Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

5 saker jag tycker om.

73 Questions With Lena Dunham by Vogue. Extra roligt dessutom att spana in hemma hos henne och Jack.

Sage and brown butter spinach pasta recipe. Enkla pastarecept är oftast dom bästa tycker jag. Detta med smör, parmesan och salvia.

Versus Versace pleated mini skirt. Mmmm veckad minikjol i militärgrönt!


@holasus. Instatips! Mexikanska Susana är kock och bor i London och tar magiska matbilder.


My Place: Stephin Merritt. Nowness har gjort fantastiska hemma hos reportage och jag kan egentligen rekommendera alla (Marianne Faithful! Kelis! Etc!), men allra bäst är reportaget hemma hos Magnetic Fields sångare Stephin Merritt. Varför är jag inte hans bästis. Tack du bloggläsare som tipsade mig btw <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Alltså rosa hus fullt med böcker är ?. Älskar också det han sa ”Nobody wins, it is like nuclear war”. Skulle kunnat ha den på en tischa.

  Madeleine 2017-04-19 21:19:41 http://Whitemaskgirl.wordpress.com
  Svara
 • snälla snälla kan du inte be metromode ta bort den fasta nedre bannern? det svider i ögonen varje gång jag går in på din blogg, att ha banner både uppe och nere känns trångt och i vägen när man läser från en liten macbook :'( förut försvann den ju när man scrollade nedåt?

  myra 2017-04-19 19:19:21
  Svara
 • tror militärgrönt är din grej. kööööör<3

  rasha 2017-04-19 11:53:29
  Svara
 • Disse linkene made my day. Marianne Faithful = <3<3<3!

  Cecilie 2017-04-19 11:42:40 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • Hej, Jag är just nu iväg på långresa (4månader) och har en kille hemma som jag träffade i somras. Vi har haft en upp och ned i höst i våran relation där han sårat mig genom att bli för full och så har vi bråkat under fyllan. Efter detta har vi dock alltid haft samtal och det har kännts som vår relation tagit ett steg djupare. Innan jag reste iväg hade vi båda våra tvivel om detta, oss, var rätt, trots att vi båda älskade varandra (jac tror det har att göra med att jag skulle resa iväg och en inte riktigt våga erkänna känslorna för en själv). Men vi insåg båda hur mycket vi saknade varandra och ca 1,5 månad in i min resa bestämde vi oss för att flytta ihop. Jag fick dock reda på i förra veckan att han hade använt tinder några gånger efter jag hade rest iväg och senaste gången förra fredagen, detta säger han dock att han inte kommer ihåg. Enligt honom har han sedan vi bestämde att vi skulle flytta ihop inte varit inne på tinder, förutom då förra fredagen som han ej minns. Han säger att han i början var inne för att han var osäker på vår relation, och att han hade tvivel på att vi skulle hålla. Jag har bestämt att jag ska ge det en till chans när jag kommer hem men är jag helt dum i huvudet som gör det? Det är så svårt för jag älskar honom och det har varit så fint nu den senaste 1,5 månaden när vi pratat osv. Och jag vill ändå se hur det är när jag kommer hem och vi kan få en vardag och ingen ska iväg, samtidigt som jag är så nojig över att jag är dumvristig som gör detta.

  Josefin 2017-04-19 10:24:27
  Svara
 • Vogues 73 question videon är så bra. Har inte ännu kollat den med Lena Dunham – måste göra det omedelbart 🙂
  Ha det bra!! xx

  Marianne 2017-04-19 09:47:56 http://mariannelle.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!