Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdag och torsdag: bloggmiddag, mormoner och champagne.

february.

Jag hoppas det är okej för er att ni får hänga med på ganska mycket av mina vardagsgrejer med mobilkameran. Känns som att det kommer bli en del av det nu framöver.
Så här såg jag ut i onsdags. Munktröja från Asos.

february.

Jag hade asbra hårdag som ni ser. Pincurls + torrshampoo skapade detta svall.

february.

Jag tillbringade min förmiddag på kontoret och åt sedan matlåda till lunch med grönsaker, halloumi och pärlcouscous.

february.

Sedan tog jag en långpromenad längs med kolonilotterna och lyssnade på ljudbok.

february.

Vid tvåtiden kom två mäklare hem till mig för att värdera min lägenhet och prata försäljning och sånt. Jag vet inte när och ens om jag kommer sälja. Vi får se.
Fick lite ont i magen bara när hon pratade om att nån ANNAN ska bo här?

february.

På kvällen var lockarna borta pga snöstorm. Läppstift åkte på.

february.

Och sedan gick jag till NK där Metro Mode hade event i en skoaffär.

february.

Efteråt gick alla som jobbar och bloggar på Metro Mode och åt middag på Kasai. Jag satt med Viktor, Chrystelle, Petra och Dasha.
Haha, alltså jag är så dålig i sociala sammanhang just nu. Är i princip humorlös och har totalt slutat bry mig om jag gör folk socialt obekväma. Viktor bara:
– Du verkar vara en väldigt allvarlig person?
Yes, det är korrekt.

february.

Dagen efter fick jag hjälp av en flyttgubbe att frakta hem mitt nya soffbord! Det är Jennys gamla som jag köpt av henne. Ska göra om cirka allt i min lägenhet nu.
Och plis maila inte om ni kan köpa mina gamla soffbord, jag har lovat bort dom.

february.

Sedan gjorde jag min torsdagsredo.

february.

Och så åkte jag till Storytel för att rösta fram vinnaren av bästa ungdomsbok i Stora Ljudbokspriset. Vi satt så länge att det hann bli lunch också. Fick asiatisk räksallad.

february.

Efteråt promenerade jag till kontoret. Detta var filmiskt men även ganska läskigt.

february

Devi kom förbi mitt kontor vid tvåtiden med en present till mig! Hon hade varit i New York och jag fick champagnetvål. Flott.

february.

Vid fyra tog jag en aw med Elsa på Nytorget 6. Vi spånade sommarplaner.

february.

Vid fem gick jag hem för att mitt packa upp blommor. Prenumererar ju då på blombud som kommer varannan torsdag, denna gång med lite franska tulpaner i buketten också, snart är det vår <3

february.

Sedan var det dags att promenixa in till stan. Jag åt middag på Konstnärsbaren med mamma och min lillebror Jack. Åt gårdskyckling med jordärtskockor och syrad lök, mums.

february.

Efter middagen gick jag och mamma och såg Book of Mormon som jag hade önskat mig av henne i julklapp. Den var så sjukt rolig och sjukt bra, vill se den igen? Blev som vanligt kär i Linus Wahlgren vilket jag alltid blir när han är med i en musikal jag ser. Får kanske bli ihop med honom helt enkelt.

När vi kom ut stod det riktiga mormoner utanför och försökte värva medlemmar, det tyckte jag var så smart ur reklamsynpunkt? Istället för att basha på musikalen (som skojar deluxe med religion och framförallt mormoner) så embracade dom istället. Ska bli mormon nu bara för det.

february.

När jag gick hem så sms:ade Devi att hon och Martin satt på Nytorget 6 och tog ett glas vin och att jag borde komma förbi. Så då gick jag dit och frälste dom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
43kommentarer
 • Ja, för om en tjej inte enbart skrattar och bubblar och fnissar så är hon ju allvarlig : /

  Lovisa 2017-02-27 10:59:08
  Svara
 • Vilka härliga dagar, så fint.

  Ingrid 2017-02-26 07:46:50 http://www.smallbigthings.wordpress.com
  Svara
 • Var kommer ditt överkast och kuddar till sängen ifrån? Behöver precis såna!

  Isabelle 2017-02-26 04:31:02
  Svara
 • It’s nice that you are changing your apartment a little bit. I really hope you do not move because of him. But if you do, then I hope you find a better apartment.

  Christine
  -www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-02-26 02:11:41 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Du är toppen Sandra! Ville ba säga det.

  A 2017-02-25 22:59:11
  Svara
 • Åh älskar dessa inlägg med bilder från dagen, så mysigt när en får hänga me.
  Gör precis som de flesta scrollar långsamt ❤️

  Rut 2017-02-25 22:58:19
  Svara
 • Intressant att läsa att du uppfattas som allvarlig. Jag har alltid trott du är sån där som kliver in i ett rum och äger rummet, känner alla och pratar med alla :). Det är spännande det där med vad man får för bild i huvudet av att läsa något egentligen :).

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-25 22:00:50 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Känner på riktigt att du skapat något historiskt med din blogg och den gemenskap som kommit med den. Jag älskar att få vara en del av det och jag hade nog inte varit den jag är idag om det inte vore för det <3

  Isabelle 2017-02-25 21:17:08
  Svara
 • Hallååå var är överkast/kuddar från?!

  Marre 2017-02-25 20:56:51
  Svara
 • sommarplaner! åh vad jag gillar det ordet. Och åh vad man blir glad av att se dig, färgklick <3

  ISA 2017-02-25 20:31:14 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Be en kompis att flytta in ett tag, att ha en annan i ens lägenhet är bästa medicinen enligt mig för att bli av med den gamla personens ”ande”. Istället får man nya minnen av när andra också bor med en, och ensamheten blir mer acceptbar igen, enligt mig. Massa kramar!!

  Emmie 2017-02-25 20:24:03
  Svara
 • Vet du vart Jenny köpte soffbordet? Har länge letat efter ett liknande 🙂

  Camilla 2017-02-25 19:14:41
  Svara
 • Tre fina saker:
  – Linus Wahlgren<333
  – Din lägenhet (tycker inte du ska flytta pga en himla skitstövel)!
  – 925 och systerskapet. Så jäkla bäst.

  Michaela 2017-02-25 16:51:19
  Svara
 • <3

  marire 2017-02-25 16:36:06 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Det här med pincurls, jag vet att det är när man sätter upp ”snurror” med hårnålar och att det är därför det heter pincurls. Men varenda gång jag läser ordet tänker jag på pinterest och så blir det liksom som att det heter pincurls eftersom frisyren blir så bra att man pinnar den på pinterest.

  Sara 2017-02-25 15:56:42
  Svara
 • Härligt inlägg. Tycker inte det gör nått med mobilbilder. Blev du nöjd med värderingen? 🙂

  Carro 2017-02-25 15:06:30
  Svara
 • När jag såg Book of Mormon här i Minneapolis så hade den lokala mormonska kyrkan köpt reklamutrymme i själva schemat (alltså vad heter det? Där det står info om musikalen och låtarna osv.) där de berättade om hur en kunde bli medlem i deras kyrka, allt under rubriken ”The book is even better!” Tyckte det var så himla kul och vågat!

  Julia 2017-02-25 14:23:10
  Svara
 • Vet inte kontexten till Viktors kommentar och ni kanske tyckte det va roligt och inget illa menat men……. så onödig grej att säga? (Om situation var så som jag tror då). Så många gånger man haft en dålig dag och en kille – aldrig tjej? – sagt ba ”åh varför så stel”, ”varför e tjejer så dryga” eller det värsta av alla ”le :)”

  Maria 2017-02-25 14:10:01
  Svara
 • Blir så arg och ledsen när jag läser att du möjligtvis funderar på att sälja lägenheten. Det känns som att den har varit din stora kärlek och inte ens den kan du har kvar pga honom, det är så jävla orättvist. Hoppas det känns som en ny lägenhet när du har ändrat om <3

  ems 2017-02-25 13:32:31
  Svara
 • Tycker såna här inlägg hör till den bästa sortens inlägg! Det är mer än okej med andra ord.

  m 2017-02-25 13:05:48
  Svara
 • Men oh igenkänning på Viktors kommentar: kan liksom inte pleasa alla jämt o va fejk glad när hjärtat är helt trasigt,,, fortsätt kämpa Sandra och alla andra allvarliga där ute ❤️

  Lina 2017-02-25 12:26:57
  Svara
 • Vad fin du är i gult! Mer färg till folket.

  Moki 2017-02-25 12:05:03
  Svara
 • Bra hårdagar höjer ju allt <3 Och alltså bilden på alla svanar osv, så jäkla vacker och kuslig.

  Fanny 2017-02-25 11:55:44 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • älskar hur ärlig du är. <3

  elise 2017-02-25 11:11:41 http://instagram.com/eliselisenslice
  Svara
 • Ja bli ihop med Linus. Kan ske han kör hundtricket men förhoppningsvis utan trick då

  Linn 2017-02-25 11:07:12
  Svara
 • Vet att jag inte borde lägga mig i, men jag känner bara NEJ, sälj inte lägan. Varför skulle du behöva flytta från din älskade lägenhet bara för att en kille betett sig som ett svin och besudlat den. Hoppas du kan vädra och rensa ut honom i stället, och göra den till bara din igen. Men jag förstår om det inte går, så klart!

  Moa 2017-02-25 10:27:31
  Svara
 • Sandra! Du är så himla fin ❤ Vad använder du för schampo och balsam för att få så fint hår? Jag har väldigt känslig hårbotten som kan klia lite så jag behöver nog tillhöra fukt till håret som inte innehåller något som torkar ut men jag hittar ingenting. Och så är mitt hår så himla tunt och statiskt så jag blir galen! Har du några bra tips?

  Kram och puss!

  Lisa 2017-02-25 10:07:15
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Nu är jag ju inte Sandra men känner att jag måste tipsa här ändå hehe. Har du provat Daxxíns trippelverkande schampo? Finns både med och utan parfym och är väldigt snällt mot känslig hårbotten! Finns på apoteket 🙂

   Klara 2017-02-25 10:41:15 http://klaraamandas.blogg.se
   Svara
   • Svar på Klaras kommentar.

    Ja!! Daxxins är så bra, det enda som funkat mot mjäll och torr hårbotten på typ 4 år! Och jag tycker inte det gör håret statiskt alls. Dock har jag testat deras ”volym”-version nu ett tag, den är inte alls lika bra, så kör originalet.

    Kajsa 2017-02-25 15:07:08
    Svara
   • Svar på Klaras kommentar.

    Det har jag aldrig gjort! Det kanske är något! Det är så svårt det här. Jag behöver ju uppenbarligen produkter som tynger ner håret så det inte blir statiskt men som ändå ger mig volym utan att det blir fett.

    Lisa 2017-02-25 11:09:28
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

     Jag har precis samma problem och använda kerastase; det blev faktist mycket bättre sedan jag började med det. men undrar om någon kanske kan rekomendera ett bra torrshampoo för samma problem som inte innehåller något som torkar ut mitt hår för mycket? Är så himla rädd för att bara prova eftersom mitt hår är redan väldigt torrt..

     Lisa 2017-02-25 12:29:20
     Svara
     • Svar på Lisas kommentar.

      Vilken Kerastase har du? Vill du länka? ? Jag har använt torrschampo från Lernberger & Stafsing tidigare och det är väldigt bra!

      Lisa 2017-02-25 15:35:14
      Svara
      • Svar på Lisas kommentar.

       Använder Redken So Soft schampoo, balsam och hårkur och tycker att det är väldigt snällt mot mitt hår och hårbotten. Tips på väldigt bra torrschampo är från KMS! Den enda som inte får mig att vilja klia sönder mitt hårbotten! 🙂

       thesadbox 2017-02-25 19:26:41 http://thesadbox.wordpress.com
       Svara
 • Oj J*VLAR vad mycket änder! :0 lite Hitchcock-varning där ^^

  emblas.se 2017-02-25 09:31:01 http://www.emblas.se
  Svara
  • Svar på emblas.ses kommentar.

   Om det ändå var änder i den filmen! Då hade den åtminstone varit gullig. Kråkorna gav allt annat än en gullighets-känsla när de hoppade in genom spisen!

   Lisa 2017-02-25 10:08:46
   Svara
 • Oj, kolonilotter mitt i Stockholm!

  Hanna 2017-02-25 09:18:06 http://ackribi.blogspot.com
  Svara
 • Scrollar långsamt ner genom dina inlägg för vill inte att de ska ta slut.

  Rasha 2017-02-25 08:32:27
  Svara
 • Så fin blomvas, vart kan man köpa den??

  S 2017-02-25 08:17:37
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!