Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en ny törstig kompis.

home.
Minns ni mitt citrusträd? Som dog och återuppstod lite i takt med mig själv (om man är en person som letar efter filmisk dramaturgi i livet vilket jag då råkar vara). Hur som dog mitt träd när jag var på semester nyss. Så kan det vara ibland.

Så igår köpte jag en ny sak.

home.
En medinilla närmare bestämt. Eller rosenskärm heter den tydligen på svenska när jag började googla lite.
Tyckte den var så tropiskt fin, ser ut som någon slags undervattenväxt i Lilla Sjöjungfrun.

home.
Tydligen behöver den massa sol, massa vatten och hög luftfuktighet för att klara sig. Tur att mitt vardagsrum är som ett växthus mer eller mindre från april till oktober då! Får verkligen hoppas att den ska trivas.

home.
Välkommen hem till mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh, var i Stockholm köpte du den växten?? Har sökt efter en sådan!

  Bea 2017-04-25 20:07:58
  Svara
 • Shout out people in New York! (english below)
  Ska till New York 20-31 augusti och åker själv. Har varit där massor förut och har några vänner där, men vill alltid lära känna fler! Jag är 28 år och musikalartist. Älskar att dansa och dricka vin, testa nya saker/ställen, yoga, promenera. Framförallt vill jag känna att jag lever. Så, bor du där, eller ska dit samtidigt som mig, kan vi inte hänga då? 🙂 Maila mig på wermelin.lisa(at)gmail.com

  Hi there! I’m going to New York by myself august 20th – august 31st. I’ve been there lots of times before and I have some friends there, but you can’t have too many, right? 🙂 I’m 28 years old and I’m an actress/singer/dancer (loves musicals). I like to go dancing, drinking wine, discover new things/places, do yoga and go for walks. Most of all, I want to feel alive. If you live there I would love to hang out! Email me at wermelin.lisa(at)gmail.com

  Lisa 2017-04-25 15:01:23
  Svara
 • Vad fin. Å jag hade en hibiskus i flera år. O den blommade hela tiden. Blomman håller bara en dag men det kom nya. Så jag har inte gröna fingrar men hibuskusar gillar jag. Drag tål inte tropiska växter.

  Maria 2017-04-25 14:56:49
  Svara
 • Hej!
  Var har du köpt Grand Budapest Hotel planschen??
  Är det en vanlig enklare plansch eller något finare tryck?
  Jag måste köpa en sån till pojkvännen. Han älskar den filmen.

  Marie 2017-04-25 13:55:34
  Svara
 • Härligt med en ny växt. Sista bilden är så snygg!

  Ingrid 2017-04-25 13:19:21
  Svara
 • fin, den är en av mina favoriter! tyvärr har min blivit ganska ful, den har fått mörka fläckar och verkar inte ha några planer på att blomma snart igen. den verkar dock kanske må lite bättre nu för fläckarna har stannat av liksom, blir varken större eller fler nu i alla fall.

  xyz 2017-04-25 12:26:38
  Svara
 • Den ser fantastisk ut!! Jag är pepp på att försöka odla en miniannanas.. får se om det lyckas!

  Jessica 2017-04-25 10:52:44 http://www.jezzthemess.se
  Svara
 • ÄLSKAR dessa! Har haft flera stycken men tyvärr lyckas jag aldrig få dem att överleva! Håller alla mina tummar för dig!

  Karoline 2017-04-25 08:44:45 http://www.karolinesvintage.se
  Svara
 • SÅ fin! velkommen lille plante <3

  marire 2017-04-25 08:39:13 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Har hatt min i sju år nå! Den blomstrer flere ganger i året og blomstene holder seg veldig lenge:) Kan få brunprikkede blader, i perioder den ikke trives, men det ser den ut til å kunne gjøre hos deg!:) Plantene er våre venner 🙂
  Ps, når en drar på semester kan en fylle en balje/kjøkkenvasken/badekar vann å sette de skjøreste plantene der 🙂
  Å fylle en colaplastflaske med vann og så sette den opp ned i plantejorden funker også 🙂

  line 2017-04-25 08:31:48
  Svara
 • Du är väl med i växtgäris på insta??? Om inte BLI och be om att få gästposta en vecka vill se alla dina växter!!

  Maria 2017-04-25 08:19:17
  Svara
 • Jag sörjer citrusträdet men välkomnar samtidigt medinillan. Kanske något måste dö för att nytt ska få plats att slå rot…

  Lotta 2017-04-25 08:14:30
  Svara
 • I molnskogen i Edvard Andersson växthus, Bergianska trädgården, finns en vägg full med rosenskärm. 🙂 Mitt favoritrum i växthuset <3

  Niki 2017-04-25 07:52:00 http://towardsthehorizon.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad fin den är 😀 Hoppas den trivs bra hos dig!

  Emzi 2017-04-25 06:59:58 http://emmelemzi.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!