Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

skärmdumpar från mobilen den senaste månaden.

Jag skärmdumpar jämt med telefonen för att komma ihåg bra och viktiga grejer. Gulliga djur, fina kläder, roliga memes, recept, restauranger, musik, tinderkillar, boktips etc.
Ska vi kolla vad jag skärmdumpat den senaste månaden?
Ok.


Blev taggad i denna Niotillfem-fest! GULLIASTE JAG SETT


Ett denimset jag tyckte var så väldigt fint.


Högst upp på ens Pinterest-profil står ens vanligaste taggar. Pastell, pojkar, Chloe Sevigny, citat och ägg. lol ändå.


En ramen-resto i New York jag blev pepp på och ville gå till. Kom dock aldrig iväg. Nån av er borde?


När jag frågade Siri när våren skulle börja och fick mina drömmars svar.


När bilen som sopar bort gruset från gatan tutade!


Ett print från Rönnells Antikvariat som jag velat ha i många år men som varit slutsåld. Nu tillbaka! Passar ju ännu bättre i mitt liv nuförtiden dessutom. Ska köpa till nästa lön.


Ett par frukostfrallor jag tyckte såg så himla goda ut. Följ fredriksfika på insta, dagens tips.


En bild från Buzzfeed jag tyckte var rolig och skickade till Christian.


En fin kommentar jag fick till detta inlägg och som jag ville spara och komma ihåg.


Ett par örhängen jag tyckte Elsa borde ha. Elsa köp dom ba!


Tyckte detta var intressant.


Skrattade högt.


En måndag när jag och Alexandra gjorde massa quiz och skickade svaren till varandra. Här skulle man bygga en sallad och få sin ålder och yrke. Tjugoåttaårig veterinär jo jag tackar.


Ha en bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Åh! Vad fint att du sparade kommentaren. Blev på nåt vis starstruck haha.

  E 2017-04-26 18:21:36
  Svara
 • Jag ska till New York i sju veckor och leva loppan och inspireras i sommar och bo typ en block från det där ramenstället. Lovar att gå dit och äta jämt! PS. när jag var i NYC senast så levde jag efter din guide, tänker göra det även denna gång pga great success. Älskade allt!

  Julie 2017-04-25 21:14:33
  Svara
 • kan vi inte få se hur din tinderprofil ser ut? :)) (inser att du kanske inte kommer vilja det men man kan alltid fråga!)

  Amanda 2017-04-25 16:13:52
  Svara
 • Håller inte med om tjej-/killvärldsjämförelsen (som dessutom känns just som en majoritetsgrej tack och lov) men fredagsfikat! och pizzan!-wow.

  Katja 2017-04-25 14:55:29 http://cykelkatten.cc
  Svara
 • Det här tyckte jag var ett så himlans fint inlägg!! Speciellt att Alexandra ska bli astronaut och att våren börjar imorgon <33

  Frida 2017-04-25 10:54:41
  Svara
 • De där ”Allt är ditt fel”-trycken finns även på t-shirts! Älskarom! <3

  T 2017-04-24 22:14:55
  Svara
 • Så härliga 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-24 20:51:03 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Sandra – måste bara säga – har följt dig nu i ca 2-3 veckor (yep, knappast early adopter) och fullkomligt älskar din blogg! Tack!!!!! 🙂

  Gumbynista 2017-04-24 20:01:40
  Svara
 • Gillar detta så mycket <33

  Agnes 2017-04-24 19:44:15
  Svara
 • Hahah Siri driver som vanligt! ^^ :0

  emblas.se 2017-04-24 19:42:54 http://www.emblas.se
  Svara
 • Vad gör man när man känner att livet inte har en mening längre?
  Allt på grund av en idiot till kille jag blev kär i för fem (5!!!!!) fucking år sedan. Som, innan jag fick reda på att han var i ett förhållande, lyckades snärja mig att jag föll så hårt så hårt att jag ännu inte har rest mig igen.
  Hur kommer man över denna person? Hur släpper man någon som man ena sekunden har det så bra med (för att i den andra bli totalt dissad) och får höra så fantastiska saker som tex han och jag skulle utgöra ett VI i framtiden? Hur kommer man över någon som man på så många sätt och vis passar så bra jävla ihop med, personlighets-, musik-och intressemässigt men även sexuellt? Någon som man känner så otroligt mycket attraktion till, efter 5 år? Någon som man blev totalt förälskad i vid första ögonkastet? Som man känner så starkt för, en känsla jag aldrig tidigare upplevt!

  Jag vet om att jag har felat, herregud vad jag har gjort fel som ens inledde något med någon som har ett förhållande! (Till mitt försvar (?) har jag att hon egentligen inte har känslor för honom samt att jag vet (men inte han) att hon är notoriskt otrogen. Det gör att samvetet inte är så dåligt som det kunnat vara…)
  Men nu får det vara nog. Han väljer ju henne om och om igen, även när de gjort slut och hon ångrat sig. Även när han fått reda på ett av hennes snedsteg.
  Så hur väljer jag bort honom? HUR?! Hur gör jag för att släppa taget om honom, om hoppet om oss två? Hur gör jag för att gå vidare? Hur inser jag att det aldrig kommer bli han och jag? Jag förstår allt detta, men mitt hjärta vägrar släppa taget!

  Jag måste gå vidare! Jag är snart 33 men så djupt nere i det här destruktiva! Jag vill träffa mitt livs kärlek (som jag är ju övertygad är Han). Jag vill ju ha barn, jag vill ha ett familjeliv. Jag vill känna den sortens lycka.

  Någon som har ett tips? Eller någon som varit med om samma sak?

  Snälla, döm mig inte, jag mår redan så fruktansvärt dåligt som det är. Jag hade ingen aning om att han var upptagen och sen har allt bara eskalerat…

  A 2017-04-24 19:09:07
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Sitter i liknande sits. Jag och hon hade en väldigt speciell relation ihop men jag fick sedan veta att hon var upptagen med en annan men att deras förhållande knakade just då. Trots det fortsatte det vara vi, tänkte att hon till slut ändå skulle välja mig. Jag var dödskär.
   Efter några månader så valde hon dock hennes ”riktiga” partner och jag dumpades. Ändå ville hon hålla kontakten med mig, men endast via sms. Det här var topphemligt och ingen skulle få veta.

   Det tog slut för över 6år sedan men än idag är jag helt förkrossad och vi har fortfarande kontakt än idag. Skriver aldrig till henne eller svarar längre förutom när jag är kraftigt påverkad. Då blir det flera sms efter rad där jag skriver att jag är ingenting utan henne, vill dö, älskar henne, att jag är hennes och hon är min anledning till varför jag vill leva. Stor skam dagen efter varenda gång. Ibland vill jag bara höra av mig till hennes partner och berätta allting, men jag vågar inte.

   Jag byggde upp mitt liv, gick ner i vikt i hopp om att se bättre ut, skaffade ett jobb med status och började sedan studera på universitetet. Hoppades på att detta skulle ge mig henne tillbaka. Det gick inte.
   Jag har försökt ta mitt liv flera gånger pga sorgen efter henne. Är ingenting utan henne. Har precis påbörjat terapi för detta och hoppas att äntligen kunna släppa det här och gå vidare. Vänner och familj undrar ju varför jag aldrig träffar någon och de är dessutom oroliga över min psykiska hälsa och de fattar inte vad det är som har hänt. Ingen annan vet om min lilla ”affär” och jag vet att jag skulle bli dömd av de flesta av mina närmsta då otrohet är bland det absolut värsta de vet.

   Du är inte ensam. Mitt tips till dig är att söka hjälp. Hitta en samtalskontakt och få prata ut om det här, kanske behöva gå i terapi. Kram.

   Du är inte ensam 2017-04-25 14:50:23
   Svara
   • Svar på Du är inte ensams kommentar.

    Blir så berörd av din kommentar. Min första spontana tanke är: VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED? VARFÖR LÅTER DU HENNE GÖRA SÅHÄR MOT DIG?! DUMPA ASET! Fina du, låt inte henne göra såhär mot dig! Och så undrar man, varför reagerar man inte såhär när det kommer till en själv?

    Har ni varit fysiska under de här 6 åren det har varit ”slut”? Ger hon dig förhoppningar, säger saker som får dig att tro på en framtid med henne?

    Jag och Han har både haft sex samt sms-kontakt (självklart alltid på hans villkor) hela tiden, fram tills nu.
    Han har sagt fina saker, saker som jag älskar dig, att han hade velat ha barn med mig, annat. Och herregud, det träffar en rakt i hjärtat och ger förhoppningar om att kanske, kanske det kan bli vi en dag! Men så ignorerar han dagen efter, svara inte om jag hör av mig först osv.
    Det värsta är att hans sambo har gjort slut med honom 3 gånger på 5 år pga att hon saknar känslor för honom. De ligger ALDRIG (både hans ord och hennes) Det är även illa att hon är notoriskt otrogen. JAG känner till alla killarna, han har ingen aning om vad hon håller på med.
    De gjorde slut förra månaden. Jag fick förhoppningar igen. Han fick reda på ett av flickvännens snedsteg. Och nu har hon (antagligen) dåligt samvete och nu ska de försöka igen.
    Varför väljer han henne om och om igen? Varför förlåter han? Varför inser han inte att hon inte vill ha honom egentligen? Varför väljer han inte mig?

    Jag kommer dö om de väljer att skaffa familj, gifta sig, förlova sig etc. Dö av smärta.
    Förlåt för detta utlägg, var tvungen att skriva av mig.

    Har du påbörjat din behandling? Är det kbt? Berätta gärna mer hur det går för dig!
    Och du, försök prata om detta med någon? Jag är övertygad om att personer i din närhet hade visat medkänsla och acceptans, man har en förmåga att okej:a det mesta ens vänner ställer till med, eller hur? 🙂

    Lycka till, fina du! Detta klarar du! Du förtjänar någon som älskar dig fullt ut<3

    A 2017-04-25 21:30:54
    Svara
 • Alltså metanivån på att jag tog skärmdump på hälften av dessa. Skrattade också högt åt walkie-talkiebilden.

  Jenny 2017-04-24 18:59:03 https://bitaravberlin.com
  Svara
 • Mo är en gammal benämning på en sandig/siltig jordart. Sånt som Morötter gillar att växa i 🙂

  Sara 2017-04-24 18:07:14
  Svara
 • Hej tänkte bara säga att min månadsångest också är brutal idag. Hoppas på sol och mindre ångest imorrn. Puss!

  Isa 2017-04-24 17:47:50
  Svara
 • Har gjort både det här salladsquizet och ett annat där det var ålder och längd som gissades. älskar förvisso att vi lever i en värld där det alltså existerar mer än ett quiz där ens ålder gissas utifrån salladsbygge. Men också samtidigt vad i helvete?? De har gissat först 36 och sedan 32, jag är 23?? Är min salladssmak gammal?? Har jag missat min ungdom???? VAD HÄNDER???

  A 2017-04-24 17:37:08
  Svara
 • Alltsåååå, jag är ganska säker på att ”mo” i morot har att göra med en sorts jordmån, somom hete mo, och betyder typ sandig jord, som morötter gillar att växa i.
  Hälsningar min-pappa-är-ekogrönsaksbonde-Frida!

  FRIDA 2017-04-24 17:33:59
  Svara
 • Hej, jag undrar om du har någon plan på att göra en travel guide över franska rivieran där dina föräldrar har sommarhus? Förstått det som att du har varit där ganska mycket! Jag ska till Nice/Cannes/Antibes området i sommar och vet inte riktigt vilken stad jag ska välja etc. Har du rest över till Monaco någon gång? Jättenyfiken på tips!! Tack <3

  Josefine 2017-04-24 16:16:04
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Nice är så fantastiskt! Människorna är trevliga och hjälpsamma, så mysigt stad att bara vandra omkring i och äta gott <3. Cannes var så tråkigt enligt mig, bara flashigt, men jag var bara där över dagen så kan ha fel. Hur som är det ju otroligt nära med tåg mellan så dagsutflykter kan man ju prova. Vi åkte lokalbuss från nice till Monaco, tjugo kronor, och Monaco är så RENT och ordnat och fint! Kändes typ som Disneyland. Var bara där över dagen också. Kram

   Anna 2017-04-25 11:10:43
   Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Cassis är jättefint. Vi åkte dit på vår smekmånad 🙂

   Alexandra Eriksson 2017-04-25 08:45:38
   Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   ska skriva upp på min att-göra-lista!

   sandrabeijer 2017-04-24 16:19:42
   Svara
 • Vet någon hur man ser de där taggarna på Pinterest? Jag har inte alls några sådana högst upp i profilen 🙁

  Alexandra 2017-04-24 16:10:36
  Svara
 • Så roligt inlägg!

  Kaneli 2017-04-24 16:02:15 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Älskar såna quiz, från Buzzfeed ellerhur? Har gjort alla! Dom gissar alltid fel men det är så kul att sitta och välja mellan alla olika alternativ

  ems 2017-04-24 15:49:25
  Svara
 • HAHA! Morot och ”over” gjorde att jag skrattade till på ett snark-frustande sätt i ett jättetyst kontorslandskap (på bank) (bland seriösa vuxna) (samma ljud två ggr alltså)
  :”)

  Lotta 2017-04-24 15:18:33
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!