Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tre middagar jag lagat denna vecka.

Ska vi kolla på vad jag hittat på i mitt kök måndag till onsdag?
Okej.

food

I måndags gjorde jag tacos på allt jag hade i kylen. Kokostortillas med koriander, salladslök, granatäpple, avokado och gurka. Med habanerosås, citron och chiliflakes. Skulle kunna leva på detta.

food

I tisdags gjorde jag tacos igen för man kan väl inte tröttna på det? Denna gång med stekta pimientos padrones + pico de gallo med grönkål i. Mycket enkelt mycket gott.

-

I onsdags började jag min kväll med crémant och tryffelpopcorn (!) på en bar i Gamla Stan.

-

Sedan gick jag hem och lagade tagliatelle med massor av purjolök och smör. Inte så snygg rätt kanske, men god.
Gjorde såhär: brynte smör i en kastrull tillsammans med stora skivor purjolök. Stekte vitlök, schalottenlök, chili och citronzest tillsammans med haricot verts. Sedan vände jag över tagliatellen plus det brynta smöret med purjolök i stekpannan tillsammans med parmesan och salt och peppar. Toppade med rostade solrosfrön.
Åts till Masterchef Australia, tack för tipset!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!