Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

åtta saker jag rekommenderar.


Vasas flora och faunas nya singel En invasiv art. Kan ha lyssnat på denna säkert 50 gånger sedan den kom ut.

Nu skriver sig kvinnorna bort från kärlekspakten. En gammal DN-artikel en läsare postade i kommentarsfältet. Om att som kvinnlig skribent vägra hålla inne med sin ilska bara för att. Mycket bra. Passar även bra in på en krönika jag skrivit som snart kommer ut.

Vecko-Revyn summerade förra veckan med topp tre bästa posts och mitt frågor och svar-inlägg hamnade där. Fint tack tack : )

Why Belle should have chosen Gaston – a powerpoint presentation. Tyckte detta var roligt. ^^

T-shirt med rynkad nederkant. Asfin gul tischa från Zara.

☆ Så väcker du liv i dina skelett med svarta tonårshjärtan – 11 lärdomar om att skriva ungdomsromaner från Sandra Beijer. Skrivbloggen 100 sorters bläck intervjuade mig om mitt skrivande. Väldigt välskriven ingående intervju.

Käftsmällar med Sandra Beijer. Gästade Petra Tungården och Linn Olssons relationspodd förra veckan och nu är den ute. Sök på I Nöd och Lust i din poddapp eller lyssna här.

☆ Grace and Frankie season 3. Ute på Netflix sedan någon vecka tillbaka och lika bra som alltid.

☆ ☆ ☆

picture sources: 1 & 2.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Vilka klubbar nämner du i Stockholm för bra hångel? ;))

  Anna 2017-03-30 07:32:04
  Svara
 • Åh, får man fråga när krönikan kommer ut? Så taggad på att läsa allt du skriver!

  Linn 2017-03-30 00:02:42
  Svara
 • Älskar att du lyssnar på Vasas flora och fauna <3 Finlandssvensk indie när den är som bäst.

  TIDSTJUVEN 2017-03-29 22:28:06 http://tidstjuven.com/
  Svara
 • Grace and Frankie omg!!! beste serien

  Victoria 2017-03-29 20:05:47 http://www.kvardagsbiblioteket.no
  Svara
 • Så fin intervju med dig!

  Fanny 2017-03-29 17:21:35
  Svara
 • Här är ett klipp jag rekommenderar dig! Stephin Merritt visar upp sitt hem och det är precis som en tänker sig att det skall vara. https://www.nowness.com/series/my-place/stephin-merritt-barbara-anastacio

  Ellen 2017-03-29 16:25:46
  Svara
 • Du borde även tipsat om ditt inslag om böcker :). Såg det på Youtube så himla bra verkligen 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-29 15:00:57 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag läser ofta din blogg på mobilen, men nu på senare tid har det bråkat lite; jag kan nämlingen inte se några bilder. Om jag dock går via instagram och klickar in mig på länken till din blogg som du har i din profil, så fungerar allt som det ska. Men om jag är på internetappen så går det inte :/ Vet du vad det kan bero på? Kanske det är fel på min mobil? Tråkigt är det i alla fall! Kram!

  Hanna 2017-03-29 14:01:58
  Svara
 • hej hej
  funderar du på att dra utomlands igen? hur tänker du när du gör det? boende, umgänge, hur ”diciplinerar” du dig? hur arrangerar du det liksom runtom dig för att på ut en så bra vistelse som möjligt? och vad innebär en bra vistelse ens?

  jag funderar lite inför hösten och är ganska så öppen för allt. det enda jag lite funderar på är om jag hämmar mig själv i att nån himla gång träffa en trevlig karl om jag drar. men så kan man väl inte tänka, men jag gör liksom det.

  puss! e

  elinor 2017-03-29 13:34:25 http://www.elinorwarholm.se
  Svara
 • så bra bra bra tips!!!

  Agnes 2017-03-29 11:22:57 http://www.devote.se/agnesblixa
  Svara
 • Åh, den skrivesiden med intervjuet var herlig… i allefall for oss skribenter hehe.

  Ingvild 2017-03-29 10:28:51 http://ingvildhappy.blogg.no
  Svara
 • Hej! Har inget med inlägget å göra, men tänkte höra ifall nån snäll göteborgsbo skulle vilja ses å ta en kopp kaffe eller en öl med mig? Är relativt ny i stan å vill träffa nya människor utanför min utbildning! Är 23, jobbar å pluggar film, är en snällis. Skulle bli så glad om nån hörde av sig!

  Heter edvinaks på Instagram 🙂

  Kodasander.edvina@live.se

  Edvina 2017-03-29 09:41:27
  Svara
 • Hurra för sånt här internetgodis!

  M 2017-03-29 09:25:30
  Svara
 • Det er ikke tvil om at fortellinger og eventyr gjør noe med oss. Former hvem vi er. Legger føringer for moralen osv.. Så The Beauty & The Bullshit er et eventyr vi nå trygt kan legge bak oss. Sammen med det om hun som satt høyt oppe i tårnet sitt med gullfletten og ventet og ventet og ventet på sin prins som skulle komme og redde henne…. Han kom, i eventyret vel og merke.

  Gud så mange jenter jeg kjenner som har datet/giftet seg med The Beast/en frosk… i håp om at han skulle forvandles til et fyrverkeri… Did never happend…. Og det kule, snille, elskverdige gutten… nah… for enkelt… har blitt fortalt (igjen og igjen i en sårbar alder) at det skal være vanskelig og at idiot-menn blir de beste mennene – tilslutt…

  Og hvem har fantasert frem disse eventyrene mon tro? Menn.

  line 2017-03-29 08:52:33
  Svara
 • Om jag inte skulle vara allergisk mot allt som har med Vasa att göra just nu skulle jag älska. Meeeen. Vasa är den minerade marken för mig, eftersom jag vägrar minera marken han går på här i min stad så minerar jag hans hemstad istället. Allt som har med den att göra.

  Åsa 2017-03-29 08:41:36
  Svara
 • Jag känner mej som miss Clifton i filmen den engelska patienten. När han frågar när här du varit lyckligast o hon svarar : nu och han frågar när har du varit olyckligast o hon svarar: nu. Älskar den filmen!

  Maria 2017-03-29 08:38:13
  Svara
 • Har aldrig någonsin kommenterat tidigare, men kände att denna upptäckt borde uppmärksammas; when life gives you lemons, remember corgi races are thing – https://www.youtube.com/watch?v=4MgNSmB2Nps

  Ada 2017-03-29 07:51:36
  Svara
 • Menar inte detta som kritik, undrar bara uppriktigt. Efter vad Petra Tungården sa i Daniel Redgerts pod (där hon skvallrade om dig – fast utan namn då) känns det inte märkligt att träffa henne? Eller är det Skitsamma eftersom man måste veta för att förstå, eftersom dom inte nämnde några namn?

  E 2017-03-29 07:37:35
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Asså blir så less. Hur f-n vet du att det var om Sandra dom snacka? Du sitter och dömer en offentlig person och skvallrar till en annan offentlig person; två personer du inte ens känner. Så sorgligt, skaffa ett liv. Sen snackade dom om en trekant med Sofie Fahrman, en hockeyspelare och en kunglighet om du är så sugen på skavller. JISUS!

   Tove 2017-03-30 00:30:13
   Svara
  • Svar på Es kommentar.

   men hallå hon sa ju INGENTING! herregud.

   moa 2017-03-29 17:12:18
   Svara
   • Svar på moas kommentar.

    Lyssnade också på redgers podd och tungården verkar inte vara en skön person direkt. Även fast hon kanske inte direkt avslöjar nåt.

    Anna 2017-03-29 20:10:40
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Men jaa! Lyssnade på podden idag och fick samma känsla. Otroligt dryg också? Och typ tänker att Sverige är Stockholm. Kanske lite gbg eller malmö. Jag har inte läst hennes blogg eller kände till henne. Men när en person som fakturerar 170 000 kr/månad (jaja inte hennes lön direkt men ändå) och uttrycker sig ”jag har inte råd” så vill jag ge upp. A ja. Men nog om det.
     Däremot så var det intressant hur annorlunda jag upplevde Daniel. Jag tyckte att Sandras intervju var fin! Tyckte han var också rakt på och typ lite härlig. Men i detta samtal var han mest kändiskåt och typ mobbare?? När Petra föreslog att han skulle bjuda in nån tjej till podden sa han ”neej, varför skulle jag göra det. ingen vet vem hon är väl, höhö”. Sånt otroligt dåligt avsnitt. Tur att det finns annorlunda poddar. Men ditt samtal med honom var riktigt fint. I guess, it’s all you, S. ?

     V 2017-03-29 22:02:25
     Svara
 • Åh podden måste jag lyssna på:)

  Maria 2017-03-29 07:26:21 https://mariabusck.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!