Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tisdag & onsdag: potatis, tåg och växjö.

march.

I tisdags var det solglasögon på direkt när jag gick ut på morgonen. Tänk va fint va.

march.

Jag hängde på kontoret och sedan gick jag hem igen och bjöd Elsa på lunch. Vi åt på golvet i vardagsrummet så Lynn kunde krypa omkring och klämma på alla grejer. Han fastnade för en finlandssvensk feministisk tidskrift.

march.

Sedan tillbaka till kontoret igen och när jag kom hem till kvällen hade jag fått massa post! Mina egna pocketböcker, en kokbok om mac and cheese, en nyutgiven bok av Tove Jansson samt beauty blenders. Thank you alla.

march.

Jag kom på att jag hade potatis i kylen och bestämde mig för att göra egen gnocchi till middag. Det gick så himla dåligt, smakade bara mjöl. Får testa igen nån annan gång. Höll mig i alla fall sysselsatt.

march.

Och så kom onsdagen. Jag gjorde mig redo för att åka tåg.

march.

Hade inga glasögon utanför dörren dock, utan såg ut såhär då. Rätt ska va rätt.

march.

Mitt tredje hål i örat kämpar på.

march.

Och så åkte jag till Småland. Kolla vad gulliga tåg dom har där.

march.

Vid fyratiden var jag framme i Växjö. Hello Växjö!

march.

Jag föreläste inför det här gänget. Tack för att ni kom, ni var så gulliga och bra <3

march.

Efter föreläsningen avslutade jag min onsdag med kvällsjobb, roomservice i form av en kantarelltoast (den va sådär som ni ser) samt en Pumpkin 24 gold mask.

Nu är det torsdag och jag är hemma i Stockholm igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Tack för ett fint besök! Se mitt inlägg Biblioteksdagar den 31 mars på http://yfronten.blogg.se/

  Ylva 2017-04-03 13:41:19 http://ylvarosen.blogspot.se/
  Svara
 • Gnocchi är lite knepigt, bäst resultat brukar jag få om jag bakar potatisarna i ugnen, gröper ur dem, mosar, blandar med så lite mjöl som möjligt och en äggula. Bakningen gör potatisen torrare och då behövs inte lika mycket mjöl. Kantarelltoasten ser verkligen ledsen ut, tur att du hade mask att komplettera med!

  Binki 2017-03-31 08:49:56
  Svara
  • Svar på Binkis kommentar.

   såhär har jag också gjort! är ingen gnocchi-expert men tyckte det blev jättebra! följer recept från jamie olivers (vet, haha) hemsida, det var en video där en gubbe visar hur man gör.

   xyz 2017-03-31 10:24:23
   Svara
 • Alltså mein Gott! Glasögonen! Jag älskar iofs glasögon rent allmänt, men du som gillar att se seriefigursaktig ut borde ju absolut ha dem oftare – världens accessoar. Superfina på dig!

  Lisa 2017-03-31 00:40:46
  Svara
 • Det där bokpaketet hade jag i alla fall inte tackat nej till :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-30 22:50:13 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Ohh är från Jönköping och gick i gymnasiet i ett litet samhälle någonstans i Småland. Åkte Krösatåget 42 minuter 5 dagar i veckan. Tycker Småland är ok. Och älskar fortfarande att åka tåg.

  E 2017-03-30 22:14:00
  Svara
 • Du passar så himla bra i glasögon Sandra! Och åh blev så sur på mig själv, hade tagit fel datum på din föreläsning och trodde att den var idag men var ju igår! Hoppas att man får tillfälle att höra på dig någon gång!

  På tal om Växjö, jag tycker om staden!
  Är ifrån en by cirkus 4 mil utanför och gick gymnasiet där, det är ganska så lagom och har mysigt utbud av grejer!
  Mina favorit är definitivt Kafe de Luxe, stället där alla hipster hänger typ! Älskar det!

  Dessutom så finns det en liten mysig vinylaffär som heter Rundgång, och om du tar dig utanför Växjö är den gamla folkparken Tyrolen asfin och dom brukar arrangera småfestivaler, loppisar och konserter där! Kram!

  Emilia 2017-03-30 21:31:42 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Bästa receptet på gnocchi som jag testat är detta http://www.svt.se/recept/potatisgnocchi-med-sardeller-salami-och-svartkal
  Enda gången det inte blev tokbra va när jag lade alla okokta gnocchi i en skål och de klumpade ihop. Nu lägger jag dem på en bricka var för sig tills de ska kokas. Mums!

  Ida 2017-03-30 20:45:36
  Svara
 • Du passar så himla, himla bra i de där glasögonen!

  Ellen 2017-03-30 20:35:54 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Herregud! En hel kokbok om mac n cheese! Måste skicka efter på en gång, finns ju inget bättre i livet!

  Elli 2017-03-30 19:14:33
  Svara
 • Hej! Påtal om Växjö – hur är staden? Jag kommer förmodligen flytta dit i sommar pga utbildning och undrar – wassup liksom? 🙂 jag bor i Stockholm nu, så fattar ju att utbudet är mindre. Men ändå? Har någon flyttat till Växjö från en större stad? Trivs ni? Vad tyckte du,Sandra? 🙂 om någon vill berätta om växjö och inspirera mig så snälla svara på detta!
  Är 28 år. Vet inte varför det skulle spela roll, hehe.

  V 2017-03-30 18:24:08
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Växjö har blivit ett matmecka på sistone med många nya restauranger med allt från fine dining till Asian fusion liksom i innerstan i Stockholm. Kolla in mer här: https://vaxjoco.se/ata/

   Frida 2017-03-31 07:54:21
   Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Jag flyttade från Stockholm för att plugga i Växjö och trivs superbra här! Hade aldrig varit i Växjö innan, men insåg att det var värsta mysiga staden! Plus att studentlivet var himla kul! Jag bodde på Campus och det var fin gemenskap där. Folk är väldigt trevliga här och det är lätt att lära känna nya människor! Nu har jag pluggat färdigt, men bor fortfarande kvar. Kan varmt rekommendera Växjö!

   Jessica 2017-03-30 18:33:30 http://yiskha.blogg.se
   Svara
 • Undrar om Krösamaja satt på Krösatåget hehu! ^^

  emblas.se 2017-03-30 18:18:55 http://www.emblas.se
  Svara
 • åh det var så himla fin föreläsning du höll i växjö <333

  Anna 2017-03-30 15:05:20 http://annamariaa.blogg.ae
  Svara
 • Haha. ”TISDAG & ONSDAG: POTATIS, TÅG OCH VÄXJÖ.” vs ”FREDAG & LÖRDAG: TORSKAR OCH KOLAGLASS OCH UTESERVERINGAR.” liksom 😀

  Lise 2017-03-30 14:28:40
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!