Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en tisdagslista.

provence.

Tre saker du älskar:
1. Mozzarella.
2. Vår.
3. Hundar.

När grät du senast?
I söndags.

Vad skrattade du åt senast?
I söndags när jag åt middag hos mina föräldrar och min lillebror skulle beskriva mitt kompisgäng och jag tyckte det lät så knasigt och bra.

Har du en bra hårdag?
Inte direkt för att min målare kom idag (måndag) 07.00 och det hade jag glömt så jag bara flög upp och ut ur lägenheten.

Säg något fint du funderar på?
Hmm som jag funderar på. Förälskelsens första fas är så fin tänker jag ibland. De trevande smsen, att inte veta, att längta efter varandra. Att tycka om någon så himla mycket men ännu inte riktigt känna varandra. Att vakna med ett surr i bröstet. Jag försöker tänka ganska mycket att det är ju ändå något bra och fint att se framemot och som förhoppningsvis kommer hända mig igen? Att det finns framför mig, det är fint. Oklart dock hur en 17 ska våga släppa in en annan människa igen, men det löser väl sig, allt löser sig.

Ditt livsmål?
Följa hjärtat, våga mycket och ha det så roligt som möjligt.

Beskriv rummet du är i?
Jag sitter på min kontorsplats vid ett skrivbord med utsikt över en av Södermalms gator. Ganska stökigt skrivbord med många vattenflaskor och böcker på typ.

Var vill du vara om sex år?
Jag vill skriva och resa och ha en gullig hund.

En sak du önskar dig?
Att jag snart kan få klämma en finne jag har på kinden som gör så ont ?

Det senaste du åt?
En smoothie från Urban Deli på mango, kokosgrädde, lime och ingefära. Var god!

Hur blir din sommar i år?
Planerar att inte vara i Stockholm ett endaste dugg och bara resa runt med vänner, läsa böcker och dricka rosé. Frankrike, Italien och Spanien blir det.

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
21 oktober: Jenny fyllde år och hade fest.

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Har inte planerat veckans blogginlägg överhuvudtaget! Mycket olikt mig, men jag kommer lösa det do not worry

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man skrattar åt samma saker, att man hånglar ofta och mycket. Att man litar på varandra. Att vara snäll och respektera varandra.

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Trygg, stabil, självsäker, intensiv, rolig, snäll, generös.

Vem kysste du senast?
En i söndags som var gullig mot mig och min ångest.

Har du något onödigt du gör?
Biter på naglarna, röker cigaretter.

Vad är det sämsta med denna vecka?
Att jag måste gå upp så tidigt pga målare! Men det är det ju värt i slutändan såklart.

vad ska du göra i höst?
Skriva på bok tre på någon annan plats på jorden än Stockholm, må bra! Jävlar vad bra jag ska må i höst har jag bestämt.

vad har du i ditt kylskåp?
Just nu har jag körsbärstomater, grönkål, mozzarella, creme fraiche, folköl, potatis och champagne.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • DARLING! Du har ju bästa uppslaget för en tredje roman. Din egen senats kasserade kärlekshistoria. Du har ju chansen och möjlighet att få upprättelse och hata ur skiten i boken. Och samtidigt peppa oss andra med liknande erfarenheter! <3

  Amanda 2017-03-22 13:19:37 http://www.frknfalkman.se
  Svara
 • Men asså Oj vad många som bara måste längta efter att du blir kär i dem. Det finns ingen tvekan om att du kommer uppleva det igen, och att någon kommer vilja vara med dig. Att släppa in någon kan dock bara du bestämma och vad jag vet hur läskigt det kan vara. Men Magnus hahaha GUD vad mycket His fucking loss.

  Michaela 2017-03-21 14:19:32
  Svara
 • Älskar din blogg men avskyr mozzarella. Har alltid undrat hur man kan välja det göre tex halloumi, ädelost och feta? Är massa mer katt före hund och våren är min minst favvo årstid 🙂 Gillar antingen eller. Snö eller het sol. Tom hösten är härligare.

  Emma 2017-03-21 12:44:57
  Svara
 • <3

  marire 2017-03-21 11:17:38 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Gud va hoppfullt allt låter, tror du ändå kan ta 2017 med storm och att det kommer bli kick ass!! Ska du till Nevvan nåt också? Älskar när du är där pga verkar alltid så himla festligt!!

  Är förresten i förälskelsefasen också med en kille som är om möjligt än mer kär i mig och jag går av vad fint pga ej upplevt sen jag va tonåring (typ 6 år). Så med tiden kommer det hända dig igen och där och då kommer du känna att det var värt det bara för att få träffa och uppleva allt med den här nya fantastiska personen <3

  O 2017-03-21 09:04:03
  Svara
 • Kul o få läsa. Jag är kär o saknar han men han vet inget. Det bara klickade till. O vad glad men är samtidigt dålig o har ont i kroppen. O tar smärtstillande som är svåra o sluta med. Ser så fram emot april o maj. Kram.

  Maria 2017-03-21 08:47:15
  Svara
 • Jag befinner mig nog i den där förälskelsens allra första fas precis just nu, men jag tycker det är fruktansvärt haha. Pga att jag inte kan koncentrera mig, att jag blir helt tokig av längtan ibland men mest pga att jag inte vet om den här personen känner samma sak. Och jag vågar verkligen inte hoppas på att det skulle vara så, det känns alldeles för läskigt. Men nu när du skrev så fint om den här fasen så tänker jag att jag nog borde försöka passa på att njuta lite av det medan det varar istället, även om det i slutändan skulle visa sig att det inte leder någonstans.

  Sara 2017-03-21 08:31:48
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   ja njut!! Det är precis den där läskiga känslan och det magontet en saknar efter många många år i en relation. Löste det iof med en liten kris som gjorde att vi fick bli arga och sen kära i varandra igen (hehe life hack (inte) )

   Lotta 2017-03-21 10:43:13
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja bara njut o tänk inte för mycket. Låt känslorna komma fram o gläds åt dom lycka till kram.

   Maria 2017-03-21 08:49:06
   Svara
 • Shit! Tror du kan ha ingredienserna till Livets Potatisgratäng i kylskåpet? Plus vitlök dvs. Enjoy! 🙂

  Maj 2017-03-21 08:10:35
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!