torsdag, fredag och lördag.

Häng med på mina tre senaste dagar vetja.

february

I torsdags såg jag ut på detta vis.

february
Jag bor fortfarande kvar hos mina föräldrar och på morgonen gick jag, mamma och Milla på långpromenad. Gick förbi det här hunddagiset <3

february
På vägen tillbaka gick vi förbi det igen! Hur gulligt och skillat att dom inte behöver koppel?

february
När vi kom hem igen gjorde jag en sallad på allt jag hittade i kylen: färsk bladspenat, blåbär, tomater, champinjoner, mozzarella, pistagenötter etc.

february
Sedan sov jag middag. Denna fejksovning för illustrera det : )

february
Vid klockan 17 mötte jag upp braiga Elsa på Bar a Vins som är en väldigt mysig fransk bistro på Narvavägen.

february
Efter lite cava och viktigt prat följde hon med mig hem och så lagade jag, hon och min mamma middag tillsammans. Sedan kom min bror Jack och joinade också. Det blev kyckling med ljummen sallad och goda ostar.

february
På fredagen vaknade jag med Milla vid fotändan. Hon sover sked med mig varje natt sedan några dagar tillbaka och följer efter mig prick var jag än går i lägenheten. Det är så himla fint och rörande på något vis

february
Vi gick på promenad sen.

february

Och så gjorde jag mig fredagsfin.

february
När det blev lunchdags gick jag till Broms och åt lunch med Matilda. Sashimi blev det för mig.

february
Sedan mötte jag upp Michaela för en vinfika i solen! Hon skrev till mig på fb: finns här om du vill hänga.
Så fint ju. Bloggkärlek är bäst.

Denna bild snodde jag från henne. Flott med uteservering och ingen halsduk i februari. Vi talade om as till män etc.

february

Efteråt gick jag hem, bättrade på läppstiftet och sedan promenerade jag till Södermalm. Är kanske livets blekaste person just nu, men jag gillare ändå.

february

Jag gick till Bananas för att äta middag med detta mobila gäng: Niclas, Anna, Jenny och Sara. Chark, skvaller och en hel del öl (Y)

february

Min lillebror Jack kom förbi också med sin jobbkompis som var trollkarl (!).

february

Jack följde mig hem sen och på vägen träffade vi min mamma som hade varit på Teatergrillen och druckit hotshots : )

february

I lördags kunde man ha solglasögon!!

february

Jag gick till Rosendals för att hänga med Sebastian som fyllde år! Och Morris såklart, han är nygift med en tjej på dagis.

february

Matilda var där förstås också. Vi åt soppa och fikade.

feb

På kvällen åkte jag hem till mig själv för att laga middag till Alexandra. Jag tänker att jag enklare kommer stå ut i min lägenhet om jag åker hem och gör trevliga saker i den.

feb

Bjöd Alexandra på pasta. En tomatsås med pinjenötter, persilja, lite bacon och en skvätt tryffelolja.

feb

Sedan gjorde vi oss snygga och åkte på Beauty & Bullshits ettårsfest. Så najs med fest utan killar, vill ha mer sånt. Efter det hoppade vi på tunnelbanan och drog till Under Bron och fick nya kompisar.

Klart slut med tre intensiva men välbehövliga dagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
67kommentarer
 • Har aldrig sett när personer varit ute med hundarna från hunddagis, vet att det finns såna här i stan men aldrig sett när någon gått med hundarna. Så sött 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-20 17:06:24 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vilken toppenhund hon är, Milla! Jag tror hon är minst lika nöjd som du 🙂

  Malin 2017-02-20 16:21:48
  Svara
 • KRAM! Du är grymmmm.

  Michaela 2017-02-20 13:21:01
  Svara
 • Åh. Milla, Milla, Milla. Djur, ändå va.

  Hanna - Ackribi 2017-02-19 23:53:41 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Hej, fina dagar ändå! Jag har en liten önskan, skulle inte du kunna ha ett hitta bokcirkelinlägg? Är så himla sugen på att vara med i en i gbg men är inte lätt att hitta! Känns som det här kunde va ett bra forum 🙂 kram

  Erika 2017-02-19 23:16:54
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Har du gått med i ”925”-gruppen på fb? Det finns en för Gbg och dom brukar skriva om bokcirklar.

   Malin 2017-02-20 16:22:58
   Svara
 • Hej!
  Förlåt för pekpinne.. men det vore så himla fint om du, som är med och formar så många unga människors ordförråd, ville använda dig av termen ”förskola” som det numera heter.

  Hoppas du mår bättre snart <3

  Sara 2017-02-19 23:10:06
  Svara
 • alltså heja dig som kliver upp och gör dig pangsnygg och går ut på stockholms gator fast det antagligen känns svinjobbigt för som du skrev tidigare, gatorna är minderad mark. verkligen, heja dig!

  emma 2017-02-19 23:08:16
  Svara
 • Det lät som riktigt härliga dagar ju. Ibland, när man inte mår så himla bra, så är det skönt att blanda lugna familjestunder med mindre sociala aktiviteter. Det ger i alla fall mig energi 🙂

  Christine's Stories - Cape Town Edition 2017-02-19 22:03:22 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • går förresten skitbra med ditt långt-hår-projekt ju!!! Syns megaskillnad redan tycker jag 😀

  rasha 2017-02-19 21:18:55
  Svara
 • det är så fint med djur som känner av när en är ledsen och bara vill vara nära och liksom passa en<3

  Linda 2017-02-19 21:16:16 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Har läst din blogg i 10 år och igår när jag och min kille skulle äta middag på Broms så gick jag förbi dig på gatan. Helgens största händelse!!1 Uppfattade det knappt förrän du gått förbi och min kille undrade varför jag gapade. Var bara i Stockholm över helgen men att få se dig gå förbi i egen hög person var så fint tyckte jag!! Om det händer igen i mitt liv ska jag våga säga hej, lovar!

  Linnéa 2017-02-19 20:47:23
  Svara
 • ändå fina dagar. Känns som hundsällskap är ganska bra medicin <3

  ISA 2017-02-19 20:32:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Här är två låtar som man kan behöva ha ibland. En låt som heter Sanna Sanningen som jag lyssnar på när killar suger så jävla mycket. Och en som heter Ligga still som har sådan sjukt ba vacker text (OBS INTE kärleksfin) utan revolt, världsligt, existentiellt fin – om man, som jag, när man är ledsen och arg vill fly till en knäppa tankar ist för jobbiga.


  Astrid 2017-02-19 20:26:45
  Svara
 • Du verkar ha en fantastiskt härlig umgängeskrets och familj! Min hund brukar också krypa nära, slicka tårar och ha koll när allt inte är 100. Så sött!
  ❤️ till fina Sandra!

  A 2017-02-19 20:12:21
  Svara
 • tänker att du kan göra om i lägenheten? måla om i ny färg, byta plats på sovrummet (vet inte hur många rum du har iofs) slänga ut nån möbel eller köpa en ny matta. kanske kan kännas lite som en ”ny” lägenhet då som är bara din. Också slänga/sälja saker du fått av honom om du inte redan gjort det!

  Anna 2017-02-19 20:10:27
  Svara
 • Hej! Alltså förlåt för en trivial kommentar i sammanhanget men det är så sjukt störande att din blogg vill spela upp nåt hela tiden. Hopplöst att läsa i mobilen pga att Spotify avbryts hela tiden för att ”Sandra Beijer vill spela upp något”.

  Ida 2017-02-19 19:18:35
  Svara
 • Nu kanske jag är lite ytlig här, men, men. Apropå din fina lägenhet. Tänk vad den har stigit i pris under tiden du har bott där… Och under tiden har den där killen stått utanför bostadsmarknaden, den galna bostadsmarknaden, dit han nu tvingas ut. I dag är allt betydligt dyrare än vad det var för 3-4 år sedan och det är till den verkligheten han måste förhålla sig – ha! Tänk på det. Njut av din framgång. Och av din fina lägenhet :). Ta hand om dig!

  JP 2017-02-19 19:13:50
  Svara
  • Svar på JPs kommentar.

   Hoppas verkligen, verkligen det och att han inte försöker sno åt sig halva värdeökningen! Hoppas lägenheten kan få vara din frizon, den är ju din?

   Ella 2017-02-19 19:54:06
   Svara
 • Hope you are feeling better! I agree that if you must then redecorate your apartment. Colour your walls and let the bad vibes out. Spring is coming soon, be free!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-02-19 18:35:40 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Så fint att Milla följer dig vart du än går <3 jag bröt armen i somras o bodde hos mamma i några veckor, då gjorde en av hennes hundar precis samma sak. Gick ner o handlade så satt han precis innanför ytterdörren o väntade, fick inte ens gå på toa själv. Så himla fint att djur känner av att de behövs <3

  elin 2017-02-19 17:06:47 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Du är bäst Sandra!
  Att orka göra saker fast en inte orkar=så viktigt. Mitt hjärta är tack och lov inte i bitar, men vinterångesten är illa den också. Vill och orkar bara ligga i sängen när jag inte jobbar men så tänkte jag i helgen ”klarar Sandra det, klarar jag det!” och har fått mycket fin energi och pepp av min gosiga familj i tre dagar nu. Och! Våren! Det må vara grått och slaskigt hos mig nu, men tar jag det försiktigt kan jag ha mina nya sneakers utomhus, och det ger en ju hopp om att framtiden, den utan tyngden i kroppen, snart är här.
  Älskar fan dig?!?!?! Vilken toppenkompis du är för mig, fast vi inte känner varann. ❤❤❤

  Agnes 2017-02-19 17:03:57
  Svara
 • Ville bara säga att du är så stark, Sandra. Så starkt av dig att gå vidare och inse ditt eget värde. Ingen man, hur kär man än har varit i honom, ska få en att må skit. Ingen ska kunna göra en så illa. Man är värd mera, alltid. <3

  Elsa 2017-02-19 16:56:02
  Svara
 • Vet att folk är känsliga över att höra om andras drömmar men inatt drömde jag om dig! Det var en så jävla lång å tydlig dröm. Drömde tom att jag berättade för dig att jag drömt om dig typ åtta gånger redan och det har hänt!!! Inception! Haha. Hejar på dig <3456789

  Linn 2017-02-19 16:45:29
  Svara
 • Din blogg är bäst! Och du är bäst! ☺️?

  Anna 2017-02-19 16:34:19
  Svara
 • Först; gaah så fin du är! Håret, eyelinern – allt!

  Sen; tänkte vara lite fräckt och hijacka ditt kommentarsfält en aning. Jag åker till Paris nu i vår och vill så gärna kirra en liten tatuering medan jag är där. Vet att tatueringar inte är din grej men tänkte att du har ju ändå bott där och kanske har nån lite clue om hur man går till väga för att hitta en vettig studio..?
  Om inte annat har du ju världens bästa läsare som brukar sitta på en massa bra info.

  Tack på förhand!
  Puss hej!

  Sussi 2017-02-19 16:31:27
  Svara
 • Som sagt – strävhåriga taxar… Världens bästa ❤

  Pia 2017-02-19 16:15:31
  Svara
 • Milla <3
  så fint å lese at du har hatt noen fine dager og tar vare på deg selv. i dag er det søndag og jeg vet det kan være skikkelig dritt, men vi heier på deg. sender så mange gode tanker!

  marire 2017-02-19 16:05:12 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Blir så glad av att se att du aktiverat dig så mycket i veckan <3 Fan va stark du är! <3
  Ser att många tipsat om att möblera om. När min syster och jag skulle gå igenom vår mammas lägenhet så vände vi upp och ned på alla bord och stolar det första vi gjorde, tog liksom makt över möblerna och rummen för att bryta av alla minnen. Det funkade för oss just då. Låt lägenheten se lite konstig ut här och där, du kanske kan vända på tavlor också?

  Fröken Cocco Sohl 2017-02-19 15:41:35 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Superinlägg, så glad att du verkar ha många vettiga, roliga och intressanta människor runt dig! <3

  Pauline 2017-02-19 15:13:56
  Svara
 • Måste bara säga att du är megasnygg i längre hår. Klär dig verkligen!!! Jättefin i page också såklart!

  Lovelia 2017-02-19 14:59:17
  Svara
 • hej sandra! mycket bra tips om att möblera om tycker jag, så skön känsla!! sen vill jag bara säga att vad jobbigt att du inte känner dig bekväm med att vara hemma i din fina lägenhet. Om det är så att det beror på att något jävligt dumt hänt där inne som du inte kan få ur skallen vill jag bara säga att saker och ting som har skett fastnar inte i väggar!! grejer bara händer och uppstår ur ingenting i ett rum i en tid och sen är de försvunna för alltid. dina väggar tilhör dig. ditt sovrum tillhör dig. din säng är din säng etc. puss ta hand om dig!!

  rita 2017-02-19 14:49:54
  Svara
 • Vilket toppeninlägg! Du är så himla fin och man blir glad över att du verkar haft några riktigt fina dagar. <3

  Ulrika 2017-02-19 14:02:16
  Svara
 • Vad gråtig jag blev av Milla. Älska hundar!

  Moa 2017-02-19 13:11:10
  Svara
 • det här är varför jag älskar hundar: de känner alltid av när folk är ledsna och därför så hänger den med den ledsna personen och är jättegullig och försöker trösta!

  m 2017-02-19 13:10:40
  Svara
 • Hundar & katter och övriga fyrfota vänner är de bästa psykologerna när man är sjuk/deppig/ i behov av pepp. De har så fin radar och finns alltid för tröst och närhet på bästa vis ?????
  Vad fina dagar du verkar ha haft – önskar dig mängder med fler sådana power-dagar. Grl pwr!!

  Linda 2017-02-19 13:03:28
  Svara
 • Så fint ditt hår är när det är längre! Och vi får nog tävla om den där blekaste platsen?

  Johanna 2017-02-19 12:55:44 http://ensllsam.blogg.se
  Svara
 • Du har aldrig varit vackrare än nu Sandra <3

  R 2017-02-19 12:52:59
  Svara
 • Vet att du har det dåligt just nu men fan vad snygg och vårfräsch du ser ut att vara dessa dagar! Hoppas att hjärtat kommer ikapp med solen och våren snart <3

  thesadbox 2017-02-19 12:42:54 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • MILLA <3 <3 <3

  Anette 2017-02-19 12:41:05
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har ett tips som du kanske redan tänkt på och jag tänker att du redan gjort lite (din underbara gavel till sängen! 100 poäng på den alltså!). Möblera om i lägenheten, verkligen flytta på möblerna, kanske framför allt i sovrummet. Man betingar platser med känslor och ett steg i att göra det lättare att bo hemma igen kan vara att flytta sängen till ett nytt ställe, ett ställe som du Sandra sover på. Vet ju inte exakt hur lätt det är att göra i ditt hem, men det behöver inte vara den perfekta möbleringen, man kan ju ändra igen när livet bli lättare. Men det kan vara värt att testa. Man skapar nya mönster och får nya vyer att se på som kan göra att du tar tillbaka den här lägenheten som är din! Kom ihåg att DU köpt den för dina pengar som du jobbat hårt för! Och du förtjänar att få njuta av den, för den verkar jävligt drömmig faktiskt!

  Sen tycker jag du gör helt rätt som hänger med din familj och bor hos dina föräldrar, du har tur som har dom nära! Men detta är ett tips som kanske kan hjälpa när du börjar bo mer hemma igen.

  Säger som jag brukar göra till mina vänner när det är tufft, jag hejjar på dig!
  Puss!

  Hanna 2017-02-19 12:36:32
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Kan bara instämma… när min pappa gick bort flyttade jag in sängen i minsta rummet (som eg var för litet) när allt var som värst. Lämnade kvar allt utom sängen i gamla sovrummet, hade bara levande ljus. Sen efter ett tag när det var lite lättare att andas flyttade vi tbxs igen. Har använt mig av ommöblering sen jag var liten för att få en känsla av att något nytt händer, himla bra knep faktiskt, tom lightversionen att bara flytta ut och städa ordentligt bakom och sen ställa tillbaka i ordning ger känsla av kontroll och ny energi 🙂

   Elli 2017-02-20 13:26:48
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   När min kille flyttade in i min lägenhet (som jag hade ganska så många kassa minnen av från) bytte vi rum på allt utom köket :D. Vardagsrummet blev stort luftigt sovrum, gamla sovrummet blev mysigt häng/tv rum och min fd. inneboendes sovrum blev arbetsrum! SÅ JÄVLA BRA HELT NY LÄGENHET JU!

   Sofi 2017-02-19 14:10:03
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   SÅ bra tips! Och också jättebra idé att fylla lägenheten med nya, mysiga upplevelser! Att reclaima platser och göra dem till sina egna som väcker dåliga känslor/jobba minnen är A och O. Femfaldigt leve!

   Anonym 2017-02-19 14:06:59
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tänkte också skriva det där med att möblera om. Bästa tipset ju!

   anna 2017-02-19 13:16:03
   Svara
   • Svar på annas kommentar.

    Måste bara +1 tipset att möblera om!
    När min kille flyttade och vi började långdistansa tyckte jag att det var så himla jobbigt att allt såg likadant ut fast han inte var där. En kompis kom hem till mig och hjälpte mig att stuva om alla möbler, det blev verkligen skillnad fast jag är en student som inte har råd att köpa nya grejer

    Amanda 2017-02-19 14:34:41
    Svara
 • Idag är det söndag. Hoppas du står ut med denna dagen, vet att den inte är din favvo. Tänker på dig Sandra.

  Nico 2017-02-19 12:28:10
  Svara
 • Men åh jag svimmar va gulligt kompisgäng på hunddagiset. Tänk att få jobba på hunddagis, så mysigt.

  Emilia Westerström 2017-02-19 12:25:41 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Oooh, tror hunden längst till vänster på hunddagiset är en leonberger! Eller åtminstone en leonbergerkorsning! <3

  Låter som bra dagar. Återta din lägenhet och återta Stockholms gator! Heja heja!

  Emelie 2017-02-19 11:56:07
  Svara
 • Min hund gör precis samma sak när jag har skitdagar och mår skräp, följer efter mig som en svans och sitter tätt-tätt i soffan, när han annars alltid ligger i ett eget hörn för sig själv. Hundar är ju bäst! Puss!

  Emma 2017-02-19 11:41:24
  Svara
 • Åeh. Att Milla följer efter dig påminner mig så himla mkt om det här http://veterinaryhumor.tumblr.com/post/88694254682/if-my-dog-could-talk DJUR <3

  Linnea 2017-02-19 11:34:26
  Svara
 • Vilka mysiga dagar. Så fint att läsa att du ändå haft bra stunder <3

  Kaneli 2017-02-19 11:28:44 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Låter som jättefina dagar!! <3 <3

  Josefin 2017-02-19 11:19:00
  Svara
 • Starkt av dig att ta dig ut och aktivera dig. Det är det bästa man kan göra när man mår dåligt, men ibland är det riktigt svårt. Kul att se iaf, kram!

  Rebecka 2017-02-19 11:18:36 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!