fredag & lördag: torskar och kolaglass och uteserveringar.

Nu tänkte jag visa er vad jag hittat på i helgen.

weekend.

I fredags åt jag lunch på Riche med min mamma. Jag åt torsk med skirat smör, räkor och pepparrot. Något av det godaste som finns. Sedan köpte vi böcker på Hedengrens.

weekend.

Framåt kvällen hämtade Devi upp mig på mitt kontor och så gick vi till Katarina Ölkafé och drack öl utomhus! Utan att frysa och dom hade inte ens värmelamporna på. Stort ju.

weekend.

När solen gått ner gick jag hem och hämtade upp en flaska crémant.

weekend.

Och så begav jag mig hem till Nina och Anton för middag. Hur gullig är deras bebis? Han ser ut som nån Disneyfigur, tänker att han hade passat med små animerade giraff-horn.

weekend.

Jag blev bjuden på lövbiff med pommes och plopp till efterrätt. Nom.

weekend.

Dagen efter vaknade jag med ett enormt sug efter smoothie till frukost. Det enda jag hade hemma i någon slags smoothie-kategori var lingon, apelsin och smörkolaglass, så mixade ihop det. Vill uppmana alla därute att absolut inte använda dessa tre ingredienser ihop till en smoothie.

weekend.

Vattnade mina växter sen. Den här buketten står i mitt kök och luktar så mycket fastän den är så liten.

weekend.

Gjorde mig iordning. Fick till extra bra ögonbryn denna lördag.

weekend.

Sedan mötte jag upp Jenny och så promenerade vi till Hammarby Sjöstad pga vi kom på att vi aldrig är där fastän det ligger så nära. Vi åt lunch på restaurang Göteborg.

weekend.

Vi beställde båda samma: två förrätter i form av en skagen och en råbiff och så delade vi på en tomatsallad.

weekend.

Efter lunchen tog vi båten hem till Södermalm. Hade ingen aning om att man kunde göra det, kändes exotiskt och mega-stockholmskt på en och samma gång.

weekend.

Var hemma någon halvtimme innan det var dags att bege sig ut igen.

weekend.

Kände mig sjuk och tog en selfie för att se om jag såg sjuk ut. Godkände mig själv. Blev dock ganska sjuk på söndagen och måndagen ändå men va 17, det fick det vara värt, kan ju inte vara hemma en lördag.

weekend.

Mötte upp Lizzie på Babylon för uteservering.

weekend.

Påväg mot nästa anhalt åt vi en klassisk ute-på-stan-som-tonåring-middag: kaffe och korv med bröd.

weekend.

Vi gick hem till Devi och drack rödvin och piffade till oss.

weekend.

Sedan gick vi till Häktet och ramlade omkring där tills det stängde och jag fick den extremt bra idén att ha efterfest till 06 på morgonen. Var iofs 05 ”egentligen” pga sommartid, men ändå.
Finfin helg allt som allt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
  • Ey Sandra, jag drömde att vi hängde inatt! vi bara låg i gräset på filtar och typ läste böcker, snackade skit emellanåt och bara var glada att vi kunde ha så soft häng fast vi nyss mötts. minns något om jordgubbssaft också! Tack för det sällskapet min hjärna hittade på, vi hade skoj!

    Natalie 2017-03-29 09:12:01
    Svara
  • Varför äter du kött? Du verkar ju vara en vettig och intelligent människa, du älskar djur och du bryr dig om miljön, kan inte se någon anledning till varför du skulle äta kött?

    Frida 2017-03-28 23:17:12
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Men herregud? Jag kan köpa att du undrar, men sättet du ställer frågan på och hur du formulerar dig dödar liksom hela grejen av detta. Jag är själv vego och hade såklart sett att fler väljer bort kött – men jag blir uppriktigt ledsen och besviken när jag ser vegosar bete sig som du gör. Skäms.

      Ellen 2017-03-30 20:57:49 http://ellenlindberg.se
      Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      From the top of my head – för att hon vill och tycker det är gott?

      Anna 2017-03-29 05:14:56
      Svara
      • Svar på Annas kommentar.

        Men det förstår du väl Anna att tycker man kött är gott så har man IQ gråsten för det är bara vegetarianer/veganer som är intelligenta.

        L 2017-03-29 13:46:19
        Svara
        • Svar på Ls kommentar.

          Men just det, hade glömt 🙂 🙂 🙂

          Anna 2017-03-30 05:20:40
          Svara
        • Svar på Ls kommentar.

          Kött- och mejeriindustrin är den största miljöboven av de alla (ja mycket mer än bilar och flyg etc). Lägger man sedan till de fruktansvärda förhållanden för levande djur och sedan en vidrig död för dessa kan jag inte förstå hur en upplyst människa kan välja att äta kött för sin egen själviska njutning.

          Frida 2017-03-29 15:28:27
          Svara
  • Hej Sandra, du är bara så vacker som människa. Jag hoppas att du mår bra just precis nu. Jag skulle vilja festa med dig och bara glömma hur jobbigt allt är i mitt liv. Hur gör man ens för att hitta tillbaks till sig själv efter att ha varit med om något jättehemskt? Jag har inte riktigt samma erfarenheter som dig, men, det som hände var att jag blev utsatt för ett våldtäktsförsök, vet inte om det räknas som riktig våldtäkt. Men hur som helst, jag vill glömma, krypa ut ur min kropp. Finns det någon väg tillbaka..? Kan man börja må bra igen om man är hyperkänslig och alltid reagerar för starkt?

    Amanda 2017-03-28 22:47:56 http://nouw.com/hädanefter
    Svara
  • Mysig helg! mendu hur kommer det sig att vi inte ser något mer av Gustav på bloggen? ni verkade ju vara så nära.
    Kramar<3

    Tine 2017-03-28 22:29:47
    Svara
  • Alltså Jennys hår! Dör håravundsjuksdöden varje gång! ?

    Linnea 2017-03-28 21:43:11
    Svara
  • åh plopp!! det var inte igår, så-himla-gott ju!

    ISA 2017-03-28 20:42:05 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Den torsken är sååå god alltså <3 Heja dig som handlar på Hedengrens! <3

    Fröken Cocco Sohl 2017-03-28 20:18:42 http://coccosohl.wordpress.com
    Svara
  • Hej Sandras kommentarsfält. Nu gör jag slut med min kille för att jag alltid tror att det kommer bli bättre men det blir aldrig så har varit ledsen i kanske ett och ett halvt år(distansförhållande, sårat varandra mycket etc) och jag bara orkar inte vara såhär ledsen igen. Men jag orkar inte kämpa på längre heller när vi ses en gång i månaden och det är så mycket som fortfarande sårar mig. Önskar typ att han gjorde slut så jag bara kunde acceptera, bli arg och gå vidare. Är ju fortfarande kär och älskar honom så oerhört men jag har väl insett nu att det inte blir bra. Hur orkar man detta? Hur orkar man ta ett beslut som leder till att han kommer ligga med andra, att jag måste lämna tillbaka hans tröjor, ta ner hans lappar från kylskåpet och undvika hans sociala medier. Känns inte som något alternativ är något jag orkar.

    a 2017-03-28 17:13:55
    Svara
    • Svar på as kommentar.

      jag har varit där du är. vi hade varit ihop i lite mer än tre år när jag gjorde slut. att göra slut med någon man älskar, men som sårar en och gör en besviken är det svåraste jag gjort. för att klara av det måste man själv vara övertygad om att det är RÄTT att göra slut. annars kommer man vackla och falla tillbaka.

      du måste övertyga dig själv. här är några tips.

      1. ta hjälp av en vän, hen kan hjälpa dig att se situationen utifrån. var helt ärlig med din vän och säg att du älskar honom men funderar på att göra slut av anledning A och anledning B. goda vänner vill en alltid väl, så din vän kommer bekräfta att det är dags att göra slut.

      2. skriv ner en lista över alla dåliga saker med honom eller med förhållandet. det kan vara egenskaper han har eller elaka kommentarer han fällt. det kan vara gånger han gjort dig ledsen. skriv listan i mobilen så att du alltid har den tillgänglig. det kommer komma tillfällen då du undrar om du fattat rätt beslut. det kommer komma tillfällen då du minns nåt fint från ert förhållande. det är då du tar fram listan och läser igenom den.

      3. man är ofta hårdare mot sig själv än mot andra. tänk dig att en nära vän till dig var i din situation och att du såg förhållandet utifrån. din vän ber dig om råd, ska hon stanna eller göra slut? ”inte en sekund till”, hade du säkert sagt, ”du är värd mer”. kom ihåg att du är värd mer.

      4. om du gör slut med honom den 29 mars ska du sätta den 29 mars 2018 som ett mål. det kommer vara jobbigt att gå igenom separationen, framför allt i början, men det blir lättare för varje dag. för varje dag du överlever det jobbiga kommer du en dag närmare den 29 mars 2018. när ett år har gått kommer allting kännas annorlunda. då kommer du vara glad för beslutet du tog 2017.

      lycka till! kram!

      lise 2017-03-28 19:56:17
      Svara
      • Svar på lises kommentar.

        Tack ALLA för era svar. Att bara ha något att läsa gör saker lättare. Värmer hjärtat att ni tagit er tiden! <3 (PS min kommentar var ju rätt knäppt formulerad men skyller på hjärtvilsenheten)

        a 2017-03-29 16:05:20
        Svara
    • Svar på as kommentar.

      Hej jag var i typ exakt samma situation (enda skillnaden var att vi hade 4 års distansförhållande) för snart 2 år sen. Jag gjorde slut, och det tog lite mindre än ett år att komma över honom (kan tilläggas det var min första stora kärlek) men sen när jag väl var över honom ångrar jag inte mig en sekund. Han var ett as och jag är så mycket mer stark och älskar mig själv så mycket mer utan att ha honom som trampar på mig hela tiden. Om du verkligen känner att du behöver göra slut för att han sårar dig – gör det. Du förtjänar någon som behandlar dig som den awesome person du är. Punkt slut.

      Madeleine 2017-03-28 19:16:18
      Svara
    • Svar på as kommentar.

      Man orkar inte. Vet inte hur många gånger per dag jag tänker ”nej, nu orkar jag inte en sekund till”. Men sekunder går, minuter, timmar, dagar och man överlever ändå, om än knappt som människa.
      Så här är en till som undrar om det nånsin blir bättre igen..

      Vet inte om jag förstod om du redan gjort slut eller om du funderar på det ,men om du går och tänker att ”det blir jobbigt att han kommer vara med andra” så är mitt råd att inte ta något ”göra slut”-beslut..

      Sanna 2017-03-28 18:13:32
      Svara
  • Jäklar vad sugen jag blev på Plopp! var typ evigheter sen! ^^ <3

    emblas.se 2017-03-28 17:06:16 http://www.emblas.se
    Svara
  • That’s a fine weekend! Love everything that you ate…well except the smoothie 😉

    -christine
    www.christinelovestotravel.com

    Christine 2017-03-28 16:31:43 http://www.christinelovestotravel.com
    Svara
  • ditt hår! så drömmigt!! vill ha!!!

    charotta 2017-03-28 16:29:15
    Svara
  • Vill tacka för bästa läppstifttipset. Har bara läppstift i röda nyanser och letat efter ett lite mer peppigt. Ditt tips om Melton sunset var super, förstår du älskar det. Nu har jag tagit femhundra selfies med det bara för att jag tyckte jag blev så snygg. Kram och tack igen

    Madeleine 2017-03-28 16:07:36
    Svara
  • Varför kan man inte vara hemma en lördag?

    M 2017-03-28 15:54:13
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

      för att jag är nysingel och halvglad och blir ledsen när jag är ensam hemma en helgkväll. hur alla andra bestämmer sig för att göra bryr jag mig mindre om.

      sandrabeijer 2017-03-28 15:57:34
      Svara
  • Ha ha, thoose where the days när jag orkade vara vaken till 05 kan jag säga;-)
    Härliga bilder från din helg!
    Vi hade tjejträff med massor av gott att äta och dricka, sköna promenader i solen och bara njöt:)
    Fyllde verkligen på kan man säga:)

    Ekenäsliv 2017-03-28 15:48:52 http://www.ekenasliv.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!