Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mitt sovrum. före och efter.

april.

Jag har gjort om lite i sovrummet. Inga enorma förändringar egentligen, men kan kanske vara kul att se ändå! Så här såg det ut innan.

home

Och nu ser det ut på detta vis. Jag har skaffat mig en sänggavel i rotting och ett nytt överkast och kuddar i grön sammet. Båda heter ”greta” och finns på Ellos. Jag har även bytt sängbord till ett enda större istället för två små på varsin sida av sängen.

home

Så här ser det ut på andra sidan! Den stora runda spegeln är från Svenskt Tenn och byrån under är från Ellos. Lampan är från Habitat. Har en ny puff också, i samma smaragdgröna färg som överkastet. Den är från Melimeli. Först hade jag den här men tyckte att den blev helt inträngd? Finare med en liten fåtölj där typ, eller?

home

Så nu bor den här vid sidan av sängen istället. Är det fint eller ser det konstigt ut? Kan inte bestämma mig. Den bor där så länge i alla fall, annars får den förflytta sig till vardagsrummet. Lammskinnet som också är i smaragdgrönt (bra färg ju) köpte jag i Paris för något år sedan eller två.

home

Nattduksbordet är från Ellos och det köpte jag samtidigt som jag införskaffade överkastet. Lampan är från Habitat.

home

Ja det var det på ett ungefär. Man kan ändå förändra ganska mycket med ganska lite.

Undrar du var grejer är ifrån fungerar mitt sökfält oerhört bra.
Du kan också spana in denna länk: Hemma hos mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Hej Sandra! Är på jakt efter bra målare/snickare och tänkte att du kanske har några tips? Ska spackla och måla om min nya (iiiiih) lägenhet på Bondegatan, är så pepp! Älskar din blogg.

  Marit 2017-04-03 14:46:59
  Svara
 • Tips för er som, likt jag, tyckte överkastet va asfint men absolut inte har ekonomin för det – finns ett liknande i IKEAS nya kollektion! Är mörkblått och det mjukaste jag vet. Kostar en femhundring.

  Moa 2017-04-02 21:39:32
  Svara
 • sandra!
  jag ska på bröllop i sommar och jag vet inte vad jag ska ha på mig! är mitt uppe i en klädkris och tycker det är så svårt. tycker alltid att du är så fin, kan inte du komma med lite tips?
  det som gör det ännu svårare är ju alla dessa klädkoder, det ska liksom vara med uppklätt än snyggt, om du förstår vad jag menar. hu! plz, hjälp mig!

  helena 2017-04-02 11:15:30
  Svara
 • Smaragdgrönt?

  Kristina 2017-04-02 10:35:46
  Svara
 • Åh. Väldigt fint med enkla medel!

  Ellen 2017-04-02 10:07:55 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Är det inte petrolblå då?

  Rasha 2017-04-02 08:54:37
  Svara
 • Hej Sandra. Inatt (fre-lör) drömde jag att jag läste ett av dina inlägg och tänkte exakt såhär: ”wow, hennes blogg har verkligen EXPLODERAT på sista tiden, fyfan vad bra den är och fysjutton så cool hon är, Sandra”. Ja, så tänker jag ju även i vaket tillstånd. Att du är så cool och bra helt enkelt, och att jag tycker om att läsa din blogg, även 8 år sen jag började?Låter kanske flummigt men det jag tror att jag tänker med att bloggen ”exploderat” haha, är nog att det känns som att din styrka verkligen strålar ur dina inlägg, på ett så naket och ärligt sätt, och det är något jag som läsare uppskattar att läsa för jag tycker det är vackert, oavsett allt som ligger bakom. + du utstrålar sån power, heya! (Hoppas du förstår hur jag menar och inte tar det som att det som läsare är härligt att gotta sig i andras eventuella smärta! Men jag tycker du skriver på ett vackert sätt som känns i hjärtat.)

  Nu 2 grejer: är du med på Goodreads och isf, vad heter du där? Tänkte om en kan följa och så. Och 2, har du sett filmen The Love Witch? Rolig och charmig film filmad i nån slags 60-talsstil, jag tror du kanske skulle gilla! Ok, en tredje sak: om du använder parfym, vilken parfym använder du?
  Kram

  Nathalie Nieve 2017-04-02 01:20:09 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
 • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-04-01 21:20:28
  Svara
 • Superfint!
  Jag undrar nu, var ska det gamla överkastet ta vägen? Om säljas, så köper jag gärna! Älskart!
  Sen undrar jag var den fina mohairfilten på sängen, kommer ifrån. Älskarn! Puss

  Susanne 2017-04-01 18:44:38
  Svara
 • Alltså är jag blind eller? Allt du kallar smaragdgrönt ser midnattsblått ut för mig. Känns inte som att det kan vara mina inställningar heller för allt annat är ju rätt färg ? Gud vad knäppt.

  Amanda Gun 2017-04-01 16:38:48 http://instagram.com/amandagetyourgun
  Svara
 • du har så fantastisk smak!

  ljuva julia 2017-04-01 16:31:08 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har följt dig i flera år och tycker du är så bra, samt att vi tänker lite likadant, är i samma ålder osv. Din blogg är nog den jag mest ser fram emot att läsa i bloggflödet dagligen. Anyho, tänkte ta upp en diskussion eller fråga, vill gärna höra din åsikt, men det här kan uppfattas som lite kontroversiellt i vissa kretsar (tror jag?). Grejen är den att jag är tjej, och har problem med att andra tjejer INTE gillar mig. Det är seriöst ett stort problem, och jag är så himla ledsen över detta, feminist som jag är och vill vara vän med alla tjejer (systerskapet osv). Men, jag stöter 90% av fallen på patrull när jag försöker ta kontakt, och möts av sura blickar/ fientlighet rakt ut. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Sen hörde jag din intervju i Daniel Redgerts podd, och det du sade om att folk kan tycka att du verkar hård och inte så inbjudande (?), kommer inte ihåg exakt vad du sade men ngt åt det hållet. Jag har en tanke om att det kan vara mitt problem, att tjejer inte vågar närma sig mig pga samma orsaker som du nämnde? Hur upplever du det? Någon skillnad mellan killar och tjejer? Hur skulle du hantera detta?
  Jag hoppas du kan hjälpa mig, som sagt; detta är ett problem jag är jätteledsen över, vill ju inte behöva hänga enbart med snubbar hela livet (urrrk på den tanken), tjejer är ju faktiskt bäst. Skall tilläggas att jag har tjejkompisar men de har jag haft sedan lääääänge och det svåra är med nya kontakter.

  Stella 2017-04-01 15:53:55
  Svara
  • Svar på Stellas kommentar.

   Jag har inte begåvats med någon social kompetens av högre grad direkt, och upplever att killar generellt brukar ha lite högre toleranströskel för de där oslipade och icke inkännande beteendet. Vanligare att killar är dåliga på det också. Kanske är det något i ditt betende som folk har lite svårt för? Så har det iaf varit för mig ibland. T ex att man ifrågasätter på ett sätt så folk sig trängda, att folk inte upplever att man lyssnar, att man inte bekräftar tillbaka eller att man ofta avbryter? Jag tycker allt sånt är svårt, men min pojkvän brukar kunna förklara för mig. Om jag var du hade jag nog frågat mina nära vänner och bett om ett ärligt svar kring vad du kanske gör som kan få andra att reagera negativt, för såna grejer går ju att träna bort. Ett annat lite mer udda tips är att försöka lyssna in hur tjejer pratar med varandra i poddar. Kanske udda, men jag insåg hur tjejer ofta bekräftar vad den andra sagt när de pratar, istället för att direkt möta med egna påståenden, av att lyssna på poddar. Annars kan det ju också handla om att man helt enkelt träffar folk som inte är intresserade av nya vänskaper, känns som de blir vanligare med åldern, att folk redan har fullt upp.

   Tove 2017-04-02 14:04:26
   Svara
  • Svar på Stellas kommentar.

   Känner igen mig där. Jag har lätt att prata men svårt att knyta an, särskilt till tjejer. Tycker alltid dom upplever mig annorlunda och kanske lite hård, vilket jag egentligen inte är.

   Maria A 2017-04-02 11:41:39 https://mariasrum.wordpress.com/
   Svara
 • alltså denna färg är SÅÅÅ FIIIN!!! Till och med ordet är underbart, smaragdgrön. Som att man kan smaka på det nästan. Mmm.

  elin 2017-04-01 14:52:42 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Jättekul o gå se så mysigt du har det. Trevlig första april. Kramisar.

  Maria 2017-04-01 14:25:17
  Svara
 • Off topic här, men har du hört Leon Bridges? Låter precis som motown, fast släppte skiva typ förra året (och sjukt snygg!)

  Catt 2017-04-01 13:53:04
  Svara
 • Jag har precis ställt min säng med gaveln mot fönstret! Svinhärligt med allt ljus 🙂 Tror det hade kunnat passa hos dig med. Men annars blev det jättefint, och puffen blev guld där.

  Johanna 2017-04-01 13:51:17
  Svara
 • Så himla fint!

  Emma 2017-04-01 12:40:28 http://www.emmae.se
  Svara
 • Jätte fint! Härligt att få göra om lite hemma. Det är jag också sugen på. Men vet inte hur och vart. Kram

  Finurliga fröken 2017-04-01 12:31:37 http://finurligafrokens.blogspot.com
  Svara
 • Hejhej, hur gör man för att inte börja gråta när man ex. sätter på sig tröjan ens ex älskade eller dricker hens favoritte eller dylikt. Hur undankommer man någon om den sitter fast i ens kläder, möbler och är utspridd över hela ens vardag? Jag menar man kan väl inte slänga en tredjedel av allt man äger? Mvh någon som tydligen bryter ihop av varenda liten sak i vardagen med sentimentalt värde knutet till en före-detting.

  Ella 2017-04-01 11:11:10
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Mitt bästa tips är att göra sig av med/undvika det som är allra jobbigast och att försöka vänja sig med resten. När man ätit hans favoritmat, gått till ens gemensamma barfavoriter och ens vanligaste gator ett par gånger så försvinner associationerna. <3

   N 2017-04-01 12:56:31
   Svara
 • SÅ JÄVLA FINT ORKAR EJ. MUMS! Undrar över en grej, du som har så mycket bra ytor i ljusa färger med mycket fina grejer på (tänker på alla olika bord och bokhyllan osv med små gubbar och askar osvosvosv) – hur gör du när du städar? Och hur ofta? Har själv en del vita hyllor och bord med mycket småsaker på, och blir tokig på hur ofta det behöver dammas för att inte se sunkigt ut, måste ju flytta alla hundra småplotter osvosv, har du några knep? Ser alltid så himla FRÄSCHT men ombonat ut hos dig – svår mix?

  Sara 2017-04-01 11:08:04
  Svara
 • Blev riktigt snyggt! och sänggaveln ser häftig ut <3
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-04-01 10:54:29 http://www.emblas.se
  Svara
 • Den nya platsen för puffen blev jättebra, tänkte hotell (precis som en annan läsare såg jag) 🙂

  maria 2017-04-01 10:26:13
  Svara
 • älskar din rotting-sänggavel!! Om jag någonsin får fast boende ska jag också ha det.
  Och jag tycker inte du ska ha något i hörnet, det ser lite tight ut??! din lägenhet är ju inte så stor så det finns ingen anledning att ha möbler på alla ytor som existerar. du kanske bara ska ha en fin stor växt?!

  lovisa 2017-04-01 10:17:08
  Svara
 • SÅ FINT ALLTIHOP! Puffen = perfekt! 😀 Och jag tycker det låter jättemysigt att ha en liten fåtölj där puffen stod innan! 🙂

  Rebecka 2017-04-01 09:39:25
  Svara
 • Så fint!

  Sara 2017-04-01 09:35:05 http://saranguyen.fi/blog
  Svara
 • Att ha puffen där gör att det ser ut som ett hotell, typ ett hotell där ens älskare går runt naken och obrytt slår sig ner på puffen med sina bästa fuck me-eyes.

  Jag 2017-04-01 09:17:23
  Svara
 • Smaragdgrönt? På bilderna ser såväl överkastet som puffen och fällen blåa ut?

  Fia 2017-04-01 08:45:47
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   eller hur, jag skulle säga petroleumblått snarare än smaragdgrönt! förjävligt fint hur som helst 🙂

   Isabelle 2017-04-01 13:42:37
   Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Mac har veldig blå skjermer, dessuten kan det også være hvitbalansen hun bruker når hun redigerer bildene 🙂

   Dritfint!

   Hildur 2017-04-01 11:38:00
   Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Jag ser också blått. Tror det kan vara olika skärmar som återger vissa färger olika bra.

   Tiny 2017-04-01 11:15:29
   Svara
 • Puffen!! Bara fint inte konstigt!

  Kim 2017-04-01 08:38:54
  Svara
 • Jag tyckte det blev asfint att ha puffen sådär mitt i rummet!

  Alma 2017-04-01 08:35:49
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!