusen Kramar
  //Systerskapet

  Mie 2017-02-18 09:47:24
  Svara
 • Oj vilken fin hy du ser ut att ha! Vackra Sandra.

  Alex 2017-02-18 09:37:32
  Svara
 • Sandra! Låt honom går runt som en liten lort i nåt jäkla skitstockholm!!! Paris finns! Berlin finns! Och fucking new york finns!!!! Åk ba

  Lisa 2017-02-18 09:36:12
  Svara
 • Jag dejta också ett svin en gång. Som tur är hann jag inte älska honom på riktigt. När jag åkte iväg på semester med min familj slutade han höra av sig, alltså inte ett knyst. När jag kom hem igen avslöjade han att han sprungit på sitt ex när jag var iväg och nu var dom ihop igen. Jag kände mig fett kränkt såklart men kom ändå över det hyfsat fort men jävlar vad hårt det tog på egot!!!

  P 2017-02-18 09:33:53
  Svara
 • Efter regn kommer solsken! <3 bokstavligen alltså. Finns nog inte nån här som tvivlar på att du kommer komma ut starkare av detta! <3
  kramar!

  emblas.se 2017-02-18 09:23:37 http://www.emblas.se
  Svara
 • Usch vet exakt vad du menar med att det känns som minerad mark. Värsta känslan att ens favoritplatser plötsligt känns som han har monopol på. Sånt jäkla straff det känns som. Men! Som sagt, det går över och du kommer återigen erövra Stockholm <333333

  Sofia 2017-02-18 09:22:34
  Svara
 • Jag tycker synd om folk som behandlar andra illa helt utan ågren. Kan man inte känna ånger och skuld kan man inte heller känna den euforiska glädje som vi känslomänniskor (med empati!) kan känna. De lever ett futtigt liv. Allt kommer att bli bra och tänk på, när det känns som att Stockholm är för litet, att du har bundsförvanter överallt så även om du råkar stöta på honom så har du en skyddsmur av systerskap omkring dig.♡

  Linda 2017-02-18 09:21:56
  Svara
 • <3

  Fanny 2017-02-18 09:19:30 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Ååååh, B&B-festen kommer ju att bli så jävla kul! Skulle själv hemskt gärna vilja gå men bor tyvärr för långt bort.

  Rocka fett! Stockholm är din stad, glöm ej!

  linnea 2017-02-18 09:13:38
  Svara
 • Nä, ingen av oss ska ta den minsta skit och tycker det både är fint och självklart att backa varandra! Hejar på dig och alla er andra som hår igenom tråkigheter och skickar er lite extra pepp och styrka: ni är awesome <3

  Clara, Bossbloggen 2017-02-18 09:11:01 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Fina Sandra <3 ta ingen skit <3<3

  Lisa 2017-02-18 09:11:00
  Svara
 • Så fräsch och snygg och vettig, herreguuuuuu! Hur blev du dumpad, jag vet int. Läppstift on point <3

  Sara 2017-02-18 09:07:55
  Svara
 • <333333

  Sara 2017-02-18 09:03:41
  Svara
 • <3 vi klarar allt!

  Anna 2017-02-18 08:57:54
  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Lämnade min kille för två v sedan, efter 4 år tillsammans. Förhållandet stod still. Har inte gråtit en tår sedan vi gjorde slut (eller jo, nu ljög jag – jag såg en kattdokumentär), i efterhand har jag förstått att jag har sörjt denna relation de senaste två åren. jag har känt mig ensam i min relation och det är fan värre än att vara ensam själv.

  Nöj er aldrig. Och som Sandra säger – ta ingen skit.

  Giga 2017-02-18 08:56:44
  Svara
  • Svar på Gigas kommentar.

   Wow, gjorde exakt samma grej förra året efter 3,5 år förhållande var så jäkla olycklig och hade också sörjt klart själva förhållandet när jag väl gjorde slut. Så grät inget. Var mest lite arg för kände att jag lagt för mycket tid på att inte va lycklig. Att vi var ihop så onödigt länge. Men allt har sin tid. Kanske var det bäst så iaf. Är ändå stolt över mig själv att jag tillslut gjorde det.

   Sara 2017-02-18 11:35:28
   Svara
   • Svar på Saras kommentar.

    tänk såhär: du vet det NU, att det var för lång tid. du behövde med andra ord tiden och den erfarenheten för att lära dig, och det finns inget att ångra <3

    s 2017-02-18 22:41:59
    Svara
  • Svar på Gigas kommentar.

   ❤️
   Är det så det funkar alltså…? Jag själv borde göra slut men det sitter så jäkla långt inne när man har varit tillsammans i snart ett decennium…

   Åsa 2017-02-18 09:14:29
   Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    fint med alla svar här till Åsa <3 jag har varit i noll förhållanden i mitt liv själv så jag förstår väl egentligen inte hur svårt det kan vara att lämna någon. Men en sak förstår jag däremot, och det är att man inte ska vara med någon om man inte är kär i den och inte känner sig lycklig med den. Såklart är det jättekul om förhållanden håller länge och visst, ibland behöver man kämpa, det är inte alltid skitkul alla dagar. Men är det fel så tror jag att du känner det innerst inne. Du förtjänar att må bra! Puss hoppas det löser sig <3

    maja 2017-02-18 20:20:09
    Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    Åsa – alltså ja. Gått runt med samma känsla senaste året (är på år 8 i förhållandet). Det låter enkelt att bryta men det är ju inte det? Om en inte blir direkt illa behandlad utan ”bara” harvar på liksom. Usch hade inga bra råd men kärlek till dig + du e inte ensam. ❤

    L 2017-02-18 14:25:14
    Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    Åsa: Jag har varit i exakt i samma situation. Långt förhållande i 10 års tid, barn tillsammans, teenage sweethearts och alla sa att vi var så jäkla perfekta för varandra. Tja när han började bli vuxen och hans sanna personlighet kom fram var den inte så kul. Tog tre år att göra slut och jag blev skör, förlorade mitt självförtroende och var inte alls mig själv. Tog ett år att hitta tillbaka till något som var jag igen. Mitt råd är dumpa han innan det skadar dig för mycket. Det är skitläskigt men du kan inte gå under bara för du vill rädda ett ”kanske”-förhållande. Du kanske kan rädda det men om det inte blivit bättre på flera år, är inte chansen stor att det blir bättre nu. Du är viktigast!

    Madeleine 2017-02-18 12:43:05 http://Whitemaskgirl.wordpress.com
    Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    EN kompis sa en sak till mig en gång som har hjälpt både mig och andra:
    Det är en av de viktigaste sakerna i livet att våga göra slut!

    Jeanette 2017-02-18 10:35:46
    Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    Massa kärlek till er! Bland det värsta som finns är väl ändå att vara i ett förhållande där man känner sig ensam? Och att man inte vågar bryta upp för att det är för bekvämt? Tror att det leder till ånger senare i livet-vi lever ju bara en gång. Så våga gör det som är bäst för en!

    M 2017-02-18 09:54:11
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

     Men det gör ju så jävla ont att ge upp något en så gärna vill ska funka. Att släppa något en kämpat så för så himla länge. Det gör så jävla ont att lämna någon jag älskar, trots att jag vet att jag förtjänar något så mycket bättre

     L 2017-02-19 10:56:32
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Ja som du själv skriver är det riktigt svårt och jobbigt att släppa när man allrahelst vill att det ska funka, men vem sa att det skulle vara enkelt? Det jag tänker är ännu jobbigare och svårare är om man ser tillbaks senare och ångrar att man inte gjorde det och har gått omkring och varit olycklig. Livet är för kort det. Kram till alla!

      M 2017-02-19 13:47:03
      Svara
 • Ta ingen skit!! <3

  Elin 2017-02-18 08:52:05
  Svara
 • Herreguuud vad för sjuka grejer han än har gjort så verkar det ju som att han betett sig riktigt riktigt sviningt, hoppas jag att du kan ta dig igenom det här. Så tråkigt att det ska finnas så många KASSA MÄN i den här världen. Det gör ju det!!!! Det är ju sant! Visst det finns många bra men också sjukt många rötägg. Tråkigt att man inte kan välja sin sexualitet :(( jag tror till exempel att jag hade trivts väldigt bra ihop med en tjej som flickvän, men tror tyvärr inte det skulle funka ändå pga väldigt hetero ändå. Jaja. Allt löser sig. Puss på dig Sandra!

  Maja 2017-02-18 08:41:21
  Svara
 • <3<3

  Evelina 2017-02-18 08:40:59
  Svara
 • Fin bild på fin tjej!❤️
  Hoppas du förstår hur mkt du hjälper oss andra som varit med om kaosbreaukups. Man behöver inte veta vad som hänt, det räcker att veta att det finns fler därute. Jävligt tråkigt stt ert förhållande skulle ta slut med en tvist av knas men (missförstå mig rätt) ibland känns det som att (återigen missförstå mig rätt) vissa personer ska vara med om vissa saker för att de har möjlighet att hjälpa andra med sin story…
  Kram till dig och alla läsare! Vår skit kommer lösa sig i sinom tid❤️❤️❤️

  Åsa 2017-02-18 08:38:00
  Svara
 • <3

  Mimmi 2017-02-18 08:35:05
  Svara
 • Fint inlägg!!!!!<3 Älskar din Blogg. Du å Hanapee är två av få bloggare som lyckats behålla ärligheten fast ni inte lämnar ut för mycket.

  Himla fint iaf. Ville bara säga det. Kram från Gästrikeskogarna

  Emma 2017-02-18 08:31:05
  Svara
 • Exakt! Ta ingen s k i t !

  Teresa 2017-02-18 08:27:23
  Svara
 • YES, det där är världens bästa motto – Ta ingen skit! Du är värd så mycket bättre. Sänder dig massa positiv energi och styrka! <3 <3

  Bella 2017-02-18 08:09:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!