Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndag, tisdag, onsdag: pasta, biofilm och poddinspelning.

Här kommer lite glimtar från de senaste tre dagarna.

march

I måndags bjöd Siri hem mig på pastalunch. Hon hade gjort så fint.

march

Pastan var sjukt god. Receptet hittar ni här. Efter lunchen gick jag hem och kollade på serier i sängen. Man får det när det är snöstorm.

march.

Dagen efter var det desto soligare, jag hade en ny collegetröja på mig och min finne på kinden hade utvecklats till en snygg mouche.

march.

På eftermiddagen blev min målare klar och då gick jag hem och ställde i ordning vardagsrummet och flyttade runt lite tavlor när jag ändå höll på.

march.

Sedan gick jag till min terapi. Var tidig så tog en selfie i porten och skickade till Jenny för att visa min snygga finne. Hon tyckte jag skulle tatutera in en mouche där. Det kanske jag gör. Man vet aldrig

march.

På kvällen gick jag på ett Foodora-event på en bio. Det var nämligen visning av Skönheten & Odjuret! Min bästa Disneyfilm. Tyckte dock att den här nya varianten var sådär ärligt talat. Lite pinsam ibland till och med.

march.

På onsdagen var jag klädd i rosa och hade bra stuns i luggen.

march
Jag hängde på kontoret hela dagen och åt matlåda till lunch och läste bok.

march

Vid halv fem gästade jag Petra Tungården och Linn Olssons kärlekspodd. Dom ställde så svåra frågor! Snart i ett öra nära dig.

march

Sedan promenerade jag till Mariatorget och hade date night med Jonna. Vi åt middag på Delikatessen där det är så himla fint och gott. Klart slut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Fine dager!

  Luisa - La Mar 2017-03-24 14:12:03 http://la-mar.no
  Svara
 • Har alltid gillar skönheten och odjuret väldigt mycket på grund av tekannan, koppen och ljusstaken. Resten tycker jag är supersömningt. Undra hur bra tekoppen med flera är i denna version? 🙂

  Tove 2017-03-24 12:40:50
  Svara
 • Alltså jag GRÄT genom hela Skönheten och Odjuret. Grät. Typ 12 minuter när jag inte grät (vargjakterna) totalt. Men jag hade inga förväntningar på den alls och jämförde inte så mycket med den tecknade som jag ju älskar mest. Kändes mest som att se en älskad vän man inte träffat på jättelänge som har massa nya spännande saker att berätta för mig haha.

  Fröken Cocco Sohl 2017-03-24 11:25:32 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Åh första tröjan du har på bilderna :D. Så snygg 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-23 22:28:42 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Synd att personalen är så otrevlig på Delikatessen för maten är galet god.

  Anna 2017-03-23 19:17:29
  Svara
 • Hej! Känner du inget ansvar att INTE pusha för foodora i dina kanaler?

  W 2017-03-23 17:16:32
  Svara
 • Nej Foodora – så INTE OK. Äckliga.

  Sara 2017-03-23 16:01:17
  Svara
 • Varifrån kommer den söta björntavlan? ?

  Karro 2017-03-23 15:24:35
  Svara
 • vilken rolig ide att ha pastan som tacos, ta vad du vill ha på!

  Daniella Chanelle 2017-03-23 14:28:34 http://vapenbroder.blogg.se
  Svara
 • Nej, jag som hade hört så himla mycket bra om den nya Skönheten & Odjuret?! Folk som sa att den var grym så jag började bli riktigt taggad på att se den haha. Sänker mina förväntningar lite istället..

  Skriver om feminism på www.zaitzova.com 🙂

  Regina 2017-03-23 14:04:14 http://www.zaitzova.com
  Svara
 • Hoppas du får vara med i Ihop med Josefin-podden snart! Tror du hade gett så bra svar till alla brevskrivare 🙂

  Jessica 2017-03-23 13:08:22
  Svara
 • Snälla stöd inte foodora. Har du hört hur de behandlar deras anställda?
  http://stockholm.etc.se/inrikes/cykelbuden-som-levererar-din-mat-jobbar-slavloner?sida=1
  https://www.svd.se/cykelbud-vittnar-om-daliga-villkor
  Sorry för gnäll.

  Ingrid 2017-03-23 11:56:37
  Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Snälla, ni som klagar på foodora lyft blicken lite! Många som inte skulle klaga på deras arbetsvillkor.

   Anna 2017-03-23 19:20:50
   Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Jag håller verkligen med. Det gäller även för Uber, Uber Eats och många andra s k ”delningsekonomiföreyag” – omskrivning för dåliga arbetsvillkor. Kanske även för den presentleverantör Sandra hade ett inlägg om för ett tag sen?

   Maria 2017-03-23 13:00:28
   Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Nu MÅSTE ju ingen jobba på foodora om man inte vill. Det är ju ofta studenter som vill få motion och extrapengar som levererar maten. De slipper gå till gymmet och får betalt samtidigt.

   Linn 2017-03-23 12:58:32
   Svara
   • Svar på Linns kommentar.

    om du pallar så tipsar jag dig om att läsa den här artikeln: http://stockholm.etc.se/inrikes/cykelbuden-som-levererar-din-mat-jobbar-slavloner?sida=1 där det framgår (iallafall utifrån den) att det inte bara är studenter som har det som ett extrajobb, utan även personer som inte kan hitta någon annan anställning. även de borde få drägliga villkor och inte behöva jobba sjuka, sova i en bil och slava för 20-45 kr i timmen med 0 trygghet (nu menar jag absolut inte att säga att det är vad du tycker obs! utan bara att det är sjukt)

    G 2017-03-23 18:18:03
    Svara
   • Svar på Linns kommentar.

    Självklart MÅSTE inte någon jobba där, men innebär det att det bör vara fritt fram för dem att behandla sina ”anställda” som skit? Foodora jobbar med månadskontrakt, där de anställda inte får någon sjukersättning, låg lön och är oförsäkrade. Endast den som inte kan få något annat går med på sådana villkor. Varför ska inte även de ha rätt till schyssta arbetsvillkor?

    Anna 2017-03-23 14:18:53
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Jag håller också med om att inte stötta Foodora, Über etc. Upplägget låter fint i teorin, men är det inte i praktiken. Sedan kan man också diskutera detta begrepp ”valfrihet” – det är inte så fritt med valfrihet som en del tycks tro. För många (som ”väljer” att ta de jobben) handlar det snarare om bristen på val.

     Aida 2017-03-23 15:50:41
     Svara
   • Svar på Linns kommentar.

    Jo, Linn, vissa måste ta de arbeten de kan få, även om villkoren är usla. Det handlar bland annat om vilka förhållanden man har, och vilken bakgrund man kommer i från. Om man t.ex. kommer från Östermalm eller Äppelviken kan man välja mera, eller hur?

    Daniela 2017-03-23 13:58:57
    Svara
 • Helvete vad gott och vilka snygga bestick! Gött med gräslök på pastan, det har jag faktiskt aldrig testat, men jag tänker att det bara måste bli bra 🙂

  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!