Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

5 saker jag rekommenderar.


Nina Åkestam som statsminister för en dag.
En av mina bästa personer Nina är med i podden Statsminister för en dag och är Genina som vanligt. Har alltid sagt att hon borde styra Sverige, nu tycker jag det ännu mer. Lyssna för ett intressant samtal om politik, framtid och spännande idéer.


Våffeljärn.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: införskaffa ett våffeljärn. Så gott till somriga smaker, som här när jag lagade våfflor med rödlök, sparris och löjrom. Eller det här receptet jag hittade på instagram med halloumi, tomater och svamp. Funkar även lika bra att göra hundra varianter av grilled cheese med! Eller rösti för den delen.


Dogspotting på Facebook.
Okej jag tror man behöver bli inbjuden till denna grupp, så hitta nån som kan bjuda in er. Men denna grupp har förbättrat mitt liv med 20%. Hela min facebookfeed är nu fullt av hundar folk har stött på och fotograferat. Älskar dom alla.

new years eve.
Myrorna <3 Sandra Beijer
Myrorna har just nu en bloppis med plagg från lite olika profiler, såsom jag själv, Jonna Bergh, Filip&Fredrik, Hanna Stefansson, Joy, Martina Bonnier och Kitty Jutbring. Jag säljer en spetstopp som jag hade på nyårsafton 2015/2016. Ta chansen vetja. Överskottet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Pimm’s Cup som bål.
Så gott och fint och vårigt. Ställ till med fest och bjud på detta vetja.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej!!! Jag leder just nu budgivningen på din spetstopp och har börjat drömma ihop outfits men asså måste ba fråga, vad har du för bh under??? Eller har du ingen? Älskar att det inte går att avgöra och vill göra likadant.

  Hanna 2017-05-13 22:28:52
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   jag har bara såna där nipple covers! men har även använt den med svart spetsbehå, det var också fint. kram.

   sandrabeijer 2017-05-14 11:13:41
   Svara
 • Varför går överskottet från bloggloppisen just till Frälsningsarméns arbete, har det gått dit tidigare år? Det har varit mycket kontroverser i USA gällande just Frälsningsarmén, kring deras anti-HBTQ åsikter, att de vägrat låta HBTQ personer vara medlemmar, osv. Vet att det är i USA, men jag tycker inte de känns som en sån mysig välgörenhetsgrupp efter att jag fick veta det.

  Emma Lindvall 2017-05-10 14:04:25 https://doesangelsbleedcrimsonblood.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Emma Lindvalls kommentar.

   myrorna är en del av frälsningsarmén, så det är inte så konstigt! håller med dig om att organisationen verkar tveksam på många punkter.

   Isabelle 2017-05-10 18:51:28
   Svara
 • är det någon som har tips på tejp el dylikt för att täcka över bröstvårtor? alltså inte egentligen så som sandra på den här bilden, utan mer att konturerna på bröstvårtorna inte ska synas genom tyg

  s 2017-05-10 06:45:26
  Svara
 • Mitt tips den här veckan är instagramkontot asylpoesi. Så jävla hemskt och gripande. Tips tips följ!

  Elsa 2017-05-09 20:23:07
  Svara
 • Glad 9-5-dag!

  Hanna - Ackribi 2017-05-09 19:31:37 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Hej, Jag undrar vad du hade för bh under den svarta spetströjan? Älskar tröjan och spetströjor generellt men har alltid samma problem med brösten. Tack 🙂

  Anna 2017-05-09 17:33:58
  Svara
 • Haha åh, har aldrig tänkt på att man kan göra våfflor på det sättet! <3

  emblas.se 2017-05-09 16:46:00 http://www.emblas.se
  Svara
 • Inspirerande lista! Liten rättelse: statsminister stavas med t (inte d). 🙂

  Ella 2017-05-09 16:33:23
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!