Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 13.

Tänk! Våren kom!
Jag drömde att träden nedanför min balkong blommade med enorma solrosor men att jag inte fick till en bra instagrambild : /
Idag känner jag mig tyvärr trött och lite sjuk. Kan bero på att jag hade efterfest till sex på morgonen i lördags och inte respekterar mitt halsont. Ska tillbringa dagen med att vila med balkongdörrarna öppna och inte få för mycket fomo över att det är sexton (!) grader ute. Senare den här veckan är full med saker så måste ju bli frisk. Alexandra fyller år, är bortbjuden på middag, ska till Växjö och föreläsa (kom!), jag ska klippa mig, ta tag i ett roligt skrivjobb och säkert nåt annat jag glömt.

Okej, måste stänga ner datorn nu. Hörs snart igen. <3


picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh vad härligt att våren är på gång i Sverige!

  Christine's Stories - Cape Town Edition 2017-03-27 21:45:50 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Jag kommer!!!

  Nike Krantz 2017-03-27 21:23:44 http://www.devote.se/NikeKrantz
  Svara
 • Hej,
  Tror jag bor rätt nära dig och är i behov av en skräddare. Tips? Du verkar ju ha koll på sånt 🙂

  Cecilia 2017-03-27 20:57:16
  Svara
 • Fint att du kommer till Växjö. Passa på att ta ett glas bubbel på PMs bar i vårsolen, onsdagsbubbel är det bästa bubblet!

  Lovisa 2017-03-27 17:43:00
  Svara
 • You go girl! (självklart började Three little birds spelas i mitt huvud när jag såg bilden^^) <3

  emblas.se 2017-03-27 16:44:04 http://www.emblas.se
  Svara
 • sandra! skulle inte du kunna skriva ihop ett inlägg om att flytta ihop med sin partner för första gången i sitt liv? vad som är bra att tänka på typ? och hur det kändes för dig? jag & min bf flyttar ihop om mindre än en månad och är lika taggad som jag är livrädd.

  ebba 2017-03-27 16:37:11
  Svara
 • Åh Sandra, att läsa din nya blogginlägg är typ det som får mig att kliva upp om dagarna nu. Ända sedan februari har allting varit skit (givetvis är det en kille inblandad som tär på min självkänsla och som jag har så svårt att släppa, när sjutton ska en få träffa en bra kille?!) men när jag läser dina inlägg känns saker lite lättare. Ville bara säga det, plus tipsa om te på zyx för halsen! Krya på dig! <3

  T 2017-03-27 16:23:45
  Svara
 • Den där bilden skulle jag vilja ha på väggen så fin. Säger jag som är olyckligt kär. Han vet inget men var lite taskig häromdagen. O då tänker mitt hjärta direkt kanske hans sätt o visa känslor. Hoppas. O vad man blir larvig på våren.

  Maria 2017-03-27 14:34:58
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   En dude som visar känslor genom att va taskig är en tönt. Spring åt ett annat håll. Ha kommer nafsa på din självkänsla och vet du, dudes får fan inte göra det. De ska visa respekt annars ska de dra. Det enda dryghet är en hint om är självupptagenhet och framtida skitbeteende. Förlåt men tro mig. Så e det.

   L 2017-03-27 15:21:12
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Men det finns ju inget att springa ifrån, det var bara en desperat förhoppning om att hon ska väcka en reaktion hos honom. Sedan har ni ju ändå rätt i sak, förstås, om det är så han reagerar så är han verkligen inget att ha även om det skulle betyda att han gillar dig, sorry.

    Hanna 2017-03-27 19:01:42
    Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    Håller med L! Finns bätttre snubbar! ?

    Anna 2017-03-27 18:32:05
    Svara
 • Är så ledsen över att du kommer till Växjö just när jag ska till Prag :'( Hade varit så kul att vara där

  Natalie 2017-03-27 12:54:57
  Svara
 • Så överlycklig att du ska komma till Växjö och föreläsa! ska bli så underbart kul att komma dit och lyssna på dig! Du är verkligen en av mina största förebilder! KRAM <3 <3 <3

  Ebba 2017-03-27 12:42:07 http://www.devote.se/elander
  Svara
 • Haha en av mina vanligaste mardrömmar är att jag inte lyckas fotografera något coolt/fint som dykt upp. Så himla 2010-talig mardröm!

  Lina 2017-03-27 12:29:48 http://ramlad.blogspot.com
  Svara
 • Mardröm :/ Jag tänkte härom dagen på hur COOLT det skulle vara om man kunde ta bilder i sina drömmar som fanns kvar när man vaknade…

  Krya på dig <3 Jag lider också av en 3 veckors förkylning efter en rolig födelsedagshelg följt av resa till Alperna…

  Jenn - forever abroad 2017-03-27 11:56:48 http://jennifersandstrom.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!