Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndag och tisdag: sushi, snö, taxar och ljudböcker.

february.

Måndagar och tisdagar har alltid varit väldigt händelselösa dagar i mitt liv, men just nu är jag urusel på att vara ensam och då ska man såklart inte vara det. Känns som att jag måste vara i konstant rörelse för att stå ut, så då får jag helt enkelt vara det.

I måndags flyttade jag då som sagt hem igen, och när det blev dags för middag begav jag mig ut på söders gator.

february.

Jag gick till Indio för att äta middag med Christian som är hemma från New York. Hej Christian!

february.

Indio är japanskt/peruanskt och allt är så himla himla gott. Jag åt en halv ceviche och en halv spicy tuna.

february.

Dagen efter vaknade jag upp till snö (?!?!?). Hallå det här var inte planen, det skulle bli vår nu ju bestämde vi.

february.

Jag såg ut på detta vis. I ny topp som jag visade igår och ett nytt läppstift från & Other Stories som jag glömt namnet på. Samt lakan på tork i bakgrunden : )

february.

Jag sitter i ungdomsboksjuryn för Stora Ljudbokspriset och såklart har jag prokrastinerat och hade två böcker kvar sista veckan varav den ena var ARTON TIMMAR lång. Herregud. Lyssnar bok vad jag än gör.

february.

Vid tiotiden var jag på jobbet där jag drack kaffe, svarade mail och lyssnade såklart på mer ljudbok.

february

Vid halv två mötte jag upp Jonna för lunch på Nytorget 6. Deras räksallader är greatness.

february

Sedan tog jag en lång promenad längs med Årstaviken och lyssnade på ljuuuudbok.

february

När jag var färdigjobbad runt sexsnåret gick jag hem och bättrade på sminket.

february

Och sedan gick jag till Vina för en aw med Emily och Artie.

february

Artie ville hänga i mitt knä <3
TACK alla taxar som vill vara nära mig ni förgyller mitt liv med 50%

february

Sedan gick jag hem och lagade middag + matlåda och kollade på Parks & Recreation. Detta är min standardrätt just nu: pärlcouscous med stekt halloumi, grönkål och svamp + selleri, tomater och gurka. Gott gott.

Mer än halva veckan kvar nu, men det här ska vi klara hörrni

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • heja dig, sandra <3

  sara 2017-02-24 20:11:01 http://devote.se/sara
  Svara
 • Kära Sandra – efter att ha läst din fina bok, besökt denna fina blogg och i går också ha träffat dig (fint och kul trots att jag var superförkyld) – nu är det dags för att också LYSSNA när du läser din bok. Få se om du har samma klass som ja-du-vet-vem …/Lena

  lena 2017-02-24 08:48:21
  Svara
 • Du är hjärtekrossad med vänner. Jag är hjärtekrossad utan vänner. Sug på den.

  Anna 2017-02-22 23:52:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Gå med i FB-gruppen 925 och kolla om det finns någon som bor i samma stad och vill ses? Gruppen är full av fina människor som stöttar varandra. Tröstkram ♡

   Linda 2017-02-23 10:02:54
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Du klarar det ändå. För mig var det samma, trodde jag skulle gå under. Skriv till alla personer du känner och fråga om de vill hänga. Nån gammal kompis eller ny bekant eller vad som. Var med din familj om du har nån mamma, syster, morfar eller så som du trivs med? Ibland klarar man bara inte av att vara själv, och då ska man inte behöva det heller. Försök så mycket du orkar att vara med andra. Gå på ett pass, bio eller stan så du åtminstone har människor omkring dig? Gå i terapi?

   Vet hur jävla mycket tyngre allt är utan vänner att falla tillbaka emot. Men du ska veta att man överlever, och att man är tusen gånger starkare när man kommer ut på andra sidan. Fatta, då kan du tänka att ”fan vad jag är bra som klarat det här HELT själv??”. Puss och lycka till <3

   N 2017-02-23 08:11:19
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   <3 <3 <3 kämpa!

   Anna 2017-02-23 05:20:02
   Svara
 • Kan du inte skriva ett inlägg om vad du har för växter hemma och hur du sköter dem? Tack du är super

  Vera 2017-02-22 23:00:25
  Svara
 • Hej Sandra
  Jag är nyfiken på vilka kommentarer du lägger in på bloggen. Brukar du censurera sånt som du inte gillar? Hoppas du får ett bra liv utan M, han är ju ändå död?

  Maggie 2017-02-22 18:46:05
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   jag godkänner allt, men raderar rasism och påhopp på mina vänner och familj (sker typ aldrig men ändå).

   sandrabeijer 2017-02-23 08:09:30
   Svara
 • Is your hair colour more red now? I like it!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-02-22 18:25:48 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Testa att ha i blodgrape i den där salladen också, sååå gott!

  Hanna 2017-02-22 18:19:18
  Svara
 • Åh jag måste bara fråga var den fina blomsprutan i grönt glas är ifrån? Har letat länge efter en sån.
  Kram!

  Emma 2017-02-22 17:44:58
  Svara
 • Heja oss! Den här veckan tar vi oss igenom, vi bara gör det.

  Erica 2017-02-22 15:46:07
  Svara
 • Sandra, vad har hänt mellan dig o Gustav???

  Emma 2017-02-22 14:11:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Så trött på folk som använder kommentarsfältet för att skvallra och luska. Det är ingen rättighet att få veta allt i en persons liv bara för att de har en blogg.

   Linda 2017-02-23 10:04:21
   Svara
   • Svar på Lindas kommentar.

    okej att vi inte har nån rätt att få veta, men det är väl inte förbjudet att undra? det är ju bara att sandra struntar i att svara.

    s 2017-02-24 15:21:05
    Svara
 • Wow vart är lakanen ifrån? Så lyxigt att få sova i rymden ju!

  Frankie 2017-02-22 13:47:54
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga och en tanke som jag vill planera i ditt huvud nu när jag börjat kommentera på din blogg trots tio års läsande och inga tidigare avtryck från mig. För det första, äter du aldrig fisk hemma? Jag har bara sett det i form av typ gravad lax, aldrig tillagad. Hade varit kul med recepttips! Gillade liksom dina tidigare recept på t.ex. wallenbergare! Sedan, tanken: jag tycker att du och Christian hade varit så himla fina ihop! Ni känns verkligen som om ni är på samma nivå, gjort mycket i livet, liknande åldrar, självständiga personer etc. Fattar självklart att du inte tänker på ett nytt förhållande, men jag gillar tanken på er! Kram. <3

  Ulrika 2017-02-22 12:47:42
  Svara
 • Respekt som klarar av att lyssna på ljudböcker så lång tid i rad!

  Cykelkatten 2017-02-22 12:45:39 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Treat yo self.

  Julia 2017-02-22 12:02:46
  Svara
 • omg perfekt dag. Ge mig halloumisallad, sushi, taxar och beyoncecitat varje dag och jag skulle aldrig behöva åka utomlands. Eller iaf bara en gång om året till paris

  Emma 2017-02-22 11:15:43
  Svara
 • Hej fina, fina Sandra.
  Alltså åh, jösses. Din beskrivning om hur en stad bli som minerad mark ”för att han går omkring därute. Dessutom utan skam. Men jag förstår också till en viss del att han inte kan ha det för då skulle han inte kunna sova om nätterna.” – Där är jag är idag. Exakt på pricken. Även fast det har gått flera, flera månader. Jag bor i Västerås och jag kan aldrig slappna av. Trots att jag är fullt medveten om att staden också är min. Det är tragiskt hur jag vänder och vrider på mig själv för att inte lyckas stöta på honom, hans bil, hans kompisar, han själv i en social media etc. Jag vill inte se någon som helst glimt av hans existens, ändå är hela hans existens anledningen till att jag inte kan slappna av och få gå omkring i frihet. Hur absurt? Jag kan inte komma ur det heller. Säkert flera gånger i veckan då hjärtat stannar för att jag har lyckats komma in på någons instagram, tagit fel sväng på en gata eller lyckats bli övertalad att gå in på en krog där jag bara vill kräkas.

  Jag är en stark person, hoppat ur comfort zones både i arbetsliv, privatliv och flyttat själv utomlands två ggr utan några problem. Men just nu är jag så himla, himla rädd att jag aldrig kommer bli komfortbel med att den där jäveln ”går omkring därute. Dessutom utan skam” och kanske, kanske… Men någon annan. Vilket såklart ska hända. Och det är okej, för pojken vill jag inte ha. Mer att han är lycklig och tycka att han är en rekokille utan att veta vad fan han gjorde med mig. Den är tuff, alltså. Jag vet att man ska acceptera saker som inte går att ändra. Meeeeen… Kan jag bara få dansa loss där jag vill dansa loss, gå på gator jag vill gå på osv. utan att min hjärna ska komma med pekfingert och hytta ”app, app, app…”.

  Jaja, inte värdstrevlig läsning. Men, så sällan någon kan sätta orden på hur jag känner. Dina ord är bäst. Tycker jag. Kramar!

  Linn 2017-02-22 10:44:52
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   För min del är det nästan 5 år sen svinet tog sönder mig och jag är lycklig med en annan och ska giftas snart osv osv.. Men:

   1- tycker fortfarande att han är ett svin och önskar att han ska vara olycklig i resten av sina dagar
   2- går förbi hans gamla dörr på väg hem ofta (pga normala vägen till mitt nya hem) och tänker varje gång, tänk att jag bodde här en gång i tiden
   3- helt ärligt tycker jag att han är ful nu och har tyckt det ett par år nu. Hur kunde jag tycka att han var det snyggaste någonsin?

   Jobbar inte på gamla jobbet längre, han bor i singapore och vi har nästan inga gemensamma vänner.. så det känns som en befrielse att risken är minimal att se honom vandra gatorna i MIN stad (den är fullständigt min nu). Men vill mest säga att jag förstår din smärta och snart kommer du också att titta tillbaka och tänka ”was I drunk the entire relationship?”. Massa love! <3

   thesadbox 2017-02-22 16:36:45 http://thesadbox.wordpress.com
   Svara
   • Svar på thesadboxs kommentar.

    Längtar tills jag känner den känslan. Det är i dessa stunder man tänker; ”Hur fan ska vi kvinnor kunna ta över världen om vi ska gå runt och vara så här?” Tack för stödet! <3

    Linn 2017-02-23 08:12:53
    Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Massa kramar till dig Linn och som så många har skrivit this shall too pass. Du kommer ta dig igenom det, om inte nu men snart så.

   M 2017-02-22 12:32:34
   Svara
 • Sandra, du är bra! <3

  Okej, två tankar. Brukar du titta på parks & recreation? om du gör det kan du inte skriva lite om vad du tycker 🙂 alltså det är min töntiga nördserie nr. 1 x) älskar alla knäppa karaktärer, igenkänningen av att brinna för sjukt osexigt kommunalarbete och stadsbyggande x)

  Den andra tanken 🙁 tänkte på ditt näst senaste inlägg. Jag har haft dålig magkänsla sen slutet av september med min kille. Det blev bättre i december men sen blev det sämre igen i slutet av januari. Det är som att det ligger kvar, som att den kärlek han ger inte har vägt upp det dåliga än så det ligger hela tiden kvar o skaver. Och jag blir ledsen för fort när han inte visar att han älskar mig och då tycker han att jag överdriver, men allt har ju byggts upp! Jag orkar inte vara ledsen 🙁 jag orkar inte ha det är något som inte stämmer-magkänsla hela tiden 🙁

  LISE 2017-02-22 09:55:53
  Svara
  • Svar på LISEs kommentar.

   konfrontera! be honom att ta ditt mående på allvar. du ska inte behöva må så. puss.

   sandrabeijer 2017-02-22 10:16:54
   Svara
 • Igår var det 6 grader och strålande vår i Göteborg, idag, inte riktigt samma men solen skiner!

  M 2017-02-22 09:51:37
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Det var det ju inte! Du glömde av den hårda blåsten som gjorde att 6 grader kändes som 1 minusgrad haha. Definierar inte vår när man är tvungen att gå runt i tjock vinterjacka och handskar!

   Lisa 2017-02-22 12:23:25
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    igår blåste det väl för tusan inte? igår var det ju +7 och soligt och jättefint, idag däremot känner man sig ju som en jädra white walker så fort man sticker näsan utanför dörren.

    Pernilla 2017-02-22 13:14:07
    Svara
 • Vaknade också just till att det snöar. Inte så förvånad iofs, men suck ändå. :/

  Fanny 2017-02-22 09:29:37 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • I dag kom det mer snø her også! <3
  Jeg blir bare glad – det er jo fortsatt vinter, og vi bor jo langt nord, og snø gjør hele verden så lys og pen og myk og stille.
  God onsdag, Sandra!

  Synne 2017-02-22 08:57:37 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Fina solglasögon! Var köpte du dem? Puss

  A 2017-02-22 08:54:59
  Svara
 • Om bara ett par timmar klyver vi arbetsveckan Sandra, snart kommer helgen och vips har det gått ännu en vecka. Snart kommer våren, värmen och lite mer luft i lungorna. Hang in there <3

  Joanna 2017-02-22 08:28:57
  Svara
 • HEJA DIG SANDRA! Så grym är som ens tar dig utanför dörren i snön, går på restauranger, träffar folk, klappar hundar etc. Det kommer hjälpa dig!!!! Känns som att du tar hand om dig själv och det gör mig glad. PUSS på dig, kom ihåg detta är din vinst och hans FUCKING LOSS!! <3

  Rita 2017-02-22 08:28:01
  Svara
 • ditt hår på bilden där du bättrar till sminket!! så sjukt fint!

  xyz 2017-02-22 08:26:23
  Svara
 • Peruanskt * inte peruviansk.
  ❤️

  Peruana 2017-02-22 08:19:54
  Svara
 • Man kan också byta ut all textil i lägenheten efter en ommöblering. Nya gardiner, nya mattor och lyxiga handdukar till badrummet. Din fina lägenhet ska inte behöva sluta vara din oas bara för hans skull. Styrkekram till dig Sandra!

  Katarina 2017-02-22 08:13:31
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!