Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

24 timmar i Göteborg.

home
Nu får ni följa med mig när jag reste till Göteborg i onsdags och sedan hem igen på torsdagen. Det är märkligt att resa helt ensam. Känns lite som att man slutar att existera när man inte talar med någon på många, många, timmar. Ingen vet var man är och man tar inga foton. Så därför tog jag foton. Bloggskadad eller självupptagen ni får bestämma. Antagligen en kombination.

Det började här, i mitt vardagsrum. Som var nystädat och hade tulpaner i olika små vaser.

home
Hade en t-shirt från Wildfox och jäääättetorrt och flagigt ansikte, men det syns ju inte på foton tack å lov.

-
Jobbade på kontoret på förmiddagen och hade matlåda med mig. Grönkål, mozzarella, hackad purjolök, persilja och basilika med massa citron och olivolja. Ja, plus salt och peppar då. Nu vet ni. Äter detta ofta till lunch. Mozzarella är livet.

-
Efter lunchen gick jag och hämtade ut paket och postade post och sen gick jag hem och hämtade en halsduk för att jag kom på att jag glömt att packa det till min resa. Använde den inte en enda gång.
Passade på att vila några minuter i en fåtölj då. Lyssnade på Fördomspodden i lurarna hela dagen btw. Hade inte hört den innan men lyssnade på 6 (!) avsnitt bara den dagen.

juan-les-pins
Fotade även av min novell till fredags-blogginlägget.

gothenburg
Sedan promenerade jag till T-Centralen och så bar det av sydväst. Var halvpepp, Gbg är inte direkt en favoritstad i mitt liv just nu, men det är som det är.

gothenburg

Men staden ville visa sig från sin bästa sida. Det var 17 grader när jag kom fram på kvällen och jag blev uppgraderad på Hotel Flora där mitt förlag bokat rum till mig. Till ett helt rosa rum!

gothenburg

Jag beställde upp roomservice i form av pizza och ett glas cava på rummet och kollade på Sveriges Yngsta Mästerkock.

gothenburg

Dagen efter vaknade jag upp och klädde på mig kläder som matchade mitt rum.

gothenburg

Och sedan gick jag till Pocketshop för en författarfrukost. Min senaste roman har ju nyss släppts i pocket. Min nya novell fanns även till försäljning. Och Det handlar om dig såklart.

gothenburg

Jag blev intervjuad och läste högt ur novellen. Tack alla som kom! <3

gothenburg
Efter frukosten gick jag tillbaka till mitt rum. Hängde i sängen och svarade på mail innan det var dags att checka ut.

gothenburg

Åt göteborgsk cesarsallad med räkor istället för kyckling och bacon till lunch + läste bok.

gothenburg

Sedan föreläste jag för ett gäng nior på Internationella skolan i Göteborg. Femtonåringar är bäst. Här på bilden har dom dock inte riktigt gått in i klassrummet än som ni ser.

gothenburg

Och efter det tog jag tåget hem.

home

Var såhär glad över att vara hemma igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • femtonåringar är asbra! oftast iaf :-))) mvh högstadielärare

  lovisa 2017-05-08 18:40:22 http://polichinelle.se
  Svara
 • Min lillasyster var i klassen som du föreläste för och sa att hon tyckte om dig jättemycket! <3 <3

  L 2017-05-07 13:22:03
  Svara
 • Hej, Var har du köpt ditt salongbord? SÅ snyggt, MÅSTE ha det!! 😀

  Ditt bord 2017-05-07 12:01:38
  Svara
 • Så ledsen över att du inte gillar Göteborg 🙁 även om jag såklart fattar varför!!! Jag var hursomhelst på frukosten (du frågade vad jag och min kompis skulle göra efteråt och jag sa att jag skulle till skolan och plugga familjerätt om du minns hehe) och tyckte det var så kul att träffa dig i verkligheten, beundrar dig ännu mer nu. Du känns så stark och ärlig och samtidigt mänsklig. KRAM!!!

  Ellen 2017-05-07 11:32:08
  Svara
 • Sköna vardagsbilder, tack för att man får hänga med. Och jag älskar klassrum!!

  Susanne 2017-05-07 09:16:57
  Svara
 • Tänker alltid på den sista filmen i Paris Je T’aime när jag reser nånstans själv.

  Ellen 2017-05-06 23:01:07
  Svara
 • Hej! Jag bara undrar varför du poserar så på all bilder. Fötterna inåt och vill se pimpinett ut. Det blir bara löjligt med tanke på din ålder OCH DESSUTOM DU ÄR JU SÖT SOM DU ÄR!

  annette 2017-05-06 18:06:17
  Svara
  • Svar på annettes kommentar.

   Skönt att sådana här kommentarer ramlar in då och då så att jag inte glömmer att man måste sluta posa på bilder, sluta ha korta kjolar och sluta dricka vin med vänner så fort man fyllt 30.
   Tack!!!!!!! (:

   Sandra 2017-05-07 11:02:25
   Svara
  • Svar på annettes kommentar.

   Lägg ner!!! Herregud vad är ens ålder?!

   Amanda 2017-05-06 23:05:16
   Svara
 • Hej. Blev en hemmadag för mej. Men det ok. Älskar din blogg och dina bilder. Blir alltid glad här så du är uppskattad love till dej.

  Maria 2017-05-06 17:04:44
  Svara
 • hur känns det nu hemma i din lägenhet? har du återerövrat den? kram!

  ellen 2017-05-06 10:45:39
  Svara
 • ändå dreamy hotellrum, alltid något 🙂

  Kaneli 2017-05-06 10:27:15 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Härligt! <3
  Personligen tycker jag dock det är superskönt att resa ensam. Ingen att ta hänsyn till och man lär sig sjukt mycket! 🙂
  kram
  Emma

  emblas.se 2017-05-06 10:20:04 http://www.emblas.se
  Svara
 • Hej Sandra! Vad gör man när ens ex plötsligt träffar en annan? Vi gjorde slut för ett tag sedan och det var ett utdraget breakup där han var den som lämnade mig men höll mig kvar i många månader efteråt och gav mig hopp om en gemensam framtid. Jag är rädd att röra mig ute på gatorna då tjejen bor i samma kvarter som jag (!?) och mitt ex i samma stadsdel. Jag kan inte sova om nätterna på grund av en så stark ångest. För att göra det hela ännu värre är denna tjej en bekant till mig. Jag lider något så enormt av detta och vet inte vad jag ska ta mig till. Skulle bara vilja kliva ut ur mitt eget skinn och byta stad. Allt gör så ont. Jag har heller aldrig varit så kär i någon som jag var i honom. Trodde han var mitt livs kärlek.

  Ledsen tjej 2017-05-06 09:21:23
  Svara
 • ok, nu är jag eventuellt partisk pga är själv bloggare och bloggskadad men: mycket rimligt att sköta fotograferandet själv om ingen annan kan hjälpa till med det! dessa inlägg är så fina att få ta del av. tack!

  Ellen 2017-05-06 08:25:05 http://ellenlindberg.se
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!