Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mat-teve: MiFú-tisdag hos Frida Vega.

i samarbete med Valio.

Nu är det dags för avsnitt två i vår middagsserie i samarbete med med Valio och MiFú.
I tre avsnitt kommer ni få följa med hem till mig, Emma Sundh och Frida Vega där vi lagar varsin rätt med MiFú, ett stekbart mjölkprotein som kan användas istället för kött, fågel eller fisk.

Den här veckan är vi hemma hos Frida Vega.

Jag och Emma var två mycket hungriga och peppade gäster. Det vankades nämligen pasta.

Om ni vill kan ni också betygsätta på en skala mellan 1-10 i kommentarerna hur ni tycker rätten verkade.
Spana in avsnittet här:

Nästa vecka är det final och vi är hemma hos Emma!

I samarbete med Valio

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Så fin tischa! Vart kommer den ifrån? Antar att du har skrivit det någonstans, men vet inte vad jag ska söka på, haha <3

  Edie 2017-04-24 10:16:20
  Svara
 • Fast rätt smutsigt samarbete. Produkten har fått massor med kritik, blivit anmäld, utskrattad och ut-rea:d, då det är en väldigt onödig produkt (mjölkbaserad ersättning till Tofu?). Så vad gör företaget när de inte lyckades lura sig in på veghyllan, jo de kontaktar några bloggare som ska hjälpa produkten in i värmen igen.

  A 2017-04-24 10:06:32
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Håller med dig A! Känns verkligen desperat av företaget att göra dessa samarbeten.

   Och AS: Mifu är verkligen inget bra alternativ till kött, i alla fall om en väljer bort kött av miljöskäl eller av djuretiska skäl. Mjölkprodukter är en av de största bovarna när det kommer till klimatpåverkan och mjölkindustrin är en fruktansvärd industri ur djursynpunkt. (Tofu är för övrigt underbart gott, bara en tillagar det på rätt sätt ?).

   Katarina 2017-04-24 14:52:13
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   Fast om man inte gillar tofu är denna ett bra alternativ. Jag äter tofu ibland men gillar egentligen varken konsistensen eller smaken (har också svårt för smaken av sojafärs och sojaprodukter men gillar quorn. Har också svårt för oumph-konsistensen). Lagade ärtpasta med spenat, broccoli, grön paprika, créme fraiche och tifu och det var supergott. Mkt bra alternativ till kyckling, kött osv. Hade velat smaka ett alternativ gjort på rismjölk för både sojamjölk och havremjölk ger ofta en smak jag inte gillar. Risglass och en del kokosglass smakar exakt som komjölksglass så då borde man kunna göra samma med tifu. Det måste vara gott om folk ska äta det ?

   Hanna 2017-04-24 12:38:50
   Svara
 • Var kollar du på masterchef australia??

  eva 2017-04-23 23:19:20
  Svara
 • SÅ JÄKLA GOTT! Jag ger världens snyggaste Frida 10 av 10!

  Jennie 2017-04-23 19:43:17
  Svara
 • Spännande ska kika 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-23 18:30:01 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Verkade gott, kul samarbete! Men himla svårt att sätta betyg utan att ha ätit rätten..

  ellen 2017-04-23 14:51:28
  Svara
 • Hmm, jag är mycket skeptisk till hela det här ”samarbete”-konceptet som ju är reklam, inget annat. Det blir liksom en problematisk gråzon eftersom hela grejen med konceptet ju är att vi som konsumenter ska glömma att det är reklam och istället bara identifiera oss med våra bloggidoler och vilja ha det lika härligt som de verkar ha det med produkten det gäller.

  Det är reklam, produktplacering med syfte att tjäna pengar för företaget. Problemet ligger i omskrivningen ”samarbete”. Samarbetet har gjorts när Sandra skapat reklamen med företaget, men produkten som publiceras är reklam. Kan inte börja märka reklaminläggen tydligt med ”Reklam” i början, Sandra? Det är gränslandet som är problematiskt.

  Lina 2017-04-23 11:37:52
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Är det någon som inte försår att samarbete = reklam? (Kanske väldigt unga läsare?) annars har jag svårt att förstå varför det skulle göra någon skillnad. Om reklam-texten inte tillfört någon information för någon läsare varför tror du den skulle göra så stor skillnad?

   Tove 2017-04-23 16:49:32
   Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jag förstår din tanke och ärligt talat tänkte jag likadant i början. Men ju större bloggvärlden har växt sig desto mer är det ju så att folk faktiskt lever på sitt bloggande, på sig själva som varumärke. Och de måste ju såklart överleva, de har ju också räkningar att betala. Alltså måste de få in pengar på något sätt. Och det här är väl sättet.

   Det finns ju fortfarande en hel del bloggare som har det som fritidssysselsättning och inte tar betalt för sitt skrivande på något sätt. Du kan ju välja att bara läsa dem, om du aldrig vill se samarbeten och reklam. Men när man tänker att de gör det för att betala hyran så tycker jag det är enklare att acceptera.

   Åsa 2017-04-23 16:04:18
   Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    Tycker att Sandra själv svarade mycket bra och utförligt om frågor kring samarbeten i ett inlägg den 7 februari i år – värt att läsas om du inte redan sett det.

    Lisa 2017-04-23 16:47:40
    Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Förstår inte varför man inte kan unna någon annan att tjäna pengar på sociala medier?

   Evelina 2017-04-23 15:06:37
   Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Det är ju det som ”samarbete” flaggar för? Det är ju väldigt tydligt märkt. Och dessutom känns det ju lite märkligt att vi skulle kräva en tjänst av Sandra, helt gratis. Det är rimligt att hon får betalt för sitt skrivande, eftersom det är en tjänst som tar hennes tid och energi, och som hon övat på jäkligt länge. Eftersom bloggare inte får månadslön på samma sätt som en t.ex. lärare får är detta sättet Sandra får lön. Jag tänker inte kräva att hon ska leverera texter varje dag till mig som läsare gratis, eftersom det är ett av hennes jobb. Det är bara typiskt ett sånt där jobb som ingen tänker sig att man ska få ersättning för, av någon jäkla anledning.

   E 2017-04-23 13:54:03
   Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hmm, jag är mycket skeptisk till det här med att bara skriva random text på någons blogg. Det är ju en kommentar, inget annat. Jag tycker du ska börja märka dina kommentarer tydligt med ”Kommentar” i början.

   Lise 2017-04-23 13:05:05
   Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Man fattar ju att det är reklam? Vad är det problematiska? Känns mer som att du vill hitta fel.

   V 2017-04-23 12:10:57
   Svara
 • Hahah ja MiFu låter betydligt godare än griskind! ^^ <3

  emblas.se 2017-04-23 11:11:37 http://www.emblas.se
  Svara
 • hahaha sandra du är så söt

  beata 2017-04-23 08:50:03 http://radarcollective.com/beata/
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!