Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 8.

Jamen hallå.

Vecka 8, en vecka kvar till våren och jag känner äntligen att jag kan andas någorlunda frisk luft i lungorna på första gången på tre och en halv månad. Längre än så om vi då ska vara ärliga. Så bisarrt och mardrömslikt detta break-up varit men SÅ skönt att alla bitar äntligen fallit på plats och sikten är klar igen.

Bara det att han fick mig att tveka på mitt psykiska mående gör mig så förbannad. Här har jag gått runt och varit so sad och stundtals trott att jag höll på att bli galen av förvirrad sorg.
Så var det ju inte alls.
Jag har ett starkt emotionellt intellekt och aldrig någonsin ska någon få mig att tro något annat igen. Lita alltid på er magkänsla. Hur omöjlig den än kan tyckas te sig så stämmer den bannemig alltid.

Idag ska jag träffa min terapeut vilket känns skönt, även om vi har haft telefonkontakt under förra veckan. Annat jag ska göra denna vecka är ett juryjobb för Stora Ljudbokspriset (sitter i juryn för ungdomsböcker), se Book of Mormon på musikal och medverka i Litteraturens Långa Natt (kom!). Och så har jag bokat en mäklare för att få en värdering på min lägenhet. Jag älskar den där himla lägenheten men just nu vet jag inte längre om jag vill bo kvar. Jag hoppas den känslan går över, men en värdering kan man ju alltid göra i alla fall. Bra tips av er igår om att möblera om också. Ska testa det. Och sedan ska jag förhoppningsvis hinna hitta på en del roliga grejer med mina vänner också.

Nu jävlar. Ur askan växer nytt och jag har i alla fall ingenting att dölja. Nu handlar det bara om att kavla upp ärmarna och äga den här stan. Fy satan vad jag ska göra det.fuck

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
190kommentarer
 • Alltså POWER tjejen! Du äger!

  Idun 2017-02-24 14:54:33
  Svara
 • U go girl!!!

  E 2017-02-23 20:08:47
  Svara
 • Sandra, du kanske kan fråga någon bekant eller kompis ifall ni kunde byta lägenhet ett tag? Kanske till och med till en lägenhet i en hel annan del av Stockholm? Det kanske hade varit skönt, att få bygga upp dig och sen sakta börja flytta tillbaka till din lägenhet, när det känns bra.

  Klara 2017-02-22 13:09:33
  Svara
 • <3 yes! nu kör vi.

  Svara
 • Woah! Så glad att du verkar må bättre. <3 Sandra, skriv för 17 ut o klistra upp det här inlägget på kylskåpet eller nåt, spara det till när det kommer bakslag o du behöver (din egen) pepp!

  Anna 2017-02-21 22:53:36
  Svara
 • ”Emotionellt intellekt”. Årets snyggaste formulering! Du är inspirerande på alla vis
  // sextonåring som allmänt längtar upp upp och iväg

  Saga 2017-02-21 20:56:01 http://cargocollective.com/sagaurora
  Svara
 • Heja dig! Gå ut och visa att du äger, ingen annan ska få dig att känna något annat! När jag är nere sitter jag timmar och letar efter peppade quote, hjälper alltid lite. Här kommer ett som jag gillar. ”When something goes wrong in your life, just yell PLOT TWIST!, and move on”. Styrke kramar till dig

  Ebba 2017-02-21 13:00:37 http://www.devote.se/ebbabrasch
  Svara
 • Skickar en stor kram och hoppas att du snart kommer må bättre! <3 Alla är ju olika, men jag hade inte velat bo i en lägenhet där jag har bott med min förra kille, särskilt inte om han har sårat mig. Men förstår att det måste vara jobbigt beslut eftersom du tycker så himla mycket om den. Det kommer bli bra vilket beslut du än tar! <3

  Rebecca 2017-02-21 12:12:12
  Svara
 • HEJA DIG <3

  Sophie 2017-02-21 10:45:15
  Svara
 • Alltså, alla dessa underbara kvinnor i kommentarsfältet <3 Vilken power!

  Anette 2017-02-21 09:07:15
  Svara
 • äginlägg! och beyoncé hold up som illustrationer för känslorna. det här ger mig så mycket mod med – att orka fortsätta min ensamma stig!

  Ida 2017-02-21 08:24:30
  Svara
 • ???
  Läser kommentarsfältet flera ggr per dag – så fint, så mkt kärlek, pepp och sorgliga men givande små berättelser och erfarenheter.

  Å 2017-02-21 06:40:38
  Svara
 • Jag tänkte på dig för någon vecka sedan, innan allt det här nya. Du skrev någon gång att du ska leta efter andra saker nästa gång du träffar en kille och jag kände igen det så väl hos mig själv. Jag gick på samma nit väldigt många gånger innan jag lärde mig vad jag behöver och värderar högst. I alla fall, du har skrivit flera gånger om resor och flyttar till andra länder som inte riktigt klaffat med ditt ex och hans karriär. Tänk att du slipper det nu! Du är ju gjord för äventyr. Det livet kan såklart slita på själen ibland men tänk på alla berättelser du samlar på dig.

  När jag ändå kommenterar så kan jag ju berätta att jag var extremt förälskad i en kille för snart 15 år sedan och han dumpade mig för en annan. Jag förstod det innan han sa något, till och med vem det var. Just då i stunden kändes det som att jag dog men i backspegeln var det mitt bästa breakup. Alla andra gånger har varit plågsamma segdragna historier. Men nu tappade jag bara respekten för honom och det gjorde det så mycket lättare att gå vidare. Ja, det hjälpte att jag redan tyckte illa om tjejen. Jag såg henne några år senare, vi var på samma bar. Då hade han dumpat henne med, säkert för någon annan eftersom det var hans grej. Hon tittade oroligt på mig och jag var nära att gå fram och tacka henne för att hon tog honom och gjorde vår historia så kort. Tyvärr satt jag kvar på min plats.

  Anna 2017-02-21 06:06:25
  Svara
 • Du kanske kan se detta hemska som att du dör lite, men sedan föds på nytt. Att du är en Fenixfågel som reser ur askan, starkare än någonsin.

  Alexandra 2017-02-20 22:28:51
  Svara
 • <3<3<3!!!

  Olivia 2017-02-20 22:04:28
  Svara
 • Tvivlar inte en sekund på att du kommer fortsätta äga världen Sandra ❤️

  Johanna 2017-02-20 22:00:58
  Svara
 • Vi är din armé av internetkompisar och peppar dig i all oändlighet!

  Linnea 2017-02-20 21:24:41
  Svara
 • Jag mådde dåligt en hel vår, trodde det var vårdepression sen bröt jag ihop och hamnade nästan in i en psykos i slutet av maj. Visade sig att min pojkvän sedan 13 år tillbaka hade blivit kär i en av mina vänner och mitt huvud hade uppfattat vad som skedde även om jag inte fattade det själv. Kroppen sa ifrån.
  Konfronterade efter att ha fått lite mer konkreta bevis och han nekade, konfronterade igen efter en vecka och då erkände han. Sen eftersom jag redan hade fått reda på det så såg han det som att skadan redan var gjort och då gjorde han slut och satsade på henne.
  Det vart inget mellan dom men min trygghet och tillit försvann.

  M 2017-02-20 19:54:55
  Svara
 • Du är så badass!! Helt bäst!

  Em 2017-02-20 19:43:57
  Svara
 • ja!!! exakt så sandra! heja dig, vi finns alltid alltid här & backar upp <3

  L 2017-02-20 19:32:21
  Svara
 • Go baby go <3!!!

  Sandra 2017-02-20 18:53:50
  Svara
 • ?? !!YASSS!! ??

  Charlotta 2017-02-20 18:28:45
  Svara
 • Boom! Elsker dette innlegget! Du er en bra og vettig person, Sandra!

  Sara 2017-02-20 18:20:46
  Svara
 • Förstår vad alla säger med att äga lägenheten. MEN det finns något i att flytta för att ta steget. Jag kom inte över mitt ex förens jag flyttade och köpte ny säng. Det var en känsla av att nu tar jag steget, nu släpper jag allt som en gång var vårt, nu blir jag självständig på riktigt.

  Josefin 2017-02-20 18:11:44
  Svara
 • dette innlegget! nu jävlar! nå gjør vi som B i Hold Up. kommentarfeltet backer deg uansett. <3

  marire 2017-02-20 18:08:24 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Du är så jäkla grym! Glöm inte det <3

  Michaela 2017-02-20 18:02:29
  Svara
 • Fyfan blir galen av det du skriver om att du t o m började tvivla på ditt psykiska mående. Been there, vansinnet som kommer efteråt när allt faller på plats är inte nådigt men du kommer kunna vända det till en kraft <3

  Fröken Cocco Sohl 2017-02-20 17:19:42 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Jag läser att flera personer anför att du bör stanna kvar i din lägenhet och kämpa. Jag säger inte att det är fel och jag förstår att varenda människa här inne enbart har fina avsikter <3 Jag vill någonstans bara föra fram en annan sida & det är att jag tror att det kan vara oerhört läkande att också ge upp. Jag anser att uttrycket "ge upp" får dras med en något oförtjänt negativ klang. Att sänka garden, släppa vapnen och säga att jag orkar inte kämpa för det här, det är oerhört modigt enligt mig. (Att stanna och kämpa är också oerhört modigt såklart. Menar inte att det ena utesluter det andra) Men ibland tror jag verkligen att den starkaste vägen framåt är att ge upp.
  Massvis med kärlek till dig Sandra och alla er qvinnor som sprider kärlek här inne.

  H 2017-02-20 16:56:17
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Så bra kommentar! I just exakt denna fråga har såklar jag som bloggläsare ingen bestämd åsikt, men tycker ditt resonemang är så bra, rent genrellt, att ge upp kan vara det bästa val man gjort, inte nödvändigtvis ett misslyckande 🙂

   Tove 2017-02-20 22:22:27
   Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Som Lisa Ekdahl så fint uttryckt det i låten ”dom band som binder mig”:
   ”Dom band som binder mig här
   Ska jag långsamt lösa upp
   Då jag vet att jag gjort allt jag kan
   Ger jag mig rätten att ge upp”

   Glöm aldrig det gäris: du kan ge dig rätten att ge upp!

   J 2017-02-20 17:01:43
   Svara
   • Svar på Js kommentar.

    Jag ger upp hela tiden när saker börjar bli svajjiga och jag tappar fotfästet helt. Har nu kommit in i en period av ångestattacker och hjärtklappning, gråtafall och handlingsförlamning. Efter att bilen inte ville starta, världen var sådär snöfylld och kall igen, flyttkartongerna fyllde min lägenhet och jag inte längre kunde avgöra om vad jag egentligen ville göra eller tyckte om så gav jag upp. Har ställt in alla möten för veckan och sagt till folk jag haft deals med att vi hörs om en månad, sen tåg jag tåget till mamma. Så jävla stolt över att jag bara gav upp. Jag är inte skyldig någon någonting, men jag är skyldig mig själv att göra det bästa för att jag ska må bra.

    Caisa 2017-02-21 23:00:54
    Svara
 • Heja grymma fantastiska du! Som genom dina blogginlägg ger oss pepp och ärlighet. <3

  Emma 2017-02-20 16:54:51
  Svara
 • Det här kommentarsfältet. Går in varje dag <3

  Moa 2017-02-20 16:15:56 http://www.lyxhippie.se
  Svara
 • Lägger helt oblygt upp den här som jag gjort för den passar lite känner jag! 😀 😀
  https://img1.etsystatic.com/128/0/7764987/il_570xN.899178455_d68j.jpg

  Anna 2017-02-20 16:12:26 http://www.agrapedesign.com
  Svara
 • SANDRA så skönt att du känner lite jävlaranamma igen! Det är en bättre känsla (upplever jag iaf) än nattsvart, öronbedövande, lamslagande ångest!!! När jag blev dumpad gjorde jag en spellista på Spotify som hette ”HA DET GOTT” Med massa fuck you-låter och lyssnade på den högsta volle ALLTID dvs när jag gick på stan, var hemma, åkte buss osv. Några va låtarna var följande:

  P!NK – So What
  Salem al fakir – i’m so happy
  Timbuktu – Resten av ditt liv
  Katy Perry – Roar (<—- viktigt med hög volym på den)
  Typ alla Kehas låtar pga att hon får singellivet att kännas precis så epic som det ska kännas i sin låtar
  Lorde – Royals (vet ej varför denna men man vill typ gå runt och äga på stan till denna)
  Lily Allen – fuck you
  David guetta ft Sia – Titanium

  OSV!

  Kämpa på! Du kommer fixa det här!!!

  Matilda 2017-02-20 16:11:23
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Ååååh, lista – precis vad jag behöver! LÄNGT tills imorgon bitti när jag ska dansa mig till jobbet LIKE A BOSS!!! Tack <3

   Madde 2017-02-20 22:34:15
   Svara
 • Sälj inte lägenheten Sandra. Den är din! Vad som än har hänt så gör dig inte av med den. Låt honom inte vinna. Möblera om. Tapetsera om. Gör allt du kan för att få tillbaka den Sandrafierad men låt ingen vinna över dig och speciellt inte han!

  Lisa 2017-02-20 15:47:11
  Svara
 • En i mitt kompisgäng fryser ut mig de andra gör inget och jag vet inte vad jag ska göra, någon som har några tips? jag orkar inte mer

  a 2017-02-20 15:41:14
  Svara
  • Svar på as kommentar.

   Så himla taskigt gjort! Jag hade försökt prata med personen som fryser ut dig, och frågat varför hen beter sig så illa? Förklara att beteendet inte är okej, och att det rent av sagt är mobbing hen sysslar med. Jag förstår att det kan vara svårt att konfrontera personen så en början kan ju kanske vara att prata med de andra i gruppen? Dvs om du skulle tycka det är lättare att prata med dom, förklara hur du känner och att det sårar dig, och om det är bra vänner så borde de stötta dig och kan hjälpa dig konfrontera den människa som fryser ut dig.

   Anna 2017-02-20 18:28:30
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Jag håller med Anna. Om du vågar, prata med personen som beter sig på det här sättet mot dig och berätta hur det känns. Även om det kan kännas jobbigt känner man sig sällan så stark som då. Eller prata med någon av de andra i gänget som du känner att du litar på. Ingen ska någonsin behöva känna sig utfryst, och om de andra är bra vänner kommer de att stötta dig. Om det här händer i skolan så kanske det också finns någon vuxen du har förtroende för eller som du tror kan finnas där för att lyssna. Ett sista tips är att prata av sig med en storasyster på Tjejzonen, till exempel i chatten som har öppet två kvällar i veckan. Här finns mer info: http://www.tjejzonen.se/fortjejer/jag-vill-chatta/

    Du är inte ensam <3

    Linnéa 2017-02-20 19:58:29
    Svara
 • Ok, jag är lite rädd för att låta som en galning här, men whatever, ett riktigt dåligt förhållande kan bygga om verkligheten. När jag behövde göra mig av med mitt onda, svekfulla, gaslightande ex så häxade jag loss. Jag designade ritualer för att rensa honom ur mitt liv, brände svarta ljus, strödde salt på alla mina trösklar och gned vitlök på handlederna där han tagit tag i mig för att rensa bort det onda. Tonårigt och dramatiskt och knäppt? Absolut? Roligt och effektivt? YEP.

  Marie 2017-02-20 15:21:41
  Svara
 • Alltså, älskar vilken himla reaktiv energi du utstrålar! Att du verkligen gör saker aktivt för att tackla ditt mående och din situation, det är så himla inspirerande och peppande <3 Hoppas verkligen verkligen verkligen att du mår bättre snart, för det är ju verkligen onödigt att må piss pga människor som är skit.

  Ps. Lever även för dina snaps på Milla <3 <3 <3 Har långdistansförhållande med min lilla tax-kille och alla bilder/filmer/material med taxar gör mig så GLAD, för de är ju verkligen världens bästa hundar.

  Sol 2017-02-20 15:09:40
  Svara
 • Hejjar på dig Sandra!!!! Puss och kram !!!

  Emilia 2017-02-20 14:59:26
  Svara
 • Möblera om är ju ett jätte bra tips. Kanske även måla om, klä om en soffa, byta ut vissa saker. Hoppas du snart kan njuta av sitt hem igen ❤ kram

  Finurliga fröken 2017-02-20 14:45:24 http://finurligafrokens.blogspot.com
  Svara
 • Har skrivit här fyrtioelva gånger men skriver en gång till för jag blir så berörd av det du skriver.
  Det är så sjukt bra att du som offentlig person skriver om dina upplevelser. Att du orkar och vågar göra det tror jag skapar mycket styrka både för dig och för alla som läser. Att detta kan hända vem som helst och att man kan gå vidare. Så bra att dela med sig om man orkar. Du är en stor förebild på det sättet! Heja dig!

  anonym 2017-02-20 14:43:12
  Svara
 • Altså!!!! <3 <3 <3

  Anja 2017-02-20 14:41:50
  Svara
 • Hej fina Sandra!
  Jag var ihop med en kille som i två års tid nedmonterade hela mitt inre. Jag var så jävla kär i honom och såg liksom inte hur han skämtade ständigt på min bekostnad (typ om att jag var tjock och sånt ärkepuckat) OCH att han var notoriskt otrogen men samtidigt lyckades med konststycket att få mig att tro att det nog ändå var jag som var en slags vansinnig, svartsjuk person. När jag gjorde slut med honom kändes det lite som att bli frisk ifrån en två år lång magsjuka. Jag blev liksom mig själv igen, och det var så oerhört häftigt att inte gå runt och vara rädd för honom längre. Han ringde och bönade och bad för att jag skulle ta honom – bad till exempel om ursäkt för att han ”nu såg att han hade misshandlat mig psykiskt”. Som en symbol för min frihet gick jag och köpte en blommig handväska. Han hatade blommigt.

  Idag lever jag med en fantastisk kille och vi ska gifta oss i sommar. I min relation jag har idag är jag inte ett endaste litet dugg svartsjuk. Jag hatar att jag lät en drittsekk få mig att tro att jag var en svartsjukperson, när det egentligen var min egen självbevarelsedrift som, alldeles rättmätigt, försökte skrika ”FLY”. Varje gång jag har den där blommiga handväskan tänker jag på att det är min egen jädra befrielse jag går runt med.

  Kanske kan din nya sänggavel vara den symbolen för dig?

  Min mamma säger alltid att man måste vara snäll med sig själv när man har ont i hjärtat, och i det ligger att man helt enkelt får göra det man kan för att komma över det. Om det så är att sälja sin lägenhet, ja, då är det väl så. Huvudsaken är _ditt_ beslut och du fattar det UTAN HONOM.

  Du fixar detta och vi hjälper dig att ta tillbaka Stockholm. Heja dig!

  Erika 2017-02-20 14:30:24
  Svara
 • <3

  Shelley 2017-02-20 14:29:05
  Svara
 • <3 <3 <3 Bästa känslan är "nu jävlar vänder vi på den här skiten" känslan <3 <3 <3

  Isabel 2017-02-20 14:14:04
  Svara
 • Jess! U go girl! <3

  Ingrid 2017-02-20 14:10:42
  Svara
 • Sandra <3 det finns en psykologisk term som heter "gas lighting"- ett ex till mig höll på med det, vill säga manipulerade mig till att hela tiden be om ursäkt för hur "galen" jag var, hur "illa" jag betedde mig mot honom. Ryser av bara tanken på hur enkelt detta övergrepp skedde och hur enkelt jag avfärdade magkänslan av obalans och total sorg 🙁 det var först en gång när jag mediterade, och kände en bedövande ledsamhet, min inre röst sa "tills du lär dig ta hand om och älska dig själv MÅSTE du omge dig med människor som gör detta, tar hand om och älskar dig". Så tydligt att jag valt en kille som bekräftade min vid den här tiden, vidriga självbild. Dumpade honom, lärde mig ÄLSKA mig själv och har aldrig sett bak

  Marie 2017-02-20 14:06:05
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Ja, asså jag tänkte också på det. Jag har också ett ex som gjorde det. Det måste inte ens vara att de uttryckligen säger att man är galen utan också glömmer bort saker man avtalat eller blir känslomässigt avstängda utan att förklara varför så att man blir de mer till lags och således också mer formbar för deras infall och nycker. Ja det kan ju se ut lite hur som helst. Riktigt otäckt. Men har man varit där så kan man se de tendenserna snabbt om man är emotionellt analytiskt lagd. Men det tär riktigt ordentligt på ens självkänsla och i efterhand kanske man gjorde saker för dem som man ångrar för man inte kan stå för det. Eller man mest gjorde det för att vara personen till lags.

   Bra också att du träffar terapeut! Och vad skönt att du har så mycket bra personer omkring dig. Massa pepp!

   J. 2017-02-20 14:21:03
   Svara
 • ASSÅ ÄLSKAR DETTA KOMMENTARSFÄLT
  serri, går in hela tiden och blir rörd av systerskapet
  /mjau

  Agnes 2017-02-20 14:02:51
  Svara
 • Älskade det sista citatet. Ska fan klippa ut och ha på väggen. Handlar inte om en snubbe i mitt fall utan om att jag inte kan bli att läsa sånt som får mig att må dåligt även om jag bör låta bli. Fuck skiten och alla onda individer. Kram!

  Cykelkatten 2017-02-20 13:48:08 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Yes! You go girl!

  Sabrina 2017-02-20 13:46:23
  Svara
 • Just nu läser jag minst lika mycket kommentarsfältet som bloggen! Så himla mycket power här!
  Och Sandra, du är bäst, låt ingen ta det ifrån dig. Vi står bakom dig! Och snart kommer våren och sommaren och det blir ljusa långa dansnätter nätter då det ändå är bättre att vara singel.

  Cecilia 2017-02-20 13:32:45
  Svara
 • Skaffa något riktigt in-you-face:igt inredningsmässigt. Typ en megastor rosa glittrig plastflamigo eller något. Så kan du titta på den när allt känns skit och tänka ”Fy fan vad soft att inte ha en vidrig jävla snubbe som hindrar ens inredningsswag!”

  Ps. Kama kommer att kasta svartpeppar i ögonen på honom. Hah!

  F 2017-02-20 13:22:10
  Svara
 • Ah jag fattar grejen med lgh. Att vilja börja om på nytt nånstans där han inte besudlat varenda kvadratmeter med sitt svek. Men jag hoppas att du klarar av att ta tillbaka ditt place. För det är fan DITT STÄLLE PÅ JORDEN. Fan ta honom om han tar det också. ?? Såg att någon redan skrivit detta men kan också rekommendera Martina Haags bok Det är något som inte stämmer. Puss, heja dig!

  Jessica 2017-02-20 13:16:04
  Svara
 • JAAAA! Heja dig!!! <3

  M 2017-02-20 13:07:20
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 <3

  E 2017-02-20 12:54:04 http://lillahavet.tumblr.com
  Svara
 • Alltsååå, ryser pga du är bäst! ❤

  Teresa 2017-02-20 12:53:32
  Svara
 • Know the feeling att känna sig bannad från sin egen lägenhet p.g.a. jobbiga dudes som sätter spår i väggarna likt vägglöss.
  Såklart finns det lösningar! Mot tips —>

  1. Som någon skrev – flyttstäda. Så satisfying att sanera bort alla fingeravtryck av någon som behandlat en dåligt.
  2. Möblera om eller byt ut saker.
  3. Rensa ut sådant du förknippar med honom eller bara inte behöver. Alltid lika skön och vårig känsla.
  4. Ha inflyttningsfest 2.0 and take back whats yours!
  5. Skapa nya minnen i din lägenhet. Fest, middagar, söndagspicknick på balkongen, sleepovers etc.
  6. Be en kompis komma och bo hos dig ett tag?
  7. Lyssna på musik som är ny för dig. Själv har jag en tendens att ständigt koppla ihop låtar med personer och minnen. Tips i tipset: April Showers av Proleter. Så vårig och mysig truddelutt!
  8. Sov med lite öppet fönster. Minns att jag själv fick panik av tystnaden när jag gick igenom det här. Kan vara ganska härligt att höra ljudet av någons cykel eller någon som snubblar fram på kvällskvisten.
  9. Byt ut tvättmedel, doftljus, städmedel osv. Så skönt med nya dofter.
  10. Glöm inte att du har vänner, familj, kollegor och internetgirls som backar dig. Vem fan backar han?

  Fun fact:
  Inom numerologin räknar man 9 år i taget. Den 1 februari gick vi in i år 1 vilket står för ny början. Tyckte det kändes ganska hoppfullt att det finns någon teori där ute som bekräftar att man lökigt nog ”vänt blad”.

  Hoppas du mår bättre snart <3

  Lisa 2017-02-20 12:35:47
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   SÅ bra tips! Och apropå att ingen backar honom: nu vet dessutom en hel bloggvärld om vilket jäkla svin han är. His fucking loss, our fucking gain. ✌?

   Jessica 2017-02-20 13:20:06
   Svara
 • Ja!!!! Heja dig så in i helvete!!!

  E 2017-02-20 12:30:10
  Svara
 • Önskar att jag kunde vara arg. Men jag har inget att vara arg över. Han vill bara inte ha mig helt enkelt. Förutom för att ligga då förstås. Någon som har tips på vad man ska göra när det känd som att det är en skogsbrand i bröstet på en och man bara vill skrika rakt ut. När känslorna skaver så mycket att man bara vill fly men man har ingenstans att ta vägen?

  M 2017-02-20 12:27:09
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   M! Din kommentar kunde varit min.. Skickar en stor kram, jag tänker att det måste bli bättre snart. Smärtan i hjärtat måste minska någon gång.. Eller hur?

   Josefine 2017-02-21 00:11:14
   Svara
   • Svar på Josefines kommentar.

    Går bra att var stark ett tag. Sen trillar jag dit igen. Räcker med ett svagt ögonblick så är han där. Önskar jag kunde radera honom från mitt medvetenade som i eternal sunshine of the spotless mind. Puff borta liksom. Men jag måste ha med honom att göra varje dag. Rehab med fri tillgång till din drog. Varsågod ta för dig av mig.

    M 2017-02-21 18:35:47
    Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Avgifta dig. Radera hans nr. Sluta kolla hans IG. Blocka hans nr innan du raderar det. Livet e för kort för att va kropp åt ngn när en kan va det viktigaste i världen åt ngn annan. Bara bryt! Det gör ont först men ger dig mkt mer lycka i längden. Go, go! ❤

   L 2017-02-20 14:21:16
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Det låter som att du är ihop med en kille som får dig att må dåligt och inte värderar dig. Mitt enda råd är att släppa honom, hur jobbigt det än är. Du kommer klara det och må så mycket bättre när du gjort det. Kram ❤️

   Y 2017-02-20 13:19:26
   Svara
 • Du. Är. Bäst. !!!

  Elsa 2017-02-20 12:02:03
  Svara
 • Alltså sandra i facknin laaaaav jaaa! Rysningar på detta inlägg.

  Pauline 2017-02-20 11:59:25
  Svara
 • !!!!!! Underbart inlägg!!! 😀 😀 😀

  Ang biten om emetionellt intellekt får det mig att sänka på Marina Haags bok och det där citatet hon drar flera gånger om att känna på sig att något är fel, intuition är osorterad information som ännu inte fått sitt rätta mönster, eller något sånt. Och mannen bara nekar, så hon tror att hon håller på att bli galen (så elakt egentligen), men så är det inte, det är bara information som hon inte kunnat sätta fingret på riktigt men som ändå i allra högsta grad existerar…

  Tove 2017-02-20 11:43:41
  Svara
 • Du är så jävla bra, Sandra! PEPP och vårkänslor och solstrålar till dig, oss. Våren kommer lägga mjuka moln i våra bröstkorgar. <3

  Emma 2017-02-20 11:38:43
  Svara
 • Du gör det du måste. När jag reste mig packade jag terapeutiskt ner varenda grej som störde min energi och som final hade jag kompisar över som hjälpte mig att måla väggarna. Alltså detta kan vara mitt absolut bästa tips; liksom FYSISKT måla ÖVER, ta BORT och göra NYTT. Lite som att diska och ba skrubba bort all oro. Funkar oavsett om det är din nuvarande lägenhet eller en annan.

  hannah 2017-02-20 11:37:10
  Svara
 • You go!

  Katarina 2017-02-20 11:28:49
  Svara
 • Du er rå!! <3

  Noora 2017-02-20 11:28:21
  Svara
 • <3<3<3 Tusen kramar till dig!

  Hanna - Ackribi 2017-02-20 11:25:48 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • FUCK YEAH!

  Tove 2017-02-20 11:17:24
  Svara
 • Minns så när jag kände att jag förstörde förhållandet med min svartsjuka och oro. Men vad var det första som hände när han lämnat mig? Jo han gick till henne som vi bråkat så mycket om… Man ska alltid lita på magkänslan lärde jag mig den gången.

  Som alla skrivit: sitt lugnt i båten. Ditt hem är ditt. Rensa, boka en flyttstädning fast du inte ska flytta och unna dig allt du vill ha för att göra om där hemma. Kämpa!

  Sofi 2017-02-20 11:17:01
  Svara
 • PRECIS SÅ. Heja dig.

  linnea 2017-02-20 11:09:40
  Svara
 • Älskar detta! Jag blev också djupt sviken av ett ex, och när jag upptäckte allt efter att inte ha lyssnat på magkänslan en längre period var det som om alla känslor försvann. Helt plötsligt kunde jag se på saker som påminde om honom utan att bli ledsen eller få en klump i magen. Jag var bara arg och kände mig ganska över honom direkt när jag insåg vilket idiot han var. En sådan vill jag inte ha i mitt liv. Punkt.

  Kan du inte bara måla lägenheten i någon helt crazy färg? Typ Beyonce-gult, som hon har på GIF:en ovanför? Bara fram till sommaren? Det är ju faktiskt mysigt att måla också…

  Jonna 2017-02-20 11:07:41
  Svara
 • Men är det inte typiskt att en Dude inte kan hantera att hans tjej är stark, gör karriär och är en jävla succé rent allmänt? Om han inte är bäst Och mest blir han vek, smyger och sabbar, underminerar och ljuger. För att hitta något slags egenvärde, som om allt det där skulle hjälpa?! Har ingen aning om vad som hänt, vill helst inte spekulerar men detta har sett det förr och kommer tyvärr se det igen om inte dudes slutar tro att de är Guds gåva till mänskligheten.

  Hanna 2017-02-20 11:07:29
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   KÄNNER SÅ JÄVLA STARKT MED DIG HÄR!! varför känns det som att dem flesta grabbar som vandrar runt på denna delade yta ser sig själva som någon sorts gåva ? hur kommer det sig liksom, vad händer ? varför måste män känna centrum i förhållanden….. och varför slutar det med att man är någon sorts jävla morsa i slutändan ? PS. Har blivit så jävla utnyttjad och trampad på av mitt ex och bara blivit serverad bajsmacka efter bajsmacka. Imorgon missar jag livets jävla föreläsning i skolan med Bea Szenfeld pga flytt/bodelning som han inte ens kommer medverka i men som jag måste ta för att någon måste vara vuxen och ta ansvar……TACK FÖR DENNA BLOGG SANDRA <3 OCH TACK FÖR DESSA GÄRIS I KOMMENTARSFÄLTET! FAN VAD NI HAR HJÄLPT MIG!<3 <3 <3 <3 <3

   Modesty 2017-02-26 22:47:47
   Svara
 • du=bäst
  <3<3<3
  fuck dom som får en att ifrågasätta sin magkänsla

  Agnes 2017-02-20 11:06:20
  Svara
 • Fy fan vad skönt att läsa! Du är bäst och du äger redan Stockholms gator <3

  Anna 2017-02-20 10:47:26
  Svara
 • Vilken power! Sâ jäkla stolt över dig, att du ser hur liten han är och hur stark du är. Jag tänkte pâ det med att ha känslan av en nedsmutsad lägenhet. Man älskar den, men nâgot hemskt har hänt där. Och plötsligt är inget detsamma. Det känns som smutsigt. Jag var med om ett övergrepp i min lägenhet i september. Jag har varit som i ett koma sedan dess. Jag kan inte se det som är vackert. Att sova är sâ svârt. Hur mycket jag än skurar och köper blommor, sâ var det i min egen lägenhet jag blev vâldtagen. Jag har ingen möjlighet att flytta. Jag vill inte berätta hemska saker, nu när det är du som har det svârt. Min mening är att jag förstâr dig. Hur mycket jag än försöker är det sâ svârt att stanna här.Men jag tänker, han tog allt, han ska inte ta mitt hem där jag dess förinnan känt mig sâ trygg. Det här är mitt hem. Sen känner alla olika och det är naturligt. Jag sänder dig sâ mânga kramar Sandra. Vi backar dig alltid!

  S 2017-02-20 10:40:04
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej fina du. Hoppas du fått stöd i det du varit med om, vad fint att du delar med dig lite här och bidrar till den här fantastiska systerskapsbomb kommentarsfältet. Om du inte redan fått stöd eller vill ha mer stöd kan jag rekommendera Föreningen Storasyster som är fina på att stötta och peppa personer som blivit utsatta för sexuella övergrepp <3
   http://www.foreningenstorasyster.se/

   Rebecca 2017-02-20 16:23:09
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   fina du. fy fan vad hemskt. hejar på dig också! ♡♡♡♡

   sandrabeijer 2017-02-20 12:09:53
   Svara
 • Älskar dig och din blogg!!!!!!

  M 2017-02-20 10:36:46
  Svara
 • TIPS: Vet inte hur spirituell du är men testa att rena med salvia!! Låter skitflummigt jag vet känner mig så värsta hippietanten nu men ändå en najs grej att göra ibland även om det kanske bara är placeboeffekt så tycker jag rummen känns ”lättare” efteråt. http://www.medialt.se/text1_9.html KRAM

  s 2017-02-20 10:36:27
  Svara
 • Jeg ville også selge leiligheten min da min eks dro. Men jeg ventet litt, bodde hos mamma i noen måneder. Og så ville jeg bo der igjen og jeg har ikke angret ett sekund. Jeg solgte den i fjor fordi jeg og min nåværende pojkvän kjøpte hus sammen, og på grunn av leiligheten hadde vi økonomisk mulighet til det 🙂

  M 2017-02-20 10:34:30
  Svara
 • Sååååå bra du setter ord på akkurat dette!!!

  Gikk i flere måneder med en vond magefølelse… Kjæresten min sa han ikke chattet med andre men jeg var helt overbevist om at noe skurret.. Han ble sint og sa jeg var paranoid…. Fant ut tilslutt ( med swipebuster) at han hadde vært på Tinder og møtt andre….. Så ja, magefølelsen har alltid rett!! Det at du er sint på at han fikk deg til å tvile på din egen psyke….. Så utrolig bra sagt!! For det var jo akkurat det han gjorde! Jeg følte meg dum som kjente slik, og rar for det var jo det jeg gjorde… Nå tar vi det offentlige rom tilbake!!! ❤️

  Synne 2017-02-20 10:30:46
  Svara
 • BOM! Du är bäst! All styrka till dig <3

  Elin 2017-02-20 10:28:29
  Svara
 • Det är fruktansvärt jobbigt att flytta mitt i en sorg.
  Du kommer känna samma sak var du än befinner dig. Det är sorgens kammare du befinner dig i. Den finns inte där för att du ska känna dig instängd den finns där för att skydda dig. Kammaren kommer att spricka sakta i takt med processen. Tillslut tittar du ut med rufsigt hår och nykläckt blick.
  Då kan du fundera på om du orkar att flytta.
  <3

  K 2017-02-20 10:23:52
  Svara
 • Allt kommer ordna sig. Oavsett vad du gör. Men ett tips på vägen är kanske att bli sambo med nån kompis ett tag? Behöver ju inte vara samma kompis, bara skriv till alla gulliga du känner, typ: ”hej vill ni bo med mig i några dagar” och sen kan ni hitta på massa skoj och när den sista kompisen har flyttat ut så är hjärtat lite starkare och lägenheten är mer fylld av alla de personer du älskar än nån jävla snubbe.

  Sen angående att Sthlm skulle vara minerad mark för dig. Ha! Det är minerad mark för honom. Alla vi här ser dig som vår bästa kompis, och tro fan att vi kan vara minor när vi vill det. Du kan istället bara strosa runt helt lugnt på sthlms gator och veta att en stor del av de tjejer du går förbi är dina systrar i hemlighet( för det har ju alla kommentarer de senaste dagarna visat) och vi är många fler än han är. Jag menar, sannolikheten att du stöter på en bloggläsare som vill ge dig en kram är ju mycket större än att du ramlar in i en idiot. Men om du nu gör det, så ramla på riktigt också. På honom. Bam.

  Heja dig <3

  H 2017-02-20 10:23:39
  Svara
 • Ja fy fan. Den där manskänslan och tvivlet och ÄNNU VÄRRE skammen för att man tvivlar. Arrrgsjsj!!!!!!!. Mitt ex var otrogen och jag visste, jag bara visste att han var det. Konfronterade honom så många gånger som jag orkade. kanske 10. Försökte samla bevis, väntade varje kväll tills han somnat och kollade igenom hans telefon. Alla meddelanden var alltid raderade vilket var konstigt för vem rensar sin inkorg varje dag? Jag spionerade t.o.m utanför hans jobb (de träffades på jobbet). Tog lång tid innan han en kväll i november hade glömt radera sin smsinkorg, (två månader av grav ångest) och jag till slut fick det svart på vitt och det blev svårt för honom att bortförklara, svårt för honom att sluta kalla mig paranoid, svårt för honom att hota mig med fraser som: ”jag orkar inte att du ifrågasätter mig hela tiden, jag kommer inte orka det, om du inte litar på mig så måste vi göra slut”. Fast det var sex år sedan nu så fylls jag av sådan avsky och sådan ilska bara jag tänker på det. Det var just det som var det värsta. Att han la all skuld på mig. Att han ljög mig rakt upp i ansiktet varje gång jag frågade, att han sa att det var ”så sjukt jobbigt att jag inte bara kunde lite på honom” och hur han FICK MIG att be om ursäkt gång på gång för att jag ifrågasatte honom, att han fick mig att känna skuld över min magkänsla, att han fick mig att lova honom att sluta vara så jobbig.

  Gud. Jag var så nedbruten efter det. Trodde länge att jag skulle vara ensam resten av mitt liv. Jag var 24 år och det kändes som om all min tillit till människor var förstörd för all framtid. Än är jag inte helt återställd tror jag, man blir nog aldrig det? har en tjock mur som är svår att bryta igenom. Är inte lika oförstört naiv längre och det kan jag sakna. Samtidigt är jag lycklig nu med världens finaste sambo, en starkare självrespekt och en extremt stark tilltro till min fingertoppsmagkänsla. Tvivlar aldrig någonsin mer på den för vad det än gäller, stort som smått så vet magen alltid.

  Ida 2017-02-20 10:23:13
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   EXAKT så där var mitt ex. Alltså dudes är fan sämst ibland. Fy! Girlpower för alltid!!!!

   Linnea 2017-02-20 21:31:21
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Samme her! Jeg vurderte legge meg i parken utenfor bygården der han bodde, men tenkte.. så gal kan jeg ikke bli… men det var dumt jeg ikke gjorde det, for da hadde jeg fått bekreftet det jeg følte, at han traff en annen… og det kunne blitt slutt et halvt år før. Fant en champagneflaske i leiligheten hans, selv den klarte han å bortforklare……. når noen får deg til å tro du er gal, så blir man tilslutt usynlig for en selv og sin egen stemme…

   Synne 2017-02-20 16:14:41
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åhhh hade kunnat varit jag som skrivit denna kommentar. Fy fan för såna svin alltså.

   Hade KANSKE kunnat ta otroheten om det hänt vid ett tillfälle och killen sen varit ärlig och berättat det för mig men det är de JÄVLA lögnerna och framförallt det där skuldbeläggandet på en själv som gör att man blir helt galen alltså. Min var exakt likadan och jag mådde så dåligt över att jag inte bara kunde lita på honom. Sen boom, sanningen kommer ju alltid ut tillslut.

   Amanda 2017-02-20 15:55:55
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Gud, nästan EXAKT det där hände mig. Jag samlade bevis, bemötte honom med det och han försökte slingra sig; tussade ihop historier, justerade i tidslinjer i tidigare historier och tyckte att jag skulle söka hjälp för min svartsjuka. Jag letade igenom sms/whatsapp och Skypemeddelanden. Och typ varje gång hittade jag nått. Han var otrogen (minst) tre ggr under vår relation.

   Cykelställ 2017-02-20 14:37:27
   Svara
 • WORD på magkänslan alltså. kämpade också mot min och trodde det var mig det var fel på, never again!

  lisa 2017-02-20 10:22:09
  Svara
 • Sandra du är en stjärna! ??

  Jess 2017-02-20 10:14:24
  Svara
 • hej sandra! åh du är så grym!

  gör (såklart!!) precis som du vill med lägenheten! du har ju säkert fått ännu bättre ekonomi sen du köpte den och det är ju sen gammalt att man ska sälja och köpa lite större ibland om man vill göra bra bostadskarriär så på det sättet är det ju inte så dum idé! och hur kul att hemneta en ny drömlägis?!!! fast håller med alla om att om du älskar denna så får han inte vinna så att du känner att du inte kan bo kvar pga honom. douche!!

  sen vill jag bara säga att när jag följt dig på bloggen så blir jag alltid så inspirerad , du verkar ha ett så härligt liv. nu är jag i en trygg gammal relation med små barn och allt vad det livspusslet innebär så jag går in här och liksom romantiserar och avundas ditt glittriga innerstadsliv. det är dina påhitt och fantastiska vänner och resor som får håret att resa sig på mina armar. inte olika romanser. killar är så snark. obs detta är ju bara hur jag känner. säkert som att man vill ha lockigt hår om man har rakt. men ändå! utifrån (vad fan man nu egentligen får reda på om en person genom att läsa en blogg) så känner jag mig bara lättad å dina vägnar att du slipper honom nu!

  du är bäst!!

  puss

  lovisa 2017-02-20 10:13:27
  Svara
 • Men U GO GIRL! Så sant det där du säger om ett starkt emotionellt intellekt, kan känna att det inte är ofta som den sortens styrka värderas i samhället osv. Kör hårt nu, snart kommer våren <3

  M 2017-02-20 10:13:12
  Svara
 • FAN vad bra att du blev av med skitstöveln! Nu står du stark själv med ett gäng vänner! Gör det du behöver för att gå vidare Sandra, om det innebär att sälja lägenheten, go for it!

  Anna 2017-02-20 10:07:54
  Svara
 • Hejsan Sandra!
  Jag är 61 år och läser din blogg samt skriver själv (och har gjort sedan 2007 fast då hette det ”reload”). Nåja. Jag vill bara skriva en rad till dig om mina erfarenheter med uppbrott.

  1) Att möblera om är bra, själv har jag skurat och städat ut mina ex.
  2) Ibland gör det ont och jag har tänkt ”vad är det för mening med detta” – men det går över och tro det eller ej så kommer det en tid där du ler för dig själv och fattar att det hela var en väg till det fina du hittat då.
  3) Det finns en man till dig där ute någonstans. En fin man. Ibland dröjer det innan man hittar.
  4) Magkänslan – helt rätt, låt aldrig någon ta den ifrån dig. Själv har jag tryckte ner den flera gånger (och det händer än i dag tyvärr), men det är magkänslan som är den rätta. Alltid. Känns det fel, protesterar hela kroppen – ja, då är det fel.

  Har jag hittat någon att leva med?
  Ja, min dotter ringde mig för sex år sedan och sa ”nu har vi hittat den rätte till dig”. Min fråga var förstås om han var singel – det var han inte och jag sa att jag inte var det minsta intresserad av upptagna män. Min dotter envisades med att det skulle ta slut mellan mannen och hans sambo.

  Det tog slut.

  Jag älskade mitt singelliv. Äääääälllllskade! Jag var singel i tolv år och älskade varje sekund. Verkligen! Jag var inte det minsta intresserade av mannen i fråga. ”Jag vill inte träffa karldjävlen” sa jag ta min svärson och dotter. Fast han ingick i deras bekantskapskrets och till slut möttes vi, han började uppvakta mig (han högg bland annat 8 kubikmeter ved för hand åt mig och det är en hel del måste jag säga). Nu är vi tillsammans sedan två år tillbaka. Jag bor i min lägenhet i Bromölla och när jag åker till min stuga i närheten av min dotter så ses vi. Det passar mig utmärkt att vara själv en stor del av tiden.

  Upp med hakan, Sandra!

  Ja, så sa vi när vi var unga. Upp med hakan!

  Önskar dig lycka, kärlek och mycket skratt!

  EvaP 2017-02-20 09:52:14 http://eva.monkeytoys.com
  Svara
 • Heja dig! Alla får va Beyonce! <3

  Matilda 2017-02-20 09:51:30
  Svara
 • Är just nu i en lycklig relation (obs, ska ej gno in det) men har alltid tänkt att det bästa med att få hjärtat krossat skulle va att få tokdansa till den här: https://www.youtube.com/watch?v=dprIJ2I4q_A

  Ellen 2017-02-20 09:48:27
  Svara
 • Shit va du är cool! Bam bam bam <3

  Nike 2017-02-20 09:41:45
  Svara
 • JAAAAAA

  Lovi 2017-02-20 09:40:25
  Svara
 • Sandra! Vad händer? Hur gick du från att vara så ledsen till detta?

  Caroline 2017-02-20 09:39:44
  Svara
 • Som en jävla fenix. <3

  malin 2017-02-20 09:33:04
  Svara
 • Värdering kan såklart vara bra men ha lite is i magen ang lägenheten. Var i den, bjud över kompisar, låt dom sova över. Invadera stället och gör det ditt igen. Gör om. Måla om, byt ut några möbler? Men låt honom inte ta den ifrån dig, inte än. Inte om du älskar den. För det var ju din från början. Låt smutsen han lämnade kvar tvättas bort av BRA grejer. Går känslan trots allt inte över om en tid, då kanske det är läge att sälja. Men vänta lite, så du inte ångrar dig. Din lägenhet är fantastisk och så mycket du. Känns btw mest som att han var gäst där för du ägde fan stället <3 Det är du som sitter i väggarna, inte hans skit.

  Josefin 2017-02-20 09:32:48
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Jag tycker tvärt om, det är bara en lägenhet! Hittar du något annat som skulle göra dig gladare på Hemnet så köp den, sälj skiten och flytta. Man måste inte bo kvar för att bevisa massa grejer. Om något så värdslig sak kan göra en gladare, så gör det! Att bo kvar för att bevisa något, trots att det känns jobbigt, är lika mycket att annpassa sig som att flytta, och vem ska tacka en för det?

   Man måste inte agera som att andra människor inte påverkat en eller inte kan såra en, det är en hopplös kamp eftersom det inte är sant. Precis som ett nytt år eller en ny stad kan vara en härlig nystart så kan man glatt utnyttja att även ett lägenhetsbyte kan vara det.

   Men visst, såklart mindre bökigt att först pröva att måla och möblera om.

   Tove 2017-02-20 11:54:30
   Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   I alla äldre lägenhetshus i stan och på alla gamla vackra hotell har nog män skadat kvinnor och vuxna skadat barn. Vi håller på att ändra historien men några töntar tror sig ha rätt att bete sig ego. Jag förstår att det känns som att det sitter i väggarna att någon sårat och svikit dig i ditt hem. Och jag tycker det låter asbra att få en värdering (inte minst för att den lär ha fått en finfin ökning tack vare din fantastiska känsla för inredning). Men jag tror ditt hus skiter i den där minimänniskan. Huset var aldrig hans. Om din lägenhet har en annan känsla nu än när du flyttade in så är det inte för att han har varit där utanför att din omgivning liksom sörjer med dig. När du är glad igen är din lägenhet det också. Men därmed inte sagt att det är duktigare eller bättre eller något sånt att bo kvar. Var du än bor så kommer du göra det till en superfin plats som är din.

   L 2017-02-20 10:34:53
   Svara
 • Du kan ju skriva uppbrottskildringen om ”Martin Norberg” och slakta honom på samma sätt som Lena Andersson slaktade Roy Andersson eller Martin Haag slaktade Erik. Vinna Augustpriset och skratta hela vägen till banken!

  ellen 2017-02-20 09:32:31
  Svara
 • Hej Sandra! Förstår så väl behovet av att fly lägenheten. Men det bästa är kanske att inte fly medan allt är så färskt. Jag tror du kan komma att älska din lägenhet igen. Återta den! Möblera om. Måla om. Men framförallt gör roliga saker i den. Till slut är allt bara ditt och ingen annans.

  Ida 2017-02-20 09:29:13
  Svara
 • Håller med de andra. Försök att återta din lägenhet. Ordna en utrensarfest eller något? Typ en fest där du och dina finaste vänner tar tillbaka lägenheten. Eller åk till NY eller någonstans ett tag? Bra att du är arg iaf, det är ett steg åt rätt håll!!! 🙂

  Linda 2017-02-20 09:24:56
  Svara
 • HEJA DIG SANDRA!
  Jag brukar tänka ”ingenting varar för evigt”. Det är en ganska skön tanke att landa i, när man är arg/ledsen/besviken. Du kommer inte ALLTID må såhär. Ingenting varar för evigt. Det är ganska skönt att tänka när man vill dö för man känner sig så ensam och man överallt ser massa lyckliga par. Ingenting varar för evigt.
  Ett annat bra mantra jobbiga dagar: det blir kväll av den här dagen också. Det brukar min mamma säga <3

  hanna 2017-02-20 09:22:29
  Svara
 • Förstår om du känner att du vill flytta och gör det om det känns rätt. Men minns du bloggen trehundrasextiofemdagar, hon vars sambo tog med en annan till deras lägenhet och typ käkade frukost i deras skålar? Hon var på botten, men hon kom över det och började älska sin lägenhet igen. Det som har hänt sitter inte fast i väggarna. Hoppas du kan börja älska din lägenhet snart igen.

  Sofia 2017-02-20 09:19:47
  Svara
 • KRAM!!!!!!

  Ellen 2017-02-20 09:17:08 http://artontjugofyra.wordpress.com
  Svara
 • Helt galet underbart att det är så nära våren nu 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-20 09:01:54 http://madeleine.stenberg@saramadeleine.se
  Svara
 • Så starkt inlägg. Du är bäst. All GRLPWR till dig

  Hanna 2017-02-20 09:01:15
  Svara
 • JA!!! All styrka till dig, för dig, genom dig, vi backar dig.

  J 2017-02-20 08:57:17
  Svara
 • WOOP you go girl. Pepp på dig. PUSS & KRAM

  Denise 2017-02-20 08:56:24
  Svara
 • Yes girl!!! GO!!!!!

  Sofia 2017-02-20 08:52:12
  Svara
 • JAAA!!! Ta all himla plats du kan!!

  K 2017-02-20 08:50:50 http://motsatsrelationer.blogg.se
  Svara
 • Du har så rätt, magkänslan sviker aldrig! Så skönt såhär i efterhand för dig att förstå att det är så. Att ens kropp och psyke på något sätt varnar en om det är något. Ingen ska någonsin få hindra en från att lyssna på sin egen magkänsla. Den vägleder en genom det mesta.

  Elsa 2017-02-20 08:50:23
  Svara
 • Det är sjukt med den där magkänslan.
  Brukar alltid respektera mina partners privatliv men det var någon som kändes i magen med mitt ex.
  Han hade lämnat Facebook inloggad på min dator och jag spanade in och hittade tjejen från hans valborgshelg i Uppsala.

  Man känner sig verkligen som en idiot när man ba ”nä, åk bort på en suparhelg, jag litar på dig” och så blir man motbevisad. Eller vad ska man göra liksom, man kan inte förbjuda någon att åka. Jag kanske bara inte skulle ha satsat på killen som hade flera tjejer han höll på med när vi började träffas, som var jättehemlig med sin lur, som festade hela tiden och vars kompisar var grisar.

  Vet inte vad jag ville säga egentligen men det känns så tufft när man vill vara en bra person, ej svartsjuk med tillit och så kommer någon och sliter sönder den goda egenskapen.

  Sandra 2017-02-20 08:47:58
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Extrem igenkänning. Hade ett fyra år långt förhållande, aldrig känt svartsjuka. Men sen BAM kom den, över en tjej på hans jobb. Inga bevis, bara känslan. Efter ett tag erkände han att de hade kemi men att ”det aldrig hänt något mer”. Försökte lita på det, men efter ett tag kunde jag inte hålla mig längre och gick emot alla mina principer och snokade bland hans meddelanden med henne. Då fick magkänslan rätt, kan jag säga. Vilket svin han varit mot mig de sista månaderna, och jag som gick omkring och försökte bli den perfekta flickvännen för att jag trodde att det var mig det var fel på.

   Jeanette 2017-02-20 12:03:06
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Been there, done that. Snokar heller aldrig vanligtvis och har typ inte en svartsjuk gen i kroppen. Dock fick jag en mycket konstig magkänsla när jag var med mitt ex. Han reste mycket i jobbet och jag fick en känsla av att han ljög. Jodå, efter lite luskande visade det sig att han var på kärleksemester med en annan tjej. Efter det litar jag ALLTID på min magkänsla!

   Linda 2017-02-20 09:21:30
   Svara
 • Utan att veta alls vad som hänt, mer än att förstå att något förjävligt inträffat hemma hos dig, så vill jag säga följande: försök återta ditt eget hem! Visst kan du möblera om osv., men jag tror mer på att vara där. Låta det känns precis så jävla jobbigt som det gör, vara kvar i känslan – tills hjärnan och kroppen inser att känslan kan inte skada dig. Och att han som gjorde det är borta. Att du kanske inte är igenom det helt, men en bra bit på väg. Jag blir så himla arg av att den som inte gjort något fel så ofta står med det största priset att betala. Ta hand om dig Sandra ❤

  A 2017-02-20 08:46:20
  Svara
 • SÅ JÄVLA RÄTT!!!! ????????

  Rebecka 2017-02-20 08:46:18
  Svara
 • yesssss <3

  Mary 2017-02-20 08:43:52
  Svara
 • Fy fan vad du är bra Sandra!! Heja dig! Kom an våren, nu kör vi, och i det ingår att våga vila i det som är, för det är fint <3

  Ella 2017-02-20 08:31:51
  Svara
 • Blir veldig glad av å lese at du nå virker ganske sint = kommet seg litt videre. Magefølelsen stemmer dessverre som oftest. Men tenk så BRA at du er ute av det forholdet og kan se fremover!

  Miriam 2017-02-20 08:28:32
  Svara
 • Asså fatta att jag aldrig träffat dig men kan liksom längta efter dessa Vecka x inlägg för jag går runt och undrar hur du mår, vad som kommer hända hur du tänker nu.. nu vet jag iofs inte om du tänker detta e fint eller om du bara eh creep……..
  Men i alla fall 1. Gud så sant om magkänsla!!!! Tror verkligen på att man har känsla om sånt, och efter att jag en gång hade sån ångest helt plötsligt och han sa att nej allt e bra oroa dig inte och satte sig på ett tåg, men tog den aldrig tillbaka till mig igen. Ja efter det kände jag nä aldrig ska man tveka på sig själv och ge mig själv skuldkänslor för jag inte va ”cool brud” nog.
  2. Har ju ingen aning vad som gör att din lägenhet inte känns som att den kan va din längre och du har säkert bra anledning. Men som utomstående har jag svårt att se hur detta är det rimligaste att göra, speciellt för att vi har sett hur stolt du varit över lägenheten, över all balkonghäng och inredning och att du själv säger att du fortfarande gillar den. Känner bara….. varför ska han få ta så mycket, varför ska han få lämna en sådan tyngd i DIN lägenhet och sen bara dra, medan du nu ska pga det packa flytta renovera igen….? Nä känns fel men du vet bäst såklart vad som behövs för att må bättre!

  Maria 2017-02-20 08:24:56
  Svara
 • JA! Heja Sandra! Fy tusan vad ditt kommentarfält har varit fantastiskt, massa fina människor som har dragit ihop sig tillsammans! GUD så fint! Det är lika med som att alla står utanför Sandras fönster med en stereo som blastar Beyoncé – Run the world (girls)
  Systerskapet på hög nivå! *kram*

  Sara 2017-02-20 08:21:14
  Svara
 • Du kommer äga allt du tar för dig ????

  Madeleine 2017-02-20 08:19:55
  Svara
 • FUCK YES!!!

  Madde 2017-02-20 08:18:57
  Svara
 • SANDRA SANDRA du e en stjärna och kommer vinna den här stan och allt du vill.

  Hilly 2017-02-20 08:17:26
  Svara
 • WORD!

  Elin 2017-02-20 08:09:50
  Svara
 • Jaaa! All styrka till dig! Nu dansar vi in våren! <3

  m 2017-02-20 08:08:26
  Svara
 • Självpepp är den bästa peppen!

  Ida 2017-02-20 08:05:56
  Svara
 • ?✨????☀??

  Camilla 2017-02-20 08:01:06
  Svara
 • SANDRA DU ÄR BÄST KÄMPA PÅ ÄG STAN- DEN ÄR DIN.

  Mollie 2017-02-20 07:57:04
  Svara
 • Din lägenhet kommer värderas högt, jag är mitt inne i bostadssök, ettor går för nära 4 miljoner.. så tänk pådet om du ska köpa nytt sen! men oavsett är du vinnaren, och den rikaste som går ur det som varit.. <3

  a 2017-02-20 07:53:05
  Svara
 • Min vän var med om ett break-up i somras. Tog sina väskor och levde i en 2handslägenhet i tre månader och flyttade sedan tillbaka, för att liksom börja om på nytt i sin lägenhet, som hade varit deras. Kanske kan vara något? Cyberkramar till dig!!!!

  Frida 2017-02-20 07:50:20
  Svara
 • BAM!! Ett inlägg kommer lastat med power, så glad att läsa detta denna måndag. Du äger!

  Lisa 2017-02-20 07:43:40
  Svara
 • <3 på att du verkar må en aningens bättre nu! Du äger allt du tar dig för! Din blogg är lite av ett mysterium nu. Små pusselbitar här och var som man pusslar ihop och undrar vad som hänt. Blir mörkrädd att saker kan ändras så hastigt pga någon idiotkille som gör idiotgrejer som man själv inte kan kontrollera. Maktlösheten i det hela…fyfaan om han vågat göra något dumt mot dig i DIN lägenhet?! Man tappar ju tron på mänskligheten. Men när du skriver magkänsla, hade du någon känsla av att saker var fel?
  Kraaam <3

  Billie 2017-02-20 07:42:22
  Svara
 • det här inlägget bara osar när man släpper taget tar man steget & jävlar anamma, så jävla skönt att vara den som kan gå rakryggad ur ett helvete. finns några tågtimmar bort för malmö-öl om du vill äga skiten ur nån annan stad också ??

  lovisa 2017-02-20 07:42:03 http://polichinelle.se
  Svara
 • Älskar den här känslan :-))

  Nina 2017-02-20 07:38:19
  Svara
 • Du är stark. Så, så stark.

  Julia G 2017-02-20 07:33:49
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 !

  Amrit 2017-02-20 07:28:24
  Svara
 • Du har ju fina vettiga läsare här så jag passar på att skriva av mig lite.

  Jag och min pojkvän/sambo har gjort slut för 2 veckor sen.. har bott kvar då jag förbereder mig mentalt för att flytta till mamma och pappa.

  Har funkat bra, tills i helgen. Han var ute nånstans och drack, kom hem någon gång efter 03. Fine, om det inte varit för att kondompaketet i sovrummet var borta.. det låg i hans jeans.

  Kan man inte ha mer respekt än så?? Känns som jävla 4 bortkastade år.
  Kommer flytta ut i veckan…

  Emma 2017-02-20 07:22:52
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Mitt hjärta brister typ av att läsa det där. Väcker en bekant känsla. Min stora kärlek som tog sönder mig gav mig sen känslan i våra downs & sen i det stora down:et. Liksom ”betyder allt så lite för dig? Betyder jag så lite för dig? HUR kan du ligga med folk på det sättet när jag går sönder? Hur kan du leva ett LIV på DET SÄTTET när jag håller på att dö, när mitt egna skinn känns som en tvångströja, på grund av dig”
   Nej usch. Du är stark. Du är bäst. Vi tjejer klara oss igenom all märklig jävla skit killar utsätter oss för. Vi är starka.

   Anonym 2017-02-20 08:30:44
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det är väl ändå relativt vanligt i processen när en har gjort slut? Klart en kan bli ledsen, men bortkastad tid? För att den andre varit ute och festat samt ev haft skyddat sex?

   Nä, hade jag bott ihop med mitt ex had jag nog också försökt träffa ngn ny för att kunna gå vidare. Svårt med Sthlms bostadsmarknad, kan dröja månader innan en hittar en ny bostad; ska en leva i ett pseudoförhållande den tiden?

   Mariam 2017-02-20 08:26:26
   Svara
   • Svar på Mariams kommentar.

    Ja det är det ju säkert. Jag älskar honom dock fortfarande så det är klart det gör ont som fan att han redan är redo att belägra nån annan tjej.

    Bortkastad tid kanske var fel ordval dock.

    Emma 2017-02-20 08:59:14
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

     Menn får opp selvfølelsen (egoet) sin ved å ligge med andre. Ikke tenk at det har noe med deg å gjøre vet det ikke er lett, men det er en sann trøst) Populærkulturen gir han det intrykket…. Dessverre… Men nå er det VI som skriver populærkulturen!!!

     Synne 2017-02-20 11:01:08
     Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

     Emma det är nog insikten om att det är över som gör ondast. Men vet du jag tror att på sikt så kommer det hjälpa dig att komma över honom fortare, detta att du vet hur omoget han kanske hanterade det. Kondomer i fickan säger INGET om vad ni hade, bara ett kvitto på att ja du ska dra. Och framförallt: Kondomer i hans ficka säger INGET om ditt värde eller om hur fantastiskt ditt liv kommer vara om ett tag. Sörj, men om du kan: Skippa att gå ner i nån extragrej om detta med kondomerna. Det är som att hoppa ner i en extrabana i ett tv-spel och så är det bara en labyrint och när en kommer upp har en hela vägen kvar. Så tänk att smärtan handlar om att ni gjort slut inte om någon annan eller kondomerna. Och försök att inte träffa honom på ett bra tag. Du är värd att må bra och kommer göra det igen.

     L 2017-02-20 10:44:33
     Svara
 • Jag vet ingenting om dig. Men du är ovanligt bra.

  Men älskling 2017-02-20 07:14:43
  Svara
 • YES.

  Vera 2017-02-20 07:13:57
  Svara
 • Whoah! <3

  R 2017-02-20 07:02:48
  Svara
 • Sandra du är BÄST, det kommer gå asbra!!!!

  Elvira 2017-02-20 07:00:54
  Svara
 • Så mycket power i det här inlägget!! Heja dig! ??

  Klara 2017-02-20 07:00:36 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Grattis till att ha fått syret och livet åter, väldigt glad för din skull!

  Känner så igen det där, det värsta är alltid att inte veta men känna på sig att något är fel och kanske ha en aning om vad det är men inte få något erkännande för det och mätas av total oförståelse. Det är nästan det värsta man kan utsätta mig för, att inte berätta vad som händer i utan lämna mig själv med en skavande känsla.

  Jennie 2017-02-20 06:58:08
  Svara
 • Hej och heja Sandra! Snart är det fredag igen med. <3

  Ulrika 2017-02-20 06:57:39
  Svara
 • ja, gör’t! Äg! Som en fenix ur askan, som en tussilago ur asfalten, eller jag vet inte… så skönt att det känns lättare! <3

  Annika 2017-02-20 06:44:00 http://magpiesatsunrise.blogspot.no/
  Svara
 • Yeah!! You go girl! <3

  R 2017-02-20 06:38:07
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!