Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

min fredag: sommarvärme och Trädgården öppnar.

friday

Fredags var en underbar dag. Jag började med att skrota runt hemma med balkongdörrarna öppna. Vattnade mina roomies till växter och sådant.

friday

Snittade blommor och ställde i vaser, jagad en geting (!) genom vardagsrummet, lyssnade på soul och målade naglarna.

friday

I köket låg detta kort och väntade på kvällen. Det bästa jag äger under sommarmånaderna.

friday

Men först event-time. Jag gick ut (utan jacka) och promenerade till Presskontakterna som hade styrt upp en Beauty Bar där man kunde bli både sminkad och få håret fixat.

friday

Tog med mig Devi som blev himla fin.

friday

Själv fick jag håret lockat.

friday

Devi också.

friday

Sedan skyndade vi oss hem till mig för balkonghäng! Årets första. Elsa var där.

friday

Och Alexandra, Sanna och Amanda.

friday

Jag matchade min middag ^^

friday

Så glad över balkongvärme, ska bo här med mina kompisar från och med nu.

friday

Vid åtta var det dags att gå på fest.

friday

Där är det!

friday

Hade roligt 100% av tiden.
På fredag gör vi om allt igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Du ser verkligen ut som en seriefigur/spicegirl på bilderna, speciellt den med alla er tjejer på gatan!! Och jag älskar Monsteran som bor i ditt vardagsrum, så otroligt fin <3

  BySiri 2017-05-10 09:52:41 http://bysiri.se
  Svara
 • Åh vilken fin fredag Sandra!! Vad roligt att du har det bra! <3

  Agnes 2017-05-09 20:02:48 https://lifeinthemiddleof.com/
  Svara
 • Så ut som en aldeles fin fredag <3 Jeg vil til Stockholm!!

  Luisa - La Mar 2017-05-09 14:55:11 http://la-mar.no
  Svara
 • Den röda t-shirten du har på dig är så sjukt snygg!!!!! Vart kan man köpa den??

  Selma 2017-05-09 13:08:21
  Svara
 • Såg dig svassa förbi mig på dansgolvet i fredags och blev lite starstruck <3 <3

  Jenn 2017-05-09 13:03:21
  Svara
 • Men. Det låter skönt och soft och så, men. Så tomt?! Allt en jakt på att ”ha roligt 100% av tiden”? Har väl typ sällan ”roligt” (ok, sant dock att jag skrattar högt varje dag åt eller med mina barn) men är rätt nöjd ändå. Meningsfullhet etc. Är förundrad över hur en vill fortsätta med enbart det skojsiga, var trött på det när jag var 23 typ. To each her own såklart, men jag tänker på detta nästan varje gång jag läser denna blogg. Skulle vara intressant att läsa om Sandras perspektiv på det?

  Elin 2017-05-09 12:46:38
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Intressant fråga/diskussion. Är lika gammal som Sandra. Jag går inte ut och dansar osv lika mycket som Sandra, för att jag med åldern fått så himla dåligt tålamod med fulla jobbiga människor, jobbiga killar, etc. Tycker att det är roligt att träffa nya människor som är intressanta, men har noll tålamod att t ex fortsätta prata med folk som jag upplever som ointressanta. Jaja, iaf, går inte ut så mycket. MEN dricker mycket vin/öl med kompisar och med min pojkvän (sen 9 år tillbaka), brunchar, äter ute osv. Reser. Älskar även mitt jobb (forskar) och att umgås med kollegor, läsa böcker, tänka. Har verkligen ALDRIG upplevt att mitt liv skulle vara tomt, innehållslöst, meningslöst för att jag strävar efter att ha roligt den mesta tiden (alltså jag har ju t o m skaffat ett jobb som för det mesta är roligt) eller att jag inte har någon lust att skaffa barn osv (vilket verkar vara det alla gör när de ”kommit fram till” att det roliga livet är ”tomt” eller ”meningslöst”. Alltså om en känner att en typ måste skaffa familj för att göra så att ens liv inte är tomt eller meningslöst tyder det väl mest på att en hittills har levt ett rätt meningslöst liv?

   Caroline 2017-05-09 23:28:24
   Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Att likställa barnlängtan med att personen i fråga har levt ett tråkigt och meningslöst liv ( tänk vad du skrev egentligen…meningslöst… ) är väldigt dumt Skrivet! Ingen borde ifrågasätta dig för att du valt bort barn, men då ska väll inte du heller sätta en sådan elak stämpel på människor som längtar efter barn ? Att deras liv är meningslösa. Det handlar enbart om dina egna fördomar. Gör om gör rätt.

    Rebecka 2017-05-10 09:24:52
    Svara
    • Svar på Rebeckas kommentar.

     Fast Rebecka, det var ju inte så att jag pratade om alla som har eller längtar efter barn. Jag pratade om folk som säger eller antyder att andras liv är tomma eller meningslösa för att de inte har barn, eller säger att deras egna liv blev meningsfulla när de fick barn. Så ingen anledning för dig att bli upprörd om du inte är en av dem.

     Caroline 2017-05-10 15:38:53
     Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag är team Sandra på denna! Har lite YOLO-inställning till livet. Fattar inte varför man typ inte ska gå ut och kul efter man fyllt tretti för då förväntas man vara ”vuxen” och ”tråkig”. Vuxna vill också ha kul!

   Anna 2017-05-09 12:57:51
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Det är ingen som säger att man måste vara tråkig för att man är 30 år men alla människor är olika. Jag är 30 och har aldrig någonsin trivts med utelivet. Var ute två gånger när jag fyllde arton år och sedan var det inget mer. Det handlar inte om att jag är tråkig över huvud taget utan jag är en person som gillar att vara hemma. Jag avskyr fester och alkohol och fulla människor som hånglar och snubblar runt på dansgolvet. Om jag väl gör någonting kan en konsert göra mig glad eller en promenad i parken när träden har slagit ut och blommorna doftar så gott men inga fester.

    Lisa 2017-05-09 18:56:53
    Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    +1! Tycker det är asnajs att vara 34 och ett halvt och ändå vägra vinterjacka i april och sitta för länge på Carmen en tisdagkväll och ha kul så många procent av tiden jag kan. Vet inte varför jag ska jämföra mig personer som råkar vara födda samma år som jag liksom.
    Alla lever vi olika liv med olika förutsättningar + bakgrunder och försöker göra det så bra vi kan, så you do you 🙂 ♥

    Lotta 2017-05-09 13:28:19
    Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   OBS är eventuellt bara avundsjuk och rättfärdigar min egen livsstil för att må bättre. Är mänsklig. Men just därför vore det intressant med reflektion på området

   Elin 2017-05-09 12:48:53
   Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Jag gillar att läsa om Sandras livstil lite för att jag själv är åt det motsatta hållet. Det blir en kontrast ! Jag själv är så otroligt ( löjligt ) glad att vara över den perioden i mitt liv med uteliv, fester, och rastlösheten som kom med det… saknar det inte ens minsta lilla. Vännerna träffar jag på andra sätt nu. Älskar familjelivet med man och barn, det var min dröm att få uppleva. Speciellt under singeltiden innan jag träffade rätt person. Jag gillade aldrig utelivet men inte att sitta hemma ensam heller.
    Om man tycker det är kul att festa och så ska man bara göra det, allt har sin tid <3

    Rebecka 2017-05-09 13:27:45
    Svara
    • Svar på Rebeckas kommentar.

     jag tror att det är väldigt många som kan skriva under på den här kommentaren! jag dras också till sandras blogg pga livet bloggen speglar och jag tycker det är trevligt att läsa om festkvällar osv. detta även att jag själv dricker och festar så himla sällan. det blir liksom en fin kontrast till mina vanliga dagar!

     Ellen 2017-05-09 19:30:33 http://ellenlindberg.se
     Svara
 • Ser ut att ha varit ett fantastiskt event följt av en fantastisk kväll! ???

  Maria 2017-05-09 12:23:59 https://mariabusck.com
  Svara
 • Åhnej såg nu att min kommentar blev jättekonstig. Skrev ju något om att ljuset var fint och att jag missade första sommarhelgen pga var i Spanien, hehe, dålig tajming.
  .
  Och så en länk till inlägget om att Costa Brava och Spanien också var väldigt fint 😉 –> https://jennifersandstrom.se/2017/05/08/fyra-dagar-katalonien-och-15-bilder-som-far-dig-att-langta-soderut/

  Jenn - forever abroad 2017-05-09 12:03:38 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Nu blev jag lagom sugen på hamburgare… <3

  emblas.se 2017-05-09 11:06:52 http://www.emblas.se
  Svara
 • Ljuset https://jennifersandstrom.se/2017/05/08/fyra-dagar-katalonien-och-15-bilder-som-far-dig-att-langta-soderut/

  Jenn - Forever abroad 2017-05-09 08:54:37 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Vad är det för lång, fin klätterväxt du har i bokhyllan? Är det gullranka?

  L 2017-05-09 08:54:00
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Jag tror att det är en Klätterkalla, har en hemma som består av ett par tjuvade skott från jobbet som växt sig ganska maffig på ett par år 🙂

   Karin 2017-05-09 12:47:26
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   måste också få veta ASAP!

   xyz 2017-05-09 11:49:51
   Svara
 • Ser mysigt ut på trädgården. Ja nu är det kallt igen. Fan också. Men ska visst till helgen bli soligare. Hoppas. Alltid roligt att läsa din blogg kram.??

  Maria 2017-05-09 06:31:15
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!