Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 17.

Omg skriver detta när det är fredag fortfarande för att jag tänkte ge mig själv en megaledig helg. Har således all fredagspepp kvar i kroppen fastän detta publiceras på en måndag. Solen skiner utanför mitt kontorsfönster och alla förväntningar finns kvar. Hoppas det höll i sig! Hoppas min helg var precis så dansant som jag tänkte mig med en och annan uteservering, ett knippe kalas och perfekta eyelinervingar.
Deppigt ändå om något hemskt hände och jag typ sitter framför datorn och gråter över detta naiva dåtidsinlägg. Men hoppas verkligen inte, det känns inte så.

Denna vecka händer en hel del.
◈ Idag måndag ska jag föreläsa för ett gäng niondeklassare i Enskede vilket ska bli gulligt och roligt. Man älskar ju ändå femtonåringar.
◈ På tisdag ska jag förutom att jobba luncha med Nina, gå på min terapi, svara på en intervju och träna. Har i alla fall skrivit upp träning i schemat.
◈ På onsdag ska det göras ett inredningsreportage hemma hos mig.
◈ På torsdag har jag högläsning, signering och aw Kungstensgatan 28B mellan 18-19.30. Kom snälla det blir kul!
◈ På fredag drar jag till Köpenhamn med Alexandra för att hälsa på vår kompis Nicolina som gör sin AT där. Vi stannar hela helgen. Kewl med Köpenhamn ju. Kommer hem söndag kväll och då är det Natten. Hmm. Undrar om jag orkar åka direkt från flygplatsen till klubb. Kanske vore kul.

Hejdå glad måndag!

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kom her i København! https://www.facebook.com/events/1760047097659231/

  😀

  K 2017-04-24 22:05:27
  Svara
 • Näee alltså!! Gick i nian på enskedeskola för två år sen, varför kunde du inte ha kommit då? Puss du äger sluta aldrig skriva <3

  Alma 2017-04-24 20:39:51
  Svara
 • Åh vad härligt med Köpenhamn! Var där för första gången i påskas, för mig själv och längtar tillbaka för jag kände mig så fri. Jag kom dit, skrev typ fem rader med en kille på Tinder, gick ut på pubrunda med honom samma kväll och så var han skitrolig! Vi hånglade obvi i en port undan regnet före vi for till mitt hotell nån gång vid fyrataget. Duktigt fint var det

  Pam 2017-04-24 16:24:43
  Svara
 • Hej Sandra ville bara tacka dig för den underbara föreläsningen som du hade på Enskedeskola idag, jätte inspirerande. Mvh Indra Sävje

  indra sävje 2017-04-24 16:20:21 http://nouw.com/indrasavje
  Svara
 • Hej Sandra!! Ska också till Köpenhamn i helgen!! Fan va kul alltså :)))) men har inte så bra koll, om man ska gå ut, vart går man då?? Har Du någon koll eller din kompis ska guida??

  Emma 2017-04-24 15:22:20
  Svara
 • Tip: www.facebook.com/events/273748919720726 🙂

  Ann 2017-04-24 12:41:40
  Svara
 • Låter som en att du har en rolig vecka framför dig. Hoppas att fredagspeppen har hållit i sig över hela helgen och ända fram tills idag!

  Hey Emelie 2017-04-24 10:57:45 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Försöker hitta psykolog i Stockholm. Vet att tips om enskilda inte riktigt funkar men är det någon som har råd i hur man ska leta?

  Jag vill inte betala en massa för en timme med någon som inte förstår mig eller om vi inte klickar. Kan man testprata med dom först? Har surfat runt på psykologguiden men det blir som lotto tycker jag: hur vet man att en är bättre än en annan?

  S 2017-04-24 09:41:33
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Har du provat att gå till vårdcentralen och fått träffa någon av deras psykologer? Kostar inget (när man fått högkostnadskort) och därför ingen fara om man inte matchar eftersom man inte slängt massa pengar i sjön

   Elin 2017-04-24 14:51:35
   Svara
 • Låter som en spännande vecka 🙂

  Rebecka 2017-04-24 07:11:26 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!