Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min fredag i new york.

new york.

I fredags var jag i New York och inte i Stockholm, och det var tidsmässigt förmiddag och inte eftermiddag när allt började hända. Vi var på väg upp till Central Park. Vi köpte extra internet och läste alla nyheter vi kunde hitta, kollade på live-teve och smsade med kompisar. Så sjukt.

new york.

Min mamma fick ett hej av en nyfiken ekorre.

new york.

Efter någon timme eller så var vi framme i Central Park. Här är då min familj.

new york.

Vi hade bokat lunch på boathouse i Central Park, en restaurang som funnits sedan femtiotalet.

new york.

Jag och Jack.

new york.

Jag åt skaldjurspasta med tomatsås (som gömde sig underst).

new york.

Efter lunchen gick vi runt lite i parken. Kämpa kämpa våren!

new york.

På eftermiddagen åkte vi tillbaka till hotellet och så sov dom andra middag. Jag var inte trött, så jag gick ut och letade upp en blow dry bar och fick håret tvättat och fönat! Typiskt lyxig New York-grej tänker jag.

new york.

Så kom kvällen och det var dags att gå ut på stan igen. Här bodde vi btw, på Roxy Hotel i Tribeca.

new york.

Vi gick till en dive bar och spelade shuffle board.

new york.

Och drack öl ofc.

new york.

Och vid åtta var det dags för middag. Vi hade bokat bord på Mission Chinese i Chinatown.

new york.

Vi delade på ett gäng olika rätter. Som green tea noodles till exempel.

new york.

Deras megastarka chicken wings kan nog vara dom godaste chicken wings jag ätit faktiskt.

new york.

Avslutade kvällen med att spela biljard på hotellet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Var på väg in på boat house en gång!! Men när vi kom dit så var det stora demonstrationer pga ägaren hade avskedat tjejer som inte ville gå på dejter med honom och när folk gick in stod det typ 100 pers och buade! Helt galet! Tror dock de har bytt ägare? Man kan ju hoppas iaf

  Josse 2017-04-13 08:40:54
  Svara
 • Härligt å vara utomlands!

  Nivito blyfri blandare 2017-04-11 00:21:12 http://rostfriablandare.blog.com/
  Svara
 • Nu skriver jag här för att det här kommentarsfältet är det bästa som finns när det gäller kärlek. Mitt ex gjorde slut med mig för ett år sedan, men han hänger liksom kvar. Jag kommer på mig själv med att tänka typ ”undra om han skulle tycka jag var snygg i den klänningen” och ”undra om han ska till samma klubb ikväll” när jag ska ut. Det känns som att jag ett så enormt behov av hans bekräftelse trots att han GJORT SLUT MED MIG (man ba fatta, han tycker inte du är nice). Till saken hör att jag har en ny pojkvän som jag faktiskt är kär i och känner att det här är killen jag vill gifta mig med, men det spelar ingen roll. Får man vara kär i sin nya pojkvän om man inte är över sitt ex? Och oavsett, hur ska jag få mig själv att sluta tänka på mitt ex och vilja ha hans bekräftelse?

  Jag skulle vara så otroligt tacksam för en input. Vågar inte prata med mina kompisar eftersom jag känner mig så misslyckad och ond när exet är en känd douche och min nya är helt fantastisk.

  Lojsan 2017-04-10 23:47:56
  Svara
  • Svar på Lojsans kommentar.

   Åh vad jag känner igen mig. På nåt sätt är det min KROPP som påminner mig om mitt ex. Bara att välja underkläder påminner om honom. För att inte tala om att köpa nya underkläder… Påminnelserna gör dock inte så ont längre, de bara är där. Konstaterar att ”jaha, nu tänker jag på honom igen” och sen slutar jag och går vidare just då.

   Och det där med douches, jag tror de är värre på att bita sig fast. På nån sjuk nivå för att man inte lyckades med dem. Man lyckades inte rädda dem, inte förändra dem (även om det inte alls är det man tänker att man gör).

   Bryt iaf all kontakt. ALL. Inte se bilder på insta eller läsa gamla konversationer (igår gjorde jag misstaget att läsa en text jag fick när jag fyllde år en gång, det var himla dumt). Det kommer att gå över! Förr eller senare så gör det det!

   Åsa 2017-04-11 14:34:24
   Svara
  • Svar på Lojsans kommentar.

   Men hur hänger han kvar? Kan du skapa med distans? Avfölja och så vidare? Det är ju rätt normalt att vilja motbevisa någon som (mer eller mindre direkt) sagt att man inte är bra nog, men det är nog verkligen ett beteende som man bör försöka jobba bort. Kom att ditt värde inte påverkas av åsikten hos något gammalt ex (och inte heller av någon annans åsikt för den delen).

   Josefin 2017-04-11 11:43:04
   Svara
  • Svar på Lojsans kommentar.

   Du får absolut vara kär i din nya kille. Det går att känna flera saker samtidigt. Ibland hänger inte allt med, jag fortsatte länge att tänka på min gamla kille som jag blivit sårad av, trots att jag var jättekär i en ny som var underbar mot mig. För min del handlade det nog om att den exet tagit så mycket av mig och min tankekraft när vi var ihop, det var nog min första kärlek och den var så stormig. Jag hoppades förut att jag skulle träffa honom på fester och ute, och tänkte därför att jag skulle göra mig extra snygg, cool osv typ ”se på mig nu”. De sista gångerna jag träffade honom kände jag mig rätt ful men whatever. Det är sorgligt att känna att man söker någon annans bekräftelse på det sättet, man känner sig underlägsen och otillräcklig och det är hemskt. Jag hoppas och tror att det aldrig kommer hända mig igen, jag har förändrats rätt mycket sen dess. Har inget tips direkt, men för egen del har det hjälpt att jag blir mer och mer feminist för varje dag, vilket genomsyrar mina flöden med asbra texter och tankar från ägiga människor som inspirerar mig och fått mig att ändra attityd. Tänker aldrig mer känna mig sämre pga nån kille och förhoppningsvis ingen annan heller.

   Niki 2017-04-11 07:54:36
   Svara
 • en sak jag undrat på… uttalas din brors namn Jack, som på engelska, eller Jäk 🙂

  jenny 2017-04-10 23:02:28
  Svara
 • åh the boat house där carrie o big ramlar i vattnet?? 😀 och där tjejerna pratar kärlek i when harry met sally?? 😀

  elin 2017-04-10 22:37:13 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • GUD vad jag saknar New York

  Noelle 2017-04-10 21:42:01 http://bynoelle.co.uk
  Svara
 • alltså bilden på din familj! <3 så jävla fin. alla ser så skönt avslappnade ut som om du fångat dem i stunden istället för alla stönigt poserande bilder med påklistrade leenden jag har på min familj…

  Christina 2017-04-10 21:09:22
  Svara
 • Älskar, älskar, ÄLSKAR när du skriver om New York. När jag är trött eller ledsen eller bakis eller liknande så brukar jag gå in och sträckläsa din blogg från när du bodde där och bara drömma om hur fint det är och hur roligt det är och hur allt där bara är lite roligare och lättare än där jag är just då. Jättelång mening blev det visst, hoppsan. Tack för favoritblogg. Kramhej!

  Anna 2017-04-10 19:23:47
  Svara
 • Ekorren <3 <3 vilken liten spillevink!!

  Elin 2017-04-10 19:19:46
  Svara
 • En låt som jag tror du borde lyssna på: Bloody Mother Fucking Asshole – Martha Wainwright. Kram <3

  Mia 2017-04-10 18:51:54
  Svara
 • Bildene av New York gjør meg så himla pepp! <3

  Victoria 2017-04-10 18:39:41 http://www.kvardagsbiblioteket.no
  Svara
 • What a fun time with your family! Glad you are all safe 🙂

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-04-10 17:45:42 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Åh vad jag vart sugen på att åka till NY!! Älskar den staden!! <3

  Mona 2017-04-10 17:39:55 http://www.monadoust.se
  Svara
 • ååhåhåh bilden på nudlarna är så äcklig hahahah, ser ut som att han spyr. Var det gott?

  Agnes 2017-04-10 17:20:14
  Svara
 • Älskar ekorrar så fina. O skulle finnas i Stockholm mer ställen o slinka in o föna håret. Njut av livet men vill verkligen att vi får sol i påsk vi behöver det. Kram.

  Maria 2017-04-10 17:17:31
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!