Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min helg: vardagsrumsdans, fransk cider och hundar.

weekend
Min helg började här, på fredagsmorgonen i mitt vardagsrum. Jag bar tröja från AA, lackkjol från Zara och snörskor från Opening Ceremony.

weekend
En hel himla dag gick och jag glömde ta en enda bild. Fast satt bara på mitt kontor så det var inget särskilt ändå. Kom hem vid fem och var fredagspepppp. Man kunde dessutom ha skinnjacka på kvällen.

weekend
Jag styrde kosan till Liljebergs showroom där vi firade Sofia med aw-cava pga hon hade fyllt år! Skål!

weekend
Efter skål och festligheter blev jag och Viktor hungriga.

weekend
Vi hamnade på Punk Royals bakficka. Typ tio rätter för 400 kronor, prisvärt. Började med kaviar och shot.

weekend
Punk Royals grej är ju att det ska vara knasigt oväntat och jättegott, men jag tyckte ärligt talat inte att det var så himla jättegott. Dom hade i alla fall rökmaskin och vi blev ganska fulla

weekend
Efter rökmaskinsmiddagen gick vi till Urban Deli där Joakim och Marica hängde.

weekend
Och nån gång vid tolvslaget fick vi dans i benen och gick upp till mig och dansade till nittiotalshits. Rebecca och Gustav anslöt också. Sedan gick vi på klubb och stängde klubben.

weekend
Dagen efter var jag således mycket trött. Hittade dock äkta fransk (alkoholfri) cider i kylen och drack med is vilket hjälpte min stackars hals. Denna är så så god.

weekend
Så kom kvällen igen. Jag gick till Babylon och drack kaffe.

weekend
Det var ganska kallt men jag hade med mig dom här geni-värmekuddarna som jag köpt i Tokyo som värmer upp hela kroppen när man lägger dom under tröjan. Tror att det finns liknande på häst- och sportaffärer i Sverige också.

weekend
När klockan slog 20 gick jag på fest igen med Viktor och Marica.

weekend
Det var Lill som hade fest för att hon ska flytta till San Fransisco! Det var massa hundar på festen, hurra!

weekend
Och utsikten hos hennes föräldrar är banne mig en av Stockholms absolut vackraste.

weekend
På söndagen gjorde jag inte mycket. Gick till bokaffären och köpte en bok, gick till mataffären och köpte en mat. På kvällen lagade jag flådig söndagsmiddag till mig själv bestående av en pappardelle med svamp, jordärtskockor, kyckling, rosmarin och creme fraiche.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • TIPS! Såna där värmekuddar finns också på Clas Ohlson och Biltema vad jag vet.

  FRÅGA: Kan inte du Sandra visa nån gång vad du har på ditt vardagsrumsbord? Du ser ut att ha så himla fina saker där, men jag har letat igenom dina inredningsinlägg och hittar inget om småpryttlarna! MVH tjej som älskar småpryttlar, kaktusar och mineraler

  Evelina 2017-04-28 14:12:42
  Svara
 • Love your hair when it’s a bit wavy.

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2017-04-26 22:53:29 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Så roligt det verkar 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-26 09:27:29 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej hej! Har ett megabra serietips om du inte redan sett den: Community! Gudagåva. SE!

  Maria 2017-04-25 23:02:23
  Svara
 • åh men dina helger. Så fullspäckade, så maxade. Borde lära av dig 🙂

  ISA 2017-04-25 20:48:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej,
  Lite nyfiken på hur dina grannar tar det med fest? Har du en förening /grannar som inte klagar när det är kvällsaktivitet i huset?
  Mina gör det direkt! Spontan-fixar du lappar för att inte störa?
  Mvh
  Karro

  Karro 2017-04-25 20:05:12
  Svara
 • blir alltid så glad när jag ser joakim i bloggen <333

  gji 2017-04-25 18:38:07
  Svara
 • Vart har du köpt skinnjackan?? Jättesnygg!
  Uppfriskande att höra hur du tycker med restauranger och så, känns ärligt. Har läst i många andra större bloggar om just punk royal och känns som alla säger exakt samma, hyllning i vågor så man vet inte vad man ska lita på hos dem.

  anna 2017-04-25 18:19:00
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Det verkar vara en helt sjuk restaurang. Jag hade vänner som var där och servitören hetsade dom till att betala pengar för att snurra på nåt himla hjul. Det hamnade på ”lavett” vilket betydde att någon i sällskapet skulle slå tjejen som snurrat. Alla vägrade och servitören fortsatte att hetsa att någon måste slå henne annars så kunde han göra det. Tjejen som snurrat var ganska onykter och kände sig pressad så hon gick med på det och servitören slår henne så hon börjar blöda näsblod! Alltså helt galet! Dom som driver det verkar ju vara riktiga as!.

   Clara 2017-04-26 22:11:30
   Svara
 • Hej Sandra+ alla andra fantastiska i detta forum! Jag min bror och min mamma ska göra över landet från gbg till Stockholm en helg i maj och jag + bror tänkte bjuda mamma på någon mysig upplevelse, typ teater men då det vi har hittat verkar vara helt uppbokat står vi handfallna och behöver hjälp! Tips på bra grejer att bjuda mamma på, som händer helgen 12-13 maj i stockholm. Tack på förhand!

  Frida 2017-04-25 18:07:52
  Svara
 • Vilken härlig utsikt på näst sista bilden! skulle kännas rätt ambivalent att bo så nära Grönan.. ^^ <3

  emblas.se 2017-04-25 16:56:50 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej Sandra! Kommer du ihåg hemliga dagboksbloggen Killing Zoe? Du tipsade om den för länge sen och den var så himla bra. Nakna och på-pricken texter om sex och relationer. Nu hittar jag den ingenstans? Har den lagt ner eller vad hände? Skrev hon någonsin en bok? Tacksam om någon vet för jag saknar Zoe.

  Ellen 2017-04-25 15:25:34
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   jaaa, jag saknar henne sååå mkt! det är lätt den bästa bloggen jag någonsin läst. sträckläste den flera gånger. den påverkade mig starkt. blev en annan människa pga av den. önskar så att hon kom tillbaka.

   J 2017-04-26 09:57:45
   Svara
 • Oj, det var länge sen man såg Gustav i bloggen? Ni umgicks mkt förut men sen typ inte alls (?), antog att det hade med dig och M att göra. Kram

  Lisa 2017-04-25 15:16:11
  Svara
 • Ska till Tokyo snart och måste ha såna där värmekuddar! Var hittar man dom, speciellt affär/märke osv att hålla utkik efter? 🙂

  Cilla 2017-04-25 15:13:20
  Svara
  • Svar på Cillas kommentar.

   Finns på varenda sport- och friluftsaffär, som Intersport och Stadium. Nu är det ju vår och inte säsong, men till hösten/vintern finns de dessutom på Clas Ohlson, Webhallen, Julia och alla möjliga ställen. Hur vanliga som helst alltså, men är en säsongsvara så inte just nu.

   Hanna 2017-04-25 23:15:17
   Svara
   • Svar på Hannas kommentar.

    Även i form av gulliga djur och t ex Star Wars-figurer alltså, det behöver man inte ta hem ända från Tokyo… Och som det mesta går de såklart att beställa också.

    Hanna 2017-04-25 23:17:04
    Svara
  • Svar på Cillas kommentar.

   Inte Sandra men kika på ex. Loft eller Tokyu Hands ?. Fråga nån där bara, jag har massa med små gulliga djur på ?

   Amanda 2017-04-25 21:42:42
   Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!