Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vecka 19.

Hej hej nittonde veckan av 2017. Över halva maj är fortfarande kvar, det är rosa nedanför min balkong, igår satt jag i gräset och drack kaffe och idag är det ju ganska kallt men strunt samma. Snart varmt igen. Det är vår.

Hade en mycket fin helg. Trädgården öppnade och det var 17 grader och vi dansade. Tror fredagen var årets bästa dag hittills? Jag lämnade min lägenhet på morgonen utan jacka, drack cava och fick håret lockat på eftermiddagen, vi invigde min balkong, dansade under en discokula utomhus och så vidare. Ska ba redigera bilderna så ska ni få se. Alltså bra väder: verkligen det bästa jag vet.

Ja vad mer. Jag har sett klart Masterchef Australia 2016 och grät så mkt i finalen. Jag har sett snart fem säsonger av amerikanska The Office på drygt två veckor. Aldrig sett det förut av nån anledning, det var på tiden. Jag har sett hela säsongen av Girlboss på Netflix som handlar om nastygal.com, den var ganska lättsam och rolig. Sveriges yngsta mästerkock är dock min favorit just nu.

En annan rolig och märklig grej är att säkert 8 personer, bekanta och obekanta, har kommit fram till mig i helgen ang mitt inlägg om mat jag inte gillar och försökt argumentera idén om exempelvis lasagne eller blåbärspaj. Haha alltså.

Den här veckan ska jag åka och handla växter till balkongen med min mamma, äta skaldjur, gå på fest, gå till Trädgården igen såklart och lite annat fint. Ja, och jobba förstås. Ska fotografera två samarbeten, skriva en krönika och blogga dom vanliga 12 inläggen per vecka. Det får räcka så för vecka 19.
Vi hörs snart.


picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej! Älskar din blogg, hittade hit för någon månad sen, ville bara säga det!
  Trädgården med en cider, vänner och nyfikna turister som vill prata. Det är sommar det.

  Johanna 2017-05-08 20:06:35
  Svara
 • Haha! Jag måste också erkänna att jag nästan blev provocerad av vissa grejer du inte gillade? Jamena hallå! Choklad, smulpaj, KLADDKAKA!!!! Du är galen Sandra?

  Hanna 2017-05-08 17:08:52
  Svara
 • jag blir också så himla påverkad av vädret och ÄLSKAR därför att det äntligen är ljust och skönt och fint ute igen. fasen alltså, vår tunga vinter får mig att gå sönder totalt. eller kanske inte vintern i sig, men vinterhalvåret – som mestadels består av det gråtrista mellanvädret.

  Ellen 2017-05-08 14:33:16 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Tycker att du har en så härlig och lättsam ton i dina inlägg nuförtiden. Lite precis som maj också känns där utanför, grönt och lätt och livligt. Världen fortsätter framåt och man också med den.
  Kanske jag som läser dina inlägg med en lättsam ton, för jag känner precis så i hjärtat. Är glad och planerar mitt eget bröllop till slutet av den här månaden och tänker någon gång tillbaka till hur det var då och är bara tacksam att det har blivit så himla mycket bättre nu. Puss

  thesadbox 2017-05-08 14:29:05 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad glad jag blir av att du jar börjat kolla på masterchef AU!!! Har sett alla säsonger!!! PS. Den nya har precis börjat ❤️❤️❤️

  Julia 2017-05-08 13:36:23
  Svara
 • Asså jag skämtade när jag skrev att du är galen för att du inte gillar samma mat som mig! Hoppas du inte tog illa upp! Fast det gjorde du nog inte. Lovar att jag inte kommer övertala dig om någon maträtt om jag springer in i dig någon dag haha! Eller kanske äppelpaj då? Skoja! Haha!

  Anna 2017-05-08 12:42:36
  Svara
 • Åhh Sandra var tittar du på the Office USA?? Vill visa den serien för min kille men hittar ingenstans 🙁

  My 2017-05-08 11:36:28
  Svara
 • Fredagen var definitivt den bästa dagen hittills på året!
  jag åt till och med glass (gillar inte glass nåt vidare) ^^
  Ha en fin vecka! <3

  emblas.se 2017-05-08 10:10:48 http://www.emblas.se
  Svara
 • Ja fredagen var helt galet underbar :), vilket väder 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-05-08 08:47:24 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Du borde se The Handmaid’s tale! Så grymt bra serie, speciellt om man vill bli förbannad (och det vill man ju ibland)! Skulle älska att läsa din recension av den.

  Malin 2017-05-08 08:43:05
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Instämmer!!! Så grym i dubbel bemärkelse! Sträckkollade de fyra första avsnitten i helgen, gick inte att sluta.

   Anna 2017-05-08 19:00:15
   Svara
 • jag älskar mat och så men något jag verkligen inte tycker är om är att folk blir så triggade av vad man äter och inte äter. LÅT MIG VA TYP.

  rasha 2017-05-08 08:39:26
  Svara
 • fan asså jag kollade första avsnittet av girlboss pga sf och sånt, men JÄVLAR vilken irriterande och bortskämd karaktär nä kunde inte kolla mer ehe

  Vicky 2017-05-08 06:29:18 http://vickys.se
  Svara
  • Svar på Vickys kommentar.

   Gud, håller med! Störde mig så otroligt mkt på huvudkaraktären. Hon var liksom inte en trovärdig karaktär, för jag fattar inte hur hon får varken vänner eller pojkvänner med den personligheten.

   Ellen 2017-05-08 10:50:15
   Svara
  • Svar på Vickys kommentar.

   haha ja hon är inte särskilt likable men det är många fina kläder 🙂 perfekt candy crush-teve

   sandrabeijer 2017-05-08 08:44:35
   Svara
 • Cool!! (Ja, jag är lite äldre. ??) Ha en fin vecka!

  Susanne 2017-05-08 06:21:44
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!